Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Anelis

εδώ μικρό :tensai:, missed me? [IMG]http://img83.imageshack.us/img83/6586/pedobeardrool.jpg[/IMG]
May 12 2009 00:22
Photo

Anelis → Zoro

πού είσαι οέο;!!
May 10 2009 12:44
Photo

ichigo13 → Zoro

Zoro-kun τι γίνεται πως πάει όλα καλα?Καιρό έχουμε να τα πούμε ρε συ :P. Να σου πω έχεις msn,skype ή κάποιο instance messaging programm!Θυμάμαι ότι είχες πει παλιά οτι δεν πολυμπαίνεις.Anyway αν μπορεις δωσε το μου!:P
May 08 2009 01:51
Photo

FireFistAce → Zoro

Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!! ΤΕΛΟΣ!!!
May 07 2009 12:32
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Δεν μας έφαγε η δουλειά Zoro - chin, η μαρμάγκα μας έφαγε!Χαχαχα!Ευτυχώς μείωσα λίγο τις ώρες που πηγαίνω στη δουλειά...κ αυτό καιρός ήταν γιατί υποτίθεται σαν part timer ξεκίνησα κ full timer κατέληξα! Anywayz i'm back nao from outerspace κ ήρθα να σας κάνω τη ζωή κόλαση για ακόμα μια φορά!:hahaha: *evil inner laugh* To msn για κάποιο λόγο δεν δουλεύει πάλι, θα έφαρμόσω το γνωστό σχέδιο unistall/install κάποια από αυτές τις μέρες να δούμε αν θα γίνει τίποτα. Που λες καλο μ'...Πάω Βόλο για ένα διήμερο λόγω ενός συνεδρίου που με ενδιαφέρει.Μακάρι να μην μου τα χαλάσει ο καιρός :colddd:And btw δεν έχω πάει ποτέ Βόλο so i hope i'll enjoy myself :wooi2: Πως είσαι εσύ?Τι κάνουν οι Ιταλοί?(για τις Ιταλίδες δεν με νοιάζει, πάω στοίχημα ότι καλοπερνάς μαζί τους!μουχαχαχα) Το avenge κομμάτι που μου παράθεσες...αχεμ...ήταν ομολογώ πρωτότυπο αν κ είχα στο μυαλό μου κομμάτι τύπου καλάσνικοφ, ούζι, ατομικές βόμβες κλπ.:hahaha: Μην ανησυχείς κ έτσι σε δικαιώνω μια χαρά!:hahaha: Cya around Zoro - chin :byejg9:
May 07 2009 10:47
Photo

Zoro → FireFistAce

... όχι, marimo! :'D Η αρκούδα μάλλον μόνο εμένα την έσπασε, δεν πήγαινα καθόλου τις κλωτσιές της και φωνή... από εμφάνιση καλή ήταν όμως. :b
May 06 2009 20:19
Photo

FireFistAce → Zoro

Εγινε φιλος! Θα τα πουμε παλι οποτε εισαι μεσα. (Βαζελος εισαι και εχεις πρασινισει ολο το profile σου?) Υ.Γ. Η αρκουδα του Trafalgar Law τα σπαει!!!
May 06 2009 20:09
Photo

Zoro → FireFistAce

thx, thx :) To VKG το εχω δει, ξεκίνισε πολύ καλά imo, αλλά τα πατάτωσε στο τέλος... καλύτερα να πας στο manga αν σου άρεσε και θες περισσότερα. Το chapter βγήκε ναι, αλλά μόνο σε raw... [URL="http://www.megaupload.com/?d=A87731A8"]ιδού[/URL]. (θα το διαβάσω όπου να 'ναι btw... δεν κρατιέμαι!) Aπό anime είμαι σε ένα ψιλοhalt αυτή την περίοδο και δεν είδα τίποτα μετά το Seirei no Moribito και το Golden Boy (να το δεις το 2ο, 6 όβες είναι μόνο και εγγυημένο γέλιο!)... και One Piece φυσικά... σκέφτομαι να αρχίσω Bebop σύντομα πάντως. Καλή συνέχεια με την δουλειά και όταν με το καλό... κουράγιο με τον στρατό! :p
May 06 2009 20:04
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Γιωτούλααααα, που χάθηκες ωρέ ?!! :nanana: Damn, πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε... :frozen: ... μα κι εσύ, δεν μπαίνεις και λίγο για chat... σε σπόταρα μια φορά πριν καμία βδομάδα, αλλά μου ξέφυγες... :'D Μας έφαγε η δουλειά ε; Όσο για το avenge κομμάτι, προσωπικά αν του κάνεις αυτό: [spoiler=mature content,YHBW][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/9681/boobytrap.gif[/IMG][/spoiler]... θα θεωρήσω πραγματικά ότι με δικαίωσες!!! [SIZE=1] kiddin :whistling: [SIZE=2] ... και σε ποιά/ες πόλεις θα πας για να έχουμε καλό λόγο;[/SIZE] [/SIZE]
May 06 2009 19:52
Photo

FireFistAce → Zoro

Καταρχην καλη επιτυχια με τις εξετασεις. Ολα καλα ρε. Τωρα τελευταια βοιθαω τον πατερα μου στην δουλεια μεχρι να παω στρατο. Απο anime τωρα βλεπω το Vampire Knight Guilty αυτες τις μερες. Βγηκε chapter 303 στο βερσερκ?
May 06 2009 19:29
Photo

Zoro → FireFistAce

Hoooooo, Ace!!! ... τα greeklish απαγορεύονται στο forum καταρχάς. :yellowcard: /σπασίκλας mode ... μια χαρά ρε συ, χαθήκαμε ολίγον, αλλά δεν πολυμπαίνω net αυτές της μέρες... όχι όσο παλιά δηλαδή, μετά η δόση πάντα υπάρχει! :'D Έχω και εξεταστική σε ένα μήνα και ξεκίνησαν προετοιμασίες, τάχα... :b Εσύ τι λέει, με τι ασχολείσαι αυτή την περίοδο;
May 06 2009 19:23
Photo

Zoro → zade

/slowpoke Ναι, same thing, κι εγώ για το forum εννοούσα. ... καλά, έτσι και ήμουν το πρώτο σου net friend αναρωτιέμαι τι προνόμια θα είχα τότε... XD
May 06 2009 19:16
Photo

FireFistAce → Zoro

Ela re Zoro!!! Ti leei? Ola kala?
May 06 2009 18:57
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Ohayo Zoro - chin!Πως είσαι??? Μάντεψε...next week πάω στην μαμα - πατρίδα σου για 2ήμερο! Κ τώρα που εμφανίστηκε ο Kuma, Ι'll avenge your...σπάσιμο στο ξύλο!
May 05 2009 11:01
Photo

zade → Zoro

Χαχαχχα. Να σαι καλά ρε ! Βασικά ,δεν είσαι ο πρώτος net friend γενικά , αλλά ο πρώτος net friend σε αυτό το φόρουμ . Συγχαρητήρια , κέρδισες το προνόμιο να μπορείς να μιλάς μαζί μου ! xD
May 03 2009 21:03