Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

Yup το ξερω αυτο με τον μπλε φασιανο κλπ.Αυτο ο oda το πηρε απο μια κλασικη γιαπωνεζικη ιστορια (η κατι τετοιο) στην οποια ο ηρωας συναντα εναν μπλε φασιανο, μια κιτρινη μαιμου και εναν κοκκινο σκυλο να τον συντροφευσουν σε ενα ταξιδι:tensai: Εγω να σου πω την αληθεια ψιλοπρωτιμω τους shichibukai απο τους admirals.Extra cool devil fruit o donflamingo n Blackbeard, τουμπανος ο mihawk, Kuma και φοβερος ο crocodile.
Μάι 28 2009 14:30
Φωτογραφία

Scorpion → Zoro

Διαβασα τα πρωτα 8 chapter Που διχνουν τις περιπετειες του gutts με το elf.Τωρα θα κατσω να διαβασω απο το 107 και μετα μιας και τα προηγουμενα(9-106)τα ειδα στο ανιμε.Στο 107 εδιξε που ξυπνησε ο gutts και ειδε την Casca που δν τον θυμοταν να σ θυμησω:P κριμα ρε φιλε...
Μάι 28 2009 13:31
Φωτογραφία

Scorpion → Zoro

H dark venus εχει γινει admin σε ενα αλλο φορουμ και εχει να κανει πολυ δουλεια.Ειχε δει καμια δεκαρια επεισοδια απ το berserk και της αρεσε ο griffith.Την τελειωσα την σειρα να σου πω και δν μαρεσε το τελος αλλα οντως τωρα καταλαβαινω καλυτερα το πρωτο επεισοδιο.Αρχισα και το manga Και σκοπευω να το τελειωσω .Θελω να δω και τον seprico!!!Εμμ τι αλλο... ΑΥΤΑ:P
Μάι 28 2009 10:23
Φωτογραφία

Zoro → Hatake Kakashi

LoL, από το ava να υποθέσω Kizaru fan ή hater? :hahaha:
Μάι 28 2009 04:31
Φωτογραφία

Zoro → Hatake Kakashi

[2ble post --> erase ;p]
Μάι 28 2009 04:30
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

Άστα, και χωρίς να μου το λεγες ζηλεύω... ξαναγύρισα στις παλιές εποχές που ήθελα να ξέρω τι γίνεται παρακάτω και με ανάγκασαν να περάσω στο manga :if: ... αλλά είπαμε, δεν την ξαναπατάω! :bleh: Άλλωστε αν κολλήσω τώρα με το manga δεν με ξαναβλέπω να ξεκολλάω... θα 'ναι οριστικό... ανεπίτρεπτο για die hard OP anime fan! :hero: Σχετικά με τους admirals πάλι, θα το ξέρεις λογικά αλλά ας το αναφέρω: Aokiji= [COLOR=Blue]Blue[/COLOR] Peasant=[COLOR=Blue] Ice[/COLOR] Kizaru= [COLOR=Yellow]Yellow[/COLOR] Monkey= [COLOR=Yellow]Light[/COLOR] Akainu= [COLOR=Red]Red[/COLOR] Dog= [COLOR=Red]???[/COLOR] Αν δεν υπήρχε ο Ace όλοι θα είχαν μαντέψει φωτιά... η ύπαρξή του όμως περιπλέκει τα πράγματα... ποιος ξέρει τι μυστηριώδες τζαμάτο φρούτο θα έχει... be sure to spoil me σαν μάθεις, δεν θα αντέξω να περιμένω να το πουν στο anime !!! :hahaha: [SIZE=1](μόνο ικανότητα όμως, τίποτ' άλλο!) [SIZE=2]Επιτέλους, σε αντίθεση με τους Schichibukai που μερικοί είναι μαύρα χάλια (ειδικά σε εμφάνιση) και δεν τους πάω όλους, οι Admirals είναι από τους πιο cool εχθρούς που έχει εμφανίσει ο Oda ως τώρα... φαινομενικά ανίκητοι! :wooi2:[/SIZE] (δεν ξεχνάω Dragon, Yonkou και BB βέβαια... και Garp φυσικά, τα σπάει ο παππούς!!) [/SIZE]
Μάι 28 2009 04:08
Φωτογραφία

Zoro → Scorpion

Yes, they do: [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=1817&highlight=berserk"]anime[/URL] κ [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=1923&highlight=berserk"]manga[/URL]! ;d Λοιπόν τώρα, σχετικά με το τέλος του anime, μιας και σε βλέπω για σίγουρο fan πια, εγώ μέχρι τώρα πρότεινα σε όσους έχουν δει την σειρά να πιάσουν το manga από την αρχή αρχή και να διαβάσουν ακόμη και τα όσα είδαν στην οθόνη, έτσι έκανα και εγώ. ... και αυτό γιατί, πέραν του ότι υπάρχουν μερικά σημεία που είτε αποδόθηκαν καλύτερα στο manga είτε κόπηκαν εντελώς στο anime και δεν τα έδειξαν καθόλου, αξίζει πολύ κατά την γνώμη μου να δεις πως διαδραματίζεται η ιστορία καθαρά από το χέρι του mangaka. Αυτή είναι η συμβουλή μου λοιπόν, διάβασε τα πάντα... δική σου η επιλογή μετά όμως! :) ΥΓ: Η αδερφή σου η Dark_Venus που χάθηκε btw; Έχει καιρό να μπει... όχι τίποτ' άλλο αλλά είχα ψήσει κι αυτήν για το Berserk anime και αν θυμάμαι καλά απέτυχα (το πασάρισμα της σειράς σε κοπέλες είναι 2x πιο δύσκολο απ' ότι σε αγόρια XD)... χαίρομαι που σε σένα άρεσε όμως!
Μάι 28 2009 03:36
Φωτογραφία

Zoro → FireFistAce

Καλά, έτσι και ποτέ σου αγοράσεις φλογοβόλο για Ace cosplay, be sure να μου πεις που και πότε, ή στην χειρότερη να στείλεις φώτο!! :hahaha:
Μάι 28 2009 03:23
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Done! :tensai: ... μόνο και μόνο γιατί DB iz awesome! Σχετικά με το OP ναι, ένα από τα ίδια... αρχίζει ξανά να μου έρχεται όρεξη να ανοίξω το manga να δω τι γίνεται μετά το κάθε επεισόδιο του anime... resisting is hard, αλλά δεν υποκύπτω μετά από τόσο κόπο που έκανα να το κόψω... δεν θα ξαναέχει επιστροφή μετά! :nanana: (τουλ το thriller bark δεν ήταν και τόοοοσο σπουδαίο για να με κρατάει στα αγκάθια... τα τωρινά όμως... ) Και κάτι άσχετο, be sure to check [URL="http://www.youtube.com/watch?v=-PE22PP4lKw&feature=related"]αυτό[/URL] (must!), όπως και [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=313448#post313448"]αυτά[/URL] στο post μου! ;D
Μάι 28 2009 03:14
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Α τωρα που ανεφερες το Dragonball,εχεις δει κανενα επεισοδιο του Kai?Να το δεις αμεσως,ειναι επικο,ειμαστε στο 8ο επεισοδιο και ηδη ο Vegeta με τον Nappa ειναι κατω στην γη,ασε,και εγω τις φωνες του Dragonball Z δεν τις αντεχα,ομως μετα απο 10 επεισοδια που ειδα τις συνηθισα και εκατσα και ειδα ολο το Ζ uncut,291 επεισοδια επικοτητας,ειλικρινα δεν βαριομουν καθολου,ουτε καν στα φιλλερς δεν βαρεθηκα,φοβερη σειρα... Χαμος γινεται στο manga του One Piece,εγω δεν το διαβαζω αλλα βλεπω που και που τα Spoilers,ως Spoilerman its my duty.... Αρε και να ερθει η μερα να δω ενα επεισοδιο One Piece χωρις να ξερω τι θα γινειΤ_Τ
Μάι 27 2009 22:34
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

Mακαρι να μας δειξει κατι καλο ο oda για gear 4, αν και αυτο που postares ηταν καλη ιδεα. Παντως για το op εχουν βγει οι πιο καμμενες Pic ever, μερικες απλα δε παιζονται. Και Btw το νεο chapter απλα τα εσπασε.Στο λεω για να ζηλεψεις :)
Μάι 27 2009 18:22
Φωτογραφία

Scorpion → Zoro

υπαρχουν τετοια thread?Δεν το χω ψαξει.Ξεχασα να σου πω οτι στο berserk ειμαι στο επεισοδειο 20οπωτε τελειωνω συντομα τη σειρα . δν συνιθιζω να διαβαζω manga αλλα με το berserk θα κανω μια εξαιρεση.Γι αυτο θελω να σε ρωτησω οταν τελειωσω την σειρα να αρχισω το Manga απο το chapter 1 η απο καποιο αλλο ?Ρωταω γτ μπορει το manga να ξεκινα απο κει που τελειωνει το ανιμε και δν ξερω...
Μάι 27 2009 17:34
Φωτογραφία

FireFistAce → Zoro

Καλα εισαι απιστευτος!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Εισαι κορυφαιος!!!! Καλο αλλα τωρα εχω τα ικονομικα μου δεν ειναι καλα.... Θα το εχω υπ'οψην ομως...
Μάι 27 2009 16:33
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

Πέρα από Kizaru έχουμε και Smoker πάντως, + τους Yonkou και Akainu που δεν γνωρίζουμε αρκετά... πάλι καλά! :tensai: (damn ακόμη μου 'χει μείνει το κομμάτι με τον Sengoku που 'χες πει... indd φαντάσου να 'χει το Zoan της κατσίκας... :hahaha:). Btw, σε περίπτωση που δεν το δες, τσέκαρε το [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=313167#post313167"]Funny or Cool OP pix thread[/URL], έκανα Gear 4th Homage! ... πολύ καλές και οι εικόνες που βρίσκεις πάντως, όπως αυτή με το Star Wars ή με τους Schichibukai και τα ζώα τους!
Μάι 27 2009 15:14
Φωτογραφία

Zoro → FireFistAce

[URL="http://www.amazon.com/BACKPACK-FLAME-THROWER-W-VALVE/dp/B000NI7PQG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=home-garden&qid=1243429525&sr=1-1"]click me! :tensai:[/URL] [URL="http://www.amazon.com/BACKPACK-FLAME-THROWER-W-VALVE/dp/B000NI7PQG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=home-garden&qid=1243429525&sr=1-1"] [/URL]
Μάι 27 2009 15:09