Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
iristella → Zoro
[IMG]http://i532.photobucket.com/albums/ee328/amiheartsx33/_cute_kitten.jpg[/IMG]
Οκτ 30 2008 22:10
Zoro → iristella
*runs behind the sofa scared*
iri,chill plz:nanana:,ξέρεις ότι τα πειράγματα μεταξύ μας έχουν καταντήσει σήμα κατατεθέν στο forum και τα προηγούμενα vms δεν αποτελούν εξαίρεση,ούτε κάτι που πιστεύω στ αλήθεια...απλώς είπα να κάνω "δημόσια" μια από τις πλάκες μας να δω αντίδραση.....και μπορώ να πω ότι ήταν πολύ πιο αρνητική απ όσο είχα προβλέψει,σχεδόν με τρόμαξες:nanana:
Chill,it's just a game,δεν είναι η πρώτη φορά που πειραζόμαστε με ιδιότροπη μέθοδο...εγώ δλδ τι να πω για τις....εχεμ εχεμ....παράξενες εικόνες που βάζεις που και που στο προφιλ μου ή αυτά που ακούω καθημερινά στις συζητήσεις μας??σου φαίνονται φυσιολογικά πράγματα για τον καθένα??
[τώρα δεν ξέρω γιατί τα γράφω μιας και τα συζητήσαμε ήδη και αυτά και λύθηκε το θέμα,μάλλον επειδή είπα να μην φανεί ότι έφαγα pwn xP]
Και για το τυπικό της υπόθεσης:
[COLOR=Magenta][B]Ι humbly apologise[/B][/COLOR]:blingeye2:...[COLOR=Black][B]forgiven?[/B][/COLOR]
Love 'n' Peace[IMG]http://img381.imageshack.us/img381/5369/vashloveandpeacekn1ce5.jpg[/IMG]
Οκτ 30 2008 21:11
iristella → Zoro
Καποια πραγματα σταματανε να ειναι αστεια μετα την 105η επαναληψη.
No offence αλλα δεν θα απολογηθω για το που απανταω και το πως γράφω, και σιγουρα δεν θα μπω στο Sheet vms posting παιχνιδακι. Οταν με το καλο αποκτησεις πρασινο/μπλε η κοκκινο ονοματακι και την ασορτι μπαρα ελα τοτε να μου την κανεις την παρατηρηση.
Το μόνο που θα πω είναι ότι οταν λες "αν κάποιος ξερει να πει πιο συγκεκριμενα" για ενα θεμα και ερχεται μετα καποιος και σου λεει ότι αυτο που λες βρισκεται εκει εκει και εκει δεν ειναι Spamming. Είναι ελέγχω που βρίσκεται αυτό που θέλω να πω για να ειμαι σιγουρη και μετά κανω το ποστ.
Τέλος το αν ειμαι invisible η οχι δεν βλεπω τι σχεση εχει με το οτι ασχολουμαι με τους αλλους. Εχω τους δικους μου λογους οι οποιοι δεν ειναι απαραιτητο να ειναι οι ιδιοι με τους δικους σου.
Για τα υπολοιπα δεν απανταω εσκεμμενα.,, Θα στα πω οταν θα σου ρυθμιζω το ρολοι που λες και εσυ.
Οκτ 30 2008 20:46
Zoro → iristella
OMFG,σε κλίμα πλάκας το γραψα εγώ,σε κλίμα pwn μου απαντάς εσύ,καλάααααα...let's begin,like the old times...:hiding_something:
*κωνσταντίνουκαιελένης mode on*
Καταρχάς στο DN thread το πρώτο πρώτο post του Nikos1451 δεν απευθύνονταν σε σενα,αλλά σε όλους όσους είχαν να πουν κάτι,δεν νομίζω να είδα πουθενά να λέει ...αν μετά πάλι αναφέρεσαι στο post όπου αναφέρθηκε σε σενα με το ονομά σου,μιλούσε μόνο για την πρώτη παράγραφo,όπου του είχες απαντήσει προηγούμενως στο θέμα τον shinigami και του MU...αλλά δεν πήγαινε όλο το κείμενο σε σενα αν το ξανατσεκάρεις,μιας και πολλά θέματα ήταν εντελώς άσχετα με αυτά που του είχες γράψει στο post σου πριν....
Αλλά ακόμη κι έτσι να είναι,εγώ στο vm δεν αναφερόμουν σε αυτό το post,αλλά σε αυτό του Erebos,όπου μου έκανε την παρατήρηση για το lifespan των ανθρώπων και απάντησα μόνος μου και μετά ήρθες εσύ (σε Misa mode) να πεις ακριβώς τα ίδια...
*απονέμει βραβείο της παλάμης*,congrats :nod:
Μετά,το thread μιλάει καθαρά για σύγκριση μεταξύ DN και Monster,άλλωστε το ανέφερε εμφανέστατα και ο rorico στο initial post του,εσύ παρ όλα αυτά είπες να πάρεις το post σου ανεξαρτήτως....pfff cheap,δεν κολλάω με τέτοια,μην νομίζεις κατάφερες τπτ κάνοντας έτσι:bleh:
Στο DN vs CG poll πάλι απλώς είπα ότι στο poll θα ήταν πιο ορθό αν έμπαινε μια 3η επιλογή,κάτι που δεν είχε αναφέρει κανείς ως τότε και πήρα και rep γι αυτό,άσε που το ότι δεν εχεις δει και την 2η season του CG σε βάζει σχεδόν στην ίδια θέση με μενα:tongue:
Και φυσικά αυτό για το Mononoke για πλάκα το πα,αλλωστε σχεδιάζω να το δω σύντομα,δεν έχω ανάγκη να ρωτήσω τπτ,ξέρω ήδη όσα χρειάζομαι χάρη στα vids που μου έδωσες και ήδη ξέρω ότι θα μ'αρέσει,παρ όλα αυτά δεν είναι ανάγκη να ξέρουν την θεωρία μου και οι άλλοι,όταν το δω θα πω;)
Τέλος(να κλείσει το pwn),είδα,τόσο πολύ αδιαφορείς για το τι κάνουν οι υπόλοιποι στο forum που μπήκες σε invisible mode ^_^
(αχχ,teasing iri is just priceless.....να μαλώνεις χωρίς ουσιαστικό λόγο επίσης,αλλά είναι βαρετό αν ξέρεις ότι όλο εγώ νικάω στο τέλος....;P)
PS:το ρολόι μου χάλασε πάλι,φτιάξτο λίγο ακριβώς όπως έκανες πριν από μερικά λεπτά plz ;)
Οκτ 30 2008 20:14
iristella → Zoro
Να σου θυμισω ότι στο DN thread συνεβη το αντιθετο. Μιλας για την συζητηση που ειχε ξεκινησει ο Nikos1451 και απευθυνόταν σε μενα και πεταχτηκες εσυ... Και επιπλεον οι δικες μου πληροφοριες ήταν πολύ ακριβέστερες και συγκεκριμενες και ακόμη και αν μιλαγαν για το ιδιο πραγμα είχαν κατι να προσθεσουν στην συζητηση.
Αναφορικα με το thread ναι δεν εχω δει το Monster εχω δει όμως το Code Geass. Kαι με το μπερδεμα που εγινε ηθελα να ξερω αν μιλαμε και γι αυτο η οχι. Να σου υπενθυμίσω επισης ότι εχεις ποσταρει και στο Code Geass VS DN και ας μην ξερεις γρι απο Code Geass. Αυτό που εκανα εχει μεγάλη διαφορα απο αυτο που σκεφτεσαι να κανεις εσυ στο Mononoke. Αν θες βεβαια please go ahead. Εγω κοιτάω πάντα μόνο το τι κανω εγώ και όχι οι symfoρουμίτες μου. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι ποζεριές ουτε τπτ τετοιας φυσης.
Οκτ 30 2008 19:04
Zoro → iristella
[B]SPAM![/B]
Ήδη την προηγούμενη βδομάδα στο DN thread απάντησες σε quote που πήγαινε σε μενα και το έιχα ήδη απάντησει μόνος μου:smokingg::burningbe3:
....και τώρα απαντάς ακόμη και σε thread όπου δεν έχεις δει την σειρά.....yare yare το spamming από irispamella έφτασε νέα ύψη....:hahaha:
Να πάω κι εγώ στο Mononoke thread να πω τι ωραίο που μου φαίνετε το Mononoke,κι ας μην το χω δει ακόμη?:orly:
[το ξέρω ότι τα συζήτησαμε ήδη σε prive αυτά,αλλά δεν αντιστάθηκα,ήθελα λίγη ποζεριά,να τα δουν κι άλλοι :bleh:]
Οκτ 30 2008 18:58
Ephialtes → Zoro
i really consider watching Berserk, but I have no fucking time
Thanks για την προταση, θα το αρχισω εστω και αν βλεπω ενα επεισοδειο την μερα
Οκτ 29 2008 22:17
Zoro → Hatake Kakashi
Soka!:tensai:
Καλά,θα πω μόνο περίμενε και ήλπιζε,γιατί χλώμο το βλέπω να βγει season 2 αν δεν τελειώσει το manga πρώτα,το οποιο μια πεναταετία το λιγότερο την θέλει ακόμη.
Άσε που δεν έχει ανακοινωθεί τπτ για το ανιμε και και να βγει season 2 το βλέπω να το ξαναπαίρνουν ριζικά από την αρχή και άσε που το manga δεν είναι κακό,ίσα ίσα τα σχέδια και η ιστορία είναι top πράμα,o mangaka είναι κορυφαίος στο είδος.
Τέσπα,απλώς είπα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια να σε μεταπείσω,αλλά από κει και πέρα επιλογή σου το τι θα κάνεις,απλά να ξέρεις ότι το manga είναι κορυφή σε όλα,πέρα από το ότι αργούν πολύ οι νέες κυκλοφορίες,αλλά πιστεψέ με μέχρι να φτάσεις στο τέλος θα σου πάρει αρκετό καιρό,ειδικά αν το πας με αργούς ρυθμούς.
Anw,αυτά από μένα pal,καλή συνέχεια σε όλα;)
Οκτ 29 2008 18:44
Zoro → Ephialtes
Θενκ γιου μαη φρεντ:riiight:
Το υποψιάστηκα ότι ήταν από αυτό το ανιμε γιατί το έχω ακούσει/δει πολλές φορές και έχω συνηθίσει το σχέδιο....κι εγώ πάντως το χω αρκετή περιέργεια να το δω(κυρίως για να μάθω τι το τόσο φοβερό έχει αυτός ο Stein που ακούω συνεχώς!)και όταν βρω χρόνο θα το ξεκινήσω κι εγώ.
Εσύ btw you should really consider starting Berserk,τουλ το ανιμε να δεις αν θα σε βάλει στο κλίμα(είναι μόνο 25 eps,μετά διακόπικε) και αν σ'αρέσει απαραιτήτως περνάς και στο manga,που είναι από τα πιο top και epic που υπάρχουν...αν ποτέ θελήσεις infos,ρώτα με,είμαι υπερκαμένος της σειράς;)
Αυτά φίλε μου,τα λέμε:drink:
Οκτ 29 2008 15:42
Hatake Kakashi → Zoro
Aloha man.
μετα απο τρομερη προσπαθεια καταφερα να μην το συνεχισω,ο λογος ειναι οτι ελπιζω στο μελλον να συνεχιστει το ανιμε,και αν δεν συνεχιστει στο αμεσο μελλον τουλαχιστον θα εχω περισσοτερα τσαπτερς για διαβασμα :D
Οκτ 29 2008 13:31
Zoro → Hatake Kakashi
Heyz Kakashi-kun,τώρα που μας επέστρεψες για λίγο,να σε ρωτήσω:το Berserk,που με ρωτούσες παλιά για το manga,το ξεκίνησες τελικά?
Οκτ 29 2008 13:08
Ephialtes → Zoro
Hey Zoro-kun
Καλα μαντεψες...μαθηματα...
Το σετακι ειναι απο Soul Eater
O χαρακτηρας λεγεται Justin Law
Αρκετα καλο ανιμε, στο προτεινω
Οκτ 28 2008 16:04
Leon → Zoro
Thanks. Ντάξει θυμάμαι πως γράφει. Το berserk το χα κατεβάσει τότε που μου το πες πρώτη φορά. Δεν το τερμάτισα όμως έχω καιρό να το παίξω. Θα γίνει κι αυτό κάποια στίγμη.
Οκτ 28 2008 15:26
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Κι εγώ επίσης άργησα να σου απαντήσω,sry υποχρεώσεις u see :P
Τα παίρνω ένα ένα λοιπόν:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ Σ'ΑΡΕΣΕΙ Η ROBIN,Η ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ONE PIECE:burningbe3::smokingg:
Αλλά τέσπα,το δέχομαι μιας και είσαι κορίτσι και σίγουρα σου κάνει λιγότερο κλικ:lovulovu:,όπως εμένα αντίστοιχα μου κάνει και ο Kaname πχ ;)
Όντως όμως περίμενε να δεις τον παρελθόν της και γιατί την κυνηγάνε από τόσο μικρή και εκεί να δεις πακέτα χαρτομάντηλα που θα αδειάσεις,όταν το δεις το σημείο αυτό έλα να μου πεις xP
Επίσης,είσαι η πρώτη(narutard κιώλας!) που βλέπω να προτιμάει το unpsofable του OP από το "psofable" του Naruto!!
Συνήθως όλοι κατακρίνουν το One Piece μόνο και μόνο γι αυτό,κι εγώ να σκεφτείς!
Βασικά δίκιο έχεις όπως τα λες,αλλά εγώ αλλού έχω 2 παράπονα:
1)Ωραία να μην πεθαίνουν οι χαρακτήρες,συμφωνώ μαζί σου,δεν θα ήθελα με την καμία να δω Zoro ή Robin πχ να φεύγουν(ίσως και να παρατούσα την σειρά:P),αλλά τουλάχιστον αν είνα να γίνει έτσι,να γίνει με έξυπνο τρόπο!
Μου την σπάει που μαθαίνουν καινούριες τεχνικές απο το πουθενά και όποτε τους βολεύει και μετά τρώνει του κόσμου το ξύλο και θα πρεπε να χουν πεθάνει,αλλά ξανασηκώνονται από πείσμα και μόνο!!
Αυτό παραπάει κάπως!(ο Zoro έπρεπε ήδη να χει πεθάνει τόσες φορές!!και το ότι είναι shounen δεν μετράει,το παρακάνει ο Oda ακόμη και για την κατηγορία αυτή!)
2)Γιατί δλδ να ζουν και όλοι οι κακοί?
Ο Oda είπε ότι για διαφορετικό,για σπάσιμο,προτίμησε να μην τους σκοτώνει,αλλά να τους βάζει να χάνουν τα όνειρα και τις ελπίδες τους και να φυλακίζονται....εντάξει σαν πρώτη ιδέα δεν φαίνετε κακιά,αλλά όλοι?:hahaha:
Είναι λιγάκι έλεος δλδ,μερικούς θα μπορούσε να τους ξακάνει για μια φορά,ενώ συνήθως μόνο οι κομπάρσοι πεθαίνουν,ποτέ οι κεντρικοί....άσε που στο manga έχει και τις συνέχεις των ιστοριών τους και συνίθως γίνονται καλοί μετά:thumbdown:
Από την άλλη πάλι,ίσως και ο Kishi να το παρακάνει με τους θανάτους στο Naruto απ όσα μου λες και ακούω....όταν το ξαναξεκινήσω θα σου πω:P
VK ακούω γενικώς πολύ καλά λόγια εδώ και εκεί και θα το ξαναπιάσω σύντομα,αφού τελειώσω το Monster(είμαι 58/75 eps,λίγο θέλω)...μετά τελειώνω το VK και τα eps του One Piece που έχω παρατήσει εδώ και μήνες και μετά.....(από πρόταση της iri κιώλας)...θα δω το Mononoke μάλλον που με έχει φάει η περιέργεια τόσον καιρό!!
Άστα,πόσα έχω να δω ακόμη....ατελείωτα γμτ:if:
Τέλος,για τα βιντεάκια που μου δωσες θα πω ότι μόνο του OP με έψησε,μιας και τουλάχιστον είχε τον ίδιο ρυθμό με το ιαπωνικό...του Pokemon δεν το μπορούσα:stubborn: και Sailor Moon δεν έβλεπα ποτέ(για προφανείς λόγους!)....μιας και ιταλομαθής κι εσύ btw,δες [URL="http://www.youtube.com/watch?v=GZLk4tqG8QU"]αυτό[/URL] και [URL="http://www.youtube.com/watch?v=okConbdnvb4"]αυτό[/URL] τότε.....ειδικά το πρώτο τα σπάει σαν μουσική και εικόνες,αλλά και το 2ο πολύ καλό....εκεί το κατέχουν οι Ιταλοί,όχι τόσο καλά όσο τα ιαπωνικά,αλλά κάνουν πολύ καλές μεταγλωτίσεις και anime themes...τα ελληνικά ενώ δυστυχώς comme ci comme ca(ακόμη θυμάμαι την φωνή του Piccolo στο Dragonball,απαίσια:nosey:)
Πάντως αν κατάλαβα καλά σ'αρέσει πολύ το One Piece...είσαι επίσημη fan πια,χαίρομαι:ureshii:....σε ποιό ep είπαμε έφτασες???
Αυτάαααα piu~chan.....αν έχεις κάτι άλλο να μου πεις,σαν βρεις χρόνο απαντα μου,τα λέμε σύντομα!!
BB:bye:
Οκτ 28 2008 14:05
Zoro → Leon
Sry που άργησα να απαντήσω φίλε μου Leon,υποχρεώσεις βλέπεις:P
DVD Decrypter λέγεται το πρόγραμμα,αν θες βοήθεια στο πως να αντιγράψεις παιχνίδια ρώτα;)
Το Berserk το κατέβασες/αντέγραψες τελικά?
Οκτ 28 2008 12:29

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται