Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → FireFistAce
Καλά ρε πλάκα κάνεις; Αυτό το μήνα μας έβγαλε 2 ο άνθρωπος!!
Πέρα από το ότι μιλάμε για τον Miura, του οποίου ξέρουμε τους ρυθμούς του, οπότε αυτό ήταν speed release... ο άνθρωπος έχει ένα από τα καλύτερα σχέδια σε manga... και να το επιτύχει όλο αυτό σε 15 μέρες για μένα ήταν άριστο... το 1 τη βδομάδα που κάνει ο Oda δεν νομίζω ότι μπορεί να επιτευχθεί κι εδώ!
Επομένως όσοι πιστοί προσέλθετε, ραντεβού στις 15 του μήνα! :P
YΓ: Στο ava σου εσύ είσαι ή τυχαίο Ace cosplay btw; Από καιρό ήθελα να σε ρωτήσω! ;p
Μάι 25 2009 23:56
Zoro → Mad_Hatter
Χεχε ναι αρκετούτσικα... ευχαρίστησε και τον kelborn γι' αυτό :hahaha:, αλλά σίγουρα έχω βάλει το χεράκι μου κι εγώ. XD
Κοίτα σχετικά με τον Aokiji εγώ θυμάμαι ότι όταν τον πρωτοσυνάντησαν η Robin είπε ότι είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος που δουλεύει για την κυβέρνηση... ελπίζω να μην θυμάμαι λάθος... σχετικά με την δύναμη πάλι, αυτό που λατρεύω στον Aokiji (πέρα από στυλάκι όπως είπες) είναι ότι μπορεί να ακινητοποιεί τους αντιπάλους αν θέλει, σαν τον Smoker κάτι, πέρα από το να τους χτυπάει ή και σκοτώνει... αυτό σου δίνει μια άνεση όσο να χει... επίσης μπορεί να ταξιδεύει και στο νερό χάρη στον πάγο, αν και πάω στοίχημα ότι στην ταχύτητα του φωτός το κάνει και ο Kizaru... μειονέκτημα του Ao παραμένει πάντα ότι ξέρουμε την αδυναμία του όμως... φωτιά--> Ace.
Και ο Ki όμως πιστεύω ο Blackbeard λογικά τον έχει... πέρα από το ότι αχρηστεύει τα φρούτα, είναι και ο φυσικός του αντίπαλος... σκοτάδι, άλλωστε οι μαύρες τρύπες είναι γνωστές για την ιδιότητα που έχουν να απορροφούν το φως μέσα!
Τέλος, ο Smoker δεν νομίζω καθόλου να έχει το πιο αδύναμο Logia... την θέση αυτή την κατέχει άνετα ο Crocodile για μένα... ακόμη και η Nami με μια βροχή από το Clima Tact θα είχε ελπίδες!
Ο Smoker πάλι, λόγω του ότι δεν ξέρουμε τι αδυναμία έχει, τον βάζει σε καλή θέση έναντι σε Ace και Aokiji που, κι ας είναι τούμπανα σε abilities, γνωρίζουμε τις αδυναμίες τους!
Τα Pacifista ναι, αυτό με εντυπωσίασε... η ταχύτητα του Gear 2nd τον έκανε να εξαφανίζεται εναντίον του Blueno και εδώ πέρα ίσα που κατάφερνε να γλιτώσει από τις ακτίνες!! :oo:
Και επίσης το Jet Gatling Gun του Luffy νίκησε τον Lucci που ήταν ανθεκτικότατος, και αυτό τίποτα!!!!
Άστα πωρόθηκα... εύχομαι να είχα 5-6 επεισόδια τουλάχιστον διαθέσιμα... αλλά ποιος αντέχει, μου φαίνεται μπήκα στον παλιό κύκλο εξάρτησης του OP!! :burningbe3:
PS: Αχ, αν ο Zoro έκανε ποτέ αυτό που είχα προτείνει παλιά, να βρει έστω και ένα κατάνα φτιαγμένο από Kairuseki, δηλαδή το Sea Stone, αν όχι να νικάει, θα είχε τουλάχιστον ελπίδες έναντι σε ΚΑΘΕ Logia και Devil Fruit user... άλλωστε ξέρουμε ότι είναι και ανθεκτικό υλικό αυτό, αφού φτιάχνεται για τα σίδερα της φυλακής... αλλά θα χαλούσε και η coolness των χαρακτήρων αυτών μετά!
Μάι 25 2009 23:45
Mad_Hatter → Zoro
Του kizaru μου τι σπαει το stylaki του, Aokiji δεν ειναι με τη καμια (αν και μου φαινετε πιο δυνατος σε μαχη).
Τους supernovas παντως τους εφαγε πολυ ανετα, ακομα και οι 11 να του την επεφταν μαζι θα τους ειχε ανετα.
Οσο αφορα τον smoker δε νομιζω να μπορει να σταματησει ο καπνος/ομιχλη τον kizaru, περα του οτι ο smoker εχει το μακραν πιο αδυναμο logia.Απο αποψη επιθεσης εχει πολλα μειονεκτιματα, δε μπορεις να συκρινεις ουτε τις ακτινες lazer, ουτε τους παγους με το ντουμανιασμα.
Οσο για το Pacifiasta ναι ειναι τουμπανο.Ειναι πιο ανθεκτικο απο το tenkai των cp9 (αντεξε 5-6 κλοτσιδια+cattling gun+360pound canno, ενω αυτοι ειχαν φυγει μονοχιτοι απο αυτα), και παραλληλα εχει τρελη επιθεση.
Εσυ παντως ποσα spoilers εχεις φαει απο το Manga?Σε βλεπω ενημερωμενο καλα :P
Μάι 25 2009 23:06
Zoro → Mad_Hatter
Ναι, Ιταλία σπουδάζω και εκεί είμαι και τώρα! :)
Χεχε όπως είπα κατέβασα τα anime που θα δω στις 2 επόμενες ζωές μου, οπότε και το Soul Eater δεν ήταν εξαίρεση... είδα λίγο το 1ο επεισόδιο και μου άρεσε το σχέδιο, ήταν αρκετά ιδιότροπο... επίσης και η Blair μπορώ να πω με τράβηξε αρκετά :nbleed: ... will watch!
Καλά, αυτό που είδα στο 402 δεν υπήρχε, απλά!!! :oo:
Τους νίκησε όλους άαανετα, ακόμη και αυτούς που το παίζαν άνετοι, όπως Hawkins... indd πολύ cool φρούτο, του οποίου ακόμη δεν ξέρουμε καμία απολύτως αδυναμία... πέρα από σκοτάδι ίσως (BB) και ομίχλη-καπνό (Smoker).
Και οι δικοί μας αν δυσκολεύονται με το Pacifista φαντάσου τι έχει να γίνει με το που έρθει ο Kizaru... αν δεν ήταν για την εμφάνιση του Rayleigh δεν είχαν καμία ελπίδα εναντίον του (να μην λένε ότι πάντα νικάνε :P)... άντε να φτάσουμε εκεί στο μεθεπόμενο νομίζω... και άντε να δουμε τι δύναμη έχει το βλακόμουτρο ο Sentoumaru!
Μάι 25 2009 22:52
Night Wizard Seal → Zoro
Πραγματικα δεν νομιζω να μου αλλαξει γνωμη(δεν λεω οτι δεν θα ειναι ωραιο)αλλα ηταν πολυ πραγοντες που επαιξαν ροο στο να γινει το αγαπημενο μου το ναρουτο,(και εκτος αυτο το 1 πις δεν ειναι πολυ του τυπου μου ως προς καποια πραγματα,αλλα και παλι ειναι ωραιο:))
Μάι 25 2009 21:54
Zoro → Tea-chan
Αφού λέμε πορώθηκα στα downs αυτές τις ημέρες, ή κάνουμε καλές δουλείες ή δεν κάνουμε... :tensai: εννοείται πως κατέβασα και όλο το manga του πέρα από το anime... (μαζί με άλλα κάμποσα αξιόλογα mangas που από καιρό ήθελα να διαβάσω).
Με βλέπω να περνάω καπάκι στο manga μετά το anime... καλοκαίρι όμως δυστυχώς :uhh: πάλι καλά που θα τα έχω ήδη έτοιμα με το τέλος των εξετάσεων.
Σχετικά με αυτό που σου είπα, τσέκαρε το τελευταίο pm που σου είχα στείλει... αν πάλι το 'σβησες... never mind, θα έχεις νέα σύντομα! :thatsit:
Πότε ξεκινάς btw; Εγώ σε λιγότερο από μήνα πια... :sadist:
PS: Lenalee και Guts [SIZE=1](όπως και seras-alucard, zoro-robin)[/SIZE] ftw! :wooi2:
Μάι 25 2009 15:35
Zoro → GkLoc
Yep, αν και τυχαία την πέτυχα, 100% home made. ^^
Ναι, είχα αγοράσει έναν 1 TB αλλά τελικά με την μανία που με έπιασε δεν έφτασε... τώρα ελπίζω με τον 2ο να την βγάλω για αρκετό καιρό (πάνε οι εποχές που με 250 GB είχα βγάλει 3-4 χρόνια :uhh:... ναι έχω άλλον έναν 250 GB ουσιαστικά + όσα giga έχω σε laptop και σταθερό... καλά πάω! :bleh:).
Δεν κατάλαβα πάντως, εννοείς αν γεμίσεις 50 gb σου φωνάζει ο γέρος σου; Τι εννοείς αν πιάσεις τα 50; :hmmm:
Τέλος... τι κάνουμε μπρίκια κολλάμε; :tensai: Αφού λέμε κάηκα στο down, εννοείται πως έχω κατεβάσει όλο το 1ο Ippo (να ναι καλά το boxtorrents και οι μαμάτες του ταχύτητες) και τα πρώτα 19 από το New Challenger... και φυσικά ότι έχει βγει από Reborn.
Άστα αυτά ήταν εύκολα να κατεβαστούν... σαν το OP κανένα, να βρεις 401 eps σε καλή ποιότητα, μιας και μερικά υπήρχαν μόνο με megaupload και άλλα μόνο με irc και τα παίρνεις ένα τι φορά... ε, έκανα combo! 2-3 μερούλες και done, μαζί με όλα τα specials και movies! XD
(και btw αν δεν έχεις δει τα 5 eps του Mugiwara Theater, πάρτα asap! δεν είναι πάνω από 30-40 mb το καθένα και δεν κρατάνε πάνω από 5 λεπτά... τα δα χτες και τρελά γέλια... στο ύφος μίνι σειρών όπως Usavich)
Καλή επιτυχία και σε σενα GK λοιπόν, φαντάζομαι γράφεις κι εσύ όπως όλοι σύντομα... και καλά κουράγια... να δεις ελευθερία αν με το καλό πας να σπουδάσεις και συ!!
ΥΓ: Εσύ που έχεις δει και όλο ή το περισσότερο Naruto, όπως και το OP, και μπορείς πια να κρίνεις ελεύθερα... ποιo θεωρείς καλύτερο τελικά; Ισάξια ή κάποιο από τα 2;
Θυμάμαι είχες γίνει Itachi fan και νόμιζα το "γύρισες"... XD
Μάι 25 2009 15:09
FireFistAce → Zoro
Διαβασα το post σου στο thread του berserk, καλα ρε που το ειδες το γρηγορο release chapters? Το επομενο βγαινει 12 Ιουνιου σε 3 εβδομαδες απο τωρα...
Στο τελος ο miura θα πεθανει απο γεραματα και δεν θα το τελιωσει με τον ρυθμο που παει.
Ενταξει ρε φιλε ειπαμε εχεις ενα απο τα καλυτερα manga (αν οχι το καλυτερο) αλλα βγαζε τουλαχιστον 3 chapter τον μηνα.
Μάι 25 2009 10:00
Mad_Hatter → Zoro
Εγω σε δυο βδομαδες περιπου αρχιζω εξεταστικη, που σημαινει οτι σιγα σιγα πρεπει να αρχισω και εγω το διαβασμα :(
Ιταλια δε σπουδαζεις εσυ?
Στο νεο μου setακι ειναι ο πιο παρανοικος και ψυχανωμαλος κακος στα anime ,ο ενας και μοναδικος Demon god Asura, απο Soul eater.Δεστο αν δε βαριεσε, αρκετα καλο shonen 51 επισοδιων, αν και προσ τα τελευταια eps αποσπαστηκε απο το manga και ψιλοχαλασε.
Και ναι, ο Kizaru ειχε το πιο cool fruit ever :)
Προσωπικα το αγαπημενο μου.
waiting atm for 402 subbed :P
Μάι 24 2009 22:52
Tea-chan → Zoro
Μα είναι υπέροχο, ξιφομάχε μου!
Όσο για το D.Gray-man, μία είναι ηλέξη κλειδί: ΥΠΟΜΟΝΗ. Πρέπει να διαβάσεις αρκετά και μετά από ένα σημείο θα σε υπερπορώσει. Επίσης, αν και είσαι anime τύπος, θα σε συμβουλεύσω να πας στο manga. Κι όχι επειδή είμαι Mangaholic, αλλά επειδή έχουμε μια περίπτωση Berserk κι εκεί. Seriously!
H Lenalee είναι από τους αγαπημένους μου, ω, ναι!
*κοκκινίζει* Δε θυμάμαι, ρε Zoro μου, gomen! Έχω μνήμη χρυσόψαρου σε μερικά θέματα!
Καλό κουράγιο κι εσύ!
Μάι 24 2009 22:39
GkLoc → Zoro
Αρα δικιας σου παραγωγης η Sig,φοβερη παντως,πορωτικη....
2 TB????:oo::oo::oo:
Α ρε καμμενε,εγω εχω 500 GΒ,και αμα πιασω τα 50 μου βαζει τις φωνες ο γερος,ασε επιτελους τον επεισα και δεν μου την λεει πια οταν βλεπω Anime,αλλα ριχνει σποντες μερικες φορες,εγω μολις τελειοσω One Outs αρχιζω Hitman Reborn,καλο Shounen Και αυτο εχω ακουσει...
Και Zoro μιας και εισαι και εσυ Shounen Fan,αρχισε οποτε μπορεις Hajime No Ippo,ειναι το αγαπημενο μου μαζι με One Piece,και αξιζει μια ματια...:tensai:
Αυτα φιλε μου και καλυ τυχη στις εξεταστικες:nod:
Μάι 24 2009 22:33
Zoro → Scorpion
Ouch, ναι indd ξέχασα να σε προειδοποιήσω ότι συνήθως αποτρέπω τους νέους στην σειρά από το να δουν το πρώτο επεισόδιο... ή στην καλύτερη να το κάνουν αφού δουν το τέλος της, ξεκινώντας από το 2ο και μετά.
Και αυτό γιατί περιέχει spoilers για το τι θα γίνει τελικά... ουσιαστικά λαμβάνει χώρο μετά τα γεγονότα του τέλους... οπότε ξέχασέ το μέχρι να την τελειώσεις αν μπορείς!
Καλό κάψιμο, drop by και κάνα post στα αντίστοιχα threads του! ;)
Μάι 24 2009 22:28
Zoro → Night Wizard Seal
Συνέχισε το OP λοιπόν... μακάρι πιο κει να φτάσει να 'ναι τουλάχιστον ισάξιο με αυτό! X)
Μάι 24 2009 22:23
Zoro → Tea-chan
Υπέροχη ακούω και χαίρομαι! :wooi2:
Σ' ευχαριστώ τσαγάκι μου, χαίρομαι που σου άρεσε το νέο σετ μου!
Για το D.Gray τσου... που χρόνος με την εξεταστική... απλά αυτές τις μέρες κατέβασα όλα τα anime που θα δω το καλοκαίρι και πιο κει και μέσα σ' αυτά, τόσες φορές που το άκουσα, κατέβασα και αυτό!
... ε, kawai προσωπάκι, μίνι 24/7, ιπτάμενα μποτάκια... δεν ήθελε πολύ για να με κερδίσει... μακάρι να μ' αρέσει και ο χαρακτήρας της σαν δω την σειρά. :kawaii:
Από τα λόγια σου να υποθέσω fan της και συ ε; ;)
Επίσης, θυμάσαι αυτό που σε είχα ρωτήσει πριν λίγο καιρό;
Ε, τσέκαρα και ένας μήνας πέρασε από τότε! :hahaha:
... τουλ να μην έχεις αμφιβολίες στο γιατί μ' αρέσει ο Zoro. XD
Damn και να σκεφτείς ότι συνήθιζα να είμαι σχεδόν 24/7 στο forum... με πέτυχες σε "κακή" περίοδο... :frozen:
Μα τις άσπρες τρίχες του Guts όμως, μέχρι να βγει το νέο chapter θα τα πούμε σίγουρα κάποια στιγμή Berserkού Hell Yeah! :burningbe3:
... να δω και τι άκρη θα βγάλουμε με τον Γριφφίτη εκεί κιόλας. ;d
EDIT: Exams Mode βλέπω κι εσύ, καλά πάμε... άντε και καλή μας επιτυχία! X)
Μάι 24 2009 22:15
Zoro → FireFistAce
Έτσι την πάθαινα αρχικά και ακόμη την παθαίνω που και που, αλλά τι τα θες... σκληροπυρηνικός OP anime fan... θα το αντέξω κι αυτό! :burningbe3:
PS: rLy kewl prof pic... άντε να φτάσουμε κι εκεί εμείς οι ανιμάδες!
Μάι 24 2009 21:54

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται