Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

dennisuke → Zoro

Under Fire ε? Καταλαβαίνω, μην προστεθώ κι εγώ :P Take your time to answer to my pm. Εδώ έχεις ενισχύσεις από μένα :dwarf:
Οκτ 18 2008 14:02
Φωτογραφία

Zoro → evaofadawn

Ναι μην ανυσηχείς,μπορεί να έχω πολύ περιέργεια να τα ακούσω,αλλά είμαι πάλι λιγάκι busy,όπως χτες:hot:..καλά να λες που πρόλαβα να στο στείλω το σημερινό;) OK λοιπόν,take your time,μην σε κουράσω αφού δεν μπορείς τώρα(τα δικά μας θέλουν και μπόλικο γράψιμο XD)και αν είναι αύριο το βλέπω.....oyasumi για σήμερα λοιπόν,πάω στις ασχολίες μου,πας στο πάπλωμα...τα λέμε αύριο αν είναι,διακρίνω ένα ενδιαφέρον στον τόνο σου πάντως,χαίρομαι;P:gn2::byejg9:
Οκτ 18 2008 02:35
Φωτογραφία

evaofadawn → Zoro

έλα βρε Zoro! διάβασα το pm σου κ έχω πολλά να σου πω, αλλά πραγματικά δε μπορώ τώρα, θα σου απαντήσω αύριο το πρωί! αυτή τη στιγμή νιώθω σαν να έχω φάει μπουνιά στο στομάχι! δε ξέρω τι έπαθα αλλά από τη στιγμή που γύρισα σπίτι νιώθω εντελώς σκατά ενώ ήπια μόνο 1 ποτό!! λες να ήταν καμιά μπόμπα?! πέφτω για ύπνο πριν πέσω στο πάτωμα.... μα τι σκατά?!
Οκτ 18 2008 02:27
Φωτογραφία

Zoro → Robin

Άστα Robin-chan,2 πράγματα είναι άπειρα,το σύμπαν και τα anime,και για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος:P Κατάλαβα,κι εσύ πρόβληματα δλδ,χεχε και ποιός δεν έχει πια στις μέρες μας....deal with them;) Ότι χρειαστείς πάντως για να βρεις κάποιο anime ή γενικά κάποια βοήθεια,όποτε θέλεις έλα ρώτα με,έχω μια α πείρα σε net thingies! Καλή Συνέχεια και σε σένα λοιπόν,θα τα πούμε:byejg9:
Οκτ 18 2008 01:47
Φωτογραφία

Zoro → dennisuke

dennis-kun σου απαντάω τώρα αμέσως στο pm,μην νομίζεις ότι σε ξέχασα:P Btw,πόσο κάηκες με το arcade?:oo: Για να πέρασες και τον Adventurer στο type test(που δεν είχα φτάσει ούτε στο μισό του High Score του!!),όντως τώρα καταλαβαίνω γιατί μου λεγες για σπάσιμο και πονοκέφαλο:hahaha: EDIT:sry,μάλλον θα το κάνω αργότερα και θα το δεις αύριο τελικά....μου έτυχαν πολλά,λυπαμαι:hot:
Οκτ 18 2008 00:31
Φωτογραφία

Phantom Duck → Zoro

Δεν ξέρω, δεν έχω δει One Piece. Ο μόνος Ζορο που γνωρίζω είναι ο άλλος, ο μασκοφόρος με την μπέρτα και το καπέλο :hahaha: Όσο για το poll σιγά το πράμα, 5 κουμπάκια πάτησα.
Οκτ 18 2008 00:07
Φωτογραφία

Zoro → Phantom Duck

Whoa!That was fast!:oo: Δεν το περίμενα να γίνει την ίδια μέρα που έστειλα το pm,μετά σου λένε service! Thanx και πάλι Phantom:Blissfull: PS:Το Zoro τονίζεται στο πρώτο ο,ο άλλος είναι απλά συνονόματος:P
Οκτ 17 2008 23:52
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Yup,laugh or get spanked;) Για το παιχνίδι ελπίζω να ξέρεις πως αντιγράφετε με το DVD Decrypter όπως είπα,καν το με προσοχή και σε αργή ταχύτητα για να σου βγεί καλά η αντιγραφή και να παίζει ΟΚ....να σου πω επίσης ότι στην αρχή είναι λίγο δύσκολο και ίσως σε ξενερώσει,αλλά παλεψέ το,πιο κει γίνετε αρκετά έως πολύ καλό. Eιδικά για τους fans της σειράς,όπως είπα,είναι must γιατί οι μάχες μοιάζουν πολύ με αυτές του manga και τα 3D βιντεάκια είναι κορυφαία;) Καλή Συνέχεια λοιπόν ILG:P
Οκτ 17 2008 23:04
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

HAHAHAHAHAHAHAHA i should laugh now? btw,κατεβαζω το Berserk game με torrent μιας και στο Rapidshare με το καινουργιο modem μου αφηνει μονο ενα αρχειο να κατεβαζω καθε φορα,μου εχει παει 87%,μεχρι να κοιμηθω θα εχει κατεβει πιστευω,αντε και θελω να το παιξω επιτελους...
Οκτ 17 2008 23:00
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Τσέκαρε το μύνημα που μου άφησε ο Dante στο προφίλ μου,αυτό με τα links και θα καταλάβεις! Άσε,με την iri για λίγο είχαμε ξεραθεί στα γέλια:bleh:
Οκτ 17 2008 22:57
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Eνταξει ρε δεν εγινε και τιποτα[Νευρακια,νευρακια] Ποιος ειναι ο I Lub Griffith???
Οκτ 17 2008 22:55
Φωτογραφία

Robin → Zoro

Αυτό έλειπε, να σε ξεχάσω κιόλας!! Μα τα ongoing anime που βλέπω είναι πάνω από δέκα, προσπαθώ να προχωρήσω και κάποια μεγάλα παλιά, κλάφτα :if:Αυτή είναι η μεγάλη μου ντροπή, με το ζόρι έχω κατεβάσει μερικά στο pc, τα βλέπω πάντα online, βιάαααααααζομαι :hahaha: Θα το έχω υπόψην μου όμως, thnx Zoro-kun ^^ Άσε, άσε, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο :cry5: γι'αυτό περιμένω και δε σου ζητάω κι εσένα msn ακόμα :D Να περνάς καλά κι εσύ και καλό weekend ^__^
Οκτ 17 2008 22:53
Φωτογραφία

Dante80 → Zoro

Well απλά πέτυχα τυχαία την συζήτηση και είπα να βοηθήσω λίγο..XD Τα λέμε man...^^
Οκτ 17 2008 19:53
Φωτογραφία

Zoro → Dante80

Ρε Dante ακριβώς λίγα δεύτερα πριν μου αφήσεις το vm είδα το προφίλ μου να το έχουν επισκεφτεί 3 admins και άρχισα να σκέφτομαι "wtf,τι τρέχει?",όσπου βλέπω τον χρήστη με κεφαλαία "I LUB GRIFFITH!!!" και με το που επισκέφτομαι το προφίλ του τα δα όλα! Άπειρο respect στην ιδέα,έπεσα κάτω με το που το είδα:hihi2: Και δεν το λέω μονο εγώ...και με την iristella που μίλαγαμε,μόλις της το έδειξα πνίγηκε στα γέλια,παέι την χάσαμε κι αυτήν...xDD :nod:We humbly bow:nod: ΕDIT:Α,του το ξανάκανες κανονικό,never mind,υπάρχουν οι εικόνες για να πιστοποιήσουν όσα είδαμε:P
Οκτ 17 2008 19:47
Φωτογραφία

Dante80 → Zoro

Ένα δωράκι από μένα... [url]http://i44.photobucket.com/albums/f9/Dante80/17-10-20088-18-48.jpg[/url] [url=http://www.anime.gr/forums/members/i-lub-griffith-.html].aNiMe//GR Forums - View Profile: I LUB GRIFFITH!!![/url]
Οκτ 17 2008 19:20