Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → Zoro

[COLOR=seagreen][B]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ[/B][/COLOR] :hbd: Χιλλια συγνωμη φιλε μου,απειχα απτο πσ πολλες μερες και δεν το ειχα προσεξει,να εισαι καλα και οτι επιθυμεις,να τα χιλιασεις και να βρισκεις τον δρομο σου...:bike::bike:
Mar 06 2009 16:38
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

ahahahahahhaha κριμα ρε γαμωτο που φευγεις, τωρα ποτε θα κατεβεις? Ποιον θα χουμε να ζαλιζει το Γιαννη γτ δεν του πηρε τριανταφυλλο; ααααχ... Ναι, της εμας ηταν η φωτογραφικη... Τις πηρατε τις φωτο? Αμα ειναι θα τις ανεβασω... Στην μισα τις υποσχεθηκα τις φωτο την ωρα που τις τραβουσα.... Αnd i will never take back my word. Thats my way of the ninja [I]-Naruto Uzumaki [/I]
Mar 06 2009 15:07
Photo

iristella → Zoro

Αυτό ήταν το evil mode σου υποτίθεται? Υοu are weak.... Why are you weak? Is it beacause you lack hatred? (actually its brains αλλά είπα να μην χαλάσω την ατάκα οπότε i am playing along) Honey το έπιασες ανάποδα.... Η εξουσία δεν διαφθείρει εμένα... Εγώ διαφθείρω την εξουσία.:kill4u:
Mar 06 2009 13:44
Photo

Zoro → iristella

Ας δανειστώ μια πολύ πετυχημένη για την περίσταση ατάκα από ένα πολύ συμπαθητικό μέλος του forum: [I] "Η εξουσία διαφθείρει"[/I] /evil
Mar 06 2009 04:30
Photo

iristella → Zoro

Χμμμ δεν ξέρω τι έχει λήξει σε μένα αλλά σε σένα σίγουρα σου έχουν λήξει τα χάπια που παίρνεις....... Δεν βλέπω να μου άφησε ο Prince κάτι στο profil μου.
Mar 06 2009 04:05
Photo

Zoro → The Tragic Prince

Τότε δεν ισχύει για όλους.:3
Mar 06 2009 03:58
Photo

The Tragic Prince → Zoro

Μα εγώ για μένα έλεγα :P
Mar 06 2009 03:56
Photo

Zoro → iristella

Χαίρομαι που σε σενα έληξε κάτι άλλο ενώ,εδώ και καιρό,αλλά όχι το γάλα και με θυμήθηκες με τις ικανοτητές σου...δεν θα το ξεχάσω.:wooi2: υγ:ο prince μόλις εγκατέστησε καθρέφτη στο προφίλ σου.:hahaha:
Mar 06 2009 03:55
Photo

Zoro → The Tragic Prince

Η πίου άργησε....και είναι narutard επί το πλέιστον.:hahaha:
Mar 06 2009 03:53
Photo

The Tragic Prince → Zoro

Βέβαια άλλα όταν κάποιοι λένε τα χρόνια πολλά την ώρα τους τους λέμε Narutards :P
Mar 06 2009 03:46
Photo

iristella → Zoro

Eίδες αλεξ? Και στην πιου πιου έληξε το γαλα.......
Mar 06 2009 03:19
Photo

Zoro → endless_inspiration

Nα 'σαι καλά endless-chan,κάλλιο αργά παρά ποτέ.:wooi2: Ευχαριστώ για τις ευχές.:D
Mar 06 2009 01:25
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Φυσικά και σε αγαπάω,μας έβγαλες και καλές φώτος κι ας μην ήταν δικιά σου η φωτογραφική(ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε,ότι εσύ μας έβγαλες:P)άρα συγχωρεμένη.:D Σήμερα άστα,έγινε μεγάλο μπέρδεμα μπουτιών και β-ων,κυρίως λόγω βροχής,και δεν σας ήρθα:( και ναι,μετά σάββατο φεύγω και λίγο δύσκολο να βρεθούμε ;_; Τέσπα τι τα θες,τουλάχιστον πρόλαβα και σε είδα μια φορά,θα υπάρξει σίγουρα κι άλλη,δεν με ξεφορτώνεστε τόσο εύκολα xD Θενξ για τις ευχές,πέρασα πολύ καλά όσο ήμουν εδώ και δεν χανόμαστε,we 'll keep in touch,καλή συνέχεια.:Blissfull: ΥΓ:Tι λέει η ξανθιά Μίσα από κάτω; Η φωτογραφική της Εμμανουέλας δεν ήταν; Δεν νομίζω να πάρει τπτ λοιπόν...:hehe:
Mar 06 2009 01:20
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

huhuhu νι αργησα μια μερα αλλα δεν εγινε και τιποτα γιατι μ'αγαπας :D Ναι αν ο κυριος αλεξ ερχοταν σημερα συνταγμα, θα με εβλεπε.. τωρα το σαββατο (το σαββατο δε φευγεις? )
Mar 05 2009 23:58
Photo

endless_inspiration → Zoro

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμείς!!!! (αργησα λιγο)
Mar 05 2009 20:56