Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mad_Hatter → Zoro

he, τι εγινε, εβγαλες επιτελους τον λαχανοκοιπο που ειχες για proflle? :P Μεγιες το καινουργιο.
Jun 07 2009 02:33
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Oi που πήγε το marimo profile σου? Αλλάξες γούστα στις γυναίκες, άλλαξες γούστα κ στα χρώματα?τς, τς, τς... Για όλα η τρελοκοτσιδού φταίει!!!Α ρε Robin - chwan...αχ κ να΄ξερες!
Jun 07 2009 00:55
Photo

Zoro → Scorpion

Ωχ, ακόμη με τα παλιά links του Berserk έχεις μείνει; :oo: Το βρήκα πριν λίγο καιρό [URL="http://www.boxtorrents.com/torrent/129298/BERSERK_MANGA_VOL_1-33_added_vols_31-33_%28Warning_18_%29.html"]εδώ[/URL], σε καλή ποιότητα και με τα redone από τους Hawks μεσαία volumes, μιας και τα παλιά που είχα εγώ ήταν πολύ χάλια, βουρ να το ξανακατεβάσεις όλο... έχει καλές ταχύτητες! Για τα τελευταία που λείπουν, [URL="http://bt.evil-genius.us:60000/"]εδώ[/URL]. Και ναι, αν και προτιμώ Guts, Serpico rulz!! :bike:
Jun 07 2009 00:01
Photo

Scorpion → Zoro

ΒΑσικα μαρεσουν το ιδιο και οι δυο στην αρχη θεωρουσα τον serpico βουτυροπαιδο αλλα εχει βασανιστει κι αυτος πολυ.Θελω αν μπορεις να μ στειλεις κ κανα λινκ για να διαβαζω berserk(αν δν βαριεσαι φυσικα:D)online γτ εδω [URL]http://read.mangashare.com/Berserk[/URL] εχει μεχρι το 295 chapter και οχι μεχρι το 304 και θελω να βρω κανα σαιτ που να τα χει ολα μαζεμενα
Jun 06 2009 23:42
Photo

Zoro → Scorpion

Τόσο πολύ σου άρεσε ο Serpico; Πιο πολύ από Guts; :P
Jun 06 2009 23:35
Photo

Scorpion → Zoro

ναι ετσι λεω να χω ολο το σετακι :P
Jun 06 2009 23:10
Photo

Zoro → Scorpion

Απ' όσο ξέρω έχει πρόβλημα το site με τα avatars, οπότε υπομονή μέχρι να λυθεί! Με λίγα λόγια έχεις έτοιμο ava και μετά, αφού το βάλεις, θα αλλάξεις name σε Serpico; :hmmm:
Jun 06 2009 23:07
Photo

Zoro → GkLoc

Α ναι όντως, αφού το έχω κατεβασμένο το Cha-La και το λέει εκεί το όνομα του τύπου! :p Αν ποτέ κάνεις αυτό το AMV, link me! Τα τραγούδια που λες θα τα ακούσω στο tube τώρα, αν πορωθώ με κάποιο θα στο πω! :)
Jun 06 2009 22:53
Photo

Scorpion → Zoro

thnx και θελω και ενα καλο αβαταρ serpico εχω βρει 500 βασικα αλλα οπωτε παω να ανεβασω μ λεει unable to save the file καπως ετσι. μετα θα αλλαξω και το name μου.
Jun 06 2009 22:44
Photo

Zoro → Scorpion

lolz, indd όταν έψαχνα παλιά serpico sig δεν γνώριζα το devianart, πολύ καλή επιλογή! X)
Jun 06 2009 22:41
Photo

GkLoc → Zoro

Δεν τον παω καθολου τον Kakarroto,Vegeta 4 ever man... [B]Hinorobu Kageyama [/B]τον λενε τον τυπο,και εχει βγαλει τρομερα τραγουδακια για Anime... Thanks για το Reccomendation,μολις τωρα σκεφτομουνα να κανω ενα beta μιας και βαριεμαι την ζωη μου,και ηρθες να μου το προτεινεις,θα βαλω να κατεβασω το τραγουδακι σε λιγο,thanks και παλι.. Eγω παλι σου προτεινω αμα δε το εχεις ακουσει ηδη,να ακουσεις το Dogfight απο Initial D,τρομερο Ιαπωνεζικο τραγουδακι,εχω πορωθει τωρα τελευταια με αυτο...Eπισης απο Ayumi Hamasaki το The Game,τρομερο και αυτο,το ακουσα σε ενα Berserk amv ομως δεν υπαρχει στο Youtube να στο δειξωΤ_Τ
Jun 06 2009 22:38
Photo

Zoro → GkLoc

:hahaha: lolz, στο profile του Scorpion σχολιάσαμε μαζί την νέα sig του!! Για τον Vegeta (-ble :P) ναι, να σκεφτείς ότι τον πήγαινα πολύ στην αρχή με το όλο badass στυλ που είχε, αλλά προς το τέλος (μην πάω και σε GT, κλαφ' τα :smokingg:) κατέληξα σε Kakarotto για fave... ο δυνατότερος και πιο αστείος, Luffy-style. Το τραγούδι indd, αυτός του Cha-la είναι... ξέρεις πως τον λένε τον κύριο, μιας και τον θαυμάζω αρκετά; ^_^ Vagabond και ξερό ψωμί!! Εδώ και αρκετό καιρό είχα στο μυαλό μου να κατεβάσω την σειρά και επιτέλους το έκανα τώρα, μαζί με όλα τα anime και manga που κατέβασα... μέχρι και το πρώτο μου manga thread άνοιξα! :P Χαίρομαι πού ήδη τράβηξα τον πρώτο fan! ;p (20thCB κι αυτό κατεβασμένο και στην λίστα των must-read για το καλοκαίρι!) PS: Τώρα τελευταία ακούω πολύ το I Stand Alone των Godsmack (νομίζω το έχουν κάνει και remix οι Disturbed), που το είχε στο soundtrack του Prince of Persia 2... καθώς το άκουγα σκεφτόμουν ότι θα ταίριαζε πολύ σε ένα AMV του Luffy vs. Lucci... keep it in mind, just in case! :)
Jun 06 2009 22:29
Photo

Scorpion → Zoro

[URL]http://ketaminou.deviantart.com/art/Serpico-RTF-Collab-96849107[/URL]
Jun 06 2009 22:25
Photo

Zoro → Scorpion

Damn great Serpico sig!! :oo: Που την βρήκες; ps: ξεφεύγεις κατά 72 pxls στο πάχος της (700 pxl), ενώ με το κείμενο που έβαλες από κάτω ξεφεύγεις κατά μερικά στο ύψος της (250 pxl), resize it. :P
Jun 06 2009 22:16
Photo

GkLoc → Zoro

Δεν μπορω να βαλω ava με τιποτα!!!! Εχει αρχισει και μου σπαει τα νευρα,επισης συμφωνο μαζι σου με τον Vegeta στις ταινιες,συνεχεια στη ναρχη κανει τον manga και ολοι περιμενουμε ποτε θα ριχτει στην μαχη,εμφανιζεται,yeah πορωνομαστε τρελα,τρωει ενα hit και βγαινει εκτος....Δηλαδη ΕΛΕΟΣ,ολες οι ταινιες εκτος απο μια δυο ειναι για τον Goku,τι σπαστικο να βλεπεις εναν χαρακτηρα που δεν πολυσυμπαθεις να τα δiαλαει ολα... [spoiler]Στην σειρα τον χαλασανε και εκει τον Vegeta αλλα τουλαχιστον ο Goku ΜΟΝΟΣ του μονο τον Frieza νικησε,Vegeta pwned by Goku,Krillin,Yajirobi and Ape Gohan ,Cell pwned απο Gohan(με μικρη βοηθεια απο Vegeta),Majin Buu pwned απο Goku αλλα με τεραστια βοηθεια απο Vegeta(αφου ηταν αυτος που σκεφτηκε ενα φοβερο σχεδιο με τις Dragonball ωστε να τον βοηθησουν) κ Mister Satan(που χωρις αυτον δεν θα μαζευε την απαραιτητη δυναμη ο Goku να κανει το Genki Dama![/spoiler] τσεκαρε opening [URL]http://www.youtube.com/watch?v=yc4uY4MdqmI[/URL] Σου θυμιζει κατι η φωνη? hint:Chala~Head~Cha~La... Μολις τωρα κατεβαζω και το Vagabond,ωραιο μου φανηκε,ελπιζω να μου αρεσει,διοτι εκτος απο Berserk k 20th Century Boys δεν εχω διαβασει αλλο manga... Αυτα για τωρα fellow marimo...
Jun 06 2009 21:16