Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Scorpion → Zoro
φυσικα και μαρεσαν ειδικα η μαχη με τον Mr1 τα σπαγε.Τωρα εχω φτασει στο επ.187.Ο Enel ειναι φοβερος ,το μονο πραγμα που τον χαλαει λιγο ειναι τα αυτια του.
Οκτ 24 2008 13:38
mono → Zoro
ειμαι φοιτητρια στην Ελλαδα πουλακι μου...εχω πολυ ελευθερο χρονο...lolen
Οκτ 24 2008 01:26
Zoro → mono
και με ταινίες και με anime....οιμε οιμε:deadga6:
Σε λίγο θα σου ζητάω συμβουλές:nanana:
Οκτ 24 2008 01:22
mono → Zoro
omg omg !!! πηγα να σου απαντησω και τα παιξε ο πησης!:hahaha: ατιμο πλασμα!ου να μου χαθεις ρεεεεεεεεε:nanana: βασικα την εχω δει τη συγκεκριμενη,οτι εχει σχεση με vampires το βλεπω αλλα δεν ελεγε και πολλα...γενικα το χω με τις σειρες! be afraid...be very afraid...
Οκτ 24 2008 01:16
Zoro → Amphilyki
Ναι ναι όλο,τι καμένος fan θα ήμουν αλλιώς?:P
(και με τι μούτρα θα έδινα συμβουλές?xD)
Ναι,ακόμη μέχρι σήμερα ongoing είναι να σκεφτείς,από το 1989 απ όσο θυμάμαι και ο mangaka το πάει τελείως με το πάσο του,μας είχε παρατήσει εδώ και 3-4 μήνες και επιτέλους έβγαλε το καινούριο chapter σήμερα!!
Γενικώς όμως κάθε μήνα βγάζει νέο και έτσι όπως το πάει έχει τόσο πολύ ζουμί ακόμη που,το λιγότερο,θέλει ακόμη 5-10 χρονάκια για να τελειώσει,στανταρ ;P
Υπομονή και κουράγιο με την σχολή λοιπόν,μόλις ξεκλέψεις χρόνο συνέχισε το manga γιατί είναι pure awesomeness,ειδικά για Grifisu fangirls;)
(και όχι μόνο γι αυτό,η ιστορία είναι top!)
Αυτά βασικά,όπως είπα έλα ρώτα με όποτε χρειαστείς τπτ:gotit::byejg9:
Οκτ 24 2008 01:08
Zoro → mono
και μετά λες εμένα unpalevable:hahaha:
Για τις TV σειρές τουλάχιστον,φαίνετε με έχεις....καμένη!;)
Σου φχωμαι να σε επισκεφτούν ξανά οι γονείς σου σύντομα!
(πρόβλεψη πιθανής απάντησης:ου να μου χαθείς ρεεε:'D)
Οκτ 24 2008 00:58
Amphilyki → Zoro
Έχω διαβάσει μέχρι το 3ο volume και θέλω να το προχωρήσω, αλλά με έχει φάει η σχολή, έχω πόσες εργασίες και δεν προλαβαίνω... Ούτε anime προλαβαίνω να δω αυτές τις μέρες. Χάλια. :deadga6: Εσύ το έχεις διαβάσει όλο; Συνεχίζεται ακόμα, έτσι;
Οκτ 24 2008 00:56
Anelis → Zoro
:hahaha::hahaha:
gomen zoro san αλλα ως καμμενη Buffy fan δεν αντεξα!!!:canthelp:
Οκτ 24 2008 00:54
Zoro → Anelis
[I][B]there's no way this is buffy!!
[/B][/I]Τώρα έπρεπε απαραιτήτως να το πεις αυτό,sensei?:hahaha:
Με έθιξε:smokingg:
Οκτ 24 2008 00:52
Ame Warashi → Zoro
δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή και απογοητεύτηκα αρχικά αλλά τώρα είμαι οκ κι επιπλέον υπάρχουν και πολλές δίοδοι ρος βιολογία που θέλω...οποτε... :) καληνύχτα και σε σένα! :)
Οκτ 24 2008 00:36
Zoro → Ame Warashi
Απαντάω μόνο στο τελευταίο,αν το έκανα αυτό τότε θα ήμουν λίγακι μ-χας δεν συμφωνείς?:'D
Όχι,έφυγα γιατί ήθελα να σπουδάσω κάτι άλλο,πάντως εύχομαι να σ'αρέσει αυτό που κάνεις και να μην ήθελες κάτι άλλο γιατί αυτό είναι κάτι που σου μένει μια ζώη,να ζυγίζεις καλά τις επιλογές σου;)
Αυτά λοιπόν,χάρηκα που τα είπαμε και που έμαθα κάτι κουφό σήμερα,καλή συνέχεια με τις σπουδές σου(και να συνεχίσεις One Piece!;)).
Θα τα πούμε,καλό βράδυ από μενα:gn2::bye:
Οκτ 24 2008 00:21
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Καλά αν δεν μπορείς καθόλου splatter(αν και σου είπα η ιστορία δεν κολλάει εκεί,προσφέρει πολύ περισσότερα!)τότε ναι άστο!!
Για το full moon ναι είδα πόσες φορές το ανέφερες αυτές τις βδομάδες...πρέπει να μιλάμε για πολύ tearjerking πράμα δλδ και δεν αποκλείετε να μου αρέσει:nanana:...καμία φορά μ'αρέσουν και τέτοια αλλά σπάνια κλαίω,I'm a guy after all:canthelp:
Για το yaoi attack το αφήνω ασχολίαστο,don't you dare ruin my rep once again:chigau:
Όσο για το VK πάλι,βαριέμαι να τα ξαναγράψω,μόλις τώρα με ρώτησε σε vm μια άλλη κοπέλα και σου αντιγράφω όσα της είπα:P
Eίδα ίσα ίσα τα 3 αρχικά eps του ανιμε,στην αρχή δεν με εντυπωσίασε και νόμιζα ότι ήταν κυρίως για fangirlισμους και kyaaa και kukuku(πιστεύω ξέρεις από τέτοια εσύ;)) αλλά διαπίστωσα πιο κει είχε πιο πολύ βαθος απ όσο φαινόταν η ιστορία και είναι αρκετά καλή για τα δεδομένα της,όχι κορυφαία,αλλά καλή,έχει μια βάση και μ'άρεσαν μερικές αλλαγές που έγιναν με τον μύθο των vampires:tensai:[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/tensai.gif[/IMG]...σαν σύνολο,για να δεις μια "μικρή" σειρά με βαμπιρ,μάχες,μια ΟΚ ιστορία και αρκετό fanservice για κορίτσια(και άντε λίγο για αγόρια:'D) είναι αρκετά καλό,πρέπει να το ξαναπιάσω σύντομα κιώλας^_^
Τέλος ναι,το op έχει το εξής καλό,το κάθε νέο αρκ είναι καλύτερο από το προηγούμενο,μιας και για μένα το arabasta ήταν καλό αλλά το skypiea ήταν ακόμη καλύτερο...πάντως τι ιδέες και αυτός ο oda,η όλη ιστορία του νησιού στον αέρα και των πολιτισμών που δημιουργήθηκαν πολύ μου άρεσε,respect:riiight:
(τόσα unpsofable να μην είχε,που μου την σπάνε και μια χαρά θα τανε!:roar:)
Και ναι,το επόμενο αρκ αφορά πολύ την Robin και σιγά σιγά σου αποκαλύπτει όλη την ιστορία της...ειδικά αν έισαι fan της,όπως εγώ που περίμενα αιώνες να δείξουν κάτι παραπάνω γι αυτήν,θα σ'αρέσει πολύ το επόμενο αρκ,ακόμη πιο πολύ καλές ιδέες από το skypiea και η ιστορία της θα σε κάνει να βρέξεις όλο το πληκτρολόγιο....όταν την δεις,σαν με θυμηθείς ελα να μου πεις αν είχα δίκιο;)
(btw η Robin σ'αρέσει σαν χαρακτήρας μέχρι τώρα?)
Infine,perche sei libera dagli impegni della scuola?Che fine ha fatto lo studio?:P
Ci vediamo >_<
Οκτ 24 2008 00:11
Ame Warashi → Zoro
μμμ...Ίσως να δοκιμάσω να το δω σε κάποια φάση πάλι...Γενικά είμαι πιο πολύ των shonen ή josei από την άλλη πλευρά...Είμαι λίγο του kyaaaaaaa thing αλλά δεν ξέρω... :P Πολύ bishi ρε παιδί μου! :P Να το δεις το gintama οπωσδήποτε! :) 4o είμαι αλλά μάλλον θα φάω κι άλλον ένα χρόνο,όχι ότι με χαλάει αυτό...Πες μου ότι εφυγες έξω για να κάνεις πάλι χημεία! :P:P:P
Οκτ 23 2008 23:59

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται