Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → MisaYoshiko

Χεχ,σπουδάζω Ιταλία,αλλά είμαι από Βόλο κανονικά.:) Έχω γνωρίσει κάποια παιδιά από Αθήνα όμως,εδώ στο forum,και που και που έρχομαι και θα έρχομαι σε meetings,χρόνος και διάθεση να υπάρχουν μόνο.:D Ήδη έχω έρθει σε 2,ήμουν στο cosplay του Mαρτίου τώρα και μου φαίνετε άκουσα ήσουν και εσύ,κρίμα που δεν έτυχε να γνωριστούμε,θα είναι για το επόμενο,δεν θα περάσει να μην γνωρίσω fellow Misa-chan fan.:P Καταλαβαίνω αυτό που λες πάντως,γι αυτό ακριβώς κι εγώ δεν πολυασχολούμαι με το forum πια,βαρέθηκα βασικά,μιας και στο τέλος σχεδόν κανενός η άποψη δεν αλλάζει και όλοι μένουν στις ίδιες δικές τους...αν είδες καθόλου μερικές παλιές σελίδες του thread αυτού και διάβασες κανένα post μου θα κατάλαβες που πήγαινε ο ελεύθερος χρόνος μου το καλοκαίρι.ΧD Μακάρι να συνεχίσουμε την συζήτηση αυτή κάποια στιγμή από κοντά λοιπόν...και όσες άλλες φορές τύχει στο forum βεβαίως βεβαίως.:gotit:
Μάρ 20 2009 18:03
Φωτογραφία

MisaYoshiko → Zoro

χεχε το εχω δει το θρεντ απο οταν εγινα μελος στο σαιτ αλλα δε τολμαω να μιλησω:Ρ μονο εχω ψηφισει.. οχι νταξ απλα δε με νοιαζει τοσο να λεω την γνωμη μου για ανιμε η χαρακτηρες...ο καθενας εχει τα γουστα του..προτιμω ν μιλαω απο κοντα παρα απο φορουμς.. ασε π εχω βαρεθει να ακουω η μισα το ζωο, η μισα το να, η μισα το αλλο. μπαινω στο θρεντ σου και διαβαζω ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ...η μισα λεει πεταξε το μπουτι εξω..ε και? η πρωτη ηταν η η τελευταια? ασε που δεν το κανε με πονηρο σκοπο αλλα ηταν απλα το στυλ της.. ενιγουειιι:Ρ εσυ σε κανα μιτινγκ ερχεσαι? απο που εισαι? και γω χαρηκααα..:)
Μάρ 20 2009 17:27
Φωτογραφία

Zoro → MisaYoshiko

[B][COLOR=Black]O-M-G[/COLOR][/B],πως και δεν σε γνώρησα νωρίτερα;ΧDD Κορίτσι και Μίσα φαν πολύ σπάνιο να βρείς στο φόρουμ,από εμπειρία το λέω...κάτι έμαθα ανοίγοντας [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-polls-contests-trivia/4669-amane-misa-%F4%E7%ED-%E1%E3%E1%F0%DC%EC%E5-%DE-%F4%E7%ED-%EC%E9%F3%EF%FD%EC%E5.html"]αυτό[/URL] το θρέντ το καλοκαίρι(πέρνα όποτε θες να πεις την αποψή σου για την ξανθούλα μας btw).:P Κατά τ'άλλα ένα από τα ίδια,αν και θεωρώ ότι το anime θα είχε βγει καλύτερο χωρίς αυτήν μέσα(λιγότερο fanservice-παιδιαρίσματα),σαν χαρακτήρα γενικά την συμπάθησα αρκετά,δεν δικαιολογώ εντελώς τις πράξεις της,αλλά ούτε και την βάζω στην ίδια θέση με το ρεμάλι...ας πούμε ότι την θεωρώ "μερικώς" θύμα(μην το πεις πουθενά θα με φάνε οι haters xD). Χάρηκα για την γνωρημία λοιπόν Misa-chan,μου βγήκαν σε καλό τα γενέθλιά σου.:)
Μάρ 20 2009 17:18
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Αυτα ξερεις που τα βρηκα ε??Στο γνωστο Fan-Art site που μου ειχες δωσει τις προαλλες... Ειχε και αλλα πολλα καλουδια εκει μεσα,γενικα παντως Monster δεν βρηκα και εγω πουθενα αλλου... Οne Piece btw εχω μεινει πολυ πισω,στο 379,το σταματησα για να μαζευτουν επεισοδια,εντωμεταξυ βλεπω Monster(σπανια)κ Dragonball Z(Οταν παω να κοιμηθω με το λαπτοπ παρεα)... Ασε,γινετε της ποπης καθε μερα σχολειο και αυτο με βοηθαει να ξεκολλησω απ΄το Internet,κατι που πιστευω το καταφερα,anw παω να διαβασω οτι εχασα στα Thread οταν ελειπα,see u around Italiano-Mafiozo!
Μάρ 20 2009 17:13
Φωτογραφία

MisaYoshiko → Zoro

ναι απο κει ειναι το μισα...το αλλο βγηκε ως εξης: οταν αρχισα να βλεπω ανιμε κ να τρελαινομαι με την ιαπωνια καποιος φιλος μου με κοροιδευε και ελεγε διαφορες λεξεις απο το μυαλο του:Ρ και εμεινε το γιοσικο..:Ρ οσο για την μισα...κανεις δεν την συμπαθει, ολοι την λενε ηλιθια κλπ..αλλα εγω τοτε ειχα ταυτιστει πολυ μαζι της επεδη αυτη η καημενουλα ηταν ερωτευμενη κ ο αλλος την εκμεταλλευοταν..:(
Μάρ 20 2009 17:10
Φωτογραφία

Zoro → MisaYoshiko

[COLOR=Magenta][B]:hbd:My Pleasure[/B][/COLOR],να τα χιλιάσεις!:D Btw εδώ που τα λέμε,το είχα περιέργεια,από που βγαίνει το nick σου; Ως μέγας φαν της Mίσα-τσανς( από Death Note πάντα D: )αναρωτιόμουν αν είχε καμία σχέση. : P
Μάρ 20 2009 16:49
Φωτογραφία

MisaYoshiko → Zoro

arigatooo(K)
Μάρ 20 2009 16:03
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Zoro

Άμα το ήξερα από την αρχή μπορεί να έλεγα κ όχι (Αγάπη αν το διαβάζεις αυτό...Δεν το εννοώ!):hihi2: Btw έχω ακούσει ωραία πράγματα για την περιοχή plus έχει σπίτι εκεί φίλος κ θα πάρουμε κ τον αρρωστιάρη μας να κάτσουμε καμιά βδομάδα να ξεσκάσουμε...δεν περάσαμε κ λίγα ένα μήνα τώρα! Την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε καμάρι μου θα βάλω ένα net παπά στην συζήτηση να σου κάνω έναν online εξορκισμο να στανιάρεις κ συ κ όλοι μας!:hahaha: Εώς τότε so long!!!
Μάρ 20 2009 12:11
Φωτογραφία

Zoro → dOOpLiSSaKoS

Μόνο λίγο όμως... [B]Προσκύνησέ με ΤΩΡΑ![/B]:chigau: ...όκ,και τώρα εντελώς!!!:hahaha:XD
Μάρ 20 2009 12:07
Φωτογραφία

Zoro → Tsunade-sama

Η γκαντεμιά μου πιάνει πάντα και παντού όπως είδες,δεν έχει όρια,και ειδικά εκεί που δεν το περιμένες και λες έχεις σταθερή σύνδεση....φαπ!(τυχαίος ήχος xD) σου χαλάσε κάτι άλλο,η οθόνη στην περίπτωση! :b Μεχ,σάμπως περνάει και κανείς να δει το προφίλ μου;...με αγνωούν όλοι δυστυχώς.:( /ταπεινός μόουντ 'Ωστε την κοπανάει ο κολλητός επιτέλους...ακόμη να μου πεις εντελώς τα πως και τα γιατί βέβαια,που θα πάει,θα σε βάλω να μου τα πεις και αυτά κάποτε. :kukuku::wis: Δως του περάστικα από μενα μπδγ.:D Τέλος,τι δουλειά έχεις εσύ στην πατρίδα του Elite Pantie Hunter;...την θες την ζωή σου;τα ρουχαλάκια σου;...στο να διαλέγεις τοποθεσίες για διακοπές είσαι χειρότερη από μένα τελικά νομίζω!:hahaha: Anw,εσύ ξέρεις καλύτερα,θα μου πεις πιο αναλυτικά σαν τα ξανάπούμε,καλά κουράγια...και την επόμενη φορά που μιλήσουμε να θυμηθείς να πάρεις σκόρδα και σταυρούς μην πάθει τίποτ' άλλο κάτι,κάποιος ή και [B]κάποια[/B] γύρω σου.XD Τσάγια!
Μάρ 20 2009 11:57
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Zoro

"δεν θα ήταν η πρώτη φορά...γι'αυτό" Αμάν, αν δεν πετάξεις την κακία σου θα σκάσεις!:hahaha: Στη vivodi να τα ριχνεις τα φταιξίματα που με πετάει ώρες ωρες νυχτιάτικα...εδώ δυστυχώς για σένα έχω πολύ σταθερή σύνδεση αλλά έχε χάρη που λειτούργησε...η γκαντεμιά σου να το πω?:hahaha: No offence btw...όσο για το αν θα το μάθουν οι υπόλοιποι...αν περάσουν από το profile σου νομίζω ότι δεν θα είναι πια το κρυφό μας μυστικό hehe! Έχω σήμερα το Hospital Break του pervy φίλου μου οπότε αν δεν τα πούμε απόψε, σίγουρα θα τα πούμε πριν φύγω για την ιδιαίτερη πατρίδα του φίλτατου Kelborn...I need vacations ASAP!!!
Μάρ 20 2009 11:49
Φωτογραφία

Zoro → Tsunade-sama

Πάντα είμαι εδώ,στο έχω πει...;) Πωπωπωπωωωωω κι εγώ που νόμιζα ότι έφυγες γιατί είπα τίποτα άκυρο και δεν το πήρα χαμπάρι,δεν θα ήταν η πρώτη φορά...γι'αυτό.:hihi2: Καλύτερα τελικά από την πλεύρα μου που έφυγες για άλλο λόγο και χειρότερα από την δική σου,που αποφάσισες να μου μιλήσεις...πρέπει να μου βάλω ταμπελίτσα και μυνήματα στο μουσουνού "μιλάτε με δική σας ευθύνη και ρίσκο",νομίζω. XDDD Καλά αυτό ήταν epic πάντως,να σου καεί η οθόνη όσο μιλάς με μένα...:hehe: (πλζ μην περάσεις από το αη ερ σι να το πεις πουθενά βέβαια,θα με φάνε XD) Καλώς,εύχομαι να τα πουμε το βραδάκι ή κάποια άλλη στιγμή να συνεχίσουμε την συζήτησή μας,καλή συνέχεια και προσοχή στους pantsu thieves!!!:P
Μάρ 20 2009 11:38
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Zoro

:hahaha::hahaha::hahaha: Εδώ είσαι ορέ?Ξέρεις τι έπαθα???Μου κάηκε η οθόνη!Πότε?Την ώρα που μίλαγα μαζί σου!Σύμπτωση???:hahaha: Τέλος καλό, όλα καλα βέβαια...να'ναι καλά ένα παλικάρι που ξέρω κ με βοήθησε να αγοράσουμε μια άλλη!
Μάρ 20 2009 11:33
Φωτογραφία

Zoro → Tsunade-sama

Ωχ,να μαστε!:oo: Που χάθηκες ωρέ κολλητή; Πότε θα σε ξαναδούμε να τελειώσουμε την συζητησούλα μας;:wis: (την τελευταία φορά με άφησες στα κρύα του λουτρού ;__; )
Μάρ 20 2009 11:28
Φωτογραφία

dOOpLiSSaKoS → Zoro

Το ισοπέδωσες...! :uhh: :hihi2:
Μάρ 20 2009 01:11