Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

iristella → Zoro

Zoro άλλαξε εγκέφαλο επειγόντως πλζ...θυμίζεις απελπιστηκά τον LDM...και δεν το θέλεις,πιστεψέ με:P[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/tongue.gif[/IMG]
Ιαν 24 2009 03:19
Φωτογραφία

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

πίΟυ-πίΟυ βάψε τα μαλλιά σου άλλο χρώμα πλζ...θυμίζεις απελπιστηκά την από κάτω...και δεν το θέλεις,πιστεψέ με:P
Ιαν 24 2009 02:54
Φωτογραφία

tsintori → Zoro

Κάπου στο 160. Δεν είδα πολλά στις διακοπές. Να σου πω την αλήθεια δεν είχα και όρεξη, καθόμουν στον pc για να ακούσω λίγη μουσικούλα και να παίξω κανά παιχνιδάκι...... Άντε καλή επιτυχία.....
Ιαν 23 2009 23:57
Φωτογραφία

Zoro → Yunancy

nancy-chan!!gomen για την αργοπορία στην απάντηση,ξεχάστηκα!!:P Καλά για το cosplay μην φανταστείς,δεν ντύθηκα τπτ,πρώτη φορά πήγαινα στο underworld και σε συνάντηση γενικά και δεν με τρέλανε κι εμένα...κυρίως για να γνωρήσω άτομα πήγα;) Θα πας σε cosplay λοιπόν ε? Άντε να δούμε pics ανεβασμένες στο νετ(rofls:hehe:)... Cosplay στην Ιταλία έχει και μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις κάνουν και καλύτερη δουλεία από τα ελληνικά(πχ δες [URL="http://www.rolonoazoro.com/gallery/view_album.php?set_albumName=CosplayNostri"]αυτό[/URL] πού διοργάνωσε ένα ιταλικό One Piece site...απίστευτες δουλειές για fan made),αλλά κοντά στα μέρη μου δεν έχω ακούσει τπτ... Κι εσύ διάβασμα ε? λολ καλή δύναμη λοιπόν κι από μενα,είδικα στο λύκειο τα πράγματα είναι ακόμη πιο ζόρια από το παν/μιο...κακό πράγμα να εθιστείς στο νετ από αυτή την ηλικία...καλά που εγώ δεν την έπαθα:nanana: Τέσπα,όπως και να χει να προσπαθείς και να βρίσκεις χρόνο για όλα(ακόμη και γι αυτό που μου πες στο vm xD)...θα ναι δύσκολα αλλά αν το παλέψεις όλα τα καταφέρνεις;) Καλή συνέχεια σε όλα εύχομαι...τα λέμε!!!:Blissfull: (λολ ;P)
Ιαν 23 2009 18:00
Φωτογραφία

Zoro → tsintori

τσι-κουν,σρυ για την αργοπορία στην απάντηση,ξεχάστηκα!!:P Ναι,θέλω σύντομα να βάλω και τπτ διαφορετικό από One Piece και Berserk που βάζω πάντα για σετς,αλλά με την εξεταστική που χρόνος...από Μάρτη και μετά:P Φυσικά και επέλεξα Robin για waifu...υπάρχει πιο ψυχούλα,ομόρφη,με συγκινιτική ιστορία και δυναμική γυναίκα? (απάντηση:όχι :3) Όταν με το καλό δεις την ιστορία της θα με καταλάβεις;) Εσύ τι λέει τώρα,που είσαι στην σειρά?
Ιαν 23 2009 17:43
Φωτογραφία

Erisadesu → Zoro

θα σου θύμιζα κάτι πολύ αστείο από την σειρά αλλά μετά είδα αυτά που γράφει η από κάτω και με έπιασε αναγούλα θα στο πω κάποια άλλη στιγμή.
Ιαν 23 2009 14:10
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

~nmaaaa (i adopted it XD) Ero sicura che sapevi qual'era il "culprit" XD [B][I]parlava di me e dell' altra nostra amica quando ha detto "creatori di lenzuola" [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/tongue.gif[/IMG][/I][/B] credi che non l'ho capito? Siete unichi :P [I][B]qualche volta abbiamo perfino fatto normali conversazioni...[/B][/I] Ammiro la tua pazienza :P [I][B] Dopo tutto non e' nemmeno piu grande di te,ha la tua eta [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/happy.gif[/IMG][/B][/I] E questo che mi ha irritato di piu :P [I][B]lo anche conosciuta da vicino quando sono passato da Atene[/B][/I] ελπιζω να μη σου μεινει τραυμα!! hahahhahaha (kakia) [I][B] ps:e' lasciatemi tranquilla :3[/B][/I] kuso-combinati.. Πολυ μου τη δινουν!
Ιαν 22 2009 20:56
Φωτογραφία

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Anchio ho avuto grossi problemi con questa persona all inizio,mi prendeva molto in giro,ma ormai(lo anche conosciuta da vicino quando sono passato da Atene)siccome ho altri amici nel forum e altre cose che mi interessano,non le do molta importanza e neanche lei a me...qualche volta abbiamo perfino fatto normali conversazioni... Non le dare importanza anche tu(vedo hai gia trovato 2 nakama..quello dei pm so chi e' :P) e hai fatto bene a risponderle seriamente nel suo profilo...parlava di me e dell' altra nostra amica quando ha detto "creatori di lenzuola" :P Dopo tutto non e' nemmeno piu grande di te,ha la tua eta :) ps:e' lasciatemi tranquilla :3
Ιαν 22 2009 20:39
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Αυτό βρες το μόνος σου.....Μην σου δίνουμε και μασημένη τροφή....XDDD
Ιαν 22 2009 17:12
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Αν αναγνωρήσω τον εαυτό μου στην kanako,η rl mariya ποιά είναι στην περιπτωσή μου?:hmmm:
Ιαν 22 2009 17:10
Φωτογραφία

Zoro → Erisadesu

Το βάζανε στο Italia 1(κανάλι) όταν πήγαινα γυμνάσιο...ακόμη το βάζουν και το βλέπω μερικά πρωινά... Είχα ρίξει καλά γέλια σε μερικές φάσεις...σαν τον Fonzie κανείς:P
Ιαν 22 2009 16:57
Φωτογραφία

Erisadesu → Zoro

έλα ρε καμμένο ανήλικο που ξέρεις και το happy days και το βάζεις και σε παιχνίδι.
Ιαν 22 2009 16:53
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Well i love him too..... Η αλήθεια είναι ότι με τον συγκεκριμένο ταυτιζόμαστε αρκετά..... Δες το anime και θα καταλάβεις..... ίσως αναγνωρίσεις και τον εαυτό σου σε κάποιον από τους χαρακτήρες..... gkoux kanako gkoux...... XD ΘΕΑ είναι ο ατιμος.......
Ιαν 22 2009 16:22
Φωτογραφία

Zoro → iristella

ξανθιά,με κοτσιδάκια,misa-like....αη λουβ γιορ νιου σετ:hehehe::awww::kill4u: (ναι,ξέρω τι είναι το κοπέλι...το θέμα είναι με τι σε κάνει να μοιάζεις...:whistling:)
Ιαν 22 2009 15:36
Φωτογραφία

Zoro → Erisadesu

Χμ,εγώ πιστεύω η λέξη που μου αρμόζει πιο πολύ είναι ήρεμος...το ήσυχος εξαρτάται από τα άτομα και το θέμα συζήτησης : P Κατά τ'άλλα αν όντως είμαι γκαντέμης ή απλά μου βγήκε τυχαία το όνομα θα το διαπιστώσεις και μόνη σου...που θα πάει,άτομα να με φιλοξενήσουν(αθήνα) έχω και χρόνο αρκετό,ανά περιόδους...θα ρθει και αυτή η στιγμή :3
Ιαν 21 2009 17:09