Community Status Updates
Zoro → Ame Warashi
χημικό?:oo:γιάννενα?:OMG3:
Z-O-M-F-G!!!!
Εκεί πέρασα κι εγώ πριν φύγω για εδώ,απλώς δεν ήθελα χημικό και το παράτησα(πάω μόνο που και που για να έχω τζάμπα πάσο για εδώ και εκεί:'D).
Βρε τι μαθαίνει/τυχαίνει κανείς από το net!
Και ποιό έτος ρε συ?(αν πάει πολύ στο πρωσοπικό η συζήτηση,pm me;))
Τώρα,όσο για τις σειρές...Gintama το έχω μονάχα ακουστά,αλλά όντως απ όσα ακούω είναι από τις καλύτερες anime παρωδίες που υπάρχουν,πρέπει κάποτε να το ξεκινήσω κι αυτό!!
Για το VK πάλι,είδα ίσα ίσα 3 eps του ανιμε,στην αρχή δεν με εντυπωσίασε και νόμιζα ότι ήταν κυρίως για fangirlισμους και kyaaa και kukuku(πιστεύω ξέρεις από τέτοια,αν σ'αρέσουν θα βρεις αυτό που θες εδώ;)) αλλά διαπίστωσα ότι πιο κει είχε πιο πολύ βαθος απ όσο φαινόταν η ιστορία και είναι αρκετά καλή για τα δεδομένα της,όχι κορυφαία,αλλά καλή,έχει μια βάση και μ'άρεσαν μερικές αλλαγές που έγιναν με τον μύθο των vampires:tensai:...σαν σύνολο,αν θες να δεις μια "μικρή" σειρά με βαμπιρ,μάχες,μια ΟΚ ιστορία και αρκετό fanservice για κορίτσια τότε ναι,να το δεις^_^
Αυτά λοιπόν,θα περιμένω απάντηση!!:bath:
Oct 23 2008 23:47
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
KYAAAAAA!! Δε μαρεσουν τα splatter!! Εδω φρικαρα με το school days που ειχε ενα σκηνικο μαχαιρωματος κι ενα ξεκοιλιασμα μονο... Yada yada δεν τα μπορω αυτα...
Το λεπον, εχω βαλει κατω την Arina Tamemura και διαβαζω ο,τι μανγκα εχει γραψει (Αυτη εγραψε το αγαπημενο μου ανιμε full moon wo sagashite και ολες οι υπολοιπες δουλειες της ειναι παρεμφερεις-ασε που οι χαρακτηρες ειναι ιδιοι και ειναι σαν να υπαρχει το full moon με λιγο πιο χαρουμενες ιστοριες) και τωρα μολις τελειωσα το air (ασχετο δεν ειναι δικο της) και ξεκινησα το loveless.. (Kukukuku!! yaoi attack)
Τσεκαρα οτι ξεκινησες vampire knight, ε zoro-kun? Πως σου φαινεται? Δεν ειναι και τοσο shoujo ε? Παραεχει σκοτεινη ατμοσφαιρα ^^
Εντωμεταξυ, εκανα ενα διαλειμμα και ειδα Οne piece και τελειωσα το skypiea ark, ηταν ενα ευχαριστο διαλειμμα (με το που αρχισε το πρωτο επεισοδειο μετα απο τοσο καιρο που ειχα να δω, ειχα πεσει κατω απο τα γελια) και μετα ξαναξεκινσηα τα drama xD
Και μου ειπανε οι φιλοι μου οτι μετα απο το skypiea ερχεται το πιο μαματο αρκ.. ^^Θα το τσεκαρω! ora che sono libera-occupazione delle scuole FTW- lo darό a capire (θα του δωσω να καταλαβει xD xD)
Oct 23 2008 23:44
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
nani so yore?:hmmm:
Ohayo piu~san!!!:hi:;P
Χαίρομαι που σ'άρεσε η profile pic μου,ακριβώς γι αυτό τον σκοπό την έβαλα,για να τρομάζω αθώα κοριτσάκια,αλλά το κακό είναι ότι απέτυχα...δεν έμεινε κανένα σε αυτό το site και πιστεύω θα συμφωνήσεις:P
Η pic είναι του Zodd από Berserk πάντως,του χαρακτήρα που έχω και στο ava+sig που μεταμορφώνεται και στο τέρας της profil pic αν θέλει,έτσι έχω όλο το set των μεταμορφώσεων του;)
Σου προτείνω ανεπιφύλακτα να δεις το ανιμε της σειράς,μόνο 25 επεισόδια είναι γιατί διακόπηκε η ιστορία του manga,λόγω υπερβολικης βίας...έτσι λοιπόν,αν σ'αρέσει η σειρά με τα 25 επεισόδια,προχωράς και στο manga,αν πάλι όχι την παρατάς,πάντως σίγουρα δες τουλάχιστον τα πρώτα 5 επεισόδια για να μπεις στο κλίμα!
Έχει ότι θες....δράση,μάχες,epicness στυλ Lord of the Rings,romance,αγάπη,μίσος,φιλία,έχθρα,προδοσία,suspense,twists,(καμία πλάκα εδώ και εκεί)ότι θες....απλά να προσέχεις γιατί είναι πολύ βίαιο(splatter αποκεφαλισμοί στο έπακρο!) και καταθλιπτικό σε μερικές στιγμές....not that much recommended for girls,αλλά είπαμε,το forum αυτό δεν έχει κανονικά κορίτσια:hehehe:
Αν χρειαστείς links,just ask:thatsit:
Επίσης,πως πας εσυ?Τιιι σειρές βλέπεις αυτή την περίοδο?:orly:
Oct 23 2008 23:25
Ame Warashi → Zoro
χεχε,δεν ακπλήσσομαι και πολύ,τα περισσότερα αγόρια που ξέρω από τη yuko το ξέρουν! :P:P:P Καλό είναι,εμένα μου άρεσε πολύ το όλο στόρυ και η ατμόσφαιρα...Ναι Γιάννενα σπουδάζω,χημικό,μιας και η βιολογία δε μασ έκατσε...Εσύ με τη σειρά σου?Ωρε ας ήμουν εγώ έξω και η πατρίδα θα ήταν πέρα για πέρα ξεχασμένη...Ή τουλ έτσι πιστεύω...Μου έλεγε ένας γνωστός για Όσλο που πήγε και μόνο τα κλάματα δεν έβαλα! :P Το πόδι είναι κάπως καλύτερα τώρα...Και ναι βρήκα την ευκλαιρία να ασχοληθώ και πάλι με τις σειρές που άφησα εδ΄ς και μια βδομάδα...Έχω φάει τρελό κόλλημα με το Gintama,απλά τρομερό!Αλήθεια,το vampire knight λέει τπτ?Οι γνώμες γνωστών μου διίστανται και η αλήθεια είναι ότι το φοβάμαι λίγο γιατί φαίνεται πολύ shojo...
Oct 23 2008 23:04
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
ΜΑΜΑΑΑΑΑΑ η prof pic σου τρομαζει αθωα κοριτσακια!!
nani yo sore?
Oct 23 2008 23:04
Zoro → Ame Warashi
Περαστικά για το πόδι σου λοιπόν...αν ξεκουράζεσαι,παρ το σαν ευκαιρία να δεις καμία σειρά παραπάνω:)
Όσο για τα άλλα μοιάζουμε κάπως,κι εγώ μετακόμισα πρόσφατα(το καινούριο σπίτι είναι άπειρα καλύτερο από το παλιό και σχεδόν στην ίδια τιμή!) και επίσης κι εγώ έχω εργαστήρια κάθε βδομάδα,2 για την ακρίβεια.
Το ένα είναι ενδιαφέρον,δλδ αυτό που έκανα σήμερα,αλλά το άλλο όχι και τόσο και βαριέμαι ειλικρινά την ζωή μου κάθε φορά:if:
(και έχω και μέχρι τον Δεκέμβρη μαθήματα:unlucky:)
Όσο για το "έξω" που λες ναι,ακόμη εκεί είμαι που σου έιχα ξαναπεί και μου το έχουν πει κι άλλοι:P
Η αλήθεια είναι ότι είναι ωραία η ανεξαρτησία αν και καμία φορά σου λείπει και η πατρίδα...σπάνια όμως:hahaha:
(μερικές φορές μου ρχετε να τα πάρω όλα μόλις τελειώσω και να εξαφανιστώ κάπου αλλού!....βέβαια ας είναι καλά το net,από το forum δεν θα χαθώ:tensai:)
Εσύ που σπουδάζεις btw,γιάννενα??Και αν επιτρέπεται τι??
(αν δεν θες να πεις δημόσια,pm me,αν πάλι δεν θες γενικώς,τότε np;))
Τέλος,μάλλον ενννοείς το xxxholic ε?
Μόνο ακουστά το έχω,λόγω της yuuko:'D,αλλά δεν ξέρω τπτ από ιστορία,καλό?:stubborn:
Αυτά Ame-san,καλά να περνάς,τα λέμε μόλις μπεις ξανά:gotit:
Oct 23 2008 22:22
Zoro → iristella
σουρ σουρ ιρο-κουν^^
(gomen,couldn't resist,you know what is most fun for me:nanana:)
Oct 23 2008 20:37
iristella → Zoro
Νοpe you let your personal wishes misguide you i think........... Εγω αυτό που είπα είναι ότι αν και εξετάζεις το παρακατω ενδεχομενο που αναφερεις και ΕΣΥ το θεωρεις πιθανό (οχι οτι ισχύει) παρόλα αυτα εξακολουθεις να μου μιλας..... Που σημαινει οτι μαλλον πας γυρευοντας .....
Oct 23 2008 20:34
Zoro → iristella
Was that a confession?
Nα το πάρω σαν παραδοχή αυτό?
Devo prenderla come una confessione?
:orly::hiding_something:
(μερικά άτομα θα ενδιαφέρονταν πολύ να μάθουν:kill4u:)
Oct 23 2008 20:10
iristella → Zoro
And yet you keep talking to me......... That speaks for itself dont ya think?
Oct 23 2008 20:07
Zoro → iristella
[I][B][COLOR=Magenta]Σε περιπτωση που σβήσεις το vm εχω κρατησει αντιγραφο σε irfanview οπως επισης και αρχειο της συγκεκριμενης msn συζητησης... Αν εξακολουθεις να θες αποδειξεις μπορω να τα ποσταρωκαι τα δυο και ειδικα την συζητηση uncensored.........
[/COLOR][/B][/I][COLOR=Magenta][COLOR=Black]iri,down girl,down:nanana:.....let me make you a basic question:
Είσαι σίγουρη ότι πίσω από την οθόνη του pc κρύβετε μια 24χρονη κοπέλα??
Γιατί με βάση όσα άκουσα και είδα αυτούς τους μήνες (και ακούω καθημερινά) αρχίζω και σκέφτομαι κανέναν:
[IMG]http://img241.imageshack.us/img241/1774/spfatguyrk0.jpg[/IMG]
με εμμονή στι καταδιώξεις,την privacy,το pwning και to b-ing.....mostly male stuff....μήηηηηπως,λέω μήπως να αρχίσω να φοβάμαι ότι η iri έιναι iro τελικά?:hiding_something::whistling:
(ήταν κι επίκαιρο στο thread με το internet^^)
Επίσης,για να μην μου μείνεις παραπονεμένη,πάρε κι εσύ κομμάτι της συζήτησης σχετικά με τις φαντασιώσεις σου(κάτω κάτω,με τα φούξια):
[URL="http://www.anime.gr/forums/members/iristella-page6.html"].aNiMe//GR Forums - View Profile: iristella[/URL]
:ureshii:
[/COLOR][/COLOR]
Oct 23 2008 20:05
iristella → Zoro
Ξεχάστηκα λίγο να σου απαντήσω αλλα Anw...... Αν θες να σου θυμήσω τσέκαρε το παρακατω link........
[url=http://www.anime.gr/forums/members/zoro-page10.html].aNiMe//GR Forums - View Profile: Zoro[/url]
Σε περιπτωση που σβήσεις το vm εχω κρατησει αντιγραφο σε irfanview οπως επισης και αρχειο της συγκεκριμενης msn συζητησης... Αν εξακολουθεις να θες αποδειξεις μπορω να τα ποσταρωκαι τα δυο και ειδικα την συζητηση uncensored.........
Oct 23 2008 19:32
Ame Warashi → Zoro
καλα ας εα λέμε,αν εξεραίσει; ότρι έφαγα μια τούμπα και χτύπησα το πόδι μου πολύ...αυτή η περίοδος είναι γεμάτη σούρτα-φέρτα,μετακόμισα κι όλασ σήμερα,οπότε είμαι συνέχεια στο τρέξιμο...όσο για σχολή,μου έχει φάει μπόλικο ελεύθερο χρόνο μιασ κι έχω 3 εργαστήρια αλλά ευτυχώσ έχουν ενδιαφέρον! :) εσύ ακόμα έξω?Αν ναι συνεχίζω να ζηλεύωωωωω! :P το nick μου βγαίνει από μια τύπισσα από το holic που λατρεύω το στυλάκι της (goth lolita κι έτσι)κι έχει και ωραίο νόημα (rain sprite) :D
Oct 23 2008 18:50
Zoro → iristella
Τς,γυναίκα,για δείξε μου που ακριβώς ζητάω να ποστάρεις yaoi pics στο προφίλ μου,να καταλάβω κι εγώ:nosey:
Κλασικά,προσπαθείς να χαλάσεις το rep μου στο site,got ya this time:bleh:
fangirls:canthelp:,go scream kyaaa kyaaa somewhere else...
(no proof=pwnt xP)
Oct 23 2008 10:56
iristella → Zoro
Ενταξει το να τις ποσταρεις τις Yaoi pics στο προφιλ μου να το καταλαβω....... Το να ζητας να τις ποσταρω στο δικο σου τι νοημα μπορει να εχει περα απο το ότι σου αρεσουν?
Oct 23 2008 01:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed