Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Robin

Αφού την έχεις έτοιμη την sig,δεν την βάζεις να την δούμε?:orly: Πάντως...Αθήνα που λες,και που μένεις κανονικά αν επιτρέπεται?:hmmm: Τέσπα,τα λέμε μόλις ξαναμπείς...καλή συνέχεια ως τότε:byejg9:
Nov 23 2008 21:38
Photo

Robin → Zoro

LOOOL o, ti kai na peis Zoro-kun, exeis dikio ^^ Nai, h alhtheia einai oti den exw postarei katholou :P Kai den xerw pote tha to kanw XD Thn sig thn exw etoimh pantws ;) Mia xara ola, phga Athina, gyrisa TT kai oi goneis exoun mpei sth 8esh tous, fear not ;P
Nov 22 2008 17:24
Photo

Zoro → iristella

Πάλι καλά που πρωινιάτικα δεν θα το φτιάχνανε το site και είχαμε πέσει in the worst possible case(όπως υποστήριζαν μερικές):hahaha: Τέσπα,έχε χάρη που νυστάζω και δεν θα κάνω κανένα post,παρ ότι το site φτιάχτηκε...τα λέμε αργότερα και φρόνημα με το keyboard:tensai:
Nov 22 2008 08:30
Photo

Zoro → iristella

errr.....ok mistress you won(once again),I may tease you but I'm obedient in the end and would never dream of making you angry:nanana: (even though you are sooo funny those times xD)
Nov 20 2008 22:40
Photo

Zoro → iristella

[lag 2ble post spam-->erase]
Nov 20 2008 22:40
Photo

iristella → Zoro

Δεν παραδεχτηκα και δεν διεψευσα τπτ μην βλέπεις ότι θέλεις,,,,,,,, Oσο για τις συνέπειες αν πραγματικα δεν θυμόσουν δεν θα μίλαγα για ρίσκο.
Nov 20 2008 21:39
Photo

Zoro → iristella

Τουλάχιστον έμμεσα παραδέχτηκες ότι όσα λέω είναι αλήθεια:orly: Όσο για τις συνέπειες που λες.....ζεν συμάμαααιιιιιι:himitsu:...ίσως πάρω το ρίσκο τελικά:ureshii:
Nov 20 2008 21:35
Photo

iristella → Zoro

Aπάντησα εκει που σε βρήκα εύκαιρο. Τελευταία φορά που τσέκαρα this was a free forum. So unless you find me a rule that says dont post here δεν μπορεις να μου πεις κατι........ Οσο για την απειλή, απαξιώ να απαντήσω. Ούτως η άλλως ξερεις τις συνέπειες από κατι τέτοιο πολύ καλά δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι.
Nov 20 2008 21:29
Photo

Zoro → iristella

Σταμάτα να με ακολουθείς και να ποστάρεις σε όποιο thread πηγαίνω...σε έχω πάρει χαμπάρι,stalker-san...ξουτ,βρες δικά σου:roar: [IMG]http://i57.photobucket.com/albums/g235/LynneSin97/untitled1.jpg[/IMG] Τσάμπα χάνεις τον χρόνο σου spam hime,η διαφορά δεν θα μειωθεί περισσότερο από τόσο...στο ξανάπα,γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος[IMG]http://thumbnails.truveo.com/0005/D1/F8/D1F842D25B2340890FEA61.jpg[/IMG] EDIT:Απαντάμε αλλού σε αυτό και όχι εδώ ε?:tensai: Truth really does [B]hurt[/B] in the end...like Medicine Seller soon enough...:whistling:
Nov 20 2008 20:32
Photo

Scorpion → Zoro

Και γω εχω προχωρισει πολυ στη σειρα ειμαι στο 290.Ο sogeking τα σπαει!
Nov 19 2008 19:50
Photo

Zoro → ichigo13

Το ψαξα λίγο με 1-2 προγράμματα που χω αλλά τπτ....sry:emptyonexg1: To μόνο που μπορώ να σε συμβουλέψω είναι να βάλεις σκέτη εικόνα της σκηνής και όχι κινούμενη gif...αλλιώς ρώτα πιο ειδικό:tensai: Πάντως το manga μπορεί να ναι σούπερ,αλλά αυτή την εποχή το ανιμε είναι που κλέβει την παράσταση:drink: (άντε να ξαναδώ γαλάζιο ουρανό και θάλασσα στο ανιμε...τα πεθύμησα...ευτυχώς τέλειωσε το Thriller Bark...άντε να ξαναρχίσουν οι παλιές καλές μέρες του OP:8):) EDIT:A,και αριγάτες για το τραγουδάκι..τα σπάει!!!
Nov 19 2008 17:47
Photo

Zoro → Hajate_Raborosu

Κατάλαβα....πάντως πολύ μ'άρεσε πως "ιαπώνισες" το ονομά σου,ακούγεται πολύ ωραία και μοιάζει όντως ιαπωνικό! Καλή συνέχεια με το posting λοιπόν;)
Nov 19 2008 17:42
Photo

Zoro → Robin

Όλα καλά ρόμπιν-σουάν,όντως πέρασαν αιώνες από την τελευταία φορά που τα παμε! Αλλά κι εσύ....δεν μπαίνεις και κάθολου εδώ να σε "δουμε",ούτε postarεις τπτ....και η sig που χαμε πει?:smokingg: Zolo-kun is angry[IMG]http://img201.imageshack.us/img201/3869/tskea1.gif[/IMG] (kiddin kiddin ofc:nanana:) Υποχρεώσεις υποθέτω ε? Πως πανε οι σειρές?Οι γονείς πάλι περιοριστικοί?:orly:
Nov 19 2008 17:29
Photo

ichigo13 → Zoro

Πολλυ φοβάμαι όμως ότιίσως είναι παράνομη,γιατί είναι 270+ ΚΒ! Αλλά δεν ξέρω ρε συ την έβαλα με imageshack! Αnyway αν ξέρεις πως μπορώ να μικρίνω το μεγεθός της (σε ΚΒ)με το λιγότερο δυνατό κόστος tell me aniki ok? Α..btw το manga συνχίζει και είναι super!
Nov 19 2008 17:25
Photo

Zoro → Scorpion

Γειά σου φίλε μου Scorpion,sry που δεν απάντησα νωρίτερα αλλά είχα πολύ δουλειά αυτές τις μέρες(postu postu στο forum:P) και βαριόμουν να γράψω και vms...τώρα μου ρθε ξανά όρεξη(yeap,I'm that lazy ^_^) Εδώ όλα καλά πέρα από λίγη ανία με διάβασμα και εξεταστική που πληριάζει(ας είναι καλά το forum και τα anime),εσύ πως πας?? Πάντως εγώ τελείωσα στο τσακ το monster και είδα όλα τα επεισόδια του One Piece που είχα παρατήσει το καλοκαίρι και μιλάμε δεν μπορούσα να βρω καλύτερη στιγμή να το συνεχίσω...όλα τα βαρετά επεισόδια αυτού του arc τελείωσαν και,εκεί που ήδη η σειρά ήταν σε πολύ καλό επίπεδο,μας πέταξαν τα 376 και το ακόμη πιο epic 377,που θεωρήθηκε έως και το καλύτερο επεισόδιο της σειράς από μερικούς(!!!) Να θυμάσαι τα λόγια μου όταν φτάσεις εκεί,αυτά τα 2 επεισόδια,καθώς και κάμποσα προηγούμενα,ήταν απλά μπόμπες!! Αυτά λοιπόν φίλε μου,καλή συνέχεια και cu on the netz;)
Nov 19 2008 17:21