Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → GkLoc

Back σε Vegeta λοιπόν, well κι αυτός έχει την χάρη του, μιας και σ' αρέσει κιόλας! Καλά, άσε, μιας και τα λέμε κατέβασα τα πάντα από Dragonball κυριολεκτικά όπως είπα, και, καθώς ξανάριχνα μια ματιά στις ταινίες... damn πόσο φλούφλη των έχουν κάνει τον Vegeta εκεί! :oo: Συνεχώς να κλαψο****ίζει όταν χάνουν από τον εχθρό και ξαφνικά με το που βρίσκει τακτική ο Goku να νικήσει το παίζει μάγκας και παραχωρεί την βοήθειά του... meh :bahhh: Ωραίος χαρακτήρας και cool, αλλά ήθελε περισσότερη προσοχή τόσο από τον Toriyama όσο και από τους δημιουργούς τον (filler) ταινιών... από fave όταν τον πρωτοείδα κατάντησε σπαστικός στο τέλος imo. :calm: Άστα με τις σειρές κι εγώ, έχω κατεβάσει τα άπειρα... το καλοκαίρι θα περάσω καλά! : D edit: Πάει και ο Vegeta στο ava... πήγες στον Riddler από το Batman τώρα! XD
Jun 06 2009 21:05
Photo

Zoro → Phantom Duck

Domo Arigato, I knew I could count on you!! :nod: Ναι, ξέρω τι εννοείς... αλλά σαν μέγας fan του One Piece (400 eps και βάλε, χωρίς να είναι γνωστό το πότε θα τελειώσει) και Berserk (34 Volumes από το 1989, πάλι χωρίς να είναι γνωστό το πότε θα τελειώσει) θα το αδικούσα νομίζω αν δεν το άρχιζα... :hahaha: veteran[SIZE=1](-wannabe)[/SIZE] στις ατελείωτες σειρές! :hero:
Jun 06 2009 20:38
Photo

Phantom Duck → Zoro

Done. Καλό φαίνεται το Vagabond όμως δεν το έχω αρχίσει επειδή πάσχει από τη συνήθη ασιατική νόσο (ξεχνάει να τελειώσει :hahaha:)
Jun 06 2009 20:29
Photo

Zoro → Phantom Duck

Hallo Phantom, ως καλός διαχειριστής που είσαι *σλιούρπ* μπορείς να μου προσθέσεις λίγο τα εξής tags: Vagabond, Action, Adult, Drama, Historical, Martial Arts, Mature, Samurai, Seinen στο [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=315972#post315972"]νέο thread[/URL] που δημιούργησα για την manga σειρά Vagabond; Ξέχασα να το κάνω πριν ποστάρω δυστυχώς. :unsure: :p
Jun 06 2009 20:13
Photo

Zoro → Robin-Chwan

?? Τι πάει να πει δεν με πρόλαβες; :oo: Θα χαιρόσουν αν είχα φάει κατάμουτρα το spoiler για πρώτη φορά δλδ; :burningbe3: Πάλι καλά που το auto-spoiling το 'χω σαν επάγγελμα :hot:, οπότε λίγο δύσκολο να με πιάσεις αδιάβαστο εκεί (γιατί νόμισες ότι σταμάτησα να διαβάζω το OP manga; πως θα spoilerιαζόμουν αλλιώς, αν τα έπαιρνα όλα έτοιμα κάθε βδομάδα; :kukuku: ), αλλά αρκετά με τα spoilers, όχι άλλα, καπούτ, τέρμα~! :twisted: Και ναι! Robin pwns all! Να 'σαι καλά! :wooi2: [IMG]http://img7.imageshack.us/img7/4531/nicorobinbymangakris.jpg[/IMG] :love:
Jun 06 2009 19:53
Photo

GkLoc → Zoro

Δεν μπορω να βαλω avatar με τιποτα,κατι επαθε το site,θα δοκιμασψ και τωρα... Εκανα λιγο hold τα Shoujo,για να δω κατι αλλα,τωρα βλεπω ενα το Linesman,ova 2 επεισοδιων και βλεπωντας το opening μονο μου φανηκε σαν Power Rangers.XD...Ελπιζω να μην ειναι οσο μουφα φαινεται..
Jun 05 2009 21:04
Photo

Robin-Chwan → Zoro

κριμα... δε σε προλαβα στο σποϊλ... τεσπα, μερικες φορες το κανω κι εγω αυτο με την αντιστροφη μετρηση. ειναι μερικες φορες που σε εχει αφησει σε τετοιο σημειο που νομιζεις οτι αν δε δεις τι γινεται μετα θα παθεις κατι. λοιπον, μετα απο πολυ σκεψη αφου ειχα αποφασισει οτι δεν μπορουσα να ξεχωρισω ποια ειναι καλητερη (στην ερωτηση σου αναφερομαι) χτες την ωρα που εδεινα χημεια (βρηκα ωρα...) μου ρθε μια φλασια και αποφασισα οτι ποιο πολυ μου αρεσει η... ρομπιν! με ελαχιστη διαφορα απο τη χινατα.
Jun 05 2009 20:47
Photo

Zoro → Scorpion

Θα δεις ότι πιο κει τα πράγματα γίνονται indd πιο ενδιαφέροντα! :wis:
Jun 05 2009 19:25
Photo

Zoro → mugiwara333

Τι konnichiwa ορέ, που ήταν περασμένη 1 η ώρα όταν μου άφησες το μήνυμα; :P Baaaaka sencho!! XD
Jun 05 2009 19:15
Photo

Zoro → GkLoc

Χεχε του Aokiji λατρεύω το στυλ της Lazy Justice που έχει, όπως την είπε και αυτός! XD Είδαμε και τον GK στην shoujo φάση του, μάλιστα! :congrats: Από avatar πως και ξέμεινες; :hmmm:
Jun 05 2009 18:58
Photo

Scorpion → Zoro

NΑι εφτασα και σε αυτους ο Ishidoro μαρεσει παρα πολυ γιατι ειναι πολυ αστειος και αρκετα δυνατος για την ηλικια του.Ο Serpico καλος μ φαινεται και δυνατος αλλα ειναι αντιπαλος του gatts προς το παρον,ελπιζω να το ακολουθησει πιο μετα γιατι ειναι αρκετα ενδιαφερον τυπος.
Jun 04 2009 14:13
Photo

mugiwara333 → Zoro

konnichiwa zoro!!!nakama da!!:p ore wa kaizoku ou ni aru otoko da!!:D
Jun 04 2009 12:22
Photo

GkLoc → Zoro

Ολα τα πετυχες οσα εγραψες στο Spoiler... Τον aokiji εγω δεν τον παω καθολου,δεν ξερω γιατι,δεν μου πολυαρεσει,τον Kizaru ομως τον παω με τα 1000,ειναι τρελη μορφη ο τυπος... avi απο Fruits Basket,sig απο Yamato Nadeshiko,και τα δυο Shoujo,ειπα να δοκιμασω και εγω κανενα Shoujo να δω πως ειναι,το δευτερο ειχε τρελη φαση,το Fruits Basket παντως ακομα να το δω ^_^
Jun 04 2009 09:44
Photo

Zoro → Scorpion

LoL, τώρα περάσαμε σε Ishidoro! :hahaha: Τι λέει, πως σου φάνηκαν αυτός και ο Serpico;;
Jun 04 2009 07:19
Photo

Zoro → GkLoc

Hallo Mr. Spybot! XD Σιγά το spoiler έχω να πω, πέραν του ότι δεν μου είπε τι γίνεται αλλά απλά πρόσθεσε σάλτσα (= suspense) στην υπόθεση, έχω ήδη φάει spoiler για το τι γίνεται μετά, στο περίπου: [spoiler=one piece possible manga spoilers]Εμφανίζεται o Rayleigh για να τους βοηθήσει με τον Kizaru και αποκρούει ή κάτι κάνει με μία κλωτσιά του αλλά δεν μαθαίνουμε ποτέ τι έγινε... και κάτι νομίζω εμφανίζεται ο αληθινός Kuma και μεταφέρει τον καθένα τους σε διαφορετικό μέρος, όπου σύντομα ο Luffy συναντάει την Boa (άντε να την δούμε, ανυπομονώ). :wooi2: Επίσης ξέρω στο περίπου σε τι νησιά πάει ο καθένας τους... πιο αστεία μου φάνηκαν των Brook (τον περνάνε για θεό) και Sanji (με τραβεστί). XD[/spoiler] Δεν ξέρω κατά πόσο τα είπα σωστά, πες μου αν πλησιάζω ή όχι στην αλήθεια, αλλά μην μου πεις επακριβώς τα γεγονότα... προτιμώ να μείνω με την απορία όσων ξέρω ήδη! :D PS: Από ποιο anime είναι το ava σου; PS2: Ο Kizaru δεν λέω, μαμάτο φρούτο και στυλάκι, κι ας μην αρέσει στους άλλους εγώ τον πάω, αλλά σαν Aokiji και Smoker για μένα δεν είναι!
Jun 04 2009 07:14