Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Radagast → Zoro

Καλά είσαι ρε τρελέ;; Που χάθηκες διάβασμα τρελό;; Είδα σταμάτησες και το msn...
Μάι 22 2009 18:53
Φωτογραφία

Zoro → Night Wizard Seal

Τσού, το manga το ξεκίνησα πέρισυ αφού ξέμεινα από επεισόδια στο ανιμέ, αλλά το σταμάτησα στο chapter 500 γιατί το ανιμέ μου άρεσε περισσότερο για την απεικόνιση του κόσμου της σειράς και οπότε ήθελα να το βλέπω όπως όταν το ξεκίνησα, χωρίς spoilers για το τι γίνεται σε κάθε επεισόδιο... σου προτείνω και σενα να μην περάσεις στο manga αφού τελειώσεις το ανιμέ λοιπόν. ;p Και ναι, θα δεις ότι πιο κει γίνεται κάπως πιο σοβαρή η ιστορία, χωρίς να λείπουν οι βλακείες του πληρώματος πάντα... θα θες όλο και περισσότερα! Τέλος όχι, δεν έχω αρχίσει D.Gray-Man ακόμη, απλά κατέβασα πρόσφατα όλα τα επεισόδια και, από μια γρήγορη ματιά που ρίχνω πάντα, η Lenalee με κέρδισε αμέσως!! :nbleed: Οπότε και πέρασε σε profile pic. :tensai:
Μάι 22 2009 18:29
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Zoro

Φιλε μου σε παραδεχομαι πολυ ωραιες σιγκ και αβαταρ!!Επειδη καλα καταλαβες μολις το αρχισα 35 επ ειμαι(ναι εχω πολυ δρομο μπορστα μου)και ολοι που το εχουν δει αυτο μου λενε οτι μετα γινεται πολυ ωραιο...Και το πιστευω γιατι ξερω λιγα πραγματακια(χεχε)Απλα και τωρα μου φενεται απλα κανονικο,ελπιζω μετα να με εκπληξει το one piece ...:hahaha: Και απο καποιες φοτο και βιντεο μου φενεται τεραστια διαφορα απο τα πρωτα επισοδεια δηλδ οτι σοβαρευει(λιγο)και δν ειναι τοσο κωμωδια...Εσυ το μανγκα το διαβαζεις??(εγω τα παω παραπλληλα παντα δεν ξερω γτ:))Και επεισης ηθελα να σου πω πολυ ωραιες φοτο:hahaha::hahaha: Α και κατι αλλο βλεπεις D gray man???(σε παραδεχομαι φιλε η λιναλι ειναι και ****:tensai:):nbleed:
Μάι 22 2009 18:21
Φωτογραφία

Zoro → Night Wizard Seal

Με πέτυχες και σε φάση που άλλαξα σετ και ξαναγύρισα σε Zoro, τσέκαρε και sig. :D Ναι indd, έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στην σειρά και ιδιαίτερα σ' αυτόν τον χαρακτήρα, όπως και στην Robin που θα γνωρίσεις πιο κει, αφού απ' όσο κατάλαβα είσαι στην αρχή ακόμη... keep it up, θα δεις ότι όσο προχωράς τόσο καλυτερεύει! ^^
Μάι 22 2009 17:56
Φωτογραφία

Zoro → Scorpion

Νέος Berserkοκαμμένος κάνει την εμφάνισή του, όλο και πληθύνουμε! ;p Τι λέει σκορπιέ, που βρίσκεσαι στην σειρά; Be sure να πιάσεις και το manga αφού τελειώσεις το anime... είναι το must ακόμη και για όσους δεν διαβάζουν manga... ask GK! :tensai: PS: Guts fan κιόλας, αυτά είναι! :wooi2:
Μάι 22 2009 17:48
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Domooooo φίλε μου GK, δεν έπρεπε... ούτε που το φανταζόμουν ότι θα μου αφιέρωνες AMV στο youtube με ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια για το Berserk! :nanana: Πολύ ωραίο βιντεάκι πάντως, όχι τόσο πετυχημένο όσο το Man of Sorrows, αλλά πολύ ταιριαστό στις μάχες nonetheless. :nod: Πέραν όλων τα rips είχαν πολύ καλή ποιότητα, πιστεύω τελικά κατέβασες εκείνα από το torrent link που σου είχα δώσει δηλαδή... εύγε, nice job! :thumbup: PS: Ο χαρακτήρας από το ava+sig σου, όπως και το msn (νομίζω ο ίδιος είναι), από ποιά σειρά είναι;
Μάι 22 2009 17:39
Φωτογραφία

Zoro → Tsunade-sama

... και τώρα που επέστρεψες εσύ στον messenger, χάθηκα εγώ... συγχρονισμός 10! (να μην με λένε marimo αλλιώς) :'D Μια πλησιάζει η εξεταστική, μια βαρεμάρα, μια ο ερχομός της ζέστης, μια η αύξηση της όρεξης για ύπνο... διαλέγεις και παίρνεις! XD Ελπίζω να τα πούμε κάποια στιγμή σαν μπούμε και οι 2 βέβαια... στο μεταξύ πως πάνε οι δουλειές και οι μετακομίσεις; Καλός ο Βόλος; :p Μόλις εφοδιαστείς με αγιασμό, απάντα! °w°
Μάι 22 2009 17:29
Φωτογραφία

Zoro → FireFistAce

... και σαν καλός μάριμος που 'μαι, απαντάω στο vm σου με μόνο 10 μέρες καθυστέρηση. :'D Συνεχίζει να μην μ' αρέσει το στύλ που κλωτσάει, καλά που τον σταμάτησε ο Kuma στο τελευταίο. :frozen: Παρ' όλα αυτά, όπως ξανάπα, σαν εμφάνιση έχει όντως πλάκα, κάτι σαν τον αντίστοιχο Chopper του Law. :p Πέραν της αρκουδοσυζήτησης, όχι, δεν διαβάζω το manga πια, το διέκοψα στο ch 500 για να βλέπω το ανιμέ, το οποίο προτιμώ κατά πολύ, χωρίς spoilers... άντεξα ένα χρόνο το thriller bark ξέροντας τι θα γίνει από το manga και τώρα here I am... free from spoilers και δεν θα την ξαναπατήσω! (αν και καμιά φορά ρίχνω καμιά ματιά στο chapter της βδομάδας XD)
Μάι 22 2009 17:19
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Zoro

Φιλε μου τα σπαει ο ζορο(και εσυ πορωμενος με 1 πις...)(εγω δν ειμαι απλα βλεπω ) Πολυ τζαμαικας ο ζορο!!!χΔ:hahaha:(απλα γμτς)
Μάι 22 2009 11:53
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Oi marimo όποτε γυρίσεις και έχεις και χρόνο check this out [url]http://www.youtube.com/watch?v=S91iHhNXrT8[/url] I think you'll like it!^^
Μάι 19 2009 12:53
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Zoro

[SIZE=1][B]μάλλον ο παπάς να κάνει τον εξορκισμό δεν ήρθε ακόμη και καθυστερείς το γεγονός... καλά κάνεις *fear me*[/B][/SIZE] [B][SIZE=1][/SIZE][/B] :hahaha: Τον ξέχασα τον παπά!Λες να φταίει αυτό πάλι? Από το Σάββατο μάλλον θα κάνω ένα δυναμικό comeback κ στο messenger οπότε θα μπορείτε να με τρώτε στην μάπα σας καθημερινά!
Μάι 13 2009 15:03
Φωτογραφία

FireFistAce → Zoro

Ναι εκει εμ τις κλωτσιες το παραεκαναν λιγο. Αλλα εχει πλακα γιατι ειναι χαζος ετσι οπως μιλαει. Το μανγκα το διαβαζεις η' το αφησες?
Μάι 12 2009 19:51
Φωτογραφία

Zoro → ichigo13

Ηai hai good sir! Αν και όπως πολύ καλά θυμάσαι, μπαίνω και δεν μπαίνω αυτές της μέρες, αλλά όλο και κάποια στιγμή μπορούμε να τα λέμε... και ναι, χαθήκαμε... δεν είναι πάντα καλοκαίρι δυστυχώς. :'D :sleepy:
Μάι 12 2009 00:56
Φωτογραφία

Zoro → Tsunade-sama

/σλόουποουκ που τον έφαγε η βαρ... (ξε)κούραση μόουντ :d Ναι, παρατήρησα και χάρηκα για το, έστω και μικρό, comeback σου στο forum... (δημόσια έτσι λέμε, έχω και μια εικόνα να διατηρήσω :whistling:). [SIZE=1]μσν yeah, λογικά θα έπρεπε να πιάσει το κόλπο... αλλά δεν σε είδα ακόμη... :? μάλλον ο παπάς να κάνει τον εξορκισμό δεν ήρθε ακόμη και καθυστερείς το γεγονός... καλά κάνεις *fear me*[/SIZE] :tensai: Α, καλά... Ιταλία νόμιζα ερχόσουν όταν μου πες για μαμά-πατρίδα, αλλά που... είπαμε με αποφεύγεις. :'D Πήγες/γύρισες τελικά; Μια χαρά είμαι γενικά, εξεταστική σε έναν μήνα και holy spirit. :frozen: [SIZE=1]στο μεταξύ η όρεξη για διάβασμα και η αυτοσυγκέντρωση γιατί είναι πάντα αντίστροφα ανάλογες έννοιες; ή μόνο εγώ πάσχω απ' το σύμπτωμα αυτό; :nanana:[/SIZE] Τα λέμε σαν ξαναμπείς Tsunade-swan! :Blissfull: ps: το -chin στο τέλος του ονόματος αρχίζει και μ' αρέσει, μάλλον επειδή είναι ένα suffix που δεν έχω δει πουθενά αλλού πέρα από την Camie, αυτό θα πει μοναδικότητα. ;)
Μάι 12 2009 00:46
Φωτογραφία

Zoro → FireFistAce

... EMENA MOY TΗΝ ΣΠΑΕΙ, τέλος. :frozen: Bασικά εμφανισιακά πλάκα είχε :P, οι κλωτσιές και τα αλματάκια που έριχναν κάτω 5 marines μαζί δεν μου άρεσαν. :nanana:
Μάι 12 2009 00:24