Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

JiraiyaSannin → Zoro

na...nakama?!?!?:nanana: cu around ρε τρελε :kakashithumbup:
Ιούν 16 2009 14:39
Φωτογραφία

Dark_Venus → Zoro

Και ο Ζερό μ αρέσει... Δεν έχω πρόβλημα εγώ...όλοι κούκλοι είναι χαχαχαχαχα :P Χαχαχα δε θα σαι καλά :P Συγνώμη για το θάρρος master........να πώ πέντε φορές master Zoro rules? ε;ε; Ναιιιιι LP!!!! Δεν ειμαι Yuki hater, απλά πιστεύω υπήρχαν πολύυυ καλύτερες. Εμένα μ αρεσουν δυναμικότερες παρουσίες... ;)
Ιούν 16 2009 12:30
Φωτογραφία

kelborn3 → Zoro

[QUOTE][SIZE=1][SIZE=2]Όσο για τον φίλτατο Max από κάτω, με έχει βοηθήσει αρκετά... με τα spoilers του, δεν αντιλέγω!! :hahaha: (aka προειδοποίηση είναι, beware of his (un)spoiler tags!! Πέραν μερικών τέτοιων όμως ήταν πάντα διαθέσιμος όταν τον χρειάστηκα, δεν μπορώ να πω, σου επιτρέπω να του μιλάς λοιπόν! ;D)[/SIZE][/SIZE][/QUOTE] FAIL:nod:
Ιούν 16 2009 10:26
Φωτογραφία

Zoro → Korkofilaki

*no cheesy introduction this time* :P Έριξα μια ματιά και στο anime του Rurouni και όντως μου φάνηκε με πιο πολύ δράση, ελαφρύ κλίμα, αλλά και παιδικότητα από το OVA, μακάρι να είναι καλό γιατί άκουσα έπεσαν πολλά fillers! (damn κι εδώ πρέπει να κοιτάξω και το manga δλδ ε; :uhh: τουλ είναι μόνο το τέλος!) Για το Naruto, αν και απ' το λίγο που είδα φάνηκε να έχει καλό δράμα για το είδος του, έχει πολύ παράξενες τεχνικές... δλδ από την μία εξηγούνται με έναν πολύ καλό τρόπο: αυτό του chakra (κάτι αντίστοιχο με το the force του star wars ή του ki του DBZ :P), κάτι που δεν γίνεται τόσο ικανοποιητικά στο OP, αλλά από την άλλη στο OP, αν και βλέπεις κάποιες τρελές δυνάμεις, ως εκεί φτάνει! Μερικούς απ' αυτούς τους φορείς παράξενων δυνάμεων συχνά δεν τους ξαναβλέπουμε πιο κει, αν νικηθούν πχ! Στο Naruto ενώ, για να καταλάβεις, οι πρωταγωνιστές και μόνο έχουν όλοι τους μια γκάμα παράξενων τεχνικών, όπως να μετατρέπονται όλοι σε διαφορετικά πρόσωπα και σώματα (που στο OP τέτοια ικανότητα μόνο ένας μπορεί να έχει σε όλο τον κόσμο της σειράς, ενώ στο Naruto είναι κάτι standard που κάνουν όλοι, τουλάχιστον ανάμεσα στους πρωταγωνιστές), μέχρι το πιο άκυρο, ένα επεισόδιο όπου ο ίδιος ο Naruto μεταμορφώθηκε σε Shuriken... κοινώς, μετατρέπονται και σε αντικείμενα, όπως τον Oolong από το DB, αλλά εκείνο δεν έπαιρνε τον εαυτό του τόσο σοβαρά :frozen: νταξ, όσο καλή εξήγηση κι αν δόθηκε δεν μου πολυάρεσε το θέαμα τότε! Με λίγα λόγια αυτό που θέλω να πω είναι, αν και έχει προοπτικές να πει μια καλή ιστορία με βάσεις και καλές ιδέες, μάλιστα καλύτερες απ' αυτές του OP που εξηγούνται πολύ λιγότερα πράγματα, κάπου την χάνει την μπάλα, ενώ το OP όχι, όχι τόσο πολύ τουλάχιστον... γιατί σου δίνει ένα στάνταρ σενάριο, με τα κενά του, αλλά χωρίς να το κουράζει πολύ, φτάνοντας έτσι σε σημεία άπαιχτου γέλιου ή/και συγκίνησης, κάτι που στο Naruto δεν παρατήρησα σε τέτοιο βαθμό από το λίγο που είδα. Πρέπει να δω περισσότερο βέβαια για να κρίνω καλύτερα αλλά πιστεύω δεν θα αλλάξω άποψη κατά πολύ, θεωρώ ότι το παρακάνει κάπως στην προσπάθειά του να πει μια καλή ιστορία, ίσως παίρνοντάς την υπερβολικά σοβαρά, ενώ είναι shonen με τα κενάκια του... το OP παρ' ότι έχει κι αυτό τα κενάκια του στοχεύει πιο χαμηλά και πετυχαίνει imo! :gotit: (κάτι σαν να συγκρίνουμε το Planet Terror με το Death Proof αν έχεις δει τις ταινίες :P) Άλλες ομοιότητες με το DB που θυμήθηκα btw είναι ότι τα άλλα 2 μεγάλα shonen δεν έχουν πάνω από 3-5 ταινίες το καθένα, ενώ το OP ήδη βγάζει δέκατη του όπου να 'ναι, big ακόμη κι εκεί, σαν το DB!! :hahaha: Οι περισσότερες κλασικά δεν είναι φοβερές, αλλά 2-3 ξεχωρίζουν, έως την 10η που την γράφει καθαρά ο Oda, θα βγει τέλος του χρόνου και αναμένεται να είναι η καλύτερη! Όπως τα λες πάντως, ήταν λες και έβλεπα των ορισμό του OP μπροστά μου! Αν και έχει cool/δυνατούς εχθρούς, σε όλες σχεδόν τις μάχες θα δεις και το κωμικό στοιχείο μέσα, σπάνια μια μάχη είναι 100% σοβαρή, όλο και κάποια βλακεία θα κάνει κάποιος, σαν το πρώτο DB δλδ! Προβλέπω να σου αρέσει επομένως! :ureshii: Ατς, ώστε το manga διάβασες του Berserk! Ναι όπως τα λες και πάλι, λέει μια πολύ ωραία ιστορία, ειδικά αν σε βάλει στο κλίμα της όπως έκανε με μένα, αλλά πρέπει και να σ' αρέσουν αυτά... να πω την αλήθεια στην αρχή έχει και κωμικό στοιχείο τον Puck, το ξωτικό που γνωρίσαμε πρώτες σελίδες και μάλιστα πιο κει γίνεται ακόμη πιο αστείος, ενώ αποκτάμε κι άλλους κωμικούς χαρακτήρες, αλλά δεν έχει τόσα γέλια όσο το average shonen σου, οπότε ναι, απόφυγε το αν δεν αντέχεις τέτοια! :P Αυτά και πάλιιιι! :hot:
Ιούν 16 2009 06:32
Φωτογραφία

Zoro → Dark_Venus

Zero;;; :oo: Σαν πολύ θάρρος δεν πήραμε;; Θα με βγάλεις και bishie τώρα;; :burningbe3: 30 επεισόδια One Piece και 10 Berserk (για αρχή), ένδειξη μετάνοιας!! /evil :p Μεχ, τουλάχιστον έχουμε κοινά γούστα στα συγκροτήματα, κάτι είναι κι αυτό, LP ftw!! [quote]Ο Μάκης είναι όλα τα λεφτά έχει απίστευτο γέλιο!ουιιι![/quote]Call him Max... and save that for after the spoilerbeam! XD Έλα καλέ μόνο 405 επεισόδια είναι το OP (και πάει για άλλα τόσα!), χαλαρά!! :P Επίσης Yuki hater βλέπω, αρκεί! Τίγκα στα bishies το anime πάντως, το μοναδικό απ' όσα έχω δει όπου οι άντρες είναι πιο όμορφοι από τις γυναίκες (shoujo σου λένε μετά!! fanservice ftw!). :P
Ιούν 16 2009 03:45
Φωτογραφία

Adventurer → Zoro

Χαιρομαι που το βλεπεις κι εσυ ετσι :) Μολις ειδα το εν λογω σχεδιο στο wallpaper ενα πραγμα σκεφτηκα, οτι εξεφραζε απολυτα και με απλο τροπο την εικονα του φοιτητη που ειχα στο μυαλο μου - χαλαρος, ανεμελος και με μια μπιριτσα στο χερι. Θα περιμενω τα σχολια σου οταν καποτε δεις τη σειρα, δεν ξερω αν θα σε ξετρελανει ή οχι, αλλα απ'οσο σ'εχω ψυχολογησει σιγουρα θα σου αρεσει εστω και λιγο.
Ιούν 16 2009 02:59
Φωτογραφία

Korkofilaki → Zoro

3, 2, 1, GO!:bike: Σειρες: Απο Fullmetal Alchemist θα εχεις και μπολικο πραγμα να δεις γιατι η παλια σειρα ειναι διαφορετικη απο την καινουρια που προβαλλεται τωρα. Στο Rurouni Kenshin μην περιμενεις να δεις τη "βαρια" ατμοσφαιρα που εχουν τα OVA (που να δεις τι δραμα πεφτει στο Reflection:uhh:) αλλα θα δεις μπολικη δραση. Για το αληθινο τελος της σειρας ομως θα πρεπει να διαβασεις το manga. Το Slayers κατα τη γνωμη μου βλεπεται με μια σχετικη ξεκουραση γιατι πεφτει μπολικο γελιο, ακομα και σε οσα fillers εχει. και το σεναριο ειναι εντελως φλου (βιρα τις αγκυρες κι οτι μας τυχει στο δρομο) με αποτελεσμα να ειναι αναλαφρη σειρα. Naruto: Το Naruto κατα τη γνωμη μου εχει οντως πιο ομοιες μαχες με το DBZ, τουλαχιστον οπτικα. Απλα νομιζω πως το παρακανουν ωρες ωρες με τα δραματα και τις εχθρες. Και ειναι και κατι αλλο απροσδιοριστο. Δεν ξερω πως να το εξηγησω, αλλα οταν βλεπω/διαβαζω Naruto νιωθω οτι λειπει κατι.:bahhh: One Piece: Αυτο το διασκεδαστικο και παραμυθενιο στοιχειο ειναι νομιζω που με τραβηξε πιο πολυ και θελω να συνεχισω αυτη τη σειρα καποια στιγμη. Απο τις φασεις του DB, η αγαπημενη μου ειναι το παλιο, οταν ο Goku ηταν μικρος. Τοτε το DB εδινε περισσοτερη βαση στο γελιο παρα στο πως θα γινει μια μαχη πιο επικη και πορωτικη απο την προηγουμενη οπως εγινε στο DBZ. Οπως το λες, κι εγω περιμενω να κανω τρελα γελια με το OP. Και φυσικα με το DBZ εχω προπονηθει στους μαραθωνιους anime.:orly: Berserk: Πρωτα απ'ολα να σου πω οτι καθε φορα που θελω να δω μια σειρα σχεδον παντα ξεκιναω απο το manga για να τη δω σε πιο "πρωτοτυπη" μορφη. Ακομα δεν εχω κοιταξει το anime (εκτος απο σκορπιες σκηνες) αλλα απο manga διαβασα περιπου δυο τομους. Η ιστορια μου φανηκε ενδιαφερουσα, αλλα ειναι το ολο κλιμα της σειρας που ειναι βαρυ για μενα. Δεν ειναι οτι μ' ενοχλει η βια και οι υπερβολικες λεπτομερειες στις μαχες:erk:, απλα ειναι το οτι σε γενικες γραμμες μου αρεσουν σειρες που σκαει και λιγο το χειλακι σου. Αν συνεχισω θα τα παρω σιγα-σιγα.:knock-knock: Neko Majin Z: Δε μπορεις να το πεις και συνεχεια, γιατι πρωτα απ' ολα δεν εχει καν σεναριο της προκοπης. Απ' οτι καταλαβα, μολις ο Toriyama τελειωσε το DBZ αποφασισε να κανει παρωδια τις μαχες. Αν και ο πρωταγωνιστης ειναι ασχετος (μα εντελως), καποιοι χαρακτηρες του DBZ εμφανιζονται ως guest σε κεφαλαια, οπως κι ενας καινουριος Saiyan, κι ενα αγνωστο μελος της οικογενειας του Freeza. Ολοι αυτοι φυσικα πολεμουν τον πρωταγωνιστη. :hahaha: Καλα, παιζουν και ποδοσφαιρο, αλλα αντιπαλοι παντα. DBAF: :canthelp:Ε, φυσικα, ο τυπος που το κανει ειναι ταλεντο. Εχει πιασει το σχεδιο και το παιζει στα δαχτυλα. Βεβαια το σεναριο ειναι "καπως":nosey: ("Μου χα χα, ειμαι ο σατανικος κλωνος του Goku!!!:burningbe3:" η "OMG, η μανα του Freeza ειναι μια κακιασμενη Kai!!!:oo:" η "Ενταξει, ας γινουμε ολοι SSJ4 για την πλακα μας!!!:bike:" κτλ), αλλα παραμενει ενα απο τα καλυτερα doujinshi. Till the next time :byejg9:
Ιούν 15 2009 19:22
Φωτογραφία

Dark_Venus → Zoro

Χαχα είδες master θυμάμαι πολλά για σένα... :P Εμ βασικά, λίγο είναι γράφω και περισσότερο :P Έχω αρκετό χρόνο αλλα ακόμα περισσότερη βαρεμάρα... :P Ομως θα κάνω μια προσπάθεια χεχε (ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ) γκουχ ναι; τι έλεγα; Εμ μια προσπάθεια θα την κάνω. My beloved master serving you is my priority... :D Ε το θεωρήσαμε δεδομένο ρε συ γι αυτο... [I]I watch how the moon sits in the sky in a dark night,[/I] [I]Shining with the light from the sun,[/I] [I]But the sun doesnt give light to the moon, assuming the moon's going to owe it one[/I] [I]It makes me think of how you act to me.... [/I]Ο Μάκης είναι όλα τα λεφτά έχει απίστευτο γέλιο!ουιιι! :wooi2: Μπα ξέχνα το... Δεν μπορώ master Zero, ζήτα μου οτι θες αλλά αυτό είναι wayyyy too much.:nod2: Θα φτάσει σε λίγο σε επεισόδια τη λάμψη.:hahaha: Θέλω να βάλω την Rima αβαταρ αλλά δεν αλλάζειιιι... Η Ruka είναι θεα ρε σύ. Είναι πανέξυπνη. Αλλα εμένα μ αρέσει ο Kaname......αχ.....:wooi2::kawaii::lovulovu::love:
Ιούν 15 2009 15:43
Φωτογραφία

Zoro → Adventurer

That I am! XD (κάτι μου 'λεγε μέσα μου ότι θα το πεις!) Την γνωρίζω την σειρά και την έχω κατεβασμένη μάλιστα, τώρα αν θα μου αρέσει το είδος... άγνωστο! Πάντως έχω ακούσει καλά λόγια! Thx όπως και να 'χει... πόλυ cool ava, απλό και never aging! :)
Ιούν 15 2009 13:03
Φωτογραφία

Adventurer → Zoro

Slowpoke :hahaha: Το εχω παρει απο ενα wallpaper του Honey & Clover, ενα πολυ καλο ανιμε που εχει φοιτητες ως πρωταγωνιστες. Αν δεν το εχεις δει και σου αρεσουν τα josei το συνιστω ανεπιφυλακτα, υπαρχει για κατεβασμα [URL="http://www.anime.gr/forums/downloads.php?do=cat&title=honey-clover&id=16"]στο DDL μας[/URL] :)
Ιούν 15 2009 12:54
Φωτογραφία

Zoro → Adventurer

Το έχω απορία εδώ και πολύ καιρό (1 χρόνο+), αλλά πάντα ξεχνιόμουν να σε ρωτήσω και επιτέλους θυμήθηκα: το ava σου από ποιο anime είναι; :P
Ιούν 15 2009 12:43
Φωτογραφία

Zoro → Korkofilaki

Daily Delivery! :gotit: Ναι, κι εγώ παρατήρησα ότι σε κάποια επεισόδια του Greek Dub τον λέγαν ο Φρίζερ, ενώ σε άλλο τον είπαν η Φρίζερ... φαίνεται ούτε αυτοί δεν ήταν σίγουροι για το φύλο του!! :hahaha: Όσο για το Kabamaru πλάκα πλάκα αν το κοιτάξεις στο anidb φαίνεται πως η ελληνική μεταγλώτιση είναι η μόνη που κυκλοφορεί πια, πέρα από την ιαπωνική... οπότε σεβασμός, όσο σάπιο κι αν είναι!! XD Από τις σειρές που ανέφερες έχω στην watch list και κατεβασμένα ήδη Fullmetal και Rurouni (αν και απ' αυτό έχω δει τα 4 ovas - trust and betrayal, που ήταν απίστευτα!), ενώ το slayers το έχω μόνο ακουστά αλλά το άφησα για άλλη φορά, too many series to watch!! :hot: Τώρα, για Naruto και OP: Όσο αφορά τις μάχες και ανάπτυξη χαρακτήρων από το λίγο Naruto που έχω δει, μου φάνηκαν καλύτερα και πιο μελετημένα, δυστυχώς ειδικά σε μάχες το OP χαλάει αρκετά imo, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχει τις καλές του! Απλά αυτές του Naruto είναι που θα σου θυμίσουν πιο πολύ DBZ, με αύρες και κύματα! Ως προς τα υπόλοιπα, υπάρχουν αποδείξεις ότι το OP είναι ο διάδοχος του DBZ (χωρίς να σημαίνει ότι το αντέγραψε, αν και σίγουρα επηρεάστηκε): - Το πόσο μοιάζουν μερικοί χαρακτήρες και ειδικά οι 2 lead στο έχω αναφέρει! - Ο Oda ήταν fan του Toriyama και του DBZ και μάλιστα οι 2 τους είναι και αρκετά φίλοι, αν και φαντάζομαι θα το ξέρεις! - Το OP το ανέλαβε η Toei, η ίδια εταιρία που έκανε το DBZ, talk about coincidences!! :oo: - Οι ταινίες του OP, μιας και filler κι αυτές, δεν ξέρω αλλά όταν τις έβλεπα μου έφερναν στο μυαλό το κλίμα αυτών του DBZ, θα δεις κι εσύ! - Έχουν άπειρα επεισόδια και τα 2, αν και το OP απ' όσο φαίνεται θα το ξεπεράσει κιόλας! :tensai: -Τα songs και OPs και των 2 είναι απείρως πορωτικά! - Και τα 2 έχουν αυτό το feel good αίσθημα που, προσωπικά τουλ, ένιωθα μετά το τέλος κάθε μεγάλης μάχης Μοιάζουν αρκετά λοιπόν, αν και έχουν και 3 μεγάλες διαφορές: το OP σε αρκετές στιγμές, για να μην πω τις περισσότερες, είναι πιο πολύ παιδικό από το DBZ... αστεία, ατάκες στις μάχες, γκάφες κλπ είναι περισσότερες και, [U]αν και το κάνει πιο διασκεδαστικό και αστείο από το DBZ γενικά μιλώντας[/U] (ξεκαρδίστηκα πολύ περισσότερο με το OP παρά το DBZ, που βρήκα τα περισσότερα αστεία άνοστα), το κάνει και πιο σπαστικό μερικές φορές με την παιδικότητα του. οι μάχες του DBZ σε γενικές γραμμές δεν θα έλεγα ότι διαφέρουν πολύ ως προς στυλ απ' αυτές του OP (με την έννοια της μάχης χωρίς πολλή στρατηγική και του στυλ να τα παίρνεις στο τέλος και νικάς τον εχθρό, όχι ως προς τα μέσα/κινήσεις που διαφέρουν και μοιάζουν πιο πολύ στο Naruto, όπως είπα!), αλλά του DBZ νικάνε ως προς πρωτοτυπία/πόρωση για μένα, που ξαναείδαμε τόσο φοβερές μάχες στον αέρα, με τηλεμεταφορές/γρήγορες μετακινήσεις, κύματα κλπ; 8) αν κάπου υπερέχει κατά πολύ το OP είναι το background (όλο αλλαγές τοπίων έχουμε), φαντασία (αν και πρέπει να παραδεχτώ ότι και το DBZ είναι φοβερό εκεί, αλλά το OP φέρνει πιο πολύ σε παραμύθι imo) και συγκίνηση/suspense, που είναι σαφώς καλύτερα μιας και σε κάποια σημεία η ιστορία έχει γίνει πολύ πιο μελετημένα και έξυπνα... δεν συγκινήθηκα ποτέ τόσο με το DBZ, κυρίως πορωνόμουν ας πούμε! Σαν σύνολο πιστεύω θα σου αρέσει πάντως, αν αντέξεις να δεις όλα τα eps, μετράμε 405 as of now και συνεχίζει για άλλα τόσα! :hehe: Berserk: Αν σου πω ότι παίζει να είναι η καλύτερη ιστορία που έχω διαβάσει/δει σε animanga, θα το πιστέψεις; :P Βέβαια ναι, είναι θέμα γούστου και σίγουρα δεν πολυπροτείνεται σε κορίτσια και τύπους με αδύνατα στομάχια... αν αντέχεις την δόση βίας ωστόσο, πιστεύω σε ανταμείβει με το παραπάνω με την φοβερή ιστορία του! Θα ρωτήσω μόνο, μιας και φαντάζομαι με το anime ασχολήθηκες, μέχρι πιο ep είδες; Ρωτάω γιατί, αν είδες μόνο το πρώτο, χάθηκες και μετά το dropαρες, το συγκεκριμένο πρώτο επεισόδιο της σειράς παίζει να είναι ένα από τα πιο mind-f@king που υπάρχουν και σε αποπροσανατολίζει πολύ από την σειρά (κοινή πάθηση), ενώ σου spoilαρει ένα χοντρό κομμάτι του τέλους, μιας και ουσιαστικά παίρνει μέρος μετά το τέλος της, οπότε και συστύνω στους νέους viewers να το αποφύγουν, να ξεκινήσουν από το δεύτερο και, αφού τελειώσουν την σειρά, να δουν και το πρώτο! Οπότε αν όντως τα παράτησες στο πρώτο θα σου συμβούλευα να του δώσεις άλλη μια ευκαιρία! Extra (ταινία ή μάλλον anime το κάναμε! :hot:): Δεν το είχα ξανακούσει αυτό, ότι υπήρχε συνέχεια/parody της σειράς, νόμιζα ότι σύμφωνα με τον Toriyama όλα τελείωσαν μετά το τέλος του Z! :oo: Θα το έχω υπόψην λοιπόν και ομοίως θα σου συστήσω το καλύτερο doujinshi manga για την συνέχεια του DBZ, που, αν και fanmade, απ' όσα ακούω είναι πολύ καλό, το DB AF! Το βρίσκεις [URL="http://desirecampbell.com/project/dbaf/"]εδώ[/URL], αλλά να φανταστώ το γνώριζες ήδη, σωστά; :P
Ιούν 15 2009 05:20
Φωτογραφία

Zoro → Dark_Venus

Lolz, πέραν του ότι βλέπω θυμάσαι που σπουδάζω, κάθισες και σκέφτηκες/έγραψες όλο αυτό το μακρινάρι... δεν μπορώ να πω, με τιμά! :blush2: [SIZE=1] reverse logic και εγώ XD [SIZE=2] Να βρεις χρόνο να σώσεις και την ημέρα σου πάντως είναι η απάντηση, αλλά μην ξεχάσεις και τα καθημερινά σου καθήκοντα...[/SIZE] (να με υπηρετείς πιστά, όχι τπτ άλλο! XD) [SIZE=2] Πλάκα έχει που λέμε για τα άλλα των Papa Roach και το Take Me δεν το αναφέρουμε πέρα από τα lyrics!! Κι αυτό πολύ φοβερό τραγουδάκι!! Όσο για τον φίλτατο Max από κάτω, με έχει βοηθήσει αρκετά... με τα spoilers του, δεν αντιλέγω!! :hahaha: (aka προειδοποίηση είναι, beware of his (un)spoiler tags!! Πέραν μερικών τέτοιων όμως ήταν πάντα διαθέσιμος όταν τον χρειάστηκα, δεν μπορώ να πω, σου επιτρέπω να του μιλάς λοιπόν! ;D) Σχετικά με animu, το αδικείς το One Piece συγκρινωντάς το με την πατάτα του alter, καμία σχέση με το ιαπωνικό, που βελτιώνεται άπειρα πιο κει και θεωρώ θα σου άρεσε ακόμη και σένα! Will you give it a future try someday, for master's sake?? :blingeye2: PS: Η Ruka δεν με τρέλαινε να σου πω την αλήθεια, αλλά συμφωνώ για Rima, σαν μια σοβαρή Misa ήταν, needed more screen time!! :emptyonexg1: [/SIZE][/SIZE]
Ιούν 15 2009 02:49
Φωτογραφία

Korkofilaki → Zoro

Αρχιζουμε λοιπον.:congrats: Greek Dub::hahaha: Καλα, η ελληνικη μεταγλωττιση ειναι epic LOL, γι' αυτο και μου αρεσει απο κωμικης αποψης. Κατι σαν την επικη μεταγλωττιση του Kabamaru. Αντι να την βριζω γελαω με τις φωνες, μη ζηταμε και πολλα απο τις ελληνικες μεταγλωττισεις. Τωρα τελευταια μονο εχουν φτιαξει καπως τα πραγματα σ'αυτον τον τομεα των anime/cartoons. Αλλα εχω απορια σχετικα με τα ελληνικα επεισοδια, απο που στο καλο τα πηραν και τα μεταγλωττισαν; Κατα καιρους εβαζαν ενα γαλλικο ΟΡ, αλλα απ' οσο εχω προσεξει τα ονοματα που χρησιμοποιουν ειναι σαν αυτα του ιταλικου dub; Αν εκαναν τη σειρα τοσο μπαχαλο, λογικο ειναι να ειναι ετσι το ελληνικο dub και να αλλαζουν τα ονοματα 15 φορες στο ιδιο επεισοδιο... (Tυχαια στο YouTube ακουσα και το γαλλικο dub... τι ηταν αυτο! Σαν αδρφες μιλαγανε, ειδικα ο vegeta...) Videl: Ε ναι, το μαλλι πιο καλο ηταν κοντο. Κι εμενα δε μ'αρεσαν τα μαλλια που ειχε μετα απο αυτο. Τα κοτσιδακια τρωγοντουσαν καπως αλλα την εδειχναν πιο μικρη. Και δε νομιζω να της πηγαινε ελευθερο το μαλλι, δε θα εφερνε και πολυ σε fighter χαρακτηρα. :nosey: Ναμεκιανοι: Στην αρχη, με τον "γερο" Piccolo, το θεμα ηταν "μουσικα οργανα". Ο Piccolo ειχε ξερασει κατι βοηθους με ονοματα οπως Tambourine και Cymbal. Πιο μετα ομως, και ο πλανητης Namek αλλα και τα ονοματα των Ναμεκιανων εχουν σαν θεμα τα σαλιγκαρια. Ο Nail π.χ. βγαινει απ'το snail, και καποιος αλλος που λεγοταν Cargo βγαινει απο το escargot. Namekuji επισης σημαινει γυμνοσαλιαγκας. Τωρα για τα υπολοιπα δεν ειμαι και τοσο σιγουρη, εχουν κατι να κανουν με slang words στα ιαπωνικα. Αν ψαξεις σε διαφορα DBZ fansites θα βρεις κι αρκετους πινακες/λιστες με τις σημασιες των ονοματων. Αλλες σειρες: Λοιπον, εχω πολλες αλλες σειρες που μου αρεσαν, αλλα στην κορυφη μαζι με το DB ειναι λιγες αυτες που πραγματικα με ενθουσιασαν. Τα τοπ μου ειναι φυσικα το DB/Z, Fullmetal Achemist, Rurouni Kenshin και Slayers (<- σ'αυτο αρχισα να βαζω και ελληνικους υποτιτλους). Ασχοληθηκα καμποσο και με Naruto και One Piece, και ιδου τα αποτελεσματα: Naruto: Ειδα αρκετη απο τη σειρα αλλα δεν καταφερε να με ενθουσιασει. Βαρεθηκα να ψαχνω ποιος νιντζα ειναι ποιος, και ποιος νιντζα εχει σκοπο της ζωης του να φαει ποιον. Αποφασισα να το αφησω στον αδερφο μου.:yawn2: One Piece: Ειδα λιγο κι απ'αυτο και αποφασισα πως εχει μεγαλες προοπτικες να μου αρεσει (καθως και αρκετες ομοιοτητες με DB). :orly:Θα συνεχισω καποια στιγμη, οταν βρω χρονο (καταλαβαινω τη φραση otakuism is killing me περισσοτερο απ'οσο νομιζεις, κι εγω στην ιδια φαση ειμαι):nanana: Μιας και ανεφερες και το Berserk, του εχω ριξει κι αυτουνου μια ματια αλλα αποφασισα πως ειναι πολυ "βαρυ" για μενα. :uhh:Θελω τα anime μου να εχουν γελιο. Το πιο σοβαρο που αντεχω ειναι το manga Blade of the Immortal. Extra: Aφου δεν εχεις χρονο για το DB manga, μπορεις να ριξεις μια ματια στη σειρα Neko Majin Z του Toriyama. Ειναι πολυ μικρη (5 κεφαλαια μονο) και ειναι κατι σαν συνεχεια/παρωδια του DBZ. Bye for nao:byejg9:
Ιούν 14 2009 16:44
Φωτογραφία

Dark_Venus → Zoro

Aw....How sweet indeed....:wooi2::gotit: Ο Ζoro kun δεν θέλει το κακό μου χεχε....:wooi2: [SPOILER]([I]Και κάπου στην Ιταλια ένας νεαρός με το όνομα [... ]γνωστός όμως ως Zoro, βαδίζει αγέρωχα. Κατευθύνεται προς ένα απόμερο καφέ και περιμένει τους συνεργάτες του να φανούν. Σε λιγότερο απο πέντε λεπτά καταφτάνουν τρείς μεγαλύτεροι σε ηλικία άνδρες. "Αργήσατε." είπε αυστηρά. Εκείνοι φάνηκαν να τρομάζουν στην ιδέα και μόνο οτι ο όμορφος νέος μπορεί να θύμωσε και απευθείας έσκυψαν το κεφάλι. "Sumimasen, master. Ποιόν Καθαρίζουμε σήμερα...;" Ο άδρας με το ψευδόνυμο Ζορό, δείχνει το άβαταρ της κοπέλας που πλέον βρίσκεται στο στόχαστρο της Ιταλικής μαφίας. "Όπως επιθυμήτε." Οι τρείς άνδρες σηκώνονται απο το τραπέζι και τον αφήνουν μόνο. Ο Ζορό χαμόγελά και παρακολουθεί τις φιγούρες τους να απομακρύνονται. Σε λιγάκι, θα είναι η δική του σειρά να φύγει.) [/I]Εκτός αν έχεις death note, οπότε το παραπάνω σενάριο είναι ακυρο...[/SPOILER] Πλάκα πλάκα και γώ κάποια στιγμή πρέπει να save my own day αλλα βαριέμαι πολύ...:nanana: Τα κομμάτια που ανέφερες απλά τα Σ Π Α Ν Ε... Εγώ τους γνώρισα μεσα απο το scars και τυχαία άκουσα το getting away with murder.... So take me (take me) and let me in Don't break me (don't break me) and shut me out I'm burning in the heavens, and I'm drowning in a hell And my soul is in a coma, and none of my friends can tell That I'm reaching out and getting nothing, this is just story of a broken soul As days go by my heart grows cold I can't seem to let this all pass me by ..
Ιούν 14 2009 11:29