Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin → Zoro

Zoro-kuuuuuuun :P Τι θα γίνει, θα κάτσεις και λίγο μέσα να τα πούμε??:erk: Όλο βόλτες μου είσαι τώρα, στην πατρίδα :orly: Αστειεύομαι βρε, βγες, ΒΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!! Θα τα πούμε αργότερα, ματς ματς :)
Apr 25 2009 14:23
Photo

Scorpion → Zoro

Γεια χαρα Ζoro τι κανεις εχουμε να τα πουμε πολυυυυυυυυυ καιρο,αυτες τις μερες εχω βαλει σκοπο να τελειωσω το one piece και βλεπω 10 επισοδεια την ημερα ΚΑΨΙΜΟχεχεχε εχω φτασει στο 376 εκει π ειναι ο zoro ειναι ετοιμοςς να αντιμετωπισει τον kuma tyrant ειδα κατι επικες μαχες nightmare luffy -odz και ενα σωρο και περιμενω να δω τι μαχες θα χουν και τα επομενα επεισοδεια
Apr 24 2009 18:26
Photo

Zoro → Tea-chan

Χαίρομαι, ειδικά μιας και φαντάζομαι θα 'ναι κάτι που αφορά το Berserk, άντε να δούμε... :tensai: α, και μεγιές το νέο set btw, πολύ γέλιο μόλις διάβασα τις ατάκες. XD Επανέρχομαι με το pm τώρα που [s]μου βάλες[/s] βρήκα την όρεξη να γράψω...
Apr 23 2009 20:15
Photo

Tea-chan → Zoro

Μοναδική Berserkού;;; Μόλις μου έδωσες καινούρια ιδέα για λογότυπο κάτω από το ava!
Apr 23 2009 20:07
Photo

Zoro → Tea-chan

Η μοναδική Berserkού για την ακρίβεια! :P Έχω πορώσει πολλούς στο συγκεκριμένο (και δεν αστειεύομαι... τουλάχιστον 7-8 παιδάκια στο forum έχουν brand σαν τον Guts, από μενα XD), αλλά τις κοπελιές τις αποθαρρύνει το συγκεκριμένο... επρεπέ να βρεθεί καμμένη vampire worshipper τελικά για να αντέξει και να λατρέψει την βια της σειράς. :P Καμάρωνε λοιπόν, είσαι είδος υπό εξαφάνιση. :tensai: Πάντως αν δεν παρατήσει το manga πάλι για κάνα 5μηνο hiatus δεν πρέπει να θέλει πολύ η μάχη για να τελειώσει,υπολογίζω 5 chapters max, μετά Κοτσιάααςςς! :wooi2: (άστα ξανακοίταζα κάποια παλιά σκηνικά προχτές για να θυμηθώ φάσεις και... damn μου λειψε ο Puck και οι καφρίλες του, ώρες ώρες ήταν πολύ epic... άντε να δούμε και αν για την Caska γίνεται τίποτα γιατί δεν μπορώ να την βλέπω έτσι, είναι x2 πιο σπαστική από πριν :roar:) Τhx για τις ευχές, αλλά μολίς τελείωσα, ήταν σύντομη εξεταστική λόγω εορτών, βασικά φέτος πρώτη φορά την πρόσθεσαν ως extra για όσους ήθελαν να δώσουν... και σαν καλό κορόιδο [s]τσίμπισα[/s] δοκίμασα για ένα μάθημα και πέρασα ευτυχώς, αμήν και καλά ξεμπερδέματα, καλοκαίρι πάλι! ;) :hahaha: Μακάρι να υπήρχε δουλεία για ειδικούς στο OP ή Berserk να ριχνόμουν με τα μούτρα να ασχολούμαι, αλλά ο otakisμος δεν πληρώνει δυστυχώς, μόνο τρώει. :sleepy: Περισσότερα info σχετικά με αυτό που ρωτάς στο pm, σύντομα! ;)
Apr 23 2009 20:03
Photo

Tea-chan → Zoro

Σώπα ρε, απάντησε! Και μη με λες καμμενη...! Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα...! Πλάκα κάνω, είμαι Berserkού και το καμαρώνω!:hero: Και ΝΑΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Οι άπιστοι Θωμάδες αποστομώθηκαν και εμείς στεκόμαστε ψήλα! *κατεβαίνει από το καλάμι* Όσο για τον Κότσια... κάτι μου λέει ότι εάν δε τελειώσει αυτή η μάχη, δε θα τον δούμε που να χτυπιόμαστε! Εκτός κι αν τον δείξει να αναρωτιέται ΑΚΟΜΑ "τί'ν'αυτό στον ουρανό τον καθαρό;" Που δε θέλω. Αν είναι να τον δείξει, interaction, plz! Εξεταστική, πουλάκι μου; Αχου μού το, βασανίζεται! Καλή επιτυχία βρε! Και τί σπουδάζεις εάν επιτρέπεται; Ειδικός στο OP; (Κάνε όνειρα!) Περιμένω!:congrats:
Apr 23 2009 19:15
Photo

Zoro → Tea-chan

Γειά σου καμμένη κοπελιά :P, ναι, είναι γεγονός: ο Miura έβαλε στην άκρη το idolmaster (έστω προσωρινά) και θυμήθηκε εμάς τους fans που στηρίζουμε το έργο του κατεβάζοντας τσάμπα τα scanlations... να 'ναι καλά!!! :hahaha: Μας έδωσε και ημερομηνία για το επόμενο chapter και μάλιστα δεν αργεί και πολύ... μυρίζει καμμένο δεν νομίζεις; [SIZE=1](και όχι δεν αναφέρομαι στα εναπομείναντα εγκεφαλικά μας κύτταρα XD)[/SIZE] Κάτι μου λέει πως σύντομα θα μας στήσει πάλι... και σε καλό σημεία, τώρα που οδεύει προς την πόρωση. :emptyonexg1: Well, ας μην το γρουσουζέυω (το 'χω δυστυχώς :P) και ας χαρούμε το αγαπημένο μας manga τώρα που επανήλθε δρυμήτερο... άντε, όχι όπως άλλους άπιστους δήθεν fans που αμέσως το 'δωσαν για νεκρό, I never gave up hope! :tensai: (μοναδικό παράπονο: θέλω Gutssss :nanteee:, τόσους μήνες έχω να τον δω, ας κάνει ένα διάλειμμα από τον Γριφφίτη!! :roar:) Όσο για το άλλο που λες... εχεμ, :'D να τι σου κάνουν οι εξεταστικές, παραμελείς τα πραγματικά σου καθήκοντα και ξεχνάς να στείλεις σημαντικά pms. :b Oh well, τώρα έχω επιτέλους ένα pc μπροστά μου (όταν μου άφησες τα vms δεν ήμουν στο νετ) και όπως είδες απάντησα και με το παραπάνω... XD PM incoming soon! :wis:
Apr 23 2009 18:49
Photo

Tea-chan → Zoro

Ψιτ, κύριος... εσύ δεν είχες κάτι να με ρωτήσεις;
Apr 23 2009 14:43
Photo

Tea-chan → Zoro

Βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk, βγήκε Berserk... Τί έλεγα...;
Apr 22 2009 21:04
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

[quote=Misa Misa]Btw when you join zoro tell me about it so that i can keep track in how many days the 7 great disasters will all fall upon [B]me[/B]. ^^[/quote] fixd... btw, about what you said, anytime! :ureshii:
Apr 22 2009 13:54
Photo

Zoro → iristella

[quote=piouides antikeimeno]or i ll join up with zoro and start calling u "Misa" thus i will make him come and stay at ur house.[/quote] where do I sign? :kill4u:
Apr 22 2009 13:53
Photo

GkLoc → Zoro

xaxa,χθες το ειδα,μακραν επικο,μολις το ειδα σκεφτηκα πως θα ηταν μια ταινια Berserk,ειδικα με Peter Jackson Director^^
Apr 19 2009 20:21
Photo

Zoro → GkLoc

A GK, δες κι [URL="http://www.vimeo.com/2740962"]αυτό[/URL] btw, αν δεν το 'χεις ξαναπετύχει δεν χάνετε με τίποτα. ^^
Apr 19 2009 18:35
Photo

Zoro → GkLoc

Στο 30??! :oo: Μπρος να το τελειώσεις, ντροπή για Berserk fan! :chigau: Εκτός κι αν τα μαζεύεις για να 'χεις μπόλικα πιο κει. :P To torrent που σου εδωσα να το προτιμήσεις γιατί είναι η έκδοση των ACX, που δεν είναι μόνο ανώτερη σε υποτίτλους από αυτή των a4e (που μάλλον θα εννοείς), αλλά και σε εικόνα πιστεψέ με τα κατέβασα και τα 2 και τα σύγκρινα ... φαίνεται η διαφορά, ACX is for the true fans! Επίσης και πάλι λοιπόν, καλό σούβλισμα και φάγωμα αύριο, τα λέμε! :)
Apr 19 2009 05:59
Photo

GkLoc → Zoro

Xεχε,χαιρομαι που σου αρεσε,σε μια εβδομαδα απο οτι διαβασα καπου τυχαια βγαινει το καινουργιο Chapter,αν και εγω εχω μεινει στο Volume 30.XD Thanks a loooooooooooot για το torrrent,το βαζω και κατεβαζει,παει πολυ καλα,αν και τα επεισοδια στο Animea FOrum μου φαινεται ιδιο μεγεθος ηταν,ομως οι υποτιτλοι ηταν τελιως gtp... Επισης και να καλοφας αυριο....
Apr 19 2009 01:06