Community Status Updates
Zoro → Dark_Venus
Χοχο, έπιασε η πλάκα... χαίρομαι ιδιαιτέρως που τσίμπησες! :hehehe:
Να το ξαναπιάσεις παρακαλώ, βάλε τον aniki να σου πει πόσο awesome είναι!! :madtodeath:
Τώρα το γεγονός ότι δεν κατευθύνεται προς γυναικείο κοινό είναι άλλο θέμα... :blush2:
Εξεταστική σε λιγότερο από μια βδομάδα εγώ:
Coffee... check!
Crosses... check!
Garlic... check!
Studying... unable to find such a term! :terror2:
... και ο θεός βοηθός!! Την παλεύω πάντως... btw εσύ είσαι φοιτήτρια πια έτσι δεν είναι;
Νομίζω όταν τα λέγαμε παλιά πήγαινες λύκειο και τώρα ξεκίνησες, σωστά ή κάνω λάθος;
Jun 11 2009 22:56
Zoro → Korkofilaki
Πριν ξεκινήσω, να πω ένα τεράστιο [SIZE=7][B]ΕΥΓΕ, [/B][/SIZE]βρήκα ένα άτομο με όρεξη να γράφει, yayyyyy!!! :joyful:
Σχετικά με το 1 ναι, εγώ μιλούσα πιο πολύ για την πρώτη του εμφάνιση... τα πιο κει με Trunks, Goten, Satan και Green Goo ήταν puking material... χάλασαν ακόμη και ένα καλό filler που έφτιαξαν, δεν σταματάνε πουθενά. :puke:
Η ποιότητα των specials φαίνεται indd πάντως!!
Σχετικά με το 2, damn πως φαίνεται ο καλός ο DBZ fan, σε φιλοσοφία το ανέδειξες!! :nanana:
Καλή όντως η θεωρία σου περί Gohan-Goku-Vegeta, αλλά μάλλον ακριβώς γι' αυτό και τον προτιμώ (τον Kakarotto), γιατί ήταν mindless lead και ο δυνατότερος, σε στυλ Luffy!
Τώρα σε πολλά σκηνικά (cross epoch αν το 'χεις διαβάσει, ένα 20σέλιδο manga που κάνανε ο Oda και ο Toriyama μαζί και περιέχει χαρακτήρες και του OP και του DB, ή στο διαφημιστικό του Kai) παρομοιάζουν τον Zoro με τον Piccolo... αν και όντως έχουν κάποιες ομοιότητες (πιο αδύναμοι από τον lead, πράσινοι σε κάποια περιοχή, σοβαροί γενικά αλλά κάνουν τις βλακείες τους ενίοτε) στο OP προτίμησα Zoro, μάλλον επειδή είναι πιο cool και αστείος, imo!
Όσο για τον Vegeta όλο έλεγε, αλλά μετά δεν έκανε... ο Goku τουλ έκανε, αν με πιάνεις! (μιλάω χωρίς υπονοούμενα btw XD)
Η Videl, αν το δεις από αντρική σκοπιά, που πρέπει να είναι η μοναδική anime χαρακτήρας που μου άρεσε με κοντά μαλλιά (τα μακριά την χαλούσαν), την βρήκα πολύ "χαλασμένη" πιο κει... δεκτό αυτό που λες περί διαφοράς Saiyan και Human και εξάντλησης, αλλά είναι fact ότι ίσα ένα saga την χαρήκαμε στις ομορφιές της... :frozen:
Σχετικά με το 3, ok you got me, δεν σου ξανακάνω επίδειξη γνώσεων περί DBZ, δεν έχω ελπίδες απ' όσο βλέπω!! :terror2:
Και ναι, προφανώς το να είσαι λαστιχένιος σου δίνει ανοσία κι εκεί... τώρα αν περιμένουμε να κάνει παιδιά ο Luffy για επαλήθευση... κλαφ τα!! Το DBZ μέσα σε όλα αυτά που θαυμάζω έχει κι αυτό, είδαμε την γέννηση, ωρίμανση, ενηλικίωση και μέχρι και θάνατο κάποιον χαρακτήρων (φυσικά, και ανάσταση!), παίρνει respect μόνο και μόνο γι' αυτό!! :respect:
Κι εσύ κρύβεις την ταυτότητά σου όπως όλοι μας δλδ :hero:, και μετά όταν δεν σε βλέπουν σώζεις την ιντερνετική κοινότητα όσο μπορείς... well done!
Αναμένω νέα, αν ποτέ μάθεις τπτ για την σκηνή με τον Trunks... και thx για τον χρόνο που μου αφιέρωσες, δεν ήθελε και λίγο να τα γράψεις όλα αυτά! :bath:
Jun 11 2009 22:42
Dark_Venus → Zoro
Χα... και μετά λες στον Scorpion να μου λεει χαιρετισματα;
Edit τωρα διαβασα το υπολοιποοοοοο χαχαχαχαχα
Και γω το ξεκινησα αλλα το σταματησα... Εξεταστικη στις 22 ασε ασε μας εχει φαει και η ζέστη...Εσυ πως πας; :gotit:
Jun 11 2009 22:15
Zoro → Dark_Venus
Όχι, ποια είσαι; :hmmm:
[COLOR=DarkSlateGray]
[/COLOR] [COLOR=Black]Φυσικά και σε θυμάμαι Misa-chan, αφού ρώτησα τον αδελφό σου που χάθηκες αυτή την περίοδο και μου τα είπε όλα, χαίρομαι που μας ξανάρθες!!
Περί Berserk btw τελικά κατάφερα να βάλω το ένα από τα 2 αδέλφια να το δει... αυτό ήταν ήδη ένα success, μακάρι να σου μεταδώσει την πόρωσή του και σε σένα!!
Πως πας, εξεταστική να υποθέσω;[/COLOR]
Jun 11 2009 22:06
Zoro → Tsunade-sama
[quote=Tsunade-sama;317349]:hahaha: [FONT=Lucida Console][SIZE=2]Zoro - chin... χρείαζεσαι επιγόντως διακοπές καλό μου![/SIZE][/FONT][/quote]
Στους εξεταστές πες τα, καλή μου! :if:
Btw σχετικά με το spoilerbeam που έκανε από κάτω ο αγαπητός σουπερήρωας λέω μόνο ένα achtung, από κει και πέρα ο έχων θάρρος θα βγάλει άκρη χωρίς να πάθει τπτ (yeah, that was me!).
Jun 11 2009 21:56
Zoro → the goblin
Χαίρομαι που σου άρεσε, αλλά να σε πληροφορήσω πως δεν πρόκειται για πλάκα :terror2:, εξεταστική, μυαλά στα κάγκελα και λίτρα καφέδες! :drink: :drink: :drink:
Jun 11 2009 21:45
Korkofilaki → Zoro
1) Ναι, ολες οι ταινιες filler ηταν... κι ο Garlic Jr παρολο που εμφανιστηκε στη σειρα filler ηταν κι αυτος, γιατι δεν ηταν καθολου στο manga. Ευτυχως τωρα με το Kai τα κοβουν ολα τα filler (αν και ο Brolly σιγουρα ειναι το καλυτερο filler, γιατι δεν εβαζαν αυτον στη σειρα αντιθετα; Βεβαια θα μου πεις στις ταινιες το παραξηλωσαν με τους κλωνους και τα σχετικα).
Τα special ειναι λιγο διαφορετικα ομως: Αυτο με την ιστορια του Trunks δεν ειναι filler γιατι βρισκεται (με μικρες διαφορες) και σαν εξτρα ιστορια στο manga, και αυτο με τον Bardock παρολο που φτιαχτηκε απο αλλους αρεσε τοσο πολυ στον Toriyama που ενσωματωσε στο manga τον Bardock και την ιστορια του (η πρωτη φορα νομιζω που γινεται αυτο σε manga)
2) Ασε, ο Trunks μεγαλωσε κι εγινε φλωρος. Για τον Gohan... ξερεις πολλοι το λενε αυτο, οτι "χαλασε", αλλα εγω δεν το βλεπω πουθενα. Απο μικρο παιδακι σου λεει οτι δεν θελει να πολεμαει και οτι θελει να βρει μια δουλεια και να ζησει ησυχα κτλ. Αυτο που δεν καταλαβαινουν πολλοι ειναι οτι ο Gohan δεν πολεμαει για την πλακα του σαν τον Goku, αλλα πολεμαει μονο οταν χρειαστει και οταν κινδυνευουν αθωοι (βλεπε Saiyaman :hahaha:). Η μαχη οντως βρισκεται στο αιμα του και εχει την αναγκη να ξεσπαει που και που αλλα πολεμαει μονο οταν αναγκαστει, κι αυτο φαινεται σε πολλες περιπτωσεις. Ο Gohan δε "χαλασε", οι fans "χαλαστηκαν":emptyonexg1:.
Ο Goku κι ο vegeta ειναι καθαροαιμοι Saiyan κι ετσι πολεμουν πιο πολυ για την "καψα" της μαχης παρα για να σωσουν κοσμο. Ναι, ο Goku θελει να σωσει τον πλανητη, αλλα οταν η Bulma π.χ. πολυ λογικα προτεινει να καταστρεψουν το εργαστηρι του Δρ. Gero πριν φτιαχτουν τα ανδροειδη, ο Goku γκρινιαζει γιατι θα χασει τη μαχη. Κι ο Vegeta αφηνει μετα τον Cell να φαει την 18 για να δειξει ποσο δυνατος και μαγκας ειναι, κι ασε τον Trunks να του φωναζει οτι κανει μλκια. Ασε, κατι τετοια με κανουν και τους βαζω σε χαμηλοτερες θεσεις προτιμησης.
(και η Videl δε γερασε, αλλαξε μαλλι και το εκανε πιο "μαμαδιστικο" γι' αυτο φαινεται ετσι. Μην κοιτας τους Saiyan που δε γερνανε καθολου, αν εισαι ανθρωπος και ζεις σε τετοια οικογενεια γερνας προωρα απο τις ανησυχιες :hahaha:)
3) Τα ρωτανε αυτα; Οχι μονο το εχω δει, αλλα εχω και το χαζο-παιχνιδακι για το NES στο οποιο βασιστηκε. Για περισσοτερα γελια, ψαξε στο YouTube για διαφορες ιαπωνικες διαφημισεις με θεμα το DB (σταγονες για τα ματια:terror2:, γαριδακια, κτλ) και ελπιζω να εχεις δει τα βιντεο της TeamFourStar και το DBZ Αbridged που κανουν.
*Για το OP βιντεο:
Αου... ολοκληρο κουρτινοξυλο...
Αλλα δεν τον ειδα να ποναει και πολυ, λες να φταιει που ειναι λαστιχενιος; :hahaha: Ο Goku ειχε πεσει αναισθητος και εγινε και κανονικος απο SSJ απ' τον πονο. :erk:
ΥΓ1: Οχι, καθολου. Πρωτα απ' ολα ασχολουμαι και με αλλες σειρες (απλα δεν τις εχω παρακολουθησει απο το δημοτικο για να μπορω να τις υπερ-αναλυσω τοσο). Εδω μπορει να ειμαι ετσι, αλλα ειναι μονο επειδη βρισκω θεμα να συζητησω. Αν με δεις IRL ουτε που θα καταλαβεις οτι καν μ'αρεσουν τα anime, ποσο μαλλον το DB. καλα, αν μπεις και στο δωματιο μου κατι θα ψυλλιαστεις με τις φιγουρες/manga/DVD στη βιβλιοθηκη, αλλα περα απ' αυτο δεν δειχνω και πολλα "συμπτωματα", ενα ησυχο κοριτσακι ειμαι.:gotit:
ΥΓ2: Νομιζω πως ετσι ειναι και στο ιαπωνικο (θα το ελεγξω:tensai:). Δειχνει ενα "χραπ-χρουπ" και μετα ολοι κατω, ενας μονο ορθιος που του κοβεται η πανοπλια και το scouter, και μετα χραπ το χερακι του Freeza στην κοιλια του. Το κοψιμο σε κομματακια τo φυλαξανε για το grand finale του Freeza.:canthelp:
...Αυτα προς το παρον.:byejg9:
Jun 11 2009 13:11
Zoro → Kixemta
Ε νταξ, ο σκοπός ήταν πιο πολύ να μπερδέψει όσους δεν είχαν δει το συγκεκριμένο επεισόδιο, αλλά γνώριζαν γενικά την σειρά... και λίιιγο και όσους το είχαν δει, αλλά γενικά από την στιγμή που κάποιος το είχε δει δύσκολο να μην το βρει! ;)
Jun 11 2009 00:44
Zoro → Tea-chan
[URL="http://bt.evil-genius.us:60000/torrents/%5BEvil_Genius%5DBerserk_v34c305.rar.torrent?info_hash=13bfe202729cfcd0d5338fbcc2df434fc2ef50c0"]Presento[/URL]! :wis:
ps1: Ένα λέω, top σχέδιο αλλά αχταρμάς ιστορία πάλι... μέχρι και Λερναία Ύδρα εμφανίστηκε! :terror2: αλλά, είχαμε εμφάνιση Guts! :joyful:
ps2: Πότε πρόλαβαν οι evil_genius να το μεταφράσουν, 1 μέρα πριν την κανονική κυκλοφορία; :erk: Σαν 2η πρωταπριλιά μου μύριζε αρχικά, αλλά το σχέδιο είναι (κλασικά) τόσο καλό που μόνο ο γιος του Miura θα μπορούσε να έχει κάνει prank! :nanana:
Σε 2 βδομάδες περίπου το επόμενο, έστρωσε ο μπάρμπας!!
Jun 11 2009 00:12
Zoro → Tsunade-sama
Τελευταία, κατά παράξενο λόγο είναι πολύ ήσυχος στο forum, ευκαιρία να πάρω το αίμα μου πίσω... αναμένουμε αντίδραση, ίσως!! :wis:
Jun 11 2009 00:01
Zoro → Korkofilaki
[B]1.[/B] Θυμήθηκα και το σχόλιό σου σχετικά με το γιατί φτιάχτηκε ο Brolly, ως ο θρυλικός ssj, αλλά κλασικά οι fans/παραγωγοί θελαν κι άλλα και πήξαμε στους ξανθούς γαλανομάτηδες!!
