Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → ssj2sanji
Τελικά αποφάσισα να βάλω ένα παλιό μου σετάκι,αλλά μην ανυσηχείς,κράτησα όλα τα δικά σου για μελλοντική χρήση.
Ty για άλλη μια φορά.^_^
Φεβ 11 2009 09:30
Zoro → Tsunade-sama
Φυσικά και φταίνε οι κακές παρέες,αφού σου μιλάω(ακόμη θυμάμαι εκείνο το σκηνικό...τέρας!).:hahaha:
OK πάντως,αφού πρέπει απλά να ασχοληθώ εγώ μαζί του για να ασχοληθείς εσύ μαζί μου...μέσα.:orly:
(I rofled at the μικρούτσικο,αθωούτσικο κοριτσάκι comment xD)
Φεβ 10 2009 22:30
Tsunade-sama → Zoro
Ααα...όχι!Έσυ θα τον ηρεμίσεις όσο άγριος κ αν είναι!
Θα αφήσεις εμένα, ένα μικρούτσικο κ αθωούτσικο (γκουχου γκουχου) κοριτσάκι, να τα βάλει με κάποιον διπλάσιό της?:nanana:
Εγώ έχω να αντιμετωπίσω εσένα που εξελίχθηκες σε κάτι το εξίσου τρομακτικό (κ στα'λεγα, οι κακές παρέες φταίνε!)
Φεβ 10 2009 22:21
Zoro → ssj2sanji
Χαχα όχι μια χαρά είναι,νόμιζω ήδη διάλεξα ποιά θα "φορέσω".
Θα το ψάξω σε λίγο,να 'σαι καλά,είχα ανάγκη από μια αλλαγή.:):):)
Φεβ 10 2009 20:50
ssj2sanji → Zoro
οι 4 που εμειναν στες εστειλα σε διαφορετηκο pm,θα τις λαβεις ομως:)
Φεβ 10 2009 20:50
Zoro → Tsunade-sama
ΟΚ δεν θα σε θίξω...θα σου κάνω κομπλιμέντα για να έχω καλύτερα αποτελέσματα(νομίζω ξέρεις που αναφέρομαι:hehe:)...ετοιμάσου,kukuku xD
Καλή Επιτυχία και σε σενα με τις εξετάσεις και κουράγιο,ένας μήνας(και κάτι) έμεινε. :3
Βράχια,καβούρια και Seirios ε;:orly:
Ενδιαφέρουσα ιδέα,αλλά δεν μπορώ...θέλω εσένα να τον ηρεμίσεις...γίνετε άγριος μερικές φορές και με τρομάζει.:nanana:
Φεβ 10 2009 20:46
Zoro → ssj2sanji
Well Done,ειδικά το τελευταίο μου άρεσε πολύ,θένκ γίουυυ.:)
Αλλά ήταν 5 οι εικόνες και όχι 9,έλειπαν 4...αν μπερδευτηκες ή τίποτα παρόμοιο,στείλε λίγο κι αυτές,αν πάλι όχι και αυτές ήταν,τότε έγινε,είναι αρκετές.
Να 'σαι καλά.:)
Φεβ 10 2009 20:39
Tsunade-sama → Zoro
[μα τι γλυκούλα που είναι αυτή η Camie...και το ότι είναι τόσο αθώα μου θυμίζει άλλο κορόιδο *kukuku* ονόματα δεν λέμε,οικογένειες δεν θίγουμε xD]
Μην θίξεις καλύτερα γιατί θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα...πως ήταν ο Zoro όταν η Caimie του έλεγε αν είναι φίλοι με τον Hachi, πολύ χειρότερα!:kakaka:
Κ πες με Sakura μετα, πες με Tsunade, όπως σου αρέσει...:hahaha:
Καλές επιτυχίες καλό μου με τις εξετάσεις σου.Αποτελέσματα ακούω κ ζηλεύω...Μου φαίνεται αιώνας μέχρι να τελειώσω αν σκεφτείς ότι σήμερα έδωσα το δεύτερο από τα 6 μαθήματα μου...:zetsubou:
Αντε να ξεμπερδεύουμε να σε δούμε από Ελλάδα μεριά, να σε στείλω μέχρι τα βραχάκια να...κάνεις παρέα στα καβούρια!Εκτός κ αν θέλεις να σου φωνάξω κ τον φίλο σου τον Seirio να λέτε κ καμιά κουβέντα όσο κάνετε παρέα στα καβουράκια χιχιχιχι!
Φεβ 10 2009 20:19
Zoro → ssj2sanji
Αν δεν μου στείλεις το pm,που θε να ξέρω;:hahaha:
Αλλά μην μου στείλεις 9 διαφορετικά pms,δεν έχω χώρο δυστυχώς,στείλε μου ένα με και τις 9 εικόνες μαζεμένες.
Φεβ 10 2009 20:16

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται