Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
ssj2sanji → Zoro
χεχεχεχε και εγω ενθουσιαστηκα μολις τι ειδα.αν θες να σου βρω κανενα just ask:)
Φεβ 07 2009 23:03
Zoro → ssj2sanji
ζηλεύω το avatar σου,τέλειο είναι,γιατί να μην βρίσκω εγώ τοσο καλά?:if:
Φεβ 07 2009 22:51
Zoro → zade
Καταρχάς σχετικά με το κάπνισμα...ναι,είσαι πιο καλός "αντικαπνιστής" από μένα παραδέχομαι,αλλά κατά λίγο μόνο. : P
Δεν δήλωσα ότι σχεδιάζω να δοκίμασω,αλλά ότι ύπο τις κατάλληλες συνθήκες(παρέα,λιώμα κλπ) ίσως και να του έδινα μια προσπάθεια,αλλά ίσα ίσα για να δω πως είναι...δεν πρόκειται να την πάθω,δόξα το θεο έχω άλλες εξαρτήσεις σε αυτή την ζωη και μου αρκούν.
Σχετικά με το post σου ναι,εννοείται πως δεν παρεξηγήθηκα...το ξέρω το υφάκι σου και έχω δει και κάποιων άλλων μέλων που παίρνουν παρόμοιο και έχω συνηθίσει πια,γενικώς δεν είναι του στυλ μου να παρεξηγούμαι,άλλωστε δεν είπες και τίποτα το τόσο συγκλονιστηκό...
...όλοι γνωρίζουν την πικρή αλήθεια που περιέγραψες!:hehe:
Φεβ 07 2009 11:59
zade → Zoro
Επειδή ξέρω ότι δεν παρεξηγείσαι , γι αυτό έγραψα αυτά που έγραψα στο θρεντ για τον νέο mod. Άμα παρεξηγείσαι , τότε έχω πέσει έξω στην εκτίμησή μου για σένα .
Είδες πως το έφερα το θέμα ; Έτσι΄ωστε να μην μπορείς να μου πεις ότι παρεξηγήθηκες . xD
Φεβ 07 2009 11:30
zade → Zoro
Και να που δεν είσαι μόνος ! Δεν έχει εξαλειφθεί αυτό το είδος . Υπάρχω και εγώ εδώ και μια μέρα θα κυριαρχήσουμε σε όλη τη Γη . Πάντως εγώ είμαι ακράδαντα αντικαπνιστής . Εσύ λές ότι μπορεί κάποια στιγμή να δοκιμάσεις. Εγώ λοιπόν έχω εξαλείψει αυτήν την προοπτική για τον εαυτό μου. Δεν πρόκειται να καπνίσω. Evah . Τα κατάφερα ως τώρα που ήταν θεωρητικά το δύσκολο , τώρα θα κάνω πίσω ; No way .
Φεβ 06 2009 18:50
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ναι έκανε το μερίδιο από βασανιστηριά της,με δώση εξουσίας.:if:
...αλλά από κοντά δεν υπάρχουν τέτοια...μάλιστα οι κοπέλες είναι και πιο αδύναμες.:kill4u:
Φεβ 06 2009 01:57
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
Eλα πες, παραδεξου οτι σε πειραξε, αφου το ξερω, ελα, ανεβηκε στην εξουσια και φοβασαι, και αισθανεσαι μειονεκτικα κλπ κλπ :P
Φεβ 06 2009 01:38
Robin → Zoro
Mη μου ανησυχείς για τέτοια πράγματα, δε χανόμαστε ^^ Αρκεί να τα πηγαίνεις καλά με τα μαθήματα και να γυρίσεις στα anime δριμύτερος ;) Νομίζω είμαι αρκετά wise τελευταία, μόνο που άφησα το Claymore για λίγο και πρέπει να το τελειώσω αύριο-μεθαύριο :wooi2: Καλή συνέχεια Zoro-kun *hugs and hugs*
Φεβ 06 2009 01:04
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
[I] (ps: o ζορο μολις εφαγε φρικη!! 2-0)[/I]
Έτσι ε?
....που θα πάει,θα σε πετύχω κάπου...και τότε:ureshii:
Φεβ 06 2009 00:57
Anelis → Zoro
:8):yeah! :hahaha:
ναι είναι λίγο καϊδι..κρίμα που θα χρειαστείς hint[COLOR=Red][U][B]s[/B][/U][/COLOR] για να το βρεις..:bleh:
Φεβ 04 2009 21:55
Zoro → Anelis
n-never the sensei:nanana:
Εν το μεταξύ έχουμε και το ίδιο post time,στα δευτερόλεπτα παίχτηκε η διαφορά αλλά μεχ,σου χω πεί για την τύχη μου:'D...άντε να δω ποιός θα βρει αυτό το καμμένο που έβαλες,θα περιμένω χίντο.:ureshii:
Φεβ 04 2009 21:52
Anelis → Zoro
:kakaka::kakaka:i am just too fast!!
εμ τι, πήγες να ανταγωνιστείς τη sensei;! :hahaha:
Φεβ 04 2009 21:48
Zoro → Namida
Βασικά το έχω ξανακάνει αυτό που λες,να κρατήσω εικόνα από επεισόδιο,αλλά μέχρι τώρα καμία δεν βόλεψε,είτε λόγο κακής ανάλυσης είτε επειδή δεν ήταν καλή για σετ.
Anw,όπως και να χει thanx για την συμβουλή και ελπίζω κάποια στιγμή να μου τύχουν κάποιες εικόνες τόσο καλές όσο οι τωρινές σου.;)
Φεβ 04 2009 09:14
Zoro → zade
wao,και νόμιζα ότι μόνο εγώ δεν είχα δοκιμάσει ποτέ τσιγάρο στην ζωή μου και ήμουν περήφανος γι αυτό.:congrats:
nice to meet another living specie,συμφωνώ με όσα έιπες.:P
Φεβ 03 2009 14:06

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται