Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → Korkofilaki
I just met my match/nemesis, ένα άτομο που δεν βαριέται να διαβάζει/γράφει!! :hahaha:
Εννοείται ότι μιλούσα για τα λεγόμενα του forum ότι είσαι η πιο καμμένη, όχι σε παγκόσμιο επίπεδο... αν το δούμε έτσι υπάρχουν άτομα που ξεπερνάνε σίγουρα κάθε τι κάνω καλά ή ασχολούμαι πολύ! :nanana:
Στην "μικρή" κοινότητα του forum με τα 10000 μέλη της όμως είσαι η DB queen, κι αυτό είναι κάτι!!
Χοχο ξέρω πολύ καλά τι εννοείς σχετικά του να βλέπεις κι άλλα πράγματα σε ένα anime/ταινία, πίσω από μάχες και ξύλο και που πιθανώς δεν βλέπει κανείς άλλος ή έστω βλέπουν, αλλά άλλα πράγματα στην ίδια σειρά... το ξέρω γιατί κάτι παρόμοιο παθαίνω με One Piece και Berserk, όπως και διάφορες ταινίες, είναι διαφορετικός ο αντίκτυπος στον καθένα! (μέχρι που φτάνεις να ακούσεις και φωνές που μόνο εσύ ακούς... πλησιάζω! :dazed:)
Ναι ήμουν τυχερός και πρόλαβα την εικόνα σου με τα μαλλιά του Vegeta, νομίζω μάλιστα την είχα σχολιάσει από κάτω, damn epic stuff!! XD
Σχετικά με τις φωνές (πάλι) ξέχασα να σου πω και ότι όσο θαυμάζω το ιταλικό dub, άλλο τόσο βρίζω το ελληνικό! :hahaha:
Και δεν είναι να πεις το δα 1-2 φορές το ελληνικό, αν και σίγουρα παρακολούθησα πιο πολλά στα ιταλικά υπήρχε μια περίοδος που τα έβλεπα και τα 2 στην TV!
Ενδεικτικά:
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=xgYRqXCwliY[/URL]
... κάτι τέτοια με κάναν να γελάω, πως τα κατάφεραν και χάλασαν όλες τις φωνές; :frozen:
(Σε βρήκα Βεντσέτα! Είμαι ο θρυλικός Σούπερ Σάγια! και το καλύτερο: Σογκόκου!!)
Κι εσύ έχεις σε χαμηλή θέση το ελληνικό ή είσαι συναισθηματικά δεμένη μαζί του όπως εγώ με το ιταλικό;
Επίσης ενδεικτικά (αν και νομίζω στο είχα ήδη δώσει):
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=eAWlo2s0iHw[/URL]
Ειδικά στην αρχή γίνεται μια άριστη σύγκριση του It Goku vs. Jap Goku... πιο κει έχει και Vegeta! Δες κι εσύ και πες εντυπώσεις! (ps: είναι λίγο κακός ο ήχος)
Το manga τώρα: θα 'πρεπε να το διαβάσω ως fan, αλλά που χρόνος, εδώ πέρα θέλω να ξαναδώ το ιταλικό DB τώρα που κατέβασα όλα τα eps και δεν προλαβαίνω, έχω και άλλα τόσα καλά manga και anime να δω/διαβάσω... damn, otakuism is killing me! :uhh:
Για την Videl: ναι, το θυμάμαι το σκηνικό με τα μαλλιά (lolz!), το αποτέλεσμα είναι πάντως ότι της βγήκαν πολύ καλύτερα τα κοντά, ακόμη και το πρόσωπο ηρέμησε κάπως, ενώ παλιά έμοιαζε εξαγριωμένη!
Τώρα αν τα άφηνε ελεύθερα μπορεί και να της πήγαιναν πάλι, αλλά οι κοτσίδες ήταν fail! :dazed:
Συμφωνείς ή τσου btw; :P
Είχα διαβάσει πριν πολλά χρόνια από που βγαίνει το όνομα της Bulma, αλλά δεν ήξερα ότι και όλη η οικογένειά της είχε την ίδια μοίρα!! :oo:
Επίσης ήξερα για τους Saiyans (kakarotto-carrot,vegeta-ble,raditz-radish κλπ), αλλά όχι για το όνομα αυτό της φυλής τους!!
