Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
Α εντωμεταξυ εμαθα τι ειναι αυτη η γραμμουλα στην εικονα σου. Τραβαει τον ηχο δηλαδη αντι για "gu" ειναι "guuuuuu" και δεν ειναι υποχρεωτικη. ぐー στα οριζοντια, γινεται κι αυτη οριζοντια... τι μαθαινει κανεις ε;;
Ιαν 14 2009 00:01
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
To naruto θα το εχεις ισαξιο με το οπ οταν διαβασεις το μανγκα... Το ανιμε δε λεει κ πολλα.. Τα καλα ειναι στο μανγκα και θα αργησουν πολυ να ανιμο-ποιηθουν...
Οχι ρε εμενα απο ολα αυτα τα αρκ μου αρεσε πιο πολυ εκεινο με το παιχνιδι των πειρατων ειχα λιωσει στο γελιο XD
Kαλη η Ρομπιν αλλα οχι για γυναικα σου βρε Ζορο.. Ενας σωστος Ζορο πρεπει να εχει αμφιβολιες για το ατομο της.. Ασε που ειναι ξενερωτη ολο διαβαζει και διαβαζει.. Φανταζεσαι να της πεις αγαπη, εχω ορεξουλες και να σου πει οχι διαβαζω? Η να κανει κανα περιεργο cluts κατα λαθος σε μερη π δεν πρεπει απο συνηθεια? Μπα μπα.. μακρια ειναι επικινδυνη xD
Ιαν 13 2009 23:56
Yunancy → Zoro
[B]aaa δηλαδη ηρθες στην Ελλαδα τα χριστουγεννα?^^μια χαρα α τα περασες..θα ειδες και τους δικους σου....[/B]
[B]εγω Αθηνα εκατσα δεν παω στο χωριο το Πασχα και τα Χριστουγεννα...γιατι εχει πολλυ υγρασια ασε που δεν εχει και πολλυ κοσμο ΧΔ[/B]
[B]εσυ τι αλλα νεα γενικα?^^[/B]
Ιαν 12 2009 19:44
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
...προετοίμασε χαρτομάντηλα:P
Πωωω μιλάμε είσαι η πρώτη narutard που ξεκινάει αργότερα το one piece και του αναγνωίζει τόσο την αξία του,ώστε να το βάλει στην ίδια θέση...πολύ χαίρομαι:ureshii:
Γιατί κι εγώ για τα 40 eps του Naruto που έχω δει(τι μου θύμησες,μάρτη πρέπει να το συνεχίσω!)πιστεύω πως όταν με το καλό το τελειώσω θα το έχω ισάξιο με το OP...άλλες ενώ συνεχίζουν να το θάβουν παρ ότι δεν έχουν καν δει όλα τα επεισόδια...ευτυχώς εσύ άντεξες μέχρι τα "καλά επεισόδια" με την Robin και ανταμείφθηκες(καλά,όχι ότι η arabasta ή η skypiea ήταν άσχημα αρκς,ειδικά το 2ο)...να δω πως θα ψήσω αυτά τα "άλλα άτομα" να φτάσουν την σειρά εκεί που έισαι εσύ(ονόματα δεν λέμε!).
You are in for a big ride λοιπόν...αν και στο τέλος θεωρώ ότι πέφτει λιγάκι η ατμόσφαιρα αυτού του αρκ,έως ένα συγκεκριμένο σημείο(που δεν θα πω-σποιλερ:P)είναι πραγματικά θεικό!!!
Τώρα θα καταλάβεις τι εστί Robin και γιατί την λατρεύω τόσο κι εγώ:lovulovu:...well,she's my waifu after all:tensai:
(πέρνα απ [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-polls-contests-trivia/6345-waifu-husbando-claiming-thread-xd-%C4%E9%E1%E2%DC%F3%F4%E5-%F4%EF%F5%F2-%EA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%F3%F4%EF-1%EF-post.html"]αυτό[/URL] το θρεντ btw να βρεις κι εσύ το γαμπρό σου..εγώ κατάλαβες ποιά έχω xD...κράτα με ενημερωμένο με εντυπώσεις από την σειρά και την Robin-chwan;))
ps:you have 666 posts:hahaha:
Ιαν 11 2009 17:50
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
γμσ τα (ημουν σιγουρη οτι θα το σχολιαζες!!)
αν με πηρατε με το μερος σας λεει!!!
ΚΑλη χρονια επισης!!
Ειμαι εκει που ειναι ο σαντζι στο τραινο για να παρει πισω τη ρομπιν και τον ουσοπ! 254 δηλαδη!!
εχει πεσει καψιμο.. απο το 200 σε 3 μερες 54 επεισοδεια και ακομα δεν εχει τελειωσει αυτη η μερα!! και ειδα και τα φιλλερς! ναι ναι ειπα να δω τι ειδους φιλλερς εχει και τα δα!! καλα ειναι!
Σε δευτερη μοιρα δεν μπαινει το Ναρουτο, αλλα ειναι μαζι με αυτο στην πρωτη θεση!! Καλα μετα το full moon!! Πωωωω!!! Ψυχουλα η ρομπιν! ανυπομονω να δω το παρελθον της..
Ιαν 11 2009 11:56
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
one piece big fan?
σε πήραμε με το μέρος μας τελικά δλδ?:P
(σε 2η μοίρα ο νατούρο πια?xD)
τι λέει,σε ποιό ep είσαι?:wis:
απλά έτυχε και πέρασα από το προφίλ σου και το δα...χρόνια πολλά και καλή χρονιά btw,αν και καθυστερημένα :3 :wooi2:
Ιαν 11 2009 05:32
Robin → Zoro
Είχα δίκιο για τη σύζυγό σου :D Μπράβο, ΑΞΙΟΣ!!! Λέω να γράψω κι εγώ τπτ επιτέλους... θα σε ενημερώσω :) Πάντως μου ο Zoro και η Robin μου αρέσουν πάρα πολύ ^___^ :byejg9: 4 now!
Ιαν 10 2009 03:31
Robin → Zoro
Ααααα, άρα επέστρεψες στα... δύσκολα :bahhh: Είδες? Είδες?? LOL Σ'ευχαριστώ και θα δεις, θα σκίσεις ;) Υπομονή, θα περάσει το κακό (ξέρω ότι είναι ζόρικα εκεί)... Καλόοο, θα το κοιτάξω αμέσως, αν και μαντεύω ποια είναι :nbleed: <--- εσύ είσαι αυτός! Thaaaank u, φυσικά δε θα χαθούμε :) Spend my time wisely, μου άρεσε αυτό, δε μου το έχουν ξαναπεί :orly: I'll do my best then ^^ GOOD LUCK!!!
Ιαν 10 2009 03:16
Zoro → Ame Warashi
Lawl,ξεκινάω από το τέλος...αθήνα μένεις κανονικά δλδ?
...κι εγώ εκεί ήμουν πριν λίγες μέρες,πέρασα να δω μερικούς φίλους μου από το site,δεν ήξερα ότι έμενες εκεί κανονικά:P
Αχχχ με τις εξετάσεις μόνο εγώ την έπαθα νομίζω...ξεκινάω σε λίγες μέρες και έχω ένα βουνό διαβάσματα:sigh2:...κουράγιο και σε σενα σαν ξεκινήσεις,να χαρείς την ελευθερία σου για την ώρα;)
Έτσι λοιπόν,anime ftw!!!
Μην αφήσεις το manga να σου χαλάσει την αγαπημένη μας σειρά...μόνο για spoilers που δεν αντέχεις να περιμένεις το ανιμε,όπως αυτό με τον ace:P
Καλώς επέστρεψες κι εσύ λοιπόν και καλή συνέχεια αυτή την περίοδο;)
Eγώ θα μπαίνω πιο σπάνια,αλλά δεν χανόμαστε...ότι χρειαστείς μπορείς πάντα να μου ζητήσεις...τα λέμεεεε λοιπόν!:)
Ιαν 09 2009 10:51
Zoro → Robin
Σπουδάζω ιταλία,εκεί είμαι τώρα:P
(omg,καλά αυτό με τους αστερίσκους δεν το περίμενα καθόλου!...σε έσωσε το σύστημα xD)
Σ'ευχαριστώ για τις ευχές,εύχομαι κι εγώ να μου πάνε όλα καλά(δεν βλέπω την ώρα να τελειώσω!),όπως επίσης να σου πάνε όλα καλά!
Τυχερούλα,λίγα άτομα αυτή την περίοδο την γλιτώνουν από εξετάσεις,σε ζηλεύω Τ.Τ
Btw,τσέκαρε και το waifu/husbando claiming thread να δεις ποιά ζήτησα για γυναίκα xD
Καλά να περνάς λοιπόν,εσύ που μπορείς και είσαι ελεύθερη!
Θα τα λέμε που και που,δεν χανόμαστε!
Be well,spend your time wisely *hugs back* ;)
Ιαν 09 2009 10:37
Ame Warashi → Zoro
το καλό που τους θέλω να μη πεθάνει!!! :P όχι τώρα που κόλλησα για τα καλά με το anime και βρήκα και μια συμπάθεια! :P ας ελπίσουμε ότι δεν θα τον πιάσει η πρωτοτυπία και τον ψωφήσει... :/ εγώ προτιμώ να βλέπω το anime μιας κι έτσι ξεκίνησα... :) κατά τ άλλα μια χαρά,επέστρεψα γιάννενα σήμερα κι επιτέλουσ έχω νετ :D όσο για εκεταστική ούτε κι εγώ θέλω να το θυμάμαι...Άσε που δεν ξέρω πότε αρχίζουμε γιατί με τις καταλίψεις καθυστέρησε και το πρόγραμμα μας...επιτέλους θα ξαναδώ τουσ φίλους μ,είχα σαπείσει στην αθήνα... :) Να σαι καλα για τισ πληροφοριούλες! :D
Ιαν 06 2009 21:39
Robin → Zoro
Είπα μόνο την αλήθεια ^^ Δεν έβαλα εγώ τους αστερίσκους, MWAHAHAHAHA XD Ναι, ναι, είμαστε σπάνιο είδος :tensai: Και πού είναι είναι αυτός ο τόπος, να τολμήσω να ρωτήσω;; Καλά, θα ρωτήσω τον Gk-kun LOL ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, είμαι σίγουρη ότι θα τα πας περίφημα ^^ Εγώ όχι μόνο δεν έχω εξετάσεις, αλλά έχω μόνο διακοπές για τον επόμενο μήνα, χιχι! Και φυσικά μπορούμε να μη χαθούμε, γτ έχω παντού accounts και πολλά πολλά messengers ;) Be safe Zoro-kun *hugs*
Ιαν 05 2009 17:14
Zoro → Ame Warashi
Αααα ε πες το!!!όλα μου τα πες εκτός από ποιά σειρά ήθελες να με ρωτήσεις:hahaha:
Λοιπόν το κακό είναι ότι κι εγώ έχω σταματήσει να διαβάζω το manga της σειράς εδώ και πολύ καιρό(είμαι πολύ fan του anime βλέπεις,και το θεωρώ ανώτερο....τόσο ανώτερο που δεν ήθελα να spoilerαριστώ άλλο από το manga...ήθελα να βλέπω το anime έτσι όπως όταν το ξεκίνησα...γεμάτο εκπλήξεις και χωρίς να ξέρω τι θα γίνει:P),αλλά...μερικές φορές κι εμένα με νικάει η περιέργεια και ρίχνω καμία κλεφτή ματιά στο manga thread...στην συγκεκριμένη περίπτωση τσέκαρα και για αυτό που ρωτάς,μιας και το είχα περιέργεια κι εγώ!
Λοιπόν spoiler τώρα,αλλά αφού το ζήτησες....
...ο Ace δεν πέθανε,ζει και βασιλεύει(που λέει ο λόγος,μια φορά δεν πέθανε πάντως)!
Στην μάχη με τον Blackbeard έχασε βέβαια,αλλά δεν τον σκότωσε(όχι που θα πέθαινε τόσο σημαντικός χαρακτήρας σε μια σειρά που δεν πεθαίνει σχεδόν κανείς :P),απλώς τον παρέδωσε στις αρχές και τώρα βρίσκετε φυλακισμένος στην υποβρύχια φυλακή,impel down,από την οποία δεν μπορεί να δραπετεύσει,μιας και εκτός από το ότι βρίσκετε κάτω από το νερό για να είναι πιο δύσκολη η αποδρασή του,λόγω της αδυναμίας του στο νερό,έχει και αλυσίδες φτιαγμένες από kairuseki,την πέτρα που εκπέμπει την αίσθηση του νερού και αποδυναμώνει όλους τους Devil Fuit users!
Απ όσο άκουσα αναμένετε η εκτελεσή του επίσης,αλλά...αν και δεν ξέρω λεπτομέρειες,μείνε ήσυχη,όλο και κάποιος θα τον σώσει(Whitebeard ή Luffy πολύ πιθανώς),άρα δεν παίζει κίνδυνος να τον χάσεις,relax:P
Abroad γυρνάω σε μερικές μέρες...τέλειωσαν οι διακοπές...εξετάσεις τώρα...και ποιος ανοίγει βιβλίο,μην μου το θυμίζεις T.T
(...τουλάχιστον εκεί έχω κανονικό υπολογιστή με νετ,αυτό που έχω ανάγκη xD)
Εσύ πως πας ενώ?
Πέρασες καλά στις γιορτές?
Έχεις εξετάσεις και εσύ τώρα?
Όπως και να χει,μέχρι να τα ξαναπούμε,για άλλη μια φορά εύχομαι...[B][COLOR=Magenta]ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ[/COLOR][/B] και [COLOR=Magenta][B]ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ [/B][/COLOR]ο[COLOR=Magenta][B] ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!!!
[/B][/COLOR]
Ιαν 04 2009 03:59
Zoro → Robin
:kawaii:omg,that sounded soooo good,arigatoooo:blush2:
Καιρό είχα να ακούσω τόσο καλά(αν μπορούμε να τα πούμε έτσι) λόγια,να σαι καλά xD
Για το ban μην ανυσηχείς,όχι μόνο έγραψες με ελληνικούς χαρακτήρες,αλλά έβαλες και αστερίσκους,οπότε νόου προμπ!
Και ανταποδίδω λοιπόν,αν και γνωριζόμαστε μόνο μέσω μερικών vms στο forum και τπτ άλλο,είσαι κι εσύ από τις πιο τρελοτάκου κοπέλες που ξέρω εδώ πέρα(όχι ότι ξέρω πολλές,σπανίζουν δυστυχώς ;_; )!
Εγώ φεύγω σε μερικές μέρες για τόπο σπουδών και αφήνω την πατρίδα,αλλά,αν και θα έχω εξετάσεις από δω και πέρα(μην μου το θυμίζεις T.T),θα φροντίσω να μην χαθούμε και να τα λέμε εδώ που και πού!
Καλά να περνάς και κουράγιο αν έχεις εξετάσεις κι εσύ...θα περάσουν!
[COLOR=Magenta][B]ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ[/B][/COLOR] επίσης!τα λέμε!:Blissfull:
Ιαν 04 2009 03:34
Ame Warashi → Zoro
'ελα!κι εγώ είχα κάτι προβλήματα τελευταία με το νετ όπως βλέπεις...ελπίζω να φτιάξανε τα πράγματα εκεί... :) Λοιπόν,το spoier που ήθελα αφορούσε το one piece,έφτασα στο 325 κι έφαγα μια φρίκη που δεν περιγράφεται όσον αφορά την αδυναμία μου τη μεγάλη,τον Ace...ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε αλλά δεν άντεξα και κοίταξα το manga... :P πότε γυρίζεις abroad? :P
Ιαν 03 2009 17:17

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται