Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → ichigo13

Μate,I just fell in love with your sig:blingeye2: Πλάκα πλάκα αυτό το επεισόδιο ήταν τόσο πολύ epic που σχεδιάζω να βάλω κι εγώ κάνα αβα με τον φύκη:P (την sig μου δεν την αγκίζω,μόλις την έβαλα και θέλω να κρατήσει πιο πολύ;))
Nov 19 2008 17:10
Photo

Hajate_Raborosu → Zoro

Ξεκίνησα να γράφω στο animeclipse.com και είχα διαλέξει το Hajate(από Kabamaru φυσικά). Όταν πήγα να γραφτώ εδώ κάποιος είχε πάρει ήδη το Hajate οπότε του κόλλησα σαν δεύτερο συνθετικό το όνομα μου στα Ιαπωνικά: Raborosu (Λάμπρος). :nosey: Δεν πολυpostarω εδώ εκτός αν δω καμιά ενδιαφέρουσα συζήτηση...
Nov 17 2008 11:30
Photo

Robin → Zoro

Επιτέλους κατάφερα να ξαναμπώ!!! Πώς είσαι Zoro-kun?? ^^
Nov 17 2008 02:07
Photo

Zoro → Hajate_Raborosu

Well said στο thread,πολύ καλή η ανάλυση περί Johan:riiight: Θα σου απαντήσω σίγουρα,όπως και στον lordofblues κάποια στιγμή,αλλά είπα να στο πω...ήδη χαίρομαι που χες συμφωνήσει μαζί μου περί One Piece και το βλεπες και εσύ έτσι εκεί. Btw από καιρό αναρωτιέμαι,το username σου από που βγαίνει αν δεν ρωτάω πολλά?
Nov 16 2008 20:40
Photo

Scorpion → Zoro

Γεια χαρα Zoro!!
Nov 16 2008 17:35
Photo

Zoro → Tea-chan

Άστα σου λέω,4/10 μυνήματα που αφήνω έχουν αυτό το emoticon,ταιριάζει σε πολλές περιπτώσεις και πράγματα που θες να πεις xDDD Μου κόλλησε τόσο που ακόμη και εδώ στο forum το φερα,κορυφαίο!! Χρειαζόμαστε επειγόντως νέα emoticons νομίζω[IMG]http://img505.imageshack.us/img505/1462/tskmg1.gif[/IMG]
Nov 15 2008 17:34
Photo

Tea-chan → Zoro

I wuv this emot as well!! Cute!!
Nov 15 2008 15:42
Photo

Zoro → iristella

Urrrr sooooo dead and u don't know it,miss postu postu:bahhh: temeeee,since u are awake,έμπα στην σπηλιά...nao:roar:
Nov 14 2008 05:04
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Πιου-πιου-σαν μετα απο την απουσια του site παιρνω κι εγω την ευκαιρια επιτελους να σου απαντησω στο σεντονακι σου,ουφ,εδω και καιρο ηθελα,αλλα δεν εβρισκα το θαρρος και χρονο:P Καταρχας η μυτη της Robin,ναι,το χω ακουσει κι απ αλλου και ειμαι κι εγω συμφωνος πως ειναι παραξενη εως ασχημη,αλλα δεν ειναι μονο αυτη που κανει την Robin,βλ."γραμμες",ολο στυλ ωριμαδας και φυσικα το παρελθον της,που ειναι πανεμορφο:awww: (παντως ναι οπως τα πες,η Robin δεν σε πειραζει χωρις λογο,αλλα αν την "πλησιασεις" το θελησες το Clutch σου...που να δεις και το Grab πιο κει xDD...δυναμικη τυπισσα οσο δεν παει αλλο!) Και ετσι φυσικα,Zero ftw!!!(τωρα που τελειωσα και το monster θα το ξαναπιασω συντομα καποια στιγμη btw;)) Για το Naruto αστα,τα μαθα και για τον kakashi και οντως εχω να πω οτι εσεις ειστε στο αλλο ακρο...καταραμενοι mangaka,ποσες φορες πρεπει να σας το πει ο lucas? BALANCE TO THE FORCE!!!XD Χαιρομαι παντως που παρα τις ολες ατελειες του One Piece,εσυ τα βλεπεις πιο θετικα τα πραγματα,εισαι true fan πια φαινετε:wooi2: Οσο αφορα και τα ιαπωνικα ονοματα εναντι των ελληνικων,να σου πω την αληθεια,αν και εχω συνηθισει τα ιαπωνικα πια και δεν θα ηθελα να τα αλλαξουν με τπτ,τα ελληνικα τα θεωρω λιγακι πιο ταιριαστα για τον κοσμο της σειρας:hahaha: Ειδικα το Zoro δεν μ αρεσει καθολου σαν ονομα να σκεφτεις εκτος απο το οτι ειναι συντομο,μιας και μ αρεσουν συντομα(αν δεν ειναι,τα κοβω εγω xDD) και το εβαλα εδω στο site καθαρα και μονο προς τιμη του χαρακτηρα,που ειναι οντως cool και δεν ειχα δει πολλα ανιμε τοτε,αλλα να σκεφτεις οτι μεχρι και να το αλλαξω ηθελα,αλλα τελικα με μαθανε ετσι στο site και ειπα να το κρατησω πια!!! Tελος,για το Bleach παλι οχι,δεν το βλεπω(ακομη):P ...αλλα εχω ακουσει οτι αν και χαλασε τωρα προς το τελος καπως(πραγμα που μου εξακριβωσες και εσυ) σε μερικα αρκ ηταν κορυφη οι μαχες και πλοκη(ειδικα soul society απ οσα ακουω) και ετσι ψηνομαι και αυτο να το ξεκινησω οποτε μπορεσω,αλλα μετα το Naruto,αρα υποθετω προς Μαρτη αν ολα πανε καλα;) Αυτα κατα τ'αλλα,πηρα τον χρονο μου οπως ειδες αλλα ποτε δεν ξεχναω τα πραγματα που εχω να απαντησω:P Καλως εβρηκαμε το site παλι λοιπον,αν εχεις τπτ να πεις,οποτε προλαβεις απαντησε μου. Τα λεμε piu~chan^_^
Nov 14 2008 04:56
Photo

Zoro → Ame Warashi

Χεχε ναι κατάλαβα....άρα την επόμενη φορά καλύτερα και στα 2...και στο meeting και στο manga:) Καλή Συνέχεια από μένα ^_^
Nov 02 2008 20:30
Photo

Ame Warashi → Zoro

ναι ήταν πολύ ωραία!την επόμενη φορά ελπίζω να είμαστε πιο πολλοί...την franklin δυστυχώς δεν την είδαμε γιατί δε μπόρεσε τελικά...την άλλη φορά!όσο για το manga,δε φτάνει να είσαι high πρέπει να είσαι και λίγο άνιωθος!όταν είμαι σε τέτοια φάση ξανά i'll give it a try... :)
Nov 02 2008 13:41
Photo

Zoro → tsintori

Έγινε μαη φρεντ,θα το συνεχίσω αφού ξεφορτωθώ κάποια ανιμε που προηγούνται για μενα(γιατί μετά μου αρέσει να ασχολούμαι μόνο με αυτό,όταν έρθει η ώρα,και όχι με άλλες σειρές παράλληλα και,μιας και είναι πολλά eps+το manga,γι αυτό το άφησα λίγο τώρα...μετά θέλω να πιάσω και Bleach βέβαια). Anw αυτά λοιπόν,καλό μήνα και σε σένα,θα τα πούμε:byejg9:
Nov 02 2008 07:03
Photo

Zoro → Ame Warashi

Κοίτα οι σκηνές του τέλους όντως ήταν κάπως disturbing,κι εμένα δλδ μου χε κάνει αρκετή εντύπωση το όλο σκηνικό με τους δαίμονες στην έκλειψη:terror2: Αλλά όπως και να χει είχα τρομερή περιέργεια να μάθω τι έγινε μετά την έκλειψη,μιας και στο ανιμε έδειξαν λίγο έως τπτ και γι αυτό αναγκαστηκά προχώρησα και στο manga,που,με αυτά τα κορυφαία σχέδια,με τους extra χαρακτήρες που δεν υπήρχαν στο anime(κυρίως ο Puck :P) και το υπόλοιπο της ιστορίας,το άξιζε και με το παραπάνω!! Anw,όπως έιπα,όποτε θελήσεις και βρεις όρεξη συνέχισε το,αξίζει με τα 1000(sry,μιλάει καμένος της σειράς:nanana:). [πάντως κι εμένα,ο συνδιασμός των σκηνών με το ασπρόμαυρο του manga,πολλές φορές μου χαλούσε,έστω και λίγο,την διάθεση...όντως θέλει να σαι λίγο high για να το διαβάσεις:'D] Τέσπα,έμαθα για την συνάντηση λίγο,μέσω Franklin,τι λέει,ωραία περάσατε όσο κράτησε??
Nov 02 2008 06:54
Photo

Zoro → Barbara

errr,βλέπω ήταν chain vm,μάλλον εσύ τα εγκαινίασες πρώτη εδώ στο site αυτό και τα αφησές στους μισούς χρήστες:P Ανταποδίδω λοιπόν,καλό βράδυ και καλό μήνα και σε σένα!^_^
Nov 02 2008 05:48
Photo

tsintori → Zoro

Σίγουρα θα το συνεχίσω dude. Απλώς το να βλέπω ένα ep τη βδομάδα είναι λίγο μλκια....Τέσπα συνέχισε και εσύ το naruto, θα παορωθείς σαν τον Gk... See ya και καλό μήνα btw...
Nov 02 2008 00:16