Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → Anelis
Μα καλά πως τις βλέπεις τόσο ανύπαρκτες ταινίες ρε συ;:frozen:
Ο εγκέφαλος πρέπει να βγάζει κάπνες κανονικότατα πια(κοινώς έχει ψηθεί)!:hihi2:
Μάρ 15 2009 17:29
Zoro → lordofblues
Πάντως είχε καλή δύναμη δεν μπορώ να πω,γενικά όλοι είχαν ξεχωρηστές δυνάμεις σε αυτό το ανιμέ και αυτό μου άρεσε,τέρμα τα τυπικά πάγος-φωτιά-αέρας κλπ xD
Του Saiga ίσως δεν είναι τόσο δυνατή όσο πολλών άλλων,αλλά και πάλι μ'αρέσει πολύ και την βρίσκω ενδιαφέρουσα.
Καλά ξεμπερδέματα λοιπόν μαν και κουράγιο...όλοι θα τα περάσουμε αυτά δυστυχώς T.T
Ελπίζω τουλάχιστον να έχει και τις καλές στιγμές της η στράτευση μέσα σ'όλα °w°
Μάρ 15 2009 16:58
lordofblues → Zoro
Μολις πηρα μεταθεση στην Θεσσαλονικη στο 424. Ε σε 4,5 μηνες τελειωνει και αυτο το βασανο και μετα ξεκιναμε την πραγματικη ζωη. Οσο για το SG ο κακος ειναι ολα τα λεφτα....
Μάρ 15 2009 16:40
Zoro → lordofblues
Που 'σαι ρε κολλητέ,καιρό είχαμε να σε δούμε!!:D
Τόσο καλό το τέλος του Speed Grapher ε;
Να το δω να το πιστέψω,μακάρι,ως τώρα πάει πολύ καλά!
Εσύ τι λέει,ακόμη στον στρατό ε;Από νετ καφέ μας γράφεις;Πότε ξεμπερδεύεις;
Ωπ,την κοπάνισες,τα λέμε σαν ξαναμπείς. xD
Μάρ 15 2009 16:34
Zoro → kelborn3
...και μετά θα γίνεις mod,μετά global,μετά admin,θα περάσουμε μια περίοδο κατοχής όπου όλοι οι χρήστες θα εξαναγκάζονται να σπαμάρουν και στο τέλος το site θα καταρρεύσει από spam overdose!!1 :hahaha:
Μάρ 15 2009 13:05
kelborn3 → Zoro
Ε εχω καινουργιο στοχο να περασω την ιρι μετα εσενα και μετα τον κεννυ
Μάρ 15 2009 13:02
Zoro → kelborn3
Καλά σε συγχωρώ,αλλά περιμένω παντοτινή υποστήριξη από δω και πέρα!:himitsu:
PS:Δεν είχαμε πει 1000 ποστς και τέρμα;...πωωωωςςςς και συνεχίζουμε;:ureshii:
Μάρ 15 2009 13:01
kelborn3 → Zoro
Πρωτον εγωπα8εστατο γουρουνι δεν σε ειδα και 2 silence i kill u :hahaha:
Μάρ 15 2009 12:57
Zoro → kelborn3
Με ακολουθείς ρε ρεμάλι;:burningbe3:
Εγώ άφησα πρώτος το vm...ξούτ,στο μοσχαράκι σου εσύ!:smokingg:
Μάρ 15 2009 12:54
Zoro → Tsunade-sama
[IMG]http://icanhascheezburger.wordpress.com/files/2009/01/funny-pictures-cat-threatens-you-with-death.jpg[/IMG]
...α,και Good Morning Camie-chan!!1 :wooi2:xD
(εδώ είναι μια ώρα πίσω,άρα πιάνετε για πρώι ακόμη :3)
Μάρ 15 2009 12:50
Zoro → GkLoc
Έτσι έτσι,Johann και μυαλά στα κάγκελα.:wooi2:
(αν και αγαπημένος μου ήταν πρώτα ο Runge και μετά ο Martin...θα τον δεις πιο κει τον δεύτερο,αν και έχει μικρό ρόλο:wis:)
Μάρ 15 2009 03:13
Zoro → jimmare
Να μου λεγες στο υπόλοιπο σώμα να καταλάβω,αλλά στο πρόσωπο τι άλλο μπορεί να χει τόσο χάλια η αρχαιολόγος μας και προτιμάς την Nami;:hmmm:
Όπως και να χει ναι,καλύτερα να μην σε ακούσει...αν και εγώ θα είχα πολύ περιέργεια να δω την δημιουργηκότητα της αντιδρασής της.:wis:
Μάρ 15 2009 03:01
Zoro → GeRi
Γειά σου ρε GeRi,πέρασε καιρός.:)
Τις φώτος εγώ τις πήρα από την emmanouela,αλλά δεν είχε καμία με σενα μέσα απ' όσο είδα και θυμάμαι,επίσης,δεν ξέρω αν τσέκαρες,αλλά πολλές έχουν ήδη ανεβεί στο [URL="http://www.anime.gr/forums/photoplog/index.php?c=19"]album[/URL] του site.
Τώρα αν θες και κάποιες που να σε περιέχουν μέσα,ρώτα τον Tenshi αν έχει καμία(δεν ανέβασε) ή τον Neuro(σε περίπτωση που έχει και δεν ανέβασε).
Για ότι άλλο χρειαστείς ρώτα,τα λέμε.:drink:
Μάρ 15 2009 02:52

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται