Community Status Updates
Zoro → evaofadawn
Ναι κι εγώ πτώμα είμαι και ακόμη busy:hot:καλύτερα αύριο x2 :P
Γιου χαβ ε ναης σλιπ:gn2:
Oct 19 2008 02:56
evaofadawn → Zoro
έλα Zoro μ. Γύρισα αλλά είμαι πτωματάκι! τα λέμε αύριο ε?? καληνύχτα dear
Oct 19 2008 02:54
Zoro → Korkofilaki
Γενικώς μπόλικα vegeta-bles,να χεις ποικιλία....αλλά όχι πατάτες,θα φροντήσει η ταινία γι αυτές :P
Oct 19 2008 01:06
Zoro → Korkofilaki
Όντως,αν σε ακούσει κάποιος φίλος/η σου να μιλάς μανιακά για anime και ειδικά το Dragonball,παίζει να μην σου ξαναμιλήσουν ποτέ XDD
Σε βλέπω όταν βγαίνει η ταινία να πηγαίνεις με τις ντομάτες και να φωνάζεις μέσα στο cinema:'D
Oct 19 2008 00:54
Korkofilaki → Zoro
:hahaha:Βασικα ημουν πιο χαλαρη με το DB μεχρι που αρχισα να μεταφραζω το manga. Τωρα για καποιο λογο εχω μπει σε πιο καμμενη φαση γιατι προσπαθω να πιασω την ατμοσφαιρα. Δε βοηθαει και που το Fullmetal Alchemist βγαινει μονο μια φορα το μηνα για να αλλαξω λιγο μυαλο ( θα βγει, δε θα βγει και το νεο anime καποτε; ). Και ειναι και που στην καθημερινη ζωη σχεδον ποτε δε μου δινεται ευκαιρια να μιλησω για DB κι ετσι βγαζω τα απωθημενα μου στο internet και σας ζαλιζω ολους. :wis:
Oct 19 2008 00:50
Zoro → Korkofilaki
Ρε συ πόσο μάνια με το Dragonball έχεις??
Ότι thread και να πας σε αυτό καταλήγεις!!:hahaha:
Είπαμε να πάμε κόντρα στο κατεστημένο και να αρέσει και στα κορίτσια για διαφορά,αλλά εσύ περνάς και όλα τα αγόρια του forum μαζί σε κάψιμο...γι αυτό δεν έχει κορίτσια που τους αρέσει,μια φτάνει και περισσεύει!!!! xPPPPPPP
Oct 19 2008 00:34
Zoro → tsintori
Χεχε,συχνά και όχι πάντα,κι εγώ,αλλά σε αυτό αναγκάστηκα να το βρω μόνος μου...και όταν το βρήκα...bricks were shat:hahaha:
Oct 18 2008 19:05
tsintori → Zoro
βασικά σε όλα τα mindfuck κοιτάζω τα hints γιατί βαριέμε να ψάχνω.....
Oct 18 2008 19:02
Zoro → tsintori
Δλδ για να βρεις τι δεν "έστεκε" χρειάστηκες το spoiler μου τελικά?
Oct 18 2008 18:51
tsintori → Zoro
.....Ενώ εγώ με το που είδα beetwen κοίταξα αμέσως στο εχμ,εχμ σημείο.......
Είμαι perv τελικά.....:wis:
Oct 18 2008 17:50
evaofadawn → Zoro
:wooi2:πολύ χαίρομαι που φάνηκα χρήσιμη σε κάτι τέτοιο!! yayyyyyyyy! δεν είναι κ πολλοί όσοι μπορώ να βοηθήσω με αυτές μου τις "γνώσεις"! :tensai:
Oct 18 2008 16:59
Zoro → evaofadawn
.....πωπωπωπωωωωω παίζει να είσαι ένα από τα λίγα άτομα που με καταλαβαίνουν τόσο,όχι μόνο συμφωνώ με όσα μου πες αλλά να τα ξανακούσω μια 2η φορά ήταν ότι χρειαζόμουν:wooi2:
Reply in motion;)
Oct 18 2008 16:37
Zoro → tsintori
Χαίρομαι που σ'άρεσε,εγώ έμεινα όταν το δα,δεν έιχα ξαναβάλει Mindfuck και πέτυχα κατάλληλο:hahaha:
Στην αρχή σκέψου ότι έψαχνα πίσω στο περιβάλλον να βρω τπτ παράξενο και έψαχνα και έψαχνα αλλά τπτ.....και τελικά διαπίστωσα ότι αυτό που έψαχνα ήταν αλλού:'D
Oct 18 2008 15:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed