Community Status Updates
Ame Warashi → Zoro
κοίτα,έχω σκεφτεί να τη συνεχίσω αλλά είμαι σε μια κατάσταση καμμενιάς...Όταν μου έρθει να το συνεχίσω θα το κανω...Όσο γι αυτό που λες είχα αντέξει ήδη πολλά αλλά στις σκηνές στο τέλος (δε μπορώ να βάλω και spoiler tag εδώ) είχα φάει λίγο φρίκη...Έμαθα όμως τι έγινε! :D :P Ίσως κάποια στιγμή να το ξαναδώ όλο...δεν είναι ότι δεν αντέχω τόσο τις σκηνές βίας αλλά το πόσο μου χαλάνε τη διάθεση...
Nov 02 2008 00:03
Zoro → tsintori
Κατάλαβα,να το συνεχίσεις γιατί είναι από τα καλύτερα,από πλευρά φαντασίας για μενα,arcs ^_^
Για την μπάρα μπήκα σε invisible mode,ώστε να μην φαίνετε πότε είμαι μέσα και πότε όχι(να μην ξέρεις κανείς πότε και από που θα του ρθει:hehehe:)...βασικά η iri το έκανε πρώτη και της έκανα παράπονα και για σπάσιμο είπα να μπω κι εγώ,για λίγο αρχικά,αλλά τελικά μου άρεσε και είπα να το κρατήσω,προσωρινά τουλάχιστον(ίσως στο μέλλον αλλάξω).
Εσύ όμως μην το αλλάξεις,καλό είναι να ξέρουμε πότε οι υπόλοιποι είναι μέσα:P
Πάντως ψήνομαι πολύ να συνεχίσω naruto,αφού τελειώσω 2-3 σειρές που θέλω να δω....αν όλα πάνε καλά,x-mas το χω ξαναπιάσει!
Αυτά,τα λεμε tsi-kun:bye:
Nov 01 2008 22:19
tsintori → Zoro
Ειμαί ακρίβως στην είσοδο προς το sky island αλλά θα το συνεχίσω κατά τα Χριστούγεννα διότι δεν προλαβαίνω να βλέπω....
Αλήθεια η μπαρά που γράφει τα last visit και λοιπά που πήγε;;;;
Nov 01 2008 21:31
Zoro → Ame Warashi
Πωωω ρε συ κρίμααααα,όχι και να μην άντεξεις να δεις όλο το ανιμε!!
Αυτά ή τα ξεκινάς να τα βλέπεις ή όχι,αφού έφτασες ως το τέλος,ώφειλες να το φέρεις εις πέρας:chigau:
Πάντως κρίμα είναι να μην συνεχίσεις το manga ως το τωρινό σημείο του λόγω βίαιων σκηνών(δεν αντιλέγω,είναι αρκετές!),το πολύ πολύ τις προσπερνάς στα γρήγορα!!:nanana:
Αnw όπως θες όμως,μην σε πιέζω(είμαι εντελώς καμμένος με την σειρά και γι αυτό πιέζω όλους να την δουν/διαβάσουν,μην παρεξηγείς!:P),αν ποτέ την συνεχίσεις πες!;)
Αυτά και πάλι,τα λέμεεεεε ^_^
Nov 01 2008 20:19
Zoro → Camus
Cristina D'Avena ftw!!
Ναι το (kiss me kiss me)Licia το βλεπα από μικρός,αλλά τώρα πια μου χει μείνει μόνο ο ρυθμός του τραγουδιού,δεν θυμάμαι τπτ από υπόθεση πια!
Και φυσικά ναι,έβλεπα και Bim Bum Bam για ανιμε και Solletico στο RaiUno για αμερικάνικα cartoons.....αχχ,εποχές,τι μου θύμησες τώρα:Blissfull:
*tear drops*
Και το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι όταν τα βλεπα δεν είχα ιδέα περί ανιμε και ότι ήταν διαφορετικό είδος cartoons από τα αμερικάνικα,δεν είχα πάρει χαμπάρι:P
Αυτό έγινε με το που ξεκίνησα,αρκετά χρόνια αργότερα(πήγαινα 3η γυμνασίου τότε),να βλέπω Dragon Ball Z...ουσιαστικά,αν και είχα δει πολλά ανιμε πιο πριν,με αυτό μπήκα αρχικά και οριστικά στον κόσμο αυτό!
Θυμάμαι ακόμη όλα τα βράδια που το έπαιζε στις 8.30 στο Italia 1 και εγώ άφηνα διαβάσματα και όλα για να πάω να δω άλλο ένα επεισόδιο(που btw ποτέ δεν ολοκλήρωσα την σειρά,πρέπει να την ξαναπιάσω κάποτε μου φαίνετε...αν και δεν μου λείπουν πολλά eps)...:cry:
Πάντως αν και έχω συναντίσει κι άλλα άτομα στο φορουμ που γνωρίζουν για τα "ιταλικά" ανιμε,όντως κι εγώ καιρό είχα να κάνω συζήτηση!
Όσο για το ΤΝΤ village που λες και το άλλο project,θα τα χω υπόψην καλού κακού,αλλά για την ώρα έχω υπερβολικά πολλά ανιμε να δω(jap dub/eng sub) και δεν προλαβαίνω:nanana:
Αυτά βασικά,καλά που γνωρηστίκαμε στο forum λοιπόν,αν καμία φορά χρειαστείς βοήθεια για κάνα ιταλικά ανιμε,μην δυστάσεις και ρώτα,έχω μια καλή πείρα στο να βρίσκω [B]ότι[/B] θέλω στο net;)
Καλή Συνέχεια,θα τα πούμε:bye:
Nov 01 2008 19:52
Camus → Zoro
Hehehehehe…
Christina D’Avena… έχω όλα τα openings με την Christina και όχι μόνο… έχω και όλα τα τραγούδια της!!!!
Θυμάμαι ξυπνούσα από τις 6 το πρωί για να δω όλα τα anime και την Licia (δεν ξέρω αν το έβλεπες… το telefilm) :P Το Bim Bum Bam έβαζε τα καλύτερα anime που υπήρχαν την εποχή του 80 και 90!!!!
Hehehehehe… Και είναι το Italia 1 που δείχνει το Saint Seiya Hades Chapter κάθε Κυριακή!!!! WOW… καιρό είχα να μιλήσω με κάποιον για την Christina και τα λοιπά anime!!!
Να μπεις στο ΤΝΤ Village αν θες τα παλιά anime στα Ιταλικά… υπάρχει το Progetto tornare bambino που έχει όλα τα 70s και 80s anime…
Βρήκα, το Holly e Benji (aka Captain Tsubasa)… όλα τα επεισόδια, μαζί με τα movies!!!!!!! :P
Nov 01 2008 19:17
Ame Warashi → Zoro
Δεν έχω διαβάσει πολύ,κάτι τόμους από τουσ πρώτουσ που είναι και στο anime και το σχέδιο μου αρέσει πάρα πολύ!Είναι πλούσιο και όχι κουραστικό,και γενικά μ αρέσει η λεπτομέρεια στο σχέδιο... :) Τώρα για το anime,ναι,το έχω δει αλλά είχα σοκαριστεί σε ορισμένα σημεία,πχ το τελευταίο δεν άντεξα να το δω όλο (λίγο τραγικό εφόσον αντεξα να δω το elfen lied που δεν πάει πίσω σε βία :P).Σαν υπόθεση είναι ωραίο και αν άντεχα κάποια πράγματα παραπάνω θα το ευχαριστιόμουν πολύ περισσότερο...
Nov 01 2008 19:14
Zoro → Ame Warashi
Καλά ρε συ,πέρα από One Piece,διαβάζεις και Berserk?:oo:
Μου φαίνετε υπάρχουν αρκετά ακόμη που δεν έχουμε πει,απ όσο βλέπω όλο και κάτι προκύπτει!!
(btw το Berserk είναι η αγαπημένη μου σειρά όλων και συνήθως δεν αρέσει στα κορίτσια,γι αυτό ξαφνιάστικα που το έβαλες!:P)
Nov 01 2008 19:03
Zoro → Camus
Όντως(μιας και κι εγώ μεγάλωσα ιταλία) το Italia 1 είναι κορυφαίο κανάλι,με παράδωση σε πολύ καλές ξένες ταινίες/σειρές και φυσικά...ανιμε!!....πόσα έμαθα κι εγώ χάρη σε αυτό!!
(ακόμη θυμάμαι από μικρός που έβλεπα Lupin III και Doraemon,αλλά γενικώς είναι τοπ κανάλι για να ξεκινήσεις την σταδιοδρομία σου στα ανιμε!)
Και ναι πάντως,ακριβώς όπως το One Piece,έτσι και το Naruto...γενικώς με τα τελευταία δεν κάνανε τόσο πολύ καλές δουλείες όσο παλιά(που είναι οι παλιοί καλοί dubbers της παλιάς σχολής?)..
Aλλά αν εξαιρέσει κανείς αυτά,όσο αφορά τα υπόλοιπα (παλιά) ανιμε,εχεί γίνει τρομερή δουλειά με τις μεταγλωτίσεις,οι ιταλοί το κατέχουν πια,μιας και μεταγλωτίζουν τα πάντα(αν και το κακό είνει ότι δεν μαθαίνεις αγγλικά/ιαπωνικά έτσι:P)..
Πάντως αν υπάρχει μια φωνή που με στοιχειώνει από μικρό,είναι η φωνή της Cristina D'Avena στα ιταλικά openings....την έχω ακούσει τόσες πολλές φορές που μου φαίνετε δεν πρόκειται να την ξεχάσω ποτέ...:Blissfull:
Continua a preferire le voci italiane de "i Cavalieri dello Zodiaco" ;)
Nov 01 2008 18:59
Camus → Zoro
Μεγάλωσα στη Malta με συνέπεια να βλέπω μόνο Ιταλική τηλεόραση!!!
Το Saint Seiya είναι η ποιο αγαπημένη μου σειρά!!! Η αλήθεια είναι πως μόνο τα παλιά anime, όπως Candy Candy, Yattaman, Pollon, Pokemon, Lady Oscar (rose of Versailles) και τα λοιπά anime μέχρι το 2002 που πήγα τελευταία φορά θέλω να βλέπω μόνο στα Ιταλικά.
Το One Piece δεν μου αρέσει γενικότερα αλλά μπορώ να πω ότι στο Naruto δεν είχαν κάνει και την τελειότερη δουλειά οι Ιταλοί…
Αλλά μου είναι αδύνατο να ακούσω τον Pegasus (aka Seiya) να μιλάει με άλλη φωνή πλην του θεϊκού Ivo De Palma!!!!
Nov 01 2008 18:31
Zoro → Camus
Btw,τι σχέση έχεις με την ιταλία και βλέπεις το Sant Seiya μόνο έτσι??:nanana:
Είχα δει μερικά επεισόδια,αλλά δεν με τράβηξε πολύ σαν σειρά,βέβαια την παρακολούθησα πολύ λίγο....πάντως όσο αφορά μερικές σειρές όπως Dragon Ball Z ή Simpsons κι εγώ μόνο στα ιταλικά μπορώ να τις δω πια,έτσι έχω συνηθίσει:)
(μετά,άλλες όπως το One Piece πχ,δεν βλέπονται στα ιταλικά:puke:,οπότε jap είναι η μόνη επιλογή)
^_^
Nov 01 2008 18:11
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
Ohayo!!!
Τα παιρνω κι εγω ενα ενα!!
Η ρομπιν δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας αρεσει τοσο κυριοι fanboys, δηλαδη αν δεν ειχε αυτη τη γραμμη στη μυτη ισως να ηταν ωραια.. Τωρα ειναι καπως περιεργη :P
Αυτο που δεν μου πολυαρεσει σε αυτην ειναι οτι ειναι πολυ κρυα (τα μακαβρια αστειακια της μαρεσουν ομως) αλλα παραειναι ησυχη και παραειναι δυνατη και αδιστακτη για γυναικα (δηλαδη τι παει να πει Clutch με τον λαιμο του αλλου? Ετσι ευκολα στραγγαλιζει μια κυρια?)
Οσο για το οτι σου λιγοτερο κλικ ο Καναμε.. Μην ανησυχεις, της ιδιας αποψης ειμαι (Ζερο φουτουγου!! xD)
Λες να πεσουν χαρτομαντηλα ε? Εδω επεσαν θα μου πεις με την ιστορια της Ναμι και της bellemere δεν θα πεσουν εδω..
Κοιτα τωρα οσον αφορα αυτο για το Unpsofable, ευτυχως απο το Ναρουτο δεν εχει φυγει κανεις ΤΟΣΟ main character οπως στο One piece ζορο και Ρομπιν που ανεφερες.. Εχουν φυγει σημαντικοι χαρακτηρες μεν, οχι ομως σε στυλ Σακουρα/Σασουκε/Σικαμαρου κλπ... Πιο πολυ τους sensei διωχνει ο Κισι.. (STAY AWAY FROM KAKASHI, BAKA MANGAKA!!)
[I][B]Μου την σπάει που μαθαίνουν καινούριες τεχνικές απο το πουθενά και όποτε τους βολεύει και μετά τρώνει του κόσμου το ξύλο και θα πρεπε να χουν πεθάνει,αλλά ξανασηκώνονται από πείσμα και μόνο!![/B][/I]
[I][B]Αυτό παραπάει κάπως!(ο Zoro έπρεπε ήδη να χει πεθάνει τόσες φορές!!και το ότι είναι shounen δεν μετράει,το παρακάνει ο Oda ακόμη και για την κατηγορία αυτή!)[/B][/I]
Καλα αυτο για τις νεες τεχνικες απο το πουθενα δεν το εχω ξαναδει καπου αλλα οσον αφορα το " ειμαι ετοιμος να ψοφησω αλλα σηκωνομαι και ειμαι 10 φορες πιο δυνατος λογω της δυναμης της θελησεως μου" υπαρχει παντου. ΠΑΝΤΟΥ ομως. Οποτε δεν μου κανει πια αισθηση. Αντιθετως ελπιζω καποτε να γινω σαν αυτους (λολ)!
Επισης ο Ζορο οπως μαθαμε απο τα πρωτα επεισοδεια ειναι δαιμονας. Δεν πεθαινει xD xD
Αντε αντε τελειωνε το Monster να ξαναπιασεις το vk!
Επισης, τα βιντεακια μετα Ιταλικα ανοιγματα ηταν ΤΕΛΕΙΑ!! βεβαια απο το δευτερο δεν επιασα τιποτα παρα μονο μια φραση την οποια και ξεχασα!! Ομως το πρωτο ηταν αρκετα καθαρο και κατι επιασα (i always sucked in listening pff)
Και ναι ειμαι πια επισημη φαν του One piece!!! Αλλα δε θυμαμαι σε ποιο επεισοδειο ειμαι. Ειμαι σε εκεινο που φευγουν απο skypiea νομιζοντας οτι τους κυνηγανε και σκανε κατω σε ενα μερος σαν φυλακη και πεφτουν ολοι οι προβολεις πανω τους!
Εντωμεταξυ, κολλησα τον κολλητο μου για one piece. Τον εβαλα κατω και του δειξα ο,τι αστειο βιντεακι υπαρχει και δεν υπαρχει και πορωθηκε (το εβλεπε παλια στο αλτερ αλλα δεν θυμοταν και πολλα.. Παντως προτιμω το ονομα Zoro απο black jack!)
Τον εχω κανει οχι απλα ξεφτερι.. τα ξερει καλυτερα κι απο μενα για ναρουτο και δεν εχει δει ουτε ενα επεισοδειο (χεχεχεχε).. Αλλα αυτος εκει πορωμενος με το bleach το οποιο παρεπιμπτοντως εγω βαρεθηκα και δεν το θεωρω και τοσο wow..
Ποια ειναι η γνωμη σου εσενα? Βλεπεις Bleach ε?
Nov 01 2008 02:37
Zoro → Radagast
Ρε συ sensei,τι λέει,σε κάνανε επίσημο χρονοπολλητή του site??:hahaha:
Μην και με ξεχάσεις τον Μάρτη,θα θυμώσω!:chigau::P
Oct 31 2008 14:32
Zoro → iristella
[IMG]http://i258.photobucket.com/albums/hh275/Arachnid10a/LOLCAT.jpg[/IMG]but[IMG]http://i76.photobucket.com/albums/j11/nytechyld/Animals%20Cats/lolcatAwwwCat.jpg[/IMG]^_^
Oct 31 2008 07:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed