Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Mad_Hatter → Zoro
να εχει αρχαιο οπλο λιγο δυσκολο το κοβω.Παντως αυτο που θελω να δω παρα πολυ (αλλα λιγο δυσκολο να γινει ) ειναι sengoku vs dragon.Σκεψου το λιγο, ο θρυλικοτερος marine, εναντιον του μονου αντρα που σηκωσε κεφαλι στη world goverment και most wanted man alive.Πορωνεσε η οχι? :P
Μονο μη δωσουν στο sengokou κανα zoan τησ κατσικας fruit....
Μάρ 23 2009 18:17
Zoro → Mad_Hatter
Ναι,ένιοτε με σποιλεράρουν ή αυτοσποιλεράρομαι.XD
...και άκουσα μερικά για το Haki λοιπόν.
Σχετικά με τον Dragon είχα διαβάσει φήμες από ένα ιταλικό φόρουμ πάλια και ήταν 3 οι πιο επικρατούσες:
1)έχει το Logia του ανέμου.
2)έχει κάποιο φρούτο που ελέγχει τον καιρό.
3)έχει το Zeus ή κάποιο άλλο από τα αρχαία όπλα(όπως το Pluton που ήθελε ο Crocodile και έκρυβε ο Franky)και μπορεί πάλι να ελέγχει τον καιρό.
Τρέχα γύρευε,να δω πότε θα το μάθουμε...πιστεύω όχι πριν 1-2 χρόνια πάντως.;)
Μάρ 23 2009 18:08
Mad_Hatter → Zoro
lol ξερεις για το haki?Σε σποιλαραν οι αλλοι?
Παντως και με haki, ο enel δεν ειναι ευκολος αντιπαλος.
Τωρα ο blackbeard πιστευω μπορει πολυ ανετα να κοντραρει τον whitebeard μεχρι ενος σημειου.Εδω σημαδεψε τον shanks, και χωρις καν το devil fruit.Παντως ο πιο τουμπανος απο ολλους πρεπει να ειναι ο dragon.Τον ειδε ο smoker και τα εκανε πανω του.Καταλαβες τη φρουτο εχει απο το σκηνικο στο loguetown?Πεζει να εχει του καιρου, η το Logia του ανεμου?
Μάρ 23 2009 18:01
Zoro → Mad_Hatter
...άστα,νομίζω ότι το να είσαι λαστιχένιος δεν αποτελεί δικαιολογία σε αυτή την περίπτωση.XP
Σχετικά με το άλλο που είπες πάλι,κι εγώ το ίδιο νόμιζα μέχρι πριν λίγο καιρό που διάβασα [URL="http://www.anime.gr/forums/296832-post141.html"]αυτό[/URL]...και έμεινα!
Δες για να πάθεις:oo:...και δεν είμαι καν manga reader,αναρωτιέμαι τι θα δούμε πιο κει και τι θα μάθουμε για το Haki...απ'όσο βλέπω,καλά και τα φρούτα,αλλά όχι και τόσο απαραίτητα...μπορείς να γίνεις και αλλιώς "τούμπανος" τελικά.
Μάρ 23 2009 17:51
Mad_Hatter → Zoro
lol τωρα το προσεξα!
αυτο πραγματικα πρεπει να πονεσε!
πλακα πλακα ο enel ηταν τουμπανος παντως.Περα απο το Logia ειχε και το Mantra.ο oda-sensei ειχε πει πως αν ηταν πειρατης θα ειχε 500.000.000 Beli bounty, την ωρα που ο crocodile, ενας shichibukai μετα την arabasta , αν δεν εχανε θα ειχε 162.000.000
Μάρ 23 2009 17:36
Zoro → Mad_Hatter
Χεχ,τίποτα,πάντα στην υπηρεσία των OP fans.XD
Ον τόπικ τώρα,αν θες ξαναδες το βιντεάκι με τον Ένελ που σου έδωσα στο χθεσινό vm και πηγαινέ το στο 6:19 ακριβώς...είδες αυτό που είδα;:oo:
Λάστιχο ξελάστιχο δεν βλέπω να έχουμε Λουφάκια ποτέ στην σειρά(καλύτερα δηλαδή).:P
Μάρ 23 2009 17:12
Zoro → Mad_Hatter
:kukuku:γειά σου νεopκαμμένε φίλε μου,για να μην νομίζεις ότι σε ξέχασα,άντε σου φεξε,για σενα δούλεψα πάλι.;)
Έκανα rip το τραγούδι που μου είπες,αλλά με τις φωνές από πίσω μου φάνηκε ότι δεν θα το ευχαριστιόσουν αρκετά και είναι κρίμα για την εκτίμηση που ξέρω έχεις γύρω από την απίστευτη και ανωτερότερη αυτή σειρά(σκασμός,εγώ σου δίνω τα links άρα η σειρά είναι η καλύτερη και για σενα!!1 XD)και έτσι κάθισα και σου ψαξα εδώ και εκεί για τα themes της και φυσικά βρήκα(που αλλού) σε ιταλικό site.:wooi2:
Ιδού λοιπόν το τραγούδι που έψαχνες,στο ανέβασα με rapidshit και μπορείς να το κατεβάσεις ΑΣΑΠ,[URL="http://rapidshare.com/files/212549985/21_-To_the_Grand_Line.mp3.html"]To the Grand Line[/URL] λέγετε,n'joy!
Σε περίπτωση πάλι που,όπως εγώ(πήρα την ευκαιρία XD),θες να κατεβάσεις όλα τα themes της σειράς,τότε δεν έχεις παρά να πας [URL="http://www.onepiececrew.com/?menu=multimedia/one-piece-soundtrack.htm"]εδώ[/URL] και να αρχίσεις το κατέβασμα,εγγυόμαι ότι δεν θα το μετανιώσεις,μιας και υπάρχουν και άλλα εξίσου καλά themes όπως το Memories και το Run!Run!Run! που είναι 2 απ'τα καλύτερα endings και φυσικά τα We Did It!Party! και I'm Becoming the King of Pirates,από το 1ο CD με τα themes.
(σημείωση:το 4ο CD δεν κατεβαίνει,ενώ το Best Songs Collection το βρήκα πολύ μέτριο συγκριτικά με το 1ο CD ειδικά,κατά τ'άλλα απίστευτα γρήγορες ταχύτητες DDL,σε μένα τουλάχιστον)
nuff said,have fun!:gotit:
Μάρ 23 2009 15:33
Mad_Hatter → Zoro
το τραγουδι απο αυτο το video ειναι, απο το 1:25-3:02, ελεγα να σου δωσω το link στη youtube, αλλα τα comments απο κατω ειχαν manga spoilers και λεω αστο :P
εντομεταξυ την πρωτη συναντηση Luffy-enel εννοειτε την εχω στα favourites μου στη youtube, λατρευω τη φατσα του enel οταν πηρε χαμπαρι πως δεν πειραζει ο ηλεκτρισμος τον καπετανιο :P
btw παρε αλλη μια τελεια σκηνη απο το anime που τα σπαει [url=http://www.youtube.com/watch?v=pZPUxJ2cQUU]YouTube - Luffy Defeats Crocodile[/url]
Μάρ 22 2009 15:00
Zoro → Mad_Hatter
Χμμ,ποιό λες;:hmmm:
Δεν θυμάμαι να έπαιξε κανένα ξεχωριστό song,παρ'όλα αυτά για δες [URL="http://www.youtube.com/watch?v=9N08JgaiLXg"]αυτό[/URL] το βιντεάκι με την σκηνή και πες μου αν περιέχει το τραγούδι που λες,εύχομαι να μην το έκοψαν στο τέλος μόνο.:P
Αν το περιέχει θα ψάξω να στο βρω ή στην χειρότερη το κάνω rip.;)
PS:Α,και ξαναδές λίγο [URL="http://www.youtube.com/watch?v=8GNrHKEsETY&feature=related"]αυτή[/URL] τη σκηνή,είναι από τις αγαπημένες μου...ποτέ δεν βαριέμαι να την ξαναβλέπω ακόμη κι αν ξέρω τι θα γίνει,περιττό να πω ότι την πρώτη φορά που την είδα έμεινα με το π...ληκτρολόγιο στο χέρι.XD
Μάρ 22 2009 10:51
Mad_Hatter → Zoro
yo gademitse.
μηπως ξερεις κατατυχη να μου πεις πιο ηταν το τραγουδακι που επεζε οταν ο luffy νικησε τον enel?Εκει που τον κοπανησε στην καμπανα (και κανα link αν γινεται ) :P
Μάρ 22 2009 01:16
Zoro → GkLoc
Πωπω είχα δίπλα μου την πηγή και ποτέ δεν το σκέφτηκα...XD
(αν και όταν έβλεπα το Monster δεν ήξερα το site ακόμη:P)
Ναι είναι όντως πολύ καλό site,μερικά fan arts από One Piece δεν τα βρίσκεις πουθενά αλλού και ούτε ο γουγκλής βοηθάει.
Kρίμα που έμεινες πίσω στο OP πάντως,τώρα είναι που έχει αρχίσει να γίνετε απίστευτο ξανά...δεν θυμάμαι αν διαβάζεις και το manga,αν ναι θα ξέρεις τι εννοώ,αν όχι θα καταλάβεις σαν ξαναπιάσεις το ανιμέ,τα σπάει απλά τώρα!
Χεχ,βλέπεις πιο πολύ Dragonball παρά Monster μου φαίνετε,οι παλιές συνήθειες δεν κόβονται,πόσο φαίνετε.XDDD
Καλά και το Monster είχε τις βαρετούτσικες στιγμές του πάντως,όσο τέλειο κι αν το βάζουν πολλοί για μένα καμία 10ρια επεισόδια άνετα κοβόταν,χωρίς να αλλάζει σημαντικά η πλοκή.
Πόσο καταλαβαίνω τι εννοείς,κι εγώ με το παν/μιο και τα διαβάσματα κατάφερα,μερικώς έστω,να ξεκολλήσω λίγο από το νετ,έχω και πιο πολύ ελεύθερο χρόνο από σενα βέβαια και όσο να ναι κάθομαι ακόμη αρκετά...μέχρι να καταφέρω να εξαφανιστώ εντελώς κάποια μέρα.:P
Καλή Συνέχεια ωρέ GK,c u around.:)
Μάρ 20 2009 18:37

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται