Community Status Updates
Zoro → Mad_Hatter
Η εξεταστική είναι μόνο μια απ' όλες τις αιτίες της εξαφάνισής μου... βάλε και βαρεμάρα, αυξημένες ορέξεις για ύπνο και καμία βόλτα, μαθήματα και επίσης έχω κάνει down τα ανιμέ που θα δω στις επόμενες 2 ζωές μου! :P
Όπως βλέπεις όμως δεν εξαφανίστηκα εντελώς, κάτι της περιόδου είναι... σαν μπούμε στις διακοπές θα επανέλθω λογικά!
Btw nice set, μεγιές... από ποιa σειρά είναι;
PS: Kizaruuuuu rocks! ;d
May 24 2009 21:52
Scorpion → Zoro
Καλως σας βρηκα ,θα θελανα σε ρωτησω κατι τα γεγονοτα του πρωτου επεισοδιου γινονται μετα απ αυτα που βλεπουμε στα επομενα επεισοδια;;;;;;;;;
May 24 2009 21:30
Zoro → Scorpion
Αυτά είναι... πιο κει να δεις epicness... καλωσόρισες στο club λοιπόν! :thumbup:
May 24 2009 21:22
Night Wizard Seal → Zoro
xD...χεχε!!Το πρωτο αγαπημενο μου ανιμ ειναι το ναρουτο!!!!!(^_^)
May 24 2009 21:12
Zoro → Tsunade-sama
Η waifu είναι indd μοναδική, αλλά τι να κάνουμε που με το που σπόταρα την κοπελιά στην σειρά (μετά από τόσα καλά λόγια που άκουσα είπα να κατεβάσω και το anime και το manga για καλοκαιρινή πόρωση :hero:) να πετάει με μποτάκια ήταν instant win ??! :nbleed:
Άρα παίρνει μια παύση για ένα μικρό διάστημα και μετά πάλι back στην μια και μοναδικό Nico μου.
[SIZE=1] (το clutch ή grab να γλιτώσω και όλα καλά XD)[/SIZE]
... νταξ, έχει potential η τύπισσα... δεν είναι η κλασική μπαλονού που βλέπω στις περισσότερες σειρές, κι όμως απλά με μίνι και kawai face με κέρδισε, ελπίζω να 'ναι εξίσου καλή σε χαρακτήρα. :kawaii:
Να υποθέσω ότι δεν την πολυπας δηλαδή; για να την χαρακτήρισες τρελοκοτσιδού... :P
Damn, όλο ανεβοκατεβαίνεις κι εσύ :hahaha:, δεν κουράζεσαι;;;
Και εγώ που νόμιζα ότι το πέρα δώθε Ιταλία-Ελλάδα ήταν κουραστικό. :dazed:
Well, όσο το διασκεδάζεις... keep it up, υπάρχει χρόνος να τα πούμε, πλησιάζει καλοκαίρι. ;p
Χαχα να σκεφτείς ότι όταν είχα πρωτοέρθει εκεί αν δεν είχα παρέα χανόμουν αμέσως, ούτε παραλία δεν ήξερα να κατέβω (για να μην έχεις απορίες άλλη μια φορά στο γιατί μ' αρέσει ο marimo ΧD)... τώρα πια νταξ... δεν ξέρω και όλους τους δρόμους αλλά τα βγάζω πέρα σε αυτούς που συχνάζω.
Ιεροσόλυμα, lol, I rofled XD ... καλώς, μακάρι να αποδειχτεί αρκετός... καλού κακού πάρε και κάνα σταυρό και σκόρδο... just in case... till then so!!! :gotit:
May 24 2009 21:06
Zoro → GkLoc
Done, κατέβηκε κι αυτό... ε, ρε τι παθαίνει κανείς με 2 TB σκληρό (αγόρασα και 2ο, αφού κατέβασα όλα τα επεισόδια απ' τα shounens... One Piece--> over 90 gb πράμα :terror2:)!
Καλό φάνηκε indd το One Outs, το είχα ήδη ακουστά βασικά, αλλά με το που άκουσα για Baseball αμέσως απομακρύνθηκα... καλά που με έπεισες για το αντίθετο. ;p
H κοπελιά στο profil μου είναι η Lenalee Lee από D.Gray-man... μέσα σε όλα τα anime που κατέβασα ήταν κι αυτό και από κάποιες γρήγορες ματιές που έριξα μου φάνηκε πολύ καλό, είχα ακούσει και καλά σχόλια γενικά... και με το που είδα την τύπισσα να πετάει με κάτι flying dark boots ήταν instant win για μένα! :wooi2:
Χαίρομαι που σ' άρεσε και η sig, από καιρό είχα βρει το ava αλλά δεν ήξερα με τι να το συνδυάσω... και να που κατέβασα την 8η ταινία σε top ποιότητα από THORA και πέτυχα το σκηνικό αμέσως μετά την μάχη με τον Mr.1 ... μετά από μερικά δεύτερα είχε γίνει sig. :P
May 24 2009 20:31
Zoro → Night Wizard Seal
Done, κατέβασα και το manga!... κρίμα που δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ λόγω εξεταστικής... το καλοκαίρι προβλέπεται κάψιμο όμως!!! :burningbe3:
Ναι κι εγώ από γρήγορες ματιές που έριξα πιστεύω ότι θα μου αρέσει σαν ασχοληθώ... ήδη κόλλησα με Lenalee από εμφάνιση και μόνο. ;p
Μια απορία μόνο, αν αυτό είναι το 2ο αγαπημένο σου anime... το πρώτο ποιο είναι; :erk:
May 24 2009 20:07
Tea-chan → Zoro
Απίστευτο σετάκι! Και βλέπω μια υπέροχη Lenalee στην εικόνα του profile σου! Τί έγινε, ανακάληψες το D.Gray-man;
May 24 2009 19:33
FireFistAce → Zoro
Και εγω το σταματατησα το manga στο ch.530 αλλα οπως παει θα το ξαναρχισω γιατι ριχνω και εγω ματιες στα chapter καθε εβδομαδα και στο τελευταιο ειδα κατι πολυ καλο.
May 24 2009 09:58
Mad_Hatter → Zoro
Που εχεις χαθει εσυ???
Ουτε msn σε βλεπω,ουτε irc, ουτε στο forum Πολυποσταρεις.....
Να υποθεσω εξεταστικη?
May 23 2009 22:35
Scorpion → Zoro
ναι εφαγα κολλημα χεχε ειμαι στο 10 επεισοδεια και πηγαινω με αργους ρυθμους λογο εξετασεων.Αλλα εστω και αργα τη συνεχιζω τη σειρα
May 23 2009 18:48
Tsunade-sama → Zoro
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έβγαλες την φωτογραφία της μιας κ μοναδικής Robin - chwan για να βάλεις την τρελοκοτσιδού Lenalee! :oo:
Που ήσουν βρε κρυμμένος?Με φοβήθηκες???mwahahahaha!
Κ τώρα που επέστρεψες εσύ, καιρός να χαθώ εγώ λιγάκι πάλι...Αύριο φεύγω για Σαλόνικα για τρεις μερούλες...Shopping therapy ftw!Θα ξεπαραδιαστώ πάλι...:bahhh:
Ο Βόλος ήταν υπέροχος, μας έκανε υπέροχο καιρό κ γυρίσαμε σχεδόν όλη την πόλη...λίγο παράξενοι οι δρόμοι εκεί, χανόσουν πολύ εύκολα χιχιχι!
Οπότε προβλέπω να τα λέμε από τα μέσα της εβδομάδας πάλι αγαπητέ Zoro - chin...κάπου εκεί θα καταφθάσει κ ο αγιασμός που παρήγγειλα από τα Ιεροσόλημα...πρώτο πράμα σου λέω!Δεν θα έχω να φοβάμαι τίποτα πια μετά!:hahaha:
Καλούς ύπνους, καλές προετοιμάσεις για την εξεταστική κ sayonara προς το παρόν!
May 23 2009 10:04
GkLoc → Zoro
Ελα ρε χαμένε,ευχαριστω για την γνωμη σου για το amv,ναι όντως χρησιμοποιησα πολλες σκηνες απο τα επεισοδια που μου εδωσες...
Avi sig k msn pic ειναι ολα απο One Outs,ενα καινουργιο Anime 25 επεισοδιων(εχουν μεταφραστει τα 23,ακομα περιμενουμε να κανουν sub τα αλλα 2),ειναι sports Anime με Baseball,ομως ειναι διαφορετικο απ'τα αλλα Sports Anime,θυμιζει Death Note με πολλα τρελα Mind Games κ τρελο manipulation των καταστασεων,ακομα και να μην σαρεσει καθολου το Baseball(σαν εμενα)δεν πειραζει μιας και το Anime προσφερει κατι αλλο...Επισης ο πρωταγονιστης ειναι uber cool και απ'τους πιο φοβερους που εχω δει σε Anime,ειναι τρελος τυπας και ακομα πιο τρελος τζογαδορος(τα terms στο συμβολαιο του με τον προεδρο της ομαδας ειναι αμα παρει ποντο πληρωνεται 5.000.000 yen,αμα χασει πληρωνει αυτος στον προεδρο 50.000.000,και να βλεπεις τον προεδρο της ομαδας του να προσπαθει να τους κανει να χασουνε ωστε να παρει τα λεφτα....τρελες φασεις εχει,εγω εχω κολλησει,αμα ποτε θες να δεις mind games και στρατηγικες στο προτεινω
Εdit:Αυτη στο profile pic σου ποια ειναι και απο που ειναι?:wooi2:
Επισης η Sig σου pwnarei αγριως:nod::nod::nod:
May 22 2009 23:19
Night Wizard Seal → Zoro
Μιας και μου εδωσες αυτες τις συμβουλες ας σου πω και γω κατι συμβουλες για το d gray ειναι τοδευτεροαγαπημενο μου ανιμ και μανγκα και στο προτεινω χιλιατα εκατο(ειδικα αν εισαι τυπος του πιο ντραμα[δν ξερω αν εχεις συνηθησεις απο το 1 πις]θα σου αρεσει και εκετος αυτου ειναι μια παρα πολυ ωραια ιστορια)Να τα δεις αλλα επειδη κανεις δεν ξερει αν ξαναρχισει το ανιμ(επειδη σταματησε σε ενα σημειο)να δεις το μανγκα οπωςδηποτε ειναι απλα γαματο,μονο και μονο σαςν ιστορια)Και αν τα πολυ βαριεσαι μπορεις να τα δεις τα 103 επ(χωρις τα φιλερ,αν θες τα βλεπεις...)και μετα να συνεχυσεις απο το μανγκα(εγω δεν το εκανα ετσι επειδη μ αρεσε πολυ αλλα εσενα θα σε βολεψει:))
May 22 2009 21:03
Zoro → Radagast
Indd shisho, μια πλησιάζουν εξεταστικές, μια οι ζέστες, μια βαρεμάρα,μια καμιά βόλτα, μια ύπνος... διαλέγεις και παίρνεις... αν και μπήκα κάποιες φορές αλλά δεν σε πέτυχα μέσα! :P
Τώρα δεν προλαβαίνω, αλλά ίσως μπω αργότερα να τα πούμε, μετά από μια βδομάδα τούλ που έχουμε. :p
Μπδγ: Κατέβασα και το Geass από Thora... όταν μου το πες ήδη το χα κατεβάσει... αυτό και μερικές 100δες giga anime ακόμη. XD
May 22 2009 19:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed