Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erisadesu → Zoro

οι φήμες λένε ότι είσαι πολύ ήσυχος... και ότι δεν μιλάς πολύ απο κοντά. Άντε να σε δούμε μια μέρα και εδώ πάνω, εκτός αν σε προλάβουμε και έρθουμε εμείς βόλο.
Jan 21 2009 16:30
Photo

Zoro → Erisadesu

Nαι,από τότε που μου έβαλες μια εικόνα με μαστίγιο στο προφιλ μου και μου πες "Respect my authority you biach",πέρασε καιρός :P Τι να γίνει βρε έρι,ήρθα Αθήνα,γνώρισα τα παιδιά που ήθελα και μιλάω τόσον καιρό στο φόρουμ+τόσα άλλα,πέρασα πολύ ωραία,με ανέχτηκε το μαρούλι παρά τα τόσα βάσανα που της προξένησα(καλά να πάθει:P) και που θα πάει,σχεδιάζω να ξανακατέβω κάποια στιγμή στο άγνωστο μέλλον...it was fun. Όσο για την ώρα,μόνο εξετάσεις και τα κεφάλια κάτω...ήδη καλά που προλαβένω και ρίχνω μια ματιά στο φορουμ καθημερινά...δεν μπορώ,θέλω να τελειώσω,βαριέμαι:if: ...καλά κατά τ'άλλα,όταν τελειώσω ακόμη καλύτερα...που θα πάει,κάποια στιγμή θα με πετύχεις και εσύ από κοντά να δεις γιατί μου βγήκε το όνομα:P you,all good? :3
Jan 21 2009 02:33
Photo

Erisadesu → Zoro

τι έγινε ρε συ ; καιρό εχω να σε δεω
Jan 21 2009 00:19
Photo

Zoro → Anelis

L.O.L σου λείψαν τα σεντονάκια μου σενσει?? Μπούχου να σαι καλά,είσαι η πρώτη που το λέει Τ.Τ Η αλήθεια είναι ότι,πέραν του ότι έχω εξεταστική αυτή την περίοδο και λίγο διαθέσιμο χρόνο...έχω ψιλοβαρεθεί το άθλημα(πόστινγκ):P Αλλά το θεωρώ κάτι προσωρινό,σαν έρθει ο Μάρτης και έχω ξανά ελεύθερο χρόνο ελπίζω σε comeback...να μου κάνεις πάρτυ υποδοχής xD Ήταν ωραίο πάντως που θύμηθικα τα παλιά,να πας λοιπόν να διαβάσεις κάνα παλιό μου σεντονάκι...να προετοιμαστείς για τα καινούρια που θα έρθουν.:tensai: Thx for the support όπως και να χει,aprreciated it.:D:D:D :Blissfull:
Jan 20 2009 23:09
Photo

Anelis → Zoro

ζόρο είσαι καλά, έχεις πυρετό ή συνάχι;!! βλέπω ότι έχεις απαντήσει σε θρεντ, πάω να δω και πουθενά τα ωραία σεντονάκια σου, τι έγινε;!!! :D
Jan 20 2009 23:00
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ας είναι με την ρόμπιν,κι όσο πρόστυχο θες...:P ΟΜΓ,είδες ήδη Gear 2nd?:oo: Είναι από τις πιο κούλ και αγαπημένες τεχνηκές που έχω δει...ποτέ δεν το χορταίνω :P ΑΑΑΑ,τώρα το πιασα...μου πες ο Luffy έγινε kaioken δλδ,από το DBZ xD....εγώ κατάλαβα ο Luffy έγινε και ο κεν!!!(από το Fist of the North Star...επειδή το Gatling Gun που κάνει έχω ακούσει ότι θυμίζει το στυλ του Κεν κάπως:P) Τέσπα...συνεννοήση μπουζούκι...που είσαι στην σειρά δλδ?
Jan 20 2009 01:19
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

α οχι, εγω αλλιως το εννοουσα το προστυχο με τη Ρομπιν χουχουχου!! Απο τη δικη σου οπτικη γωνια κι εσυ δικιο εχεις.. Τωρα δεν ξερω τι ειναι αυτα τα image κλπ διπλα στο λουφυ, εγω απλα ηθελα να σχολιασω οτι το gear 2 μου φανηκε μειγμα goku:kaioken και της στασης που παιρνει ο Neji+hinata για τα strikes του byakugan.. ΑΛΛΑ Κ****ΩΣΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ σε αυτο το σημειο!!!
Jan 20 2009 00:51
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ο Λούφυ-κενσίρος δεν φαίνετε,ριαπλοούντ πλζ:nosey: Όσο για την Ρόμπιν,ξεχνάς ότι αν είχε την ικανότητα άντρας θα μπορούσε να εμφανίσει μόνο αντίγραφα από τα οργανά του....εμείς θέλουμε να δούμε κι άλλα κομμάτια από Ρόμπιν,όχι του εαυτού μας,που τα βλέπουμε κάθε μέρα(if you get what I mean):awww:
Jan 20 2009 00:11
Photo

Yunancy → Zoro

[B]ακουστηκε οτα θα ερθω στο cosplay?ΧΔ" ΜΠΟΙΝΓΚ[/B] [B]δεν μου αρεσει καθολου το underworld,με ανατριχιαζει καπως...ειναι πολλυ μικρος χωρος και ψυχρος...μονο σε καποαι cosplay εχω παει.....και αυτο επειδη με πριζουν κατι φιλλοι μου να παω και μαλλον στο επομενο τον Φεβρουαριου δεν θα μπορεσω να το αποφυγω λολ[/B] [B]στην Ιταλια εχετε cosplay events?[/B] [B]εξεταστικη..καταλαβα..ζορια....λολ[/B] [B]και εγω αυτη τη βδομαδα ξεκινησα τα φροντηστηρια και δεν μου μενει χρονος ουτε για χεσιμο λολ χεστα λεμε..αλλα τι να κανω..πρεπει να στρωθω αυτους τους μηνες και να περασω![/B]
Jan 19 2009 19:51
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

lol Οντως η ρομπιν εχει πολλες προοπτικες με τοσα χερια αλλα πιστευω οτι ενα η 2 της αρκουσαν για αυτο το λογο. Αν ηταν αντρας θα της χρειαζοτουσαν περισσοτερο τα παραπανω χερια :kill4u: huhuhu Που λες.. Ο Λουφυ εγινε καιοκεν!!! ΛΟΛΟΛΟΛ!!!
Jan 19 2009 15:12
Photo

tsintori → Zoro

Ρε συ τη avatar είναι αυτό;;;;; Ώστε Robin επέλεξες ε;;;;
Jan 18 2009 22:58
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

To Mάρτη με το καλό θα το ξαναπιάσω,και το ανιμε και το μανγκα πιο κει;) Αυτές οι γυναίκες μ'αρέσουν εμένα κι όμως...οι πιο παράξενες:P ...άσε που,όπως τα πες κι εσύ,είναι ψυχούλα και,με τόσα χέρια,οι δυνατότητες στις prive στιγμές είναι άπειρες,δεν συμφωνείς?:kill4u: Clutch και τέτοια δεν πιάνουν σε μενα...μι ιζ ζόρο :3 Μπα μπα,τα ιαπωνικά βλέπω καλά τα ξέρουμε για άλλη μια φορά...εύχομαι να τα μιλάς και κανονικά κάποτε... Άστα εγώ έχω εξεταστική και θα μπαίνω πιο λίγο αυτή την περίοδο...από Μάρτη και μετά ελευθερία και Naruto :) Καλή Συνέχεια αν έχεις διαβάσματα και εσύ...τα λέμε κάποια άλλη στιγμή:byejg9:
Jan 18 2009 09:19
Photo

Zoro → Yunancy

Όχι μόνο ήρθα Έλλαδα,πέρασα και από Αθήνα για μερικές μέρες και πήγα σε ένα cosplay party...ακούστηκε η φήμη ότι θα περνούσες και εσύ και λέγαμε πως θα σε γνωρίζαμε,αλλά κρίμα που δεν έγινε τπτ τέτοιο...άλλη φορά:) Άστα έχω μπει κανονικά σε εξεταστική mode και δεν πολυμπαίνω τελευταία,από Μάρτη και μετά πια:if:..ελπίζω να τα πούμε κάποια στιγμή νωρίτερα βέβαια :P Καλή Συνέχεια εύχομαι,αν έχεις και εσύ διαβάσματα αυτή την περίοδο...θα τα πούμε :3
Jan 18 2009 08:58
Photo

Zoro → Robin

Άργησα να απαντήσω(βαριόμουν :P) αλλά ναι,κι εγώ υπέρ του Zoro x Robin είμαι...και η άλλη ξιφομάχος κάλη είναι άλλα σαν την Robin καμία:lovulovu: ...μακάρι να το έπαιρναν χαμπάρι και αυτοί,αλλά ο καθένας στον κόσμο του σε αυτή την σειρά:( (πως μπορείς να ταξιδεύεις σε ένα πλοίο καιρό στην θάλασσα,με 2 θεές μέσα και να κάνεις βλακείες όλη μέρα?:P) Έγω ξεκίνησα officially εξεταστική οπότε θα μπαίνω πιο λίγο αυτή την περίοδο,θα τα λέμε περιστασιακά όμως πιστεύω ;) Άντε να ρθει ο Μάρτης να ξεμπερδεύουμε,έχουμε και ανιμε να συνεχίσουμε:if:...καλή συνέχεια ρομπιν-τσαν...θα τα πούμε:byejg9:
Jan 18 2009 08:08
Photo

Zoro → Umi no Ossan

yo,ossan...boreis na beis 2' msn isa isa?=3 edit:aww,tin kopanises...ok,ta leme alli fora,cya:P
Jan 14 2009 04:03