Για τους Namekians μόνο τον Piccolo ήξερα, αλλά δεν το είχα φανταστεί για τους υπόλοιπους, άσε που στα ιταλικά σημαίνει μικρός και στο It Dub το κάνανε Junior (με προφορά Yunior) και δεν του πολυέδωσα σημασία!! :hahaha:
Οπότε από που έβγαιναν τα ονόματα των Nail (ο πολεμιστής από τον Namek που ενσωματώθηκε στον Piccolo, νομίζω έτσι λεγόταν) και Dende;;
Επίσης μην ξεχνάμε την Frieza family... που έβγαιναν όλοι από παγοψύκτες/κλιματιστικά! XD
Celipa ε; Κάτι μέσα μου έλεγε ότι θα ήξερες και το όνομά της, έπεσα μέσα! :terror2:
Και πολύ καλή η θεωρία σου περί στρατιωτικής Saiyan κοινωνίας, βγάζει και πολύ νόημα... αυτό θα πει αναλύω ένα φαινομενικά παιδικό shonen σαν το DBZ!!
Τέλος, πέρα από DB ποιες άλλες σειρές σ' άρεσαν; (δεν μπορεί, θα υπάρχουν! :nanana:)
Και επίσης, με τα άλλα 3 shonen, έστω Naruto και One Piece πως και δεν ασχολήθηκες καθόλου;;
Αυτά για σήμερα! :gotit:
Ιούν 14 2009 03:05
Zoro → Dark_Venus
Εγώ... κάτι... κακό... σε... σένα;;; :dazed:
I wouldn't dare! :blingeye2:
Not just any day, I'm gonna save [B]my[/B] day! (aka I live the second life of a student... me is special! :wooi2:)
Getting Away With Murder από Papa Roach, damn fave κομμάτι... τι μου θύμησες :if: , το άκουγα όταν ήμουν 3η λυκείου περίπου, fave μαζί με Not Listening και Scars!
Ενημερωμένη η ακόλουθος μου! :tensai:
[FONT=Verdana]
[/FONT][I][FONT=Verdana]So take me (take me) and let me in
Don't break me (don't break me) and shut me out
I lit my pain on fire and I watched it all burn down
And now I'm dancing in the ashes and there is no one else around
'Cause I wanna be part of something
This is just a story of a broken soul
And as days go by my heart grows cold
I can't seem to let this all pass me by[/FONT][/I].
Ιούν 14 2009 01:43
Korkofilaki → Zoro
Α, ωραια, πολλα θεματα.:congrats:
Ναι, ειμαι αρκετη, αλλιως θα ειχε καει ολο το forum. Αν και οπως προειπα, αν δεις αλλες fangirls (ψαξε στο ιντερνετ, ειναι παντου :dazed:) μπορει και να αλλαξεις γνωμη. Απλα εγω παιζει να ειμαι η πιο καμμενη της Ελλαδας. Παγκοσμιως δε φτουραω τιποτα.
H φωνη του Goku και τα σχετικα:
Στην ιαπωνια τους χαρακτηρες Goku/Gohan/Goten/Turles/Bardock τους κανει μονο ΜΙΑ ηθοποιος. Αυτο φυσικα ισχυει και για τους μικρους εαυτους τους. Βασικα νομιζω πως τα παιδακια τα κανει σκετη γλυκα αλλα οντως ειναι καπως δυσκολο να συνηθισεις την "ενηλικη" φωνη. BTW τους Krillin/Yajirobe τους κανει κι αυτους γυναικα ηθοποιος (αλλη φυσικα).
Ξυλοοοοο::bike:
Καταλαβαινω, λογικο ειναι σε ενα anime ξυλου να δινεις βαση στο ξυλο, γι' αυτο φτιαχτηκε στο κατω κατω. Κι εγω στην αρχη (κι ακομα, τι τα εχω τα budokai στο PS2:canthelp:) στο ξυλο εδινα βαση. Απλα μιας και ειδα οσο ξυλο ειχε να προσφερει η σειρα αρχισα να προχωραω σε πιο μεγαλο βαθος. (Ο Κουστω του DB εχω γινει πια...:tensai:)
Cross Epoch:
Ε, ναι δεν ταιριαζουν απολυτα κι ολοι οι χαρακτηρες. Και με τετοιο ντυσιμο τον Vegeta ποτε δε θα τον φανταζομουν. (Κερατακια;;;!:erk:) Η Nami ισως ταιριαζει περισσοτερο με τη Bulma του παλιου DB. Τοτε ηταν κι αυτη πιο bitchy και δυναμικη.
Doujinshi:
Οχι doujinshi fan ε; Καλυτερα, γλιτωνεις πολλα. Εγω οταν ψαχνω, ψαχνω κυριως για χιουμοριστικες και τρελες ιστοριες χωρις ακαταλληλο περιεχομενο ( = δυσκολο αλλα γινεται). Εχω βρει κατι πραγματικα ξεκαρδιστικα πραγματα (π.χ. αν ειχες δει την εικονα που ειχα ποσταρει με τη θεωρια του Gohan γιατι τα μαλλια του Vegeta στεκονται ορθια οταν εκπαιδευεται με βαρυτητα:hihi2:) αλλα οσα εχω βρει εχουν ερθει με σοβαρο κινδυνο της ψυχικης υγειας μου απο οσα ακαταλληλα και omgδεθελωναθυμαμαι που εχω αντικρυσει στην πορεια. Για να βρεις τους θησαυρους στη ζουγκλα πρεπει να ξεφυγεις απο τα θηρια...:uhh:
Fanservice:
Εσυ πρεπει οπωσδηποτε να διαβασεις το manga. Φυσικα και θυμαμαι σκηνικα, αφου το μεταφραζω στα ελληνικα:tensai:. Ειδικα στο παλιο DB πεφτει μπολικο fanservice απο Lunch και Bulma (ειδικα αυτην), και με λιγοτερη λογοκρισια απο τη σειρα, και σε εικονα αλλα και σε διαλογους. Γενικα ο Toriyama και σε αλλα εργα του εκτος του DB προσφερει μπολικα οσον αφορα τις γυναικες. Επισης τη Marron την ειδες λιγο γιατι ηταν filler και καθαρα για fanservice και κωμικα διαλειμματα.
Επισης, η Videl εκοψε τα μαλλια της γιατι της το ζητησε ο Gohan. Η σκηνη εχει φαση γιατι η Videl κοκκινιζει και ρωταει αν του αρεσουν πιο πολυ οι κοπελες με κοντα μαλλια, κι αυτος σε απολυτη χαϊβανοσυνη σαν τον μπαμπα του της πεταει "ειναι επειδη μπορει να στα πιασει ο αντιπαλος στο τουρνουα".:hahaha: Παρολο που θυμωσε, την αλλη μερα ηρθε με κοντο μαλλι.
Saiyaman:
Ναι, κανονικα η Videl μετα λεγοταν Saiyaman 2. Στην αγγλικη μεταγλωττιση νομιζω την εκαναν Saiya-girl. Η πλακα ειναι οτι ενω πρωτα κοροιδευε τον Saiyaman για τη στολη και τις ποζες, κατεληξε να κανει κι αυτη τα ιδια. Τον original παντως δεν τον περναει.:fromabove:
ΥΓ1: Ειναι κι αυτο ενα απο τα χουγια του Toriyama. Εχει ονομασει την οικογενεια του Mr. Satan με θεμα τον οξαποδω! Οπως π.χ. ολοι οι Saiyan εχουν ονοματα λαχανικων (Saiya -> Yasai = Λαχανικο), η οικογενεια της Bulma εχει να κανει με εσωρουχα, οι Namek με μουσικα οργανα και σαλιγκαρια κτλ. Εχει πλακα αν το ψαξεις τι σημαινουν ολα τα ονοματα. Η Pan μαλιστα ταιριαζει και στο ονομαστικο θεμα του Mr. Satan ως εγγονη του (ο Παν στη μυθολογια θα μπορουσε να θεωρηθει κατι σαν δαιμονας) αλλα και στην οικογενεια του Goku με θεμα το φαγητο (Pan = ψωμι).
Καλα, ειδικα στο Budokai που ολοι οι θεατες αρχιζουν και φωναζουν "Sa-ta-n, Sa-ta-n" ειναι λες και κανουν σατανιστικη τελετη! Στη αγγλικη μεταγλωττιση ηθελαν να αποφυγουν ολες αυτες τις αναφορες στον οξαποδω γι' αυτο αλλαξαν το ονομα του σε Hercule.
ΥΓ2: Ε, φυσικα και υπηρχαν γυναικες. Ισως ηταν λιγοτερες απ' τους αντρες αφου δεν τις βλεπουμε και πολυ:canthelp: Στο manga δε δειχνει καμια απ' οσο εχω δει, μονο τις Bra και Pan στο τελος, αλλα στο anime ειχε δειξει μερικες στο filler που ο King Kai λεει την "ιστορια των Saiyan" στον Goku κατα την εκπαιδευση του. Στο special ηταν η Celipa που ηταν στην ομαδα του Bardock, και μερικες ασχετες στη φαση που ο Bardock παει να προειδοποιησει αυτους που διασκεδαζουν κι αρχιζουν να τον κοροιδευουν. (Αλλα γμτ θα ηθελα να υπηρχε και καμια στη σειρα ετσι για να δω πως θα ηταν μια γυναικα SSJ. Ισοτητα γμτ, θελουμε ισοτητα:burningbe3:)
Τον Bardock δεν το ειδα να νοιαζεται και πολυ για τα παιδια του (η τουλαχιστον αυτο προσπαθουσε να δειξει). Επισης ο Raditz λεει πως ειχαν τον ιδιο πατερα με τον Goku αλλα δε λεει συγκεκριμενα αν ειχαν και την ιδια μητερα. Ειναι πολυ πιθανο αφου οι Saiyan ειχαν μια τοσο "στρατιωτικη" κοινωνια να μην ειχαν καν οικογενειες (ο Vegeta δεν παντρευτηκε ποτε τη Bulma) αν θεωρουσαν ως αδυναμια τα συναισθηματα, και τα παιδια να γεννιουνταν χωρις να υπαρχει σχεση μεταξυ των δυο γονεων. Η μητερα του Goku πιθανοτατα ηταν μια αλλη στρατιωτης που απλα προσεφερε ενα ακομα παιδι το οποιο θα κερδιζε εναν ακομα πλανητη για τους Saiyan.
See ya:byejg9:
Ιούν 13 2009 21:08
Dark_Venus → Zoro
Χαχα κάτι κακό πήγες να πείς για να με αποκαλέσεις πανέξυπνη καστανούλα, αλλα τέλος πάντων...:wooi2:
Duty Calls?Χα! Busted! Ωστε ζείς διπλή ζωή; Are you going to save the day? :blingeye2:
C ya muster.:byejg9:
"Somewhere beyond happiness and sadness
I need to calculate
What creates my own madness
And I'm addicted to your punishment
And you're the master
And I am craving this disaster"
Ιούν 13 2009 16:37
Zoro → Dark_Venus
Master Zoro, nuff said... και πείραξε με όσο θες! :wooi2:
Kορο... nothing, πανέξυπνη καστανούλα! :wis:
Naisu, πλησιάζει καλοκαίρι και οι δουλειές μαζεύονται... oh well, duty calls (and not nature :P), cu later trusty follower!! ;D
Ιούν 13 2009 16:26
Dark_Venus → Zoro
Χαχαχα αν το έλεγε κάποιος άλλος αυτό θα απαντούσα, αλλα με εσένα εχω συμβιβαστεί στην ιδέα, master Zoro. Να μην σε πειράξω όμως και λιγάκι;
Κορο...?τι; :P
Χμμ δεν ξέρω, μάλλον θα περνάω συχνά... (aka δε με ξεφορτώνεσαι :P )
Ιούν 13 2009 16:16
Zoro → GkLoc
Never mind dude, θα κάνεις καλύτερα!! ;D
OK then, πέρνα να χαιρετήσεις και στα άλλα μέρη αν είναι και θα τα πούμε καμιά απ' αυτές τις μέρες... την Παρασκευή λογικά θα είμαι ελεύθερος (μετά την πρώτη μου εξέταση, Kami tasukete! :hot:).
Καλή συνέχεια και κουράγιο αυτές τις μέρες!! ^^
Ιούν 13 2009 15:59
GkLoc → Zoro
Οντως θα μπορουσα να το ειχα κανει καλυτερο,αλλα απλως i was just killing some time,Σκεφτηκα αυτην την εναλλαγη να την βαλω στην μεση,με τον Luffy να σηκωνεται και να παιρνει τα πανω του και τον Usopp να λεει "You are not alone" αλλα βαριομουν και το εβαλα στο τελος!
Εβαλα Disclaimer διοτι θα ειχα προβληματα μετα,σε ενα μου βιντεο μου ελεγε κατι για Copyright infrigments,και για να μην ξαναεχω προβλημα θα βαζω σε καθε μου βιντεο απο εδω και περα αυτα...
Πω παιζει να ειναι απ'τις τελευταιες φορες που μπαινω σημερα,παω σε λιγο Σητεια μιας και ο Elo Cook γυρισε για λιγο,θα ερθω αυριο το βραδυ ξεκολωμενος,την επομενη εβδομαδα γραφω καθημερινως,και εχω και φροντιστιρια,και μαλλον το Σαββατο φευγω,οποτε μπορει να ξαναμπω την παρασκευη το μεσημερι,η και αυτες τις μερες καποτε το μεσημερι,απο εκει και μετα θα με χασετε για εναν μηνα και βαλε...
Ιούν 13 2009 15:52
Zoro → Dark_Venus
:hahaha: pwned!!
Περίμενα καμία απάντηση του στυλ "ούστ και δεν είμαι δουλάρα" κλπ κλπ, ενώ όχι μόνο το πήρες ήρεμα, αλλά βρήκες τρόπο να μου την πεις κιόλας... εύγε, my apprentice!! :D
Btw το comeback σου είναι προσωρινό (aka θα ξαναχάσω το μοναδικό κορο... άτομο που συμπαθώ :cry:) ή σχεδιάζεις να περνάς συχνά από το site πια; :ureshii:
Ιούν 13 2009 15:50
Zoro → GkLoc
Ναι indd, αν βγει ποτέ σε anime θα το δω σίγουρα! :P
LoL για το AMV, το mix μπορούσε να γίνει σίγουρα καλύτερα αν το δούλευες πιο πολύ, αλλά δεν είναι να πεις δεν βλεπόταν... μου αρκεί που ήταν dedicated! ^^
Btw ή εναλλαγή με το 2ο song, που φαίνονται Luffy-Robin να χαμογελάνε στο τέλος και μετά αυτή δακρύζει, ήταν πολύ πετυχημένη πάντως, σοβαρά!! :nanana:
PS: [spoiler][quote=GkLoc]ENjoy Or...Ok for this video you don't have to die,but you have to Subscribe cause more good ones are coming!
THIS VIDEO IS PURELY FAN-MADE AND IS IN NO WAY ASSOCIATED WITH THE MUSICAL ARTIST OR ANIME COMPANY IN ANY WAY. (My first time putting Disclaimer,I just have to) [/quote][/spoiler]lolz! :hahaha:
Ιούν 13 2009 15:34
Dark_Venus → Zoro
Χαχα καλα ποσο τρως Ζοro kun? :P Εκτος αν έχεις να πλύνεις αιώνες :P
Δεν πειράζει σιγά :D
Ιούν 13 2009 12:37
GkLoc → Zoro
As promised [url]http://www.youtube.com/watch?v=79OChvQ5Gc0&feature=channel_page[/url]
beware,the video sucks epicly...
Ιούν 13 2009 12:18
GkLoc → Zoro
Lucy all the wayyyyyyy...Απ'τις πιο ωραιες Anime Charachters...
[spoiler][IMG]http://fc04.deviantart.com/files/f/2007/120/9/d/Lucy_Fairy_Tail_by_Giuappa.jpg[/IMG][/spoiler]
Το ειχα διαβασει το Fairy tail εδω και καιρο,και το παρατησα γιατι περιμενω αν ποτε θα βγει σε Anime...
Ιούν 13 2009 10:29
Zoro → Korkofilaki
Ξεκινάω από το τέλος: Φυσικά και αντέχω, μιλάς σε μέλος που έκανε την φήμη του στο site (κακή μεν) λόγω ατελείωτα μεγάλων posts, οπότε όσο έχεις κάτι να γράψεις shoot it κι εσύ! :hahaha:
Σχετικά με τον Trunks τελικά παίζει να είδα το σκηνικό με το δεύτερο τσούρμο από κακούς που κόβει και να μην σκέφτηκα ότι είχε και πρώτο... θα το τσεκάρω το συντομότερο δυνατόν. (και πιθανώς θα σου πω! thx πάντως για το ενδιαφέρον!)
Για τα Α) και Β) damn οι γνώσεις σου στο DB ποτέ δεν σταματάνε να με εκπλήσσουν... προφανώς γι' αυτό και δεν έχουμε άλλες (afaik) κοπέλες στο site που να το "πάνε", μια (υπέρ)αρκεί!! :nod:
(στο Α) btw όλοι πυρομανείς την ίδια μέρα αποφάσισαν να γίνουν; :hahaha:)
Να πω και την κακιούλα μου όμως :hehehe::
Μου φαίνεται ή ο μικρός Goku έχει την ίδια ή σχεδόν την ίδια φωνή με τον μεγάλο;
Στο ιταλικό ο μικρός και ο μεγάλος έχουν διαφορετικές φωνές, aka τις δίνουν διαφορετικοί ηθοποιοί... για τον μικρούλη ταίριαζε αρκετά η ιαπωνική, συνεχίζω να μην την πηγαίνω στον μεγάλο όμως!
Για το Γ) , χα! Ποτέ δεν σταματάνε να με εκπλήσσουν και οι Ιάπωνες με τις τρελοιδέες τους... κι άλλο extra επεισόδιο που δεν ήξερα, damn. :frozen:
Μμμ σχετικά με το που δίνω βάση θα πω: ανάλογα!
Σε άλλα anime μ' αρέσει και το ιστορικό υπόβαθρο κάποιον χαρακτήρων... στο DB, ε, μιας και έγινε γνωστό κυρίως λόγω του ξύλου που περιείχε (+ μιλάς με shounen battle fan!) οπότε νομίζω επόμενο ήταν να πάω με το μέρος των kickass χαρακτήρων! :bleh:
(βέβαια μου άρεσε πολύ και ο future Trunks, όπως είπα! Α, και υποψιάζομαι που δίνουν βάση τα άλλα DB fangirls, αν και δεν γνωρίζω κανένα! :wis:)
Cross Epoch:
Ναι και γι' αυτό και συνδύασαν:
Goku-Luffy (πρωταγωνιστές, καλόκαρδοι, βλάκες, δυνατοί και με απύθμενα στομάχια!)
Roshi-Sanji (perverts!)
Bulma-Nami (η Nami είναι λίγο πιο bitchy imo, όπως και πιο δυναμική, κατά τ' άλλα όμως είναι η τυπική κοπελιά της σειράς με αρκετά να "δείξει" και με δευτερεύοντα χρήση έναντι των πρωταγωνιστών)
Piccolo-Zoro (πράσινοι, bad ass και δυνατοί, nuff said! :P)
Vegeta-Robin (χμμ εδώ προφανώς απλά ξέμειναν από ομοιότητες και τους έβαλαν μαζί, αλλά έστω έχουν αυτό το σοβαρό στυλάκι... η Robin βέβαια είναι απείρως καλύτερα σκιαγραφημένη για μένα και δεν γκρινιάζει τόσο, αλλά anw... kawai too! :blush2:)
Videl:
Nah, not rly a doujinshi fan, άντε καμία "καλή" fanart εικόνα να δω! :P
Πάντως για να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ:
Γνωρίζουμε την Bulma στο πρώτο πρώτο επεισόδιο του DB και από κει ως το τέλος περίπου του DBZ ήταν πραγματικά χάρμα οφθαλμών σχεδόν πάντα και ο Toriyama δεν παρέλειψε να δώσει λίγο fanservice στους fans, μιας και ήταν η μοναδική -σχεδόν- κοπέλα της σειράς (ήταν και η άλλη που φταρνιζόταν και γινόταν ξανθιά -δεν θυμάμαι το όνομά της- αλλά ποτέ δεν με τράβηξε τόσο... άντε και μια Marion ή κάπως έτσι που ήταν η κοπέλα του Krillin για μερικά eps στο Z, αλλά και πάλι λίγο την είδαμε)!
Η Bulma ενώ ακόμη θυμάμαι το σκηνικό στο DB που, δεν ξέρω γιατί, ντύθηκε με λαγοαυτιά και ουρά σαν κοπέλα του Playboy! :nbleed:
Επίσης, ακόμη θυμάμαι και το σκηνικό στην 4η DB ταινία, δεν θυμάμαι αν το είχε δείξει και στα επεισόδια, που ο Goku ξαπλώνει πάνω στην Bulma ενώ αυτή κοιμάται, μιας και του θύμισε πως κοιμόταν πάνω στον παππού του, και παρατηρεί ότι "κάτι" λείπει... και αφού έντρομος φωνάζει μια "ΧΑΘΗΚΑΝ!" ξυπνάει και η Bulma και νόμιζε ότι μιλούσε για τις Dragon Balls... ανύπαρκτη φάση, πόσο αθώος μπορεί να 'ναι κανείς; :hihi2:
(ελπίζω να έχεις δει/θυμάσαι το σκηνικό!)
Έτσι λοιπόν όπως χαρήκαμε τόσον καιρό την Bulma ξαφνικά μας πετάει μια, χάλια αρχικά, Videl με μακρυά μαλλιά η οποία όμως βελτιώνεται πολύ αφού τα κόβει!! :oo:
(μάλλον η πιο kawai, εμφανισιακά έστω, female anime character με κοντά μαλλιά που έχω δει ως τώρα!)
... και που κράτησε για μόνο ένα Saga!! :if:
Εκεί είναι που παραπονιέμαι, αλλά μεχ, μάλλον δεν γινόταν κι αλλιώς!!
Τέλος, βλέπω η ενασχόληση με το DB σε έκανε να χάσεις κάπως τα φυσικά ένστικτά σου, μιας και κανονικά θα έπρεπε να έλεγες Saiya-girl / -woman ... να τι σου κάνει το πολύ DB!!
(kiddin' ofc, ξέρω ότι και η Videl το κράτησε έτσι το όνομα στην σειρά, αν δεν κάνω λάθος! :bleh:)
Και μερικά υγ για να μεγαλώσω το vm (όπως και την μυωπία σου :P):
ΥΓ1: Έχεις ιδέα γιατί ο πατέρας λεγόταν Satan και η κόρη Videl (aka de-Vi-l, όπως φαντάζομαι θα γνωρίζεις); Καμία σχέση δεν είχαν με τον ακατονόμαστο απ' όσο ξέρω, ειδικά ο πατέρας!! :hahaha:
Μου θύμισε