Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → ssj2sanji

Το email δεν είναι απαραίτητο να το βάλεις,απλά κάνε "Browse" ή "Αναζήτηση" τις εικόνες από το pc σου(χωρίς να κλικάρεις κάποιο από τα 2 κουτάκια κάτω από το "Browse" ή "Αναζήτηση"),πατάς "host it!" μετά και,αφού σου το φορτώσει,αντιγράφεις το [B][U]τελευταίο κάτω[/U][/B] link που σου είπα,έχει κάποια γράμματα και ένα + να πατήσεις για να το εμφανίσει(για την ακρίβεια λέει "+ Show Avanced Linking"),το κάνεις copy(αντιγραφή) και μετά πας στο pm και πατάς αυτό το εικόνιδιο [IMG]http://www.anime.gr/forums/images/editor/insertimage.gif[/IMG]και κάνεις paste(επικόλληση) το link που αντέγραψες. Αυτό για μια εικόνα,ξανακάνεις το ίδιο για τις άλλες 8. Αν δεν κατάλαβες κάτι ξαναρώτα,έχω και εναλλακτική μέθοδο.;P
Feb 10 2009 19:57
Photo

ssj2sanji → Zoro

βασικα δεν καταλαβα απλος μου ζηταγε να κανω upload μια εικονα και να βαλω το email μου
Feb 10 2009 19:51
Photo

Zoro → ssj2sanji

Κι εγώ από photobucket ψάχνω,αλλά έχω καιρό να ασχοληθώ.:P Για να μου τα στείλεις,ανέβασε τα ένα ένα στο [url=http://imageshack.us/]ImageShack® - Image Hosting[/url] από το pc σου και αντέγραψε το τελευταίο κάτω link που σου δίνει(αυτό που θέλει να πατήσεις κάποια γράμματα και ένα + για να το εμφανίσει,κάτω κάτω βρίσκεται αφού πατήσεις να φορτώσει την εικόνα από το pc σου)και αφού έχεις ανοιχτό το παράθυρο του pm πατάς αυτό το εικονίδιο[IMG]http://www.anime.gr/forums/images/editor/insertimage.gif[/IMG] και αντιγράφεις ένα ένα τα 9 links. Θα σου πάρει κάνα 5λεπτο λογικά....αν δεν κατάλαβες κάτι,ρώτα.;)
Feb 10 2009 19:38
Photo

ssj2sanji → Zoro

ειναι ετοιμα τα (9) avatar πως στελνεις με pm???? κοιτα δεν ξερω εαν ειναι και καλα αλλα προσπαθησα.σου Προτεινω το photobucket.com
Feb 10 2009 19:18
Photo

Zoro → ssj2sanji

Ναι,αν μπορείς ουάι νότ?:P Μετά στείλτες μου με πμ αν είναι...και αν μ'αρέσει πολύ καμία,αλλάζω. Ότι κι αν γίνει θένξ πάντως,το εκτιμώ.=)
Feb 10 2009 07:47
Photo

Zoro → mono

...έλεολλλλλ...τσάμπα τα hints που σου ζήτησα,μου την έφαγε ο σόμνιουμ.:roar: μα τι γκαντέμης που είμαι τελικά.:frozen: (επίσης...αα ναι το Bananas,πως μου ξέφυγε αυτή η πασίγνωστη ταινία?:P *σαρκαστικό χαμόγελο*)
Feb 10 2009 00:05
Photo

mono → Zoro

Η ταινια φιλτατε ειναι πασιγνωστη...:tensai:
Feb 09 2009 23:45
Photo

Zoro → mono

Μα με τέτοιες καμμένες ταινίες που βάζεις στο trivia περιμένεις και απάντηση?:hahaha: ...ακόμη και στην προσπάθεια κωλόνουν όλοι,τα δικά μου πόδια ήδη κόπηκαν!:P Μου φαίνετε από δω και πέρα θα πρέπει να τις δίνεις πακέτο με ένα hint...δεν χαροπαλεύεσαι!!! ...την επόμενη φορά που θα ρθω(αν αντέξεις την συμπαθέστατη παρουσία μου πάντα xD) θέλω εντατικά μαθήματα:hehehe:...για την ώρα όμως...hinto plz!:yellowcard:
Feb 09 2009 23:36
Photo

Zoro → Tsunade-sama

ωωω μετά από τόσες φορές που τα άκουσα,μου ήρθε κι εμένα η όρεξη να τα επισκευτούμε μαζί,αλλά μετα σκέφτηκα ότι μάλλον θα καταλήξω έτσι-->:beaten:(για πολλούς λόγους) και είπα να αφήσω την ιδέα.:P (εκτός κι αν όντως δεν μπορείς χωρίς εμένα τόσο πολύ και με θερμοπαρακαλάς,οπότε θα σου δωθώ xDDD) inner laugh ακούω btw,μήπως να σε λέω σάκουρα από δω και πέρα? (μην παρεξηγηθείς,είμαι φαν...κι ας την μισούν τόσοι...φοβερό μαλλί έχει και πολύ γλυκούλα την βρίσκω,με ένα touch από bi4tch,ότι πρέπει:nanana:) Κι εγώ ένα από τα ίδια,διαβάσματα...σήμερα είχα την δεύτερη εξέταση(θέλω να πιστεύω πως πήγε καλά,σύντομα βγαίνουν τα αποτελέσμα) και είμαι εδώ και μερες άϋπνος,σε αντίθεση με τον φίλτατο φύκιοκέφαλο...2 ώρες πρέπει να κοιμήθηκα σήμερα.:frozen: (μια φορά αντέχω ακόμη πάντως,δεν με ξεφορτώνεσαι xD) Όπως κατάλαβες η εικόνα ξεγελάει λοιπόν...τον L έπρεπε να χω βάλει.:borednn9: Τέλος,βλέπω προχωράμε σταδιακά την αγαπημένη πειράτικη μας σειρά...εύγε,κι εγώ το εφτασα στο 387(απόψε θα το κάψω και θα δω το 388 πάση θυσία μετά από τόσα καλά που ακούω) και έχω να πω ότι η σειρά ξαναέπιασε τις παλίες καλές μέρες με τις πλάκες...τέρμα τα lame jokes του thriller bark,σε μερικά έπεσα κάτω...(όπως εκεί που η Camie λέει για τον Hachi "oh,so he's your friend?" και γυρνάει ο Zoro με θυμωμένο πρόσωπο και κόκκινο φόντο και λέει "HE'S NOT OUR FRIEND!" και τρομάζουν οι άλλοι 2,απλά epic...γενικώς είχαν πολλά καλά αστεία αυτά τα επεισόδια,όλοι είχαν το μεριδίο τους). [μα τι γλυκούλα που είναι αυτή η Camie...και το ότι είναι τόσο αθώα μου θυμίζει άλλο κορόιδο *kukuku* ονόματα δεν λέμε,οικογένειες δεν θίγουμε xD] ...ουφ,ρούφηξες και το πρώτο απ τα φημισμένα σεντόνια μου,be proud!: P
Feb 09 2009 22:22
Photo

Zoro → Tsunade-sama

[2ble post-->erase ;P]
Feb 09 2009 22:07
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Μάλιστα...έμαθες κ συ τα... βράχια αγαπητέ Zoro! Τι κρίμα που ο καιρός δεν ενδείκνυται για παραθαλάσσιες εξορμήσεις σε βράχους και οτιδήποτε άλλο βραχοειδή...χιχιχιχι *inner laugh* Κατα τα άλλα, διάβασμα, διάβασμα, διάβασμα...κ λίγος ύπνος...Αλλά από υγεία σκάω πανάθεμα με! :) Εσύ, πως πάει το διάβασμα?Για ύπνο δεν θα ρωτήσω...δεν πιστεύω εσύ να έχεις τέτοιο πρόβλημα!Εξάλλου η εικόνα μιλάει απο μόνη της :)
Feb 09 2009 21:59
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Βρε καλώς την,καιρό έχουμε να σε δούμε και το παίρνω σαν ευκαιρία να σου αφήσω το πρώτο μου vm...πότε θα συναντηθούμε,όλοι μαζί... ...στα βράχια?:hahaha: Πέραν αυτού,υγεία-διάβασμα πως πάνε?:P (ελπίζω χάλια xD)
Feb 09 2009 21:42
Photo

ssj2sanji → Zoro

i am back,βρηκα μερικες photo του zoro θα ηθελες να στες μετατρεψω σε avatar(δλδ στο οριο που μας αφηνη το anime.gr)?????
Feb 09 2009 20:30
Photo

Ame Warashi → Zoro

oyyyy...τι γίνεσαι εσύ?έχω χάσει αυγά και πασχάλια με εξεταστική και είχα κάτι χρόόόνια να μπω εδώ...Λίγο το καψιμο fb,πολύ το κάψιμο στο wow,άστα! :P πώς πάει η εξεταστική σ?εδώ στον αγώναααα...και ναι είμαι απο αθήνα :P έχω σκάσει και με το one piece,που τελικα έκανα τσατσιά και ξέρω τα βασικά που πρέπει να ξέρω... :P πωσ περνάς εσύ? :)
Feb 09 2009 11:33
Photo

Zoro → ssj2sanji

αμέ!ότι βρεις(με Zoro) δεκτό με pm!sankyu ότι κι αν γίνει!:)
Feb 07 2009 23:09