Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Mad_Hatter

[2ble post--> erase :/]
Jun 08 2009 03:01
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Oi Temmeraaaaa, αν δεν είδες το 404---> ASAP!! (damn που είναι και ο Kel σε τέτοιες φάσεις να μας σπαμάρει να ανεβεί η διάθεση;... χάθηκε κι αυτός! :nanana:) Πέραν όλων των απίστευτων γεγονότων που έγιναν (και δεν θα σου spoilάρω :nanana:), η waifu μου με έσωσε στο επεισόδιο... διάλεξα το σωστό άτομο νομίζω!! :wooi2: :love: (οπότε σύντομα [B][SIZE=1]*δεν ξέρω πότε*[/SIZE][/B] παίρνει δρόμο η Λένα :P) Μάλιστα και ο Franky σου (όχι του OP, του D.Gray μιλάω XD)... 3 άλλες απορίες που έχω εδώ και λίγο καιρό είναι: - καλός ή κακός ο Frank... Tyki στην σειρά;;; XD - τελικά είσαι Λένα hater ή απλά ουδέτερη σου 'ρχετε; (δεν άκουσα και πολύ καλά λόγια για σένα προς αυτήν!) - διαβάζεις και το manga της σειράς ή μόνο το anime έχεις δει; Και όχι δυστυχώς, όπως είπα τακτοποίησα απλά σε φακέλους το manga και το anime της σειράς, μιας και τα κατέβασα πρόσφατα, αλλά ματιές τους έριξα, δεν τα ξεκίνησα... δεν έχω χρόνο για ατελείωτα anime αυτή την περίοδο (εξεταστική closing in to me), θα αρκεστώ σε movies/short σειρές... καλοκαίρι αυτά! :P
Jun 08 2009 02:28
Photo

makisa → Zoro

α) το Berserk είναι ένα genre απο μόνο του και δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο (εννοώ όλο το πακέτο του). β) το Vagabond είναι πιθανώς το καλύτερο samurai manga (το Samurai Executioner είναι στα προσεχώς οπότε δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά!). Πιστεύω ότι η σύγκριση οποιουδήποτε seinen με το Berserk είναι δείκτης ποιότητας και όχι ομοιότητας. Σίγουρα και τα δύο είναι στα 10 καλύτερα manga που έχω διαβάσει (και έχω διαβάσει 100+ κυρίως seinen τίτλους).
Jun 08 2009 02:28
Photo

makisa → Zoro

Το OP είναι το μοναδικό battle shounen anime που παρακολουθώ. Βασικά θεωρω ότι είναι το καλύτερο στο είδος του, παράδειγμα προς μίμηση, γεμάτο φαντασία και χωρίς ποτε να πάιρνει τον εαυτό του πραγματικα σοβαρά (η ιδανική συνταγη για το ειδος για μένα). Απλά δεν βρισκω τον λογο να το αναλύω, αρκουμε να διαβάζω αλλους!!!
Jun 08 2009 02:08
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Οντως τα'σπασε το 404, Ουτε για ενα λεπτο δε σε αφηνε να ηρεμησεις. Παντως προτη φορα ακουσα τη φωνη του Kuma στο anime, το Thrilles bank το ειχα διαβασει στο manga, και και απλα τον κανει πολυ μουρη.
Jun 08 2009 02:04
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Ε, σιγά το ενθύμιο, έφαγε delete με το που βγήκε η (καλύτερη) έκδοση των yibis!! :hahaha: Btw, 1) τρέχα δες το 404, έσπειρεεεεε!!!11 ...suspense at its finest! :P 2) για τα 4 TV specials (το 4ο είναι αυτό που θες, με τον αστυνόμο Luffy) + τα 5 (3λεπτα είναι και όχι πάνω από 30 mb το καθένα, αξίζουν με τα 1000!) Mugiwara Theater επεισόδια πήγαινε [URL="http://animebreaker.com/content/view/1926/30/"]εδώ[/URL], όποτε θελήσεις!
Jun 08 2009 01:38
Photo

Zoro → Scorpion

Ur welcome, anytime, ειδικά για Berserk/OP thingies! :P 200 ε; Πλησιάζεις σταθερά, άντε με το καλό! ps: Άλλαξε τα χρώματα στο προφίλ σου όποτε μπορέσεις, δεν μιλάμε καν για eye cancer όπου είναι θέμα αισθητικής και πειράζεται ο άλλος... εδώ μιλάμε για thick fog, δεν βλέπω την μύτη μου όποτε γράφω και αναγκάζομαι να βγάλω τα user customizations κάθε φορά! :nanana:
Jun 08 2009 01:26
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Εσυ θα εχεις να θυμασε, εγω δεν ειχα προλαβει να το κατεβασω, το ειχαν βγαλει απο τα torrents και στο MegaUpload ειχα υπερεβει το οριο οταν αποπιραθηκα να το κατεβασω :(
Jun 07 2009 14:04
Photo

Scorpion → Zoro

Thanx μαζι μαυτα που μου δωσες και συ εχω συνολικα 3 site που εχουν ολα τα chapters.Ηθελα να βρω αρκετα ωστε αν υπαρχει προβλημα σε καποιο να εχω και τα αλλα και να μην καθηστερω ειμαι στο chapter 200 btw
Jun 07 2009 13:20
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Κοιτά δεν συγκρίνονται Lenalee και Robin.Η μια είναι ένα αθωούτσικο κοριτσάκι κ η άλλη είναι γυναικάρα με τα όλα της.(Αυτό με το yuri ευτυχώς δεν συμβαίνει με εμένα, είμαι δηλωμένη shounen fan κ όχι yaoi εννοείται!!!) Το D Gray man για εμένα ήταν ίσως ένα από τα πολύ αγαπημένα μου anime που έχω δει ως τώρα από την άποψη ότι μου άρεσαν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι χαρακτήρες του, κακοί κ καλοί.Ναι σωστά βρήκες, το μανάρι στο profile μου είναι ο Tyki Mikk (κ όχι husbando...I'm married to Kuchiki Bya-kun marimo!αυτός είναι ο εραστής....:hahaha:).Κ ναι δεν είναι μια όμορφη έκδοση του Frankenstein, οι σταυροί είναι σύμβολα.Δεν θα σου spoilαρω την σειρά, θα κάτσεις να την δεις, πιστεύω θα σου αρέσει.Αν κ σε anime πιστεύω ότι αξίζει επί χίλια παρά σε manga.Αλήθεια, την ξεκίνησες? Τώρα το βίαιο είναι σχετικό.Δεν είναι Berserk που ξέρεις ότι δεν μ'άρεσε αλλά δεν είναι κ lame story τύπου περπατώ εις το δάσος...Έχει την πλοκή του (που για εμένα τα έσπασε!), έχει action scenes, έχει κ μάχες ως συνήθως καλών κ κακών. Όταν βρεις χρόνο ξεκίνησε την, δεν θα χάσεις!:ureshii:
Jun 07 2009 11:29
Photo

makisa → Zoro

Για manga που αγαπάω δεν είναι καθόλου κόπος να γράψω και παραπάνω από δύο λέξεις. Δυστυχώς το manga κομματι του site αργοπεθαίνει με εξαίρεση αυτά στα subforums και δεν με "εμπνέει" να συμμετάσχω!
Jun 07 2009 06:38
Photo

Zoro → Mad_Hatter

ΜΜμμμ αν και δεν έχω δει ακόμη CG, θα παραδεχτώ ότι έχεις δίκιο... η CC είναι :love:... marimo-head κιόλας, τι θες :P (αν και η prof pic μου την αδικεί, κανονικά δείχνει περισσότερα και καλύτερη σε full πόζα, αλλά ήταν όλες LQ ή δεν φαινόταν καλά στο προφίλ)... σαν την waifu μου όμως καμία! :wooi2: Ναι, όσο γκάου κι αν είναι η funimation δεν νομίζω να κάνει το ίδιο λάθος 2η φορά και να διαρρεύσει το επεισόδιο ξανά :p, αλλά καλύτερα imo... έχω συνηθίσει το Κυριακοδευτεριάτικο release. Σάββατο έχω ούτως ή άλλος plenty of things to do, ενώ μες στην εβδομάδα το απολαμβάνω πιο πολύ και το παίρνω και σε καλύτερη ποιότητα εικόνας και υποτίτλων! Οπότε καλή ήταν για once-in-a-lifetime η Σαββατιάτικη διαρροή, αλλά ως εκεί... θα την θυμόμαστε! :D
Jun 07 2009 03:42
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Καλα δε λεω. καλη αυτη στην prof pic σου, αλλα μπροστα στην θεα cc she stads no chance [IMG]http://i43.tinypic.com/2n9z061.jpg[/IMG] ps:μιας και δεν θα εχουμε διαπορη επισοδιου αυτην τη βδομαδα, μεχρι να βγαλουν subs θα πρεπει να περιμενουμε λιγο παραπανω για το 404 :(
Jun 07 2009 03:23
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Κάποιος (για την ακρίβεια κάποια) το παρατήρησε... αμήν, καιρός ήταν... domoooo!! :nanana: *εφέ συγκίνησης* Δεν άλλαξα καθόλου γούστα στις γυναίκες αγαπητή, μια προσωρινή παύση έκανα όπως είπα! :tensai: Δεν λέω, καλή-χρυσή και η Lenalee με τα μποτάκια της (απ' αυτήν πήρα την έμπνευση για τα χρώματα του προφίλ μου άλλωστε ;)), αλλά την waifu μου δεν την έχει... proof: [spoiler][IMG]http://img7.imageshack.us/img7/4531/nicorobinbymangakris.jpg[/IMG] [IMG]http://fc03.deviantart.com/fs42/i/2009/119/c/c/Nico_robin__One_piece__by_diabolumberto.jpg[/IMG] ... λιώνει παγόβουνο και μετατρέπει γυναίκα σε yuri, δεν συμφωνείς; :nbleed: /pervert off[/spoiler][SIZE=1]επίσης, καλύπτομαι από ενδεχόμενο clutch XD[/SIZE] Έριξα μια ματιά στο manga του D.Gray btw (καθαρά μια ματιά δλδ, δεν το διάβασα... καθώς τακτοποιούσα όλα τα chapters του κάθε volume σε έναν φάκελο για να το διαβάσω πιο εύκολα σαν έρθει η ώρα... perfectionist freak :P) και έμαθα ότι ο χαρακτήρας που έχεις για prof pic (και husbando σου νομίζω; :hmmm:) λέγεται Tyki Mikk ή κάπως έτσι... σε μια από τις πρώτες φάσεις έκανε κάτι πολύ αηδιαστικό με την καρδιά του Allen... :puke: Τελικά αν κατάλαβα καλά, παρ' ότι shonen, έχει αρκετή βία για το είδος του ε; Ή κάνω λάθος; Επίσης συμπέρανα ότι αυτά που έχει στο μέτωπο ο Tyki είναι πολλοί σταυροί μαζεμένοι και όχι ράμματα... τον είχα περάσει για αντίγραφο του Frankenstein όταν τον πρωτοείδα!! :hahaha:
Jun 07 2009 03:23
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Αμήν, κάποιος το παρατήρησε και το σχολίασε επιτέλους... λέω κι εγώ, κανείς δεν είδε τον λαχανόκηπο που έφυγε; :hahaha: (αν και σε πρόλαβε για λίγο η tsunade-sama :p) Ναι, ένα πρωινό μου την βίδωσε, θυμήθηκα και τα λόγια σου που μου είχες πει να το αλλάξω και το πήρα απόφαση... καιρός ήταν άλλωστε! Μιας και έχω την Lenalee από D.Gray-man για prof pic αποφάσισα να βάλω παρόμοια χρώματα, ώστε να ταιριάζουν με αυτήν, οπότε από κει πήρα την έμπνευση! :wooi2: Domo Arigatou! :) ps: Λίγες ώρες μένουν για το 404! :D
Jun 07 2009 03:08