Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mad_Hatter → Zoro

ουτε εγω τον πολυπαω αλλα παραδεχομαι οτι εχει πολυ δυναμη.Εδω τραυματισε τον shanks πριν φαει το φρουτο το (αυτες τις 3 ουλες στο ματι)
Mar 05 2009 16:34
Photo

Zoro → Leon

Όλοι οι καλοί χωράνε,δεν παίζει ρόλο που πέρασε μια μέρα.:P Thx φίλε μου,να σαι καλά που με θυμήθηκες...πάει άλλος ένας χρόνος.:Blissfull:
Mar 05 2009 16:28
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

ΕΛΛΙΤΣΑΑΑΑΑΑ ΣΑΝΚΙΟΥΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.:wooi2: Πάνω που έλεγα ποιοί με θυμήθηκαν πετάγεσε και συ,κάλλιο αργά παρά ποτέ.:D Να σαι καλά,ελπίζω να προλάβω να σε δω άλλη μια φορά πριν φύγω.:3
Mar 05 2009 16:24
Photo

Leon → Zoro

Αααααααα.....χθες ήταν δύσκολη μέρα και δεν το πήρα χαμπάρι.....Χρόνια Πολλά!!!
Mar 05 2009 16:17
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Την Ame Warashi πες,που όλο τον θάβει.:hahaha: Ep 325 is the magic one(αν θυμάμαι καλά:P),pretty cool μιας και τα λέμε.
Mar 05 2009 16:08
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

ΟΜΤΖΙΙΙΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΕΞ ΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ 200ΣΙΑΣΕΙΣ ο,τι θες τεσπα ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Mar 05 2009 15:54
Photo

Mad_Hatter → Zoro

τσαμπα χρονο θα χασεις με τα filler, αλλα αμα θεσ να τα δοκιμασεις, go for it :P btw Μηπως θυμασε σε πιο ep ειναι το blackbeard vs ace? μονο στο manga το διαβασα και θελω να δω το anime.Πλακα πλακα ομως πολυ imba o Blackbeard, και τουμπανος και γαματο φρουτο.
Mar 05 2009 15:53
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Καλά που δεν μου πες,ουφ.:hot: Καλά από anime έεεχχχωωω πράμα να δω,άσε εδώ τόσα classics και musts μου μείναν...στο μη άμεσο μέλλον βλέπουμε.:nanana: Από Naruto βασικά έλεγα να τα δω τα fillers ή τουλάχιστον να τους δώσω μια προσπάθεια,γιατί μου είπαν ότι μερικά είναι καλά,ενώ θέλω να έχω και μια άποψη. Αν δω ότι όντως δεν βλέπονται όπως λένε-->ντρόπ ίνσταντλυ.:P
Mar 05 2009 15:44
Photo

Mad_Hatter → Zoro

δε σου λεω, στο chapter 502 ειναι :P παντως απο anime αμα θες αρχισε το Gundam seed, πολυ ωραιο ειναι :) αν συνεχισεις naruto να αποφυγεις τα φιλλερς, ειναι ελεεινα η καλυτερα να διαβασεις κατευθειαν το manga ειναι και πιο συντομο.
Mar 05 2009 15:37
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Κατάλαβα,και ποιά είναι η αγαπημένη σου σκηνή στο OP anime δλδ?εκεί που εμφανίζονται οι Supernovas? (μην πεις αν είναι μετά το ch.500,spoiler alert!!) Νaruto το είχα ξεκινήσει παλιά και τελικά στο σταμάτησα στο επεισόδιο 40,όχι γιατί το βαρέθηκα,ίσα ίσα είχε αρχίσει να μου αρέσει πολύ,απλώς δεν είχα χρόνο και αφοσιώθηκα σε πιο σύντομα anime τότε.:P Τώρα όμως που τελείωσα με εξεταστικές ευελπιστώ πως θα το ξαναπιάσω σύντομα.:D
Mar 05 2009 15:19
Photo

Mad_Hatter → Zoro

σου το ειχα ξαναπει νομιζω, το naruto μου αρεσει πολυ κυριως ενος και μοναδικου κακου που ειναι ο favourite char μου ever (κατι σα το zoro για εσενα ενα πραγμα) :) Επισης το op χανει ποντους λογου του οτι δε πεθαινει κανενας χαρακτηρας. τεσπα, οπου νανε θα δειξει την αγαπημενη μου σκηνη στο anime του op :) εσυ στο naruto που εισαι?
Mar 05 2009 14:58
Photo

Zoro → Ame Warashi

Τελείωσε τελείωσεεεεε:wooi2:,επιτέλους:P και είμαι Αθήνα για μερικές μέρες,πήγα και σε συνάντηση και γενικά βρήκα πολλά από τα παιδιά/φίλους μου από του forum και μη. Ευχαριστώ για τις ευχές Ame-chanaki,μακάρι να γίνει έτσι...μια φορά πέρασα πολύ καλά φέτος,άντε και του χρόνου και στα δικά σου.:joyful: ΥΓ:Ωραία profile pic,επίκαιρη του θέματός μας xD
Mar 05 2009 14:00
Photo

Zoro → BarbasSs

Ποιός/α διαδίδει τέτοιες φήμες θα θελα να ξερα...:wis: Thank you m8 όπως και να χει,να σαι καλά.:wooi2:
Mar 05 2009 13:44
Photo

Zoro → the goblin

Τhx mate,μακάρι.:P
Mar 05 2009 13:39
Photo

Zoro → Erisadesu

καλά,θα δεις
Mar 05 2009 13:29