Χάλια ξε-χάλια οι ταινίες, ήταν πολύ kewl κακός πάντως imo... όχι σαν τον βλάκα τον Vegeta! :burningbe3:
Φαντάζομαι και ο Cooler ήταν filler λοιπόν, ε;
[B]2.[/B] Καταλαβαίνω την προτίμησή σου σε Gohan, κι εγώ αν δεν χάναμε τον future Trunks (:if:) πιθανώς να ήταν αυτός ο αγαπημένος μου, ο Present ήταν για τα πανηγύρια...
Απλά, ομοίως με τον Trunks, ο Present Gohan με χάλασε πως έγινε μετά, nerd και οικογενειάρχης... ο Goku τουλ έμεινε semper fi, από την αρχή ως το τέλος! :congrats:
(και η Videl, damn πως χάλασε εμφανισιακά όταν έγινε μάνα, σε ένα saga γέρασε ;_; )
[B]3.[/B] Μιας και είπαμε για special, σου είπα στο προηγούμενο vm ότι κατέβασα ως και το πανσπάνιο OVA που βγήκε μόνο στην Ιαπωνία, μαζί με την κυκλοφορία ενός DBZ videogame (αυτό με italian subs, όχι dub σκέψου), [SIZE=1]ως καμμένη[/SIZE] εσύ το έχεις δει;
Αυτό είναι btw: [URL]http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2643[/URL]
Είναι άλλο, πέρα από τα 20 movies + το νέο special.
Επίσης: LOL για την εικόνα!! :hahaha:
Κατάλαβες ακριβώς τι εννοούσα, μ' αρέσει που ο τύπος πήγε να δικαιολογήσει το fusion, λέγοντας:
"I guess that doesn't explain the rubberiness though so ...uh....Majin Buu must have jumped between them at the last second or something."
:hahaha: ναι, ότι βγήκε ο Luffy βγάζει νόημα ενώ!!
Τέλος, σχετικά με μια εικόνα που είχες βάλει παλιά στο DBZ thread, σχετικά με τον κακό που πόνεσε πιο πολύ τον Goku :congrats: :
[spoiler]
[IMG]http://img7.imageshack.us/img7/7466/gokulosesmanhoodduetoor.gif[/IMG]
Android 13 :hahaha:[/spoiler]Μισή ώρα για να την βρω :hot: γιατί, ρωτάς;
Σπόταρα άλλη ομοιότητα με το OP, τσέκαρε λίγο αυτό το βιντεάκι, από το 6:18 και μετά...
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=8GNrHKEsETY[/URL]
... μην ανησυχείς, ούτε 5 δεύτερα δεν είναι η σκηνή και δεν τρως χοντρό spoiler... παίζει να μείνεις όμως λίγο!! :hahaha:
ΥΓ1: Δεν θυμάμαι αν σε είχα ξαναρωτήσει, αλλά φίλοι-φίλες δεν παραξενεύονται καθόλου από την μανία σου με αυτό το ουκ ολίγον manly anime;;; :oo:
ΥΓ2: Οι Ιταλοί btw απ' όσο κατάλαβα μεταφράσανε το κανονικό ιαπωνικό DBZ, έχω κατεβάσει όλα τα 191 eps και απ' όσο είδα η διάρκεια είναι σχεδόν 20λεπτη, οπότε λογικά δεν πρέπει να έπαιξαν περικοπές-censorship, raackyyyy!!
Μοναδική μου απορία, κάτι που μου έμεινε:
O Trunks κόβει κανονικά στα 2 και μετά σε περισσότερα κομμάτια τον Freezer/Frieza και στο ιταλικό, αλλά λίγο πιο πριν που στέλνουν μερικά underlings εναντίον του θα ορκιζόμουν ότι θυμόμουν να έχει κόψει κι αυτούς κομματάκια, ενώ τελικά απλά τους πετσόκοψε, νομίζω έδειξε λίγο αίμα, έπεσαν κάτω και τέρμα. :stubborn:
Θυμάσαι αν έγινε έτσι και στο ιαπωνικό ή αν έπαιξε censorship;
Αυτά τα ολίγα, καλό γράψιμο! :gotit:
Jun 10 2009 23:44
Tsunade-sama → Zoro
Ok Ok :hahaha::hahaha::hahaha:
Απλά έλιωσα, δεν περίμενα να μου έβρισκες κ foto!
Οπότε κάνε τον σταυρό σου ο Kel να μην περάσει από το profile μου κ τις δει :wis:
...για τον θεό σου ακόμα γελάω...:hahaha:
Jun 10 2009 23:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed