Community Status Updates
Zoro → Scorpion
Τι λέει,είδα έβαλες στο thread τις μάχες με τον Crocodile και τον Mr.1,σ'άρεσαν δλδ ε?
Επίσης,για να έβαλες avatar sanji,θεωρείσαι πια επίσημος fan της σειράς ε?:wooi2:
Oct 22 2008 22:17
Zoro → tsintori
Ε,με προδίδουν,νταξ,υπερβολές...επειδή κάνω χαρούμενη συμφορουμήτισσα με εικόνες του αγαπημένου της είδους animanga πάει να πει ότι μ'αρέσουν και μενα?
κουφή λογική:nosey:
Oct 22 2008 21:41
GkLoc → Zoro
Nαι και βεβαια ρε συ,αφου και τα δυο οταν τα βλεπεις τα σπανε,αλλα δεν συγκρινονται με τιποτα με το αλλο ρε συ,τιποτα δεν ειναι μπροστα στο OP,
Oct 22 2008 21:28
Zoro → GkLoc
Ναι GK,τα ίδια μας έλεγες και για το Naruto,άντε,σειρά έχει και το Bleach τώρα για καλύτερη σειρά!:bleh:
Oct 22 2008 21:27
Zoro → Ame Warashi
Μια χαρά Ame-san,καιρό είχαμε να τα πούμε:ureshii:
Ξεκίνησα διαβάσματα και μαθήματα όπως σου είχα ήδη πει,αλλά ευτυχώς πάντα καταφέρνω και ξεκλέβω χρόνο για μένα(και το forum:'D)
Πέραν αυτών,αυτή την περίοδο βλέπω One Piece,Naruto,Vampire Knight και Monster,αν και τα χω ψιλοπαρατήσει όλα και σκοπεύω να τα πιάσω ξανά σύντομα(ειδικά το τελευταίο πάρα πολύ καλό).
Εσύ πως πας?Διαβάσματα,παν/μιο,ελευθερός χρόνος?
Από anime πάλι βλέπεις τπτ αυτή την περίοδο?One Piece το προχώρησες?
Χάρηκα που με θυμίθηκες,θα τα πούμε μόλις ξαναμπείς:gotit:
ΥΓ:Πάντα αναρωτιόμουν,το username σου από που βγαίνει?
Oct 22 2008 17:16
Zoro → Robin
Θενξ για τα καλά σου λόγια και ανταποδίδω,καλά να περνάς κι εσύ,όσες στραβές κι αν σου τύχουν στην ζωή:ureshii:
Οποτε χρειαστείς κάτι(συμβουλές,help) just ask.
Θα τα πούμε:gotit:
Oct 22 2008 17:08
Zoro → tsintori
Γιατί,ποιός είπε ότι υπέκυψα??:hahaha:
Και που υπέκυψα,μην δημιουργούνται και παρεξηγήσεις??
Θα θελα να ξερα ποιός/α σπέρνει τέτοιες φήμες:smokingg:
Επίσης,δεν μου πες τι εννούσες τελικά με το my hime<<
Oct 22 2008 16:52
Zoro → GkLoc
Μια φορά από μένα αντέγραψες τα quotes και δεν είπες τπτ:smokingg:
Πάντως μην χαλιέσαι ρε συ,δεν είπα ότι η σειρά δεν είναι καλή,κάθε άλλο,αλλιώς δεν θα είχα παρακολουθήσει τόσα επεισόδια.(μιλάς και εσύ που θεοποίησες το Naruto πρόσφατα xD)
Αλλά όπως και να το κάνουμε τέλεια δεν είναι.
Ελαττώματα έχει και μερικά σίγουρα θα μπορούσαν να μην υπάρχουν και δεν μπορώ να μην τα σχολιάσω αν τα βλέπω.
Όπως και να χει βέβαια ο καθένας βλεπει τα δικά του ελαττώματα για την σειρά,αλλά μερικά είναι εμφανέστατα σε όλους.
Τέσπα,ας τελειώσουμε εδώ το θέμα για την σειρά και ας πιάσουμε κάτι άλλο,την Παρασκευή λογικά βγάινει επιτέλους το 298 του Berserk...θα πρέπει να περιμένουμε και να μεταφραστεί βέβαια,αλλά ας βγει και είμαι ικανοποιημένος!
Έλπιζω μόνο να μην περιμένουμε τα ίδια και για το 299:terror2:
Oct 22 2008 16:36
GkLoc → Zoro
αντε ρε,μου θες και Credits...
Φτανει πια με την επιθεση στο One Piece,αστο ησυχο...
Oct 22 2008 14:53
Robin → Zoro
Χαχαχα καλόοοοο!!!! Άσε βρε, βαρέθηκα πια! Είσαι πολύ γλυκός, σ'ευχαριστώ πολύ Zoro-kun!! Φιλιά και να περνάς καλά, ε? ^__^
Oct 22 2008 13:27
tsintori → Zoro
"well done,tsi-kun,iri 'll make you see some of her favourite series now[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/07baa27a.gif[/IMG]"
Ότι να 'νε μετάφραση mode on:
Crazy παπάς baptised you. Δεν θα υποκύψω τόσο εύκολα όσο εσύ ero-Zoro:tongue2:.
Oct 22 2008 13:00
Zoro → tsintori
Άκυρο,με το look my hime εννοούσες εμένα τελικά,το πήγες σαν να ήμουν εγώ που ρωτούσα??Τώρα μου πέρασε από το μυαλό η σκέψη!
Ή καλά το πα πριν??
Άσε μπερδεύτηκα λίγο...anw,μια πλάκα είναι,ότι και να εννοούσες...μπήκες στο κλίμα μας...well done,tsi-kun,iri 'll make you see some of her favourite series now:hehehe:
Oct 21 2008 23:24
Zoro → tsintori
Την 2η φυσικά,είπαμε,είπα ποτέ ότι άλλαξα σεξουαλική κατεύθυνση και δεν το ξέρω?:hahaha:
[μα ποιός/α σπεύδει τέτοιες φήμες θα θελα να ξερα XDDD]
Άλλο όμως να σχολιάσω,τι πάει να πει my hime?:roar:....don't steal my quotes dammit:chigau:
EDIT:iri got ya first,maybe next time:bleh:
Oct 21 2008 22:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed