Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mad_Hatter → Zoro

γκαντεμια, δε προλαβα :( δε πειραζει θα κατεβασω ολλα τα Ost ξεχωριστα και θα βρω τα καλα :) παντως αγορι μου εχεις και εσυ μια υπομομη.......εγω δε θα μπορουσα με τιποτα να dropparo το manga και να περιμενω 1 χρονο + για το anime
Mar 25 2009 20:00
Photo

TotalOblivion → Zoro

Ζοrο-swaaaa~~n Ο Luffy δεν μπαίνει καν μέσα στο humour chat. Διότι πολύ απλά μόλις τον δεις έχεις λυθεί στα γέλια! Είναι ι #1 καραγκιόζης - με την καλή πάντα έννοια. Πες μου. Είναι δυνατόν άνθρωπος που έχει ανακαλύψει πως να τρώει ενώ κοιμάται να είσαι σοβαρό άτομο?!?!:fromabove: Marimo Tai (Vs. ) Curly eyeborws... ( no comments ) :canthelp: Σχετικά με το τραγούδι άμα θες πες μου τρόπο να στο στείλω και θα πάρεις και το binks sake ως δώρο XD Kanpaiiii!:drinks:
Mar 25 2009 16:26
Photo

Anelis → Zoro

[IMG]http://img152.imageshack.us/img152/1440/meh.jpg[/IMG]
Mar 25 2009 15:15
Photo

Zoro → TotalOblivion

Ετσ,κι αλλό κορ...εε άτομο προσυλητίστικε στο ώσομ αυτό μάνγκα by teh grate zoro-κουν!!1:D Δεν θα το μετανιώσεις,πες μου εντυπώσεις που και που σαν το προχωρήσεις!;) Από τα Songs έχω του Sogekingu,αλλά μου λείπει το άλλο,τώρα το παρατήρησα...αίσχος!:hihi2: Well,θα 'ναι για την επόμενη φορά!:P Πάντως σχετικά με τον Brook,αν και στην αρχή δεν τον πήγαινα καθόλου,ενώ τώρα μου αρέσει αρκετά και πάλι δεν τον θεωρώ τόσο κορυφαίο. Μερικές πλάκες του,όπως αυτές με τα όργανα που του λείπουν,καθώς και το όλο toilet humor καταντάει πολύ επαναλαμβανόμενο και προβλέψιμο ένιοτε. Οι ατάκες με τα panties κάπως καλύτερες πάλι,μιας και πιο σπάνιες κιόλας. Καλός δηλαδή,έχω γελάσει με αστεία του,αλλά θα προτιμήσω Usopp,Luffy και Zoro.;) Kanpaiiii!:drinks:
Mar 25 2009 14:46
Photo

Zoro → Anelis

[IMG]http://i210.photobucket.com/albums/bb48/navychicsmom/devilcatseesy128606341888627910.jpg[/IMG] ...watch One Piece to save ur lives![B]°w°[/B]
Mar 25 2009 14:32
Photo

TotalOblivion → Zoro

Έφυγα για το manga!!! Έχω κατεβάσει torrent με όλα τα soundtrack του OP, οπότε ας μην είμαι πλεονέκτης και κατεβάσω κάτι που έχω:P Ας καούν και άλλοι!!! Ελπίζω να συμπεριλαμβάνεις τα ίψηστα κομμάτια Aho Baka ( luffy's island song ) και SO-GE-KI-N-GU :bike:. Κάθε πρωί τα ακούς για να σου πάει καλά η μέρα!!! Πιστεύω πως το One Piece έχει πραγματικά ένα από τα καλύτερα soundtracks που έχουν ακουστεί ποτέ σε anime. Δεν επιμένω όμως μιας και δεν έχω φτάσει σε Otaku επίπεδο:emptyonexg1: ( Για ατάκες δεν μιλάω ειδικά από τότε που μπήκε ο Brook (:nbleed::nbleed::nbleed:) στο πλήρωμα!! ) Και κλείνοντας Yohohoho yohohohoooooo (x3) Binkusu na sake o todoke ni yuku yo Umi kaze ki makase nami makase!! YOHOHOHOHO~
Mar 25 2009 13:50
Photo

Zoro → Mad_Hatter

γιέπ γιού αρ,και για να δεις καλωσόρισμα τσίμπα τα 30 καλύτερα themes της σειράς!:D Με την ευκαιρία που μου ζητησες εκείνο το τραγούδι προχτές κάθισα και τα κατέβασα όλα και εκάνα επιλογή τα καλά από τα μέτρια και τα ανέβασα για όλους τους fans με rapidshare και θα βάλω το link και στο thread της γενικής συζήτησης. 10 άτομα μόνο μπορούν να τα κατεβάσουν και μετά τα σβήνουν,αν ενδιαφέρεσαι και δεν τα έχεις ήδη κατεβάσει,[URL="http://rapidshare.com/files/213294381/One_Piece_OST.zip.html"]ΒΟΥΡ[/URL]!
Mar 25 2009 12:32
Photo

Zoro → TotalOblivion

Χεχ,ανάλογα με τα γούστα πάντα,αλλά εμένα δεν με χάλασε τόσο το τέλος του anime,το βρήκα αρκετά καλό για να κλείσει η σειρά στα 25 επεισόδια και να βάλει πολλά άτομα να την δουν γρήγορα και εύκολα και,αν τους αρέσει,να την συνεχίσουν στο manga. Μιας και τα λέμε λοιπόν,γιατί δεν διαβάζεις την συνέχεια στο manga; Για να καταλάβεις,εγώ δεν είμαι καν manga fan,βλέπω κυρίως anime,αλλά το συγκεκριμένο απλά δεν χάνετε για τους fans που θέλουν να δουν την συνεχεια της ιστορίας του Guts(στο manga η ιστορία συνεχίστηκε,δεν τελείωσε όπως στο anime)! Άρα θα σου πρότεινα,αφού σου άρεσε,το συντομότερο να αρχίσεις να διαβάζεις το manga της σειράς,ακόμη και το κομμάτι που πραγματεύτηκε το anime,γιατί έχει μερικές μικροδιαφορές με το manga...κατά τ'άλλα το manga έχει άπειρη ιστορία συγκριτικά με το κομματάκι του anime,αν και θεωρώ ότι έβαλαν το καλύτερο σημείο της σειράς εκεί. Τέλος,One Piece ftw!!!:wooi2: Μόλις κατέβασα όλα τα themes της σειράς και έκανα επιλογή αυτά που μου άρεσαν απ'αυτά που δεν με τρέλαναν και αρέσει πιο πολύ να τα ακούς στην σειρά και όχι μόνα τους και τα ανεβάζω με rapidshare τώρα μόλις και θα ποστάρω το link στο thread της γενικής συζήτησης του OP. 10 άτομα μόνο μπορούν να το κατεβάσουν και μετά το σβήνουν και έχει τα καλύτερα themes της σειράς,αν ενδιαφέρεσαι βουρ να τα κατεβάσεις σαν το ποστάρω!;) [B] Aritakeno Yume Wooo Kakiatsumeee,Sagashimono Sagashini Yuku no Saaaa![/B]
Mar 25 2009 12:23
Photo

TotalOblivion → Zoro

Το Berserk το έχω δει και ομολογώ πως αν και ήταν γαμάτο anime και θα μπορούσε ΑΝΕΤΑ να γίνει πολύ καλό, μόλις είδα το τελευταίο επεισόδιο απλά σιχτίριζα. Τα κατέστρεψαν! Guts πολύ καλοσχεδιαμένος και ως ψυχολογία ήρωα αλλά το τέλος... Απογοητεύτικα, πραγματικά... Έχω σε αναμονή αρκετά από αυτά που ανέφερες. Με κάλυψαν με το παραπάνω τα μέλη του forum σε προτάσεις:P Για να πω την αλήθεια έχω πελαγώσει!!! Ας τελειώσουμε speed grapher για την ώρα και βλέπουμε.. ΑΑ. Και προφανώς στο εν τω μεταξύ ΚΑΥ***ΟΥΜΕ με ONE PIEEEEECE!!!! Kaizoku Oni are wa NARU!!!
Mar 24 2009 23:11
Photo

Zoro → TotalOblivion

Έχω γεμίσει σχεδόν όλο τον φάκελο με τα pms,οπότε,αν δεν σε πειράζει,ας συνεχίζουμε την συζήτηση εδώ με τα vms,που δεν έχουν περιορισμούς.:P Για το 1:Zoro x Robin ftw!Χαίρομαι που συμφωνείς,ταιριάζουν τόσο μαζί,κι ας μην το καταλαβαίνουν!:wooi2: Και χαίρομαι που σ'αρέσει το avatar μου επίσης,το είχα καιρό καβάτζα αλλά μόνο πρόσφατα σκέφτηκα να το χρησιμοποιήσω μάλιστα...και το δικό σου πολύ ωραίο βέβαια,Ες φδγ!;) Για το 2:Kαλά κι εγώ μην φανταστείς ότι έχω δει πολλά Seinen ή και anime γενικά,σχετικά καινούριος είμαι κι εγώ,αλλά αν έπρεπε να σου πω μερικά καλά θα έλεγα:[I]Monster[/I],[I]Gankutsou[/I],[I]Seirei No Moribito[/I](που το βλέπω αυτή την περίοδο-recommended),[I]Mushishi[/I],[I]Berserk[/I],[I]Ayakashi+Mononoke[/I],[I]Cowboy Bebop[/I],[I]Samurai Champloo[/I] και [I]Terra E[/I]. Επειδή εννοείται ότι δεν τα έχω δει όλα όμως,αλλά απλά είναι στα must από την λίστα που μου έχουν προτείνει,θα σου συμβούλευα,απ'αυτά που έχω δει,το [B]Berserk[/B] πρώτο,που είναι μόνο 25 eps και είναι στα top αγαπημένα μου,αλλά δες τουλάχιστον 4-5+ επεισόδια για να μπεις στο κλίμα,αλλιώς παίζει να μην καταλάβεις και τίποτα...και να περιμένεις πολύ βια και σαπίλα,αλλιώς δεν θα σου αρέσει,εγώ πάλι το λατρεύω,ειδικά τον πρωταγωνιστή.:wooi2: Mετά,το [B]Μοnster[/B] που είναι 74 επεισόδια,αλλά trust me είναι ότι πιο αληθοφανές και ρεαλιστικό θα βρεις σε anime και τέλος το [B]Seirei No Moribito[/B] που το βλέπω αυτή την περίοδο και πραγματικά μέχρι τώρα είναι και κορυφή σε σχέδιο αλλά και η ιστορία φανηκέ πολύ ενδιαφέρουσα. Ελπίζω να σε βοήθησα,ότι άλλο χρειαστείς vm me.:D
Mar 24 2009 21:48
Photo

Mad_Hatter → Zoro

χοαοαχοαχοαχοαχοχαο δηλαδη τωρα ειμαι επισημα μελος του "πληρωματος" τωμ ελληνων one piece otaku ε? :P
Mar 24 2009 21:26
Photo

Zoro → Tea-chan

[I]"Σε λατρεύω, το ξέρεις;[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/wooi2.gif[/IMG][IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/wooi2.gif[/IMG]:wooi2::wooi2:" [/I]Σσστ,όχι δημόσια αυτά.:wis:XD Σχετικά με το αβατάρι σου btw εδώ και καιρό ήθελα να στο πω,εσύ που σχεδιάζεις/ζωγραφίζεις και θα σαι σχετική με φωτοσόπς,πως και το έχεις 100 x 100 ανάλυση ενώ το μέγιστο επιτρεπόμενο είναι 150 x 150; Είμαι της άποψης να εκμεταλλεύεσαι μέχρι τέρμα αυτά που σου επιτρέπουν οι κανονισμοί του forum.XD Here,on da house αν ενδιαφέρεσαι(κι εγώ φαν του Χηθ :P): [IMG]http://img7.imageshack.us/img7/4929/ysosrs.jpg[/IMG] Αυτά!Θα σου στείλω το περιβόητο πμ σαν βρω χρόνο λοιπόν,να σου ρωτήσω full την απορία,it's settled! To νετ τι έπαθε btw,αλλαγή σύνδεσης και τρεξίματα σε νετ καφές;:hmmm:
Mar 24 2009 17:01
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Aυτά είναι.:hahaha: Ούτε που την θυμώμουν την ατάκα του Whitie για τον Sengoku,όσο για την θεωρία σου για την δύναμη του Kaidou άπαιχτη επίσης. Σε χρίζω επίσημα OP fan πια!ΧD
Mar 24 2009 10:47
Photo

Mad_Hatter → Zoro

και εγω νομιζα οτι ο sengoku ηταν σαν τους tenryoubito, μεχρι που ειδα αυτο. [url=http://www.onemanga.com/One_Piece/434/09/]One Piece 434 page 09 | One Manga[/url] για να τον παραδεχεται ο whitebeard στη συναντηση του με τον shanks, δε παιζει, θα εχει καποια δυναμη.Τον αλλον δε κοβω πολυ δυνατο, τον kaidou.Ο moria ειχε πει πως αν ειχε τη σκια του Luffy τοτε, θα τον νικαγε, αρα δε παιζει να ειναι σα τον shanks.
Mar 23 2009 18:54
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Χαχαχαχααα οκ ρόφλιασα με το zoan τις κατσίκας!!!:hahaha: ...βασικά σαν τους Tenryuubito τον είχα κόψει και τον Sengoku,που απλά τον προστατεύουν οι admirals,αλλά δεν έχει από μόνος του κάποια δύναμη...άξιο σκέψης πάντως αυτό που είπες,δεν αποκλείετε να μην μας τα έδειξε όλα ακόμη.;) Εγώ αναμένω ενώ,πέρα από κάποια μάχη με Dragon μέσα,και τίποτα με Blackbeard,Shanks ή Blackbeard φυσικά...θα πέσει epicness!
Mar 23 2009 18:33