Community Status Updates
Zoro → Mad_Hatter
Τι είδαν τα μάτια μου;
Αναγνωρίζεις ότι ο Luffy έιναι ανώτερο είδος πρωταγωνιστή από τους άλλους 2 ε;
Χαίρομαι ιδιαίτερα,γιατί κι εγώ το ίδιο πιστεύω,αν μη τι άλλο αναγνωρίζεις κατι που έχει η σειρά καλύτερο από τις άλλες 2 ή τουλάχιστον την μια(ξέρεις ποια λέω).
Aokiji επίσης από τους faves μου(όλοι μετά από από Zoro πάντα),πολύ κουλ η ικανοτητά του και αφασία το στυλ του.:P
Feb 15 2009 20:52
Zoro → tsintori
Θενξ τσι-κουν,χαίρομαι που σου άρεσε,αν και παλιό είναι βασικά,από τα πρώτα και πιο πετυχημένα που είχα βάλει όταν γράφτηκα στο forum,αλλά ξέμεινα από κάτι καλό.:P
(Μάρτη σαν ξαναπιάσω anime θα βάλω τπτ καινούριο και διαφορετικό)
Όσο για το άβα,τι από που είναι;
Ο Μάριμος είναι,απλά σε fan art.:hahaha:
(είναι τόσο κούλ που δεν ξεχωρίζεται xD)
Feb 15 2009 20:45
endless_inspiration → Zoro
θεοι:respect:
τι να πω και εγω που εχω να δω Anime απο το καλοκαιρι(εξερειται το vampιre knight);;;:deadga6:
τωρα κατεβασα το maria holic που ειναι σκετη καφριλα....
[COLOR=Red](την τελευταία σειρά σου δεν την κατάλαβα,εγώ δεν είμαι φδγ δηλαδή; -_-)[/COLOR]
[COLOR=Black]τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται...:tensai:[/COLOR]
Feb 15 2009 17:19
Zoro → Robin
Όποτε μπορείς/ευκαιρείς Robin-chan.;)
Εγώ εδώ θα είμαι όλο αυτό το μήνα,δεν βιαζόμαστε...take your time(and spend it wisely xD).
Τα λέμε σαν ξαναμπείς.^.^
ΥΓ:Τυχερή ήσουν,ήμουν στο pc,fastservice.:P
Feb 15 2009 14:36
Robin → Zoro
Wow Zoro-kun ^^ Θα σου απαντήσω αργότερα γτ τώρα φεύγω βιαστικά, οκ; Πολύ καλή σκέψη πάντως :) Cu later!! :wis:
Feb 15 2009 14:30
Zoro → Ame Warashi
Ame-saaaann ένα από τα ίδια κι εγώ,εξετάσεις και πάλι εξετάσεις.:nanteee:
(και χελλόου btw,πέρασε καιρός,ξεχάστηκα xP)
Ακόμη για έναν μήνα δηλαδή,μετά τελειώνω...καλά μας ξεμπερδέματα!
(εσύ πότε τελειώνεις αλήθεια; )
One Piece κι εγώ ανελέητο κάψιμο,έχω δει μπόλικα spoilers από το manga,δεν κρατήθηκα,αλλά γενικά άντεξα να μην το διαβάσω...σαν το anime κανένα(αρχίζει και γίνετε πολύ καλό πάλι,δεν μπορούσα το thriller bark,και φτάνει το σημείο που είχα σταματήσει το manga...τέρμα τα spoilers,αρχίζουν οι εκπλήξεις).
Αυτά βασικά,πάω να συνεχίσω το διαβάσμα στα man...τα βιβλία μου!:P
Τα λέμε λοιπόν,καλή επιτυχία και συνέχεια.:gotit:
Feb 15 2009 08:04
Zoro → endless_inspiration
Αυτός και ο Guts θα βασιλεύουν πάντα στην καρδιά μου /poet : P
...αλλά σύντομα,το Μάρτη σαν με το καλό τελειώσω εξεταστική,σκοπεύω να βάλω και τίποτα άλλο,αφού δω κι άλλα anime (still a noob) :)
Ελπίζω να σου άρεσε,αν και παλιό είναι ουσιαστικά,από τα πρώτα που είχα βάλει.
(την τελευταία σειρά σου δεν την κατάλαβα,εγώ δεν είμαι φδγ δηλαδή; -_-)
Feb 15 2009 05:08
Zoro → Mad_Hatter
από το volume 42 και μετά ξεκινάει το chapter 400 και το site έχει μέχρι το volume 52 που περιέχει έως και το chapter 512 και θα τα βρεις [URL="http://www.onepiecegold.it/manga3.htm"]εδώ[/URL].
(το site είναι ιταλικό αλλά έχει πολύ καλές ταχύτητες,μην ανυσηχείς,στα αγγλικά είναι τα volumes)
για τα υπόλοιπα volumes,τα οποία φτάνουν έως το chapter 532,είδα δεν έχουν κυκλοφορήσει μαζεμένα και μεταφρασμένα σε .zip file ακόμη(ή εγώ δεν τα βρήκα τουλάχιστον :P),οπότε θα πρέπει να τα διαβάσεις από το onemanga,που είναι για online manga reading,[URL="http://www.onemanga.com/One_Piece/"]εδώ[/URL]...από το chapter 513 και μετά πάντα.
Ότι απορίες έχεις ρώτα ελεύθερα,ελπίζω να βοήθησα.
Καλό ξεκίνημα με την καλύτερη shounen σειρά. : P
Feb 14 2009 18:48
Mad_Hatter → Zoro
Και direct dl καλο ειναι.Απο το chapter 400 και μετα θελω, εκει ειχα αφησει το anime :P
Feb 14 2009 17:59
Zoro → Barbara
ιτ'ς ζόρο φφς,ζόρο :if:
ότι όνομα και να φτιάξω μου το λένε λάθος,και εδώ και αλλού...anw,σε πειράζω απλά xP
Ναι,η εξεταστική μου τελειώνει τέλος του μήνα,άντε να ξεμπερδεύουμε...τυχερή >.<
Καλό σαββ/κο να έχεις κι εσύ barb :)
Feb 14 2009 17:54
Barbara → Zoro
Ακόμα να βγεις;;; Εγώ έλειωσα την εξεταστική :) χιχι...
Καλό σ/κ να έχεις ζορό
Feb 14 2009 17:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed