Community Status Updates
Zoro → kelborn3
Θενξ φίλε,χαίρομαι που σ'άρεσε το αβατάρι μου...μετά το θεικό 377 ήταν επόμενο να βάλω κάτι με τον Marimo,μιας και έκλεψε την παράσταση εκεί ^_^
Δεν θα το κρατήσω πολύ όμως λογικά,χαρείτε το xP
Nov 26 2008 13:04
Zoro → Yunancy
Δεν έχω χρόνο να σου απαντήσω τώρα,γιατί βιάζομαι πολύ,απλώς να πω ότι δεν με έχεις δει στις καλές μου μέρες που έγραφα κάτι απανωτά κείμενα...τώρα να σκεφτείς ότι βαριέμαι να γράφω υποτίθετε:P
Ίσα ίσα το ανάποδο εγώ,για να βγάλω κουβέντα από κοπέλα(για τέτοια θέματα εννοώ-animes κλπ)είναι δύσκολο πολύ(γιατί όσες ξέρω δεν βλέπουν xD)...άρα μάλλον θα τα πάμε καλά εκεί:tensai:...
Αnw,θα σου απαντήσω βραδάκι μάλλον:)
Nov 26 2008 10:38
kelborn3 → Zoro
Ωραιο το καινουργιο σου αvatar good job:riiight:.Oso για το γεγονος οτι σου αρεσει ο ζερο ειναι τυχαιο το οτι ειναι απλα ζορο με ε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......:hahaha:
Nov 26 2008 09:15
iristella → Zoro
Ελεος ρε συ....... Οχι Berserk promotion again:hahaha::hahaha::hahaha:.... Και μου αρέσει που σου λεει η κοπέλα ότι δεν τα μπορεί τα βιαια και τα λυπητερα.... (btw Griffith RULES:wooi2::wooi2::wooi2:)
Anw.... όταν με το καλό το δείς το vm... Θύμησε μου να σε ρωτήσω κάποια πράγματα πάνω σε ταινιες.....
Nov 26 2008 06:28
Yunancy → Zoro
[COLOR=DarkOrchid][B]Λολ ρε εσυ μιλασ χωρισ σταματημο λολ εισαι ιδιοσ με εμενα,εγω ετσι και αρχισω να μιλαω δεν σταματαω ουτε με χειροβομβιδεσ λολ[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thbak1.gif[/IMG]
Μπραβο σου παντωσ...σπανια αγορι να μιλαει τοσο^_^Συνηθωσ για να παρω λεξη απο ενα αγορι του την βγαζω με το τσιγκελι λολ
οχι δεν τα ωφειλεισ ολα στο Αλτερ..τα ωφειλεισ και στο Σταρ που εδειχνε την sailor moon kai ston Antenna me to Dragon Ball....Ακομα και αυτοι που δεν ασχοληθηκαν οτε με τα ανιμε η' δεν ειχαν ιδεα.....Ολοι ομωσ εχουν δει εστω και ενα επεισοδιο του dragonball lol
Κοιτα τα μεταγλωτισμενα ανιμε σε κανουν να τα δεισ ποιο ευκολα..για παραδειγμα αν θεσ να πασ η' να παρεισ κατι καπου,απλα δυναμωνεισ την τηλεωραση και ακουσ τη συνεχεια του ανιμε..αλλα αν ειναι στα αγκλικα πρεπει να εισαι πολλυ προσεχτικοσ....>.>αλλα απο την αλλη πλευρα τα μεταφρασμενα εχουν υποστει τεραστιεσ αλλαγεσ στη μεταφραση και δεν ειναι οριτζιναλ....
εσυ προτιμασ τα μεταφρασμενα?η με τουσ αγκλικουσ υποτιτλουσ?
ναι ρε παιδι μου,δεν σου ειπα να ειναι ολη την ωρα μεσα στη τρελη χαρα οι μαχεσ..αλλα τισ προτιμω απο φρικτεσ αιματηρεσ μαχεσ....
Εχεισ δει ποτε το Elfen Lied????ασε εγω ειδα 10 δευτερολεπτα ενα βιντεο του στο youtube και δεν αντεξα...φρικαρα..ηθελα να κλαψω....[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/ths_naku.gif[/IMG]
λολ ασε ρε εγω πιστευω οτι την μοδα με το μαλλι των emo την εφεραν τα dragon ball!λολ Πλακα κανω[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thr-pori.gif[/IMG]
λολ οσω για τα hentai lol οι γιαπωνεζοι τα εχουν πεξει.....μα να κανουν τσοντεσ με καρτοον????[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/ase.gif[/IMG]λολ ακουσα προσφατα πωσ εχει βγει και "Η χιονατη με τουσ 7 νανουσ"λολ
[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thbak1.gif[/IMG]
Εγω παντωσ θεωρω χαζο το σεναριο του dragon ball γιατι λολ καθε φορα μασ δειχνει και το παιδι του παιδιου το παιδι του Σογκοκου,λολ μασ εχει αναλυσει ολο το γενεολογικο δεντρο!!!μπουυυυαχαχαχαχαχαχα[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thbak1.gif[/IMG]
ρε συ μου ειπεσ οτι το Berserk εχει πολλυ αιμα..μα λολ κοιτα το αλμπουμ σου που γραφει Berserk και βλεπω ενα σκατουλακι σαν το κιτρινο λουτρινο λιονταρακι τησ Σακουρα απο το Card Captor λολ πωσ μπορει αυτο να ειναι αιματυρο??????χαχαχ^^
αληθεια??τοτε θα παω να την δω!!!!δηλαδη στο Vampire Hunter 2 ειναι διαφορετικοι ολοι οι πρωταγονιστεσ,σωστα????
Ρε συ στο Vampire Knight εχει πολλυ ομορφουσ χαρακτηρεσ...
Το ηξερεσ οτι φετοσ συνεχιζει δευτερη σεζον????
Η Γιουκη ειναι κουκλιτσα,σταματα,λολ[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/006.gif[/IMG]
Το Rourouni Kenshin πρεπει να το δεισ οποσδηποτε!!!!θα πορωθεισ..μονο τα πρωτα 15 επεισοδεια ειναι απεσια..ετσι ομωσ και κατσεισ και το δεισ θα πορωθεισ!!!!
[/B][/COLOR]
Nov 26 2008 03:55
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Όπως και να χει έχεις παραπάνω γνώσεις από μενα,καμία ιδέα για το τι είναι αυτά τα gu έχω:P
Καλά κάνεις πάντως και το πήρες αργά,άστα όταν εγώ το τελείωσα ξενέρωσα τρομερά...
Anw,αυτά πίου-chan,τα λέμε ^_^
Nov 26 2008 00:52
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
οχι ρε η εικονα σου δε λεει αυτο, απλα αυτο λεει παντα ο ζορο. η εικονα λεει κατι με "gu" γιατι αυτο く διαβαζεται ku και με τα τεν-τεν (") γινεται gu. αλλα δεν ξερω τι ειναι αυτη η γραμμουλα απο κατω οποτε δεν ξερω να σου πω..
τωρα για το one piece καπου στο 220 ειμαι το παω με ρυθμους χελωνας για να μη βρεθω να περιμενω ΚΑΙ για αυτο καινουριο επεισοδειο..
Nov 26 2008 00:43
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Χεχε το ava είναι epic πια σκηνή από το επεισόδιο 377...θυμίσου με μόλις φτάσεις εκεί,κορυφή επεισόδιο...σε όλους άρεσε,ακόμη και τους manga readers(μουσικές,μάχες,σχέδιο,όλα έγιναν πολύ καλά!)
Όσο για την prof pic,μα καλά ξέρεις να διαβάσεις τα γράμματα?:hahaha:
Δεν σε είχα για τόσο σχετική:'D
Btw,που έφτασες στην σειρά?
Nov 26 2008 00:33
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
aaaah να σαι καλα!!! πολυ μαρεσει!! ο L βεβαια!
τι ωραιο σετακι προφ-αβα ειναι αυτο???
profile pic: mou asaka? already morning? LOL
και τι αντριλικι το αβαταρ? αχ!!!!
Nov 26 2008 00:26
Zoro → ichigo13
Χεχε χαίρομαι που σ'άρεσε,δεν άκουσα κανένα σχόλιο από καναν Kaizoku και είχα αρχίσει να τα πεθυμώ:P
Αν και δεν σκοπεύω να το κρατήσω πάνω από 2 βδομάδες(το πολύ πολύ),ήταν απαραίτητο(λόγω του username μου και της λατρείας που έχω στον φύκη) να βάλω και ένα αβα ως φόρο τιμής σε αυτόν:8):
Ty για το σχόλιο λοιπόν mate ^_^
Nov 25 2008 23:53
Zoro → Yunancy
Χεχε ναι κι εγώ από το alter το πρωτοανακάλυψα(άρα ουσιαστικά όλα εκεί τα οφείλω)...και ξέρω πολλά παιδιά που το ανακάλυψαν έτσι,άρα ουσιαστικά καλό μας έκανε η ελληνική μεταφορά xP
Τώρα όσο για τα eps ναι,παραδέχομαι ότι είναι όντως πολλά και όχι όλα καλά,αλλά σαν σύνολο,δεδομένου του αριθμού τους διατηρούν απίστευτη ποιότητα νομίζω...
Για το humor ναι και πάλι όπως τα λες,είναι το πιο αστείο από τα 3 μεγάλα shounen(one piece,bleach και naruto),αν και το humor στις μάχες να σου πω την αλήθεια δεν με τρελαίνει...θα προτιμούσα πιο πολύ σοβαρότητα εκεί...anw γούστα ^_^
Χαχα οκ παραδέχομαι ότι όντως δεν είσαι καθόλου μα καθόλου η μοναδική κοπέλα που μισεί το Dragonball(μια έχουμε στο forum που της αρέσει..δεν νομίζω να υπάρξουν άλλες xD)...πάντως τα σπασε το comment σου με το hentai:hehe:,έτσι θα πρέπει να ήταν αν το κάναν όπως λες με τις φωνές!!!
Μάλλον έχει να κάνει με τν τάση που έχουμε τα αγόρια ως λάτρεις της αδρεναλίνης και ξακάρφωτης δράσης...το DBZ πρόσφερε μεν ένα μέτριο σενάριο(αν και μεχρι 18-20 χρονών πιστεύω μια χαρά βλέπετε),αλλά είχε και από τις πιο κορυφαίες σκηνές μάχης και γενικώς αρκετή φαντασία για να σου τραβήξει το ενδιαφέρον(κατ εμέ πάντα!)
Digimon που λες έχω δει πιο λίγο ακόμη από το pokemon,δεν το άντεξα άλλο ένα με τερατάκια..γενικώς από δω και πέρα όσα τελειώνουν σε -mon τα αποφεύγω:nanana:
Berserk είναι καλό,κορυφή,αλλά,παροιμοίως με το DBZ,έχει σχετικά λίγες girl fans,λόγω της πολύς βίας που χει...αλλά βέβαια μην φανταστείς,το διαβάζουν και αρκετά κορίτσια(πιο πολλές απ όσες βλέπουν DBZ) και η ιστορία έχει απ όλα μέσα,μυθικά πλάσματα,μάχες,αγάπη,προδοσία,μίσος,φιλία,ελπίδα και δυστυχία...απλώς έχει και πολλυυυυ βια και mature content και συνήθως αποφεύγετε από κοπέλες...αν αντέχεις την βια θα ανταμειφθείς πάντως πιστεψέ με,έχει και romance μέσα:P
Kαλά Vampire Hunter αν έχεις δει την πρώτη και σ'άρεσε(εμένα δεν με τρέλανε) τρέχα να δεις την 2η,είναι κορυφή και έτη φωτός μπροστά στην πρώτη!!
Vampire Knight όπως τα λες,Zero ftw!!!
H Yuuki κάλη για cosplay άλλα κατά τ'άλλα ψιλοαδιάφορη μου είναι,δεν με τρελαίνει σαν λόγος για να μαλώνουν οι άλλοι 2:canthelp:
Απ τα όσα μου πες με ενδιαφέρει πάρα πολύ κάποια στιγμή να δω το Rourouni Kenshin...και φυσικά τα Naruto και Bleach...τα άλλα δεν τα έχω σε πρωτεύουσα σημάσια,αν και ξέρω μερικά^^
Αυτά:ureshii:
Nov 25 2008 23:34
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Here you go,piu~san :3
[URL]http://img212.imageshack.us/img212/1341/deathnotegolva0.jpg[/URL]
Αλλά γιατί την ήθελες τόσο την pic?
Νταξ να σαι yaoi fangirl,αλλά δες τι έκανε ο βλαξ ο L στην χρυσομαλλούσα μου?T__T
Δεν γίνετε να σαι τόσο yagami(παρ το ανάποδα xD),έλεος!
Nov 25 2008 23:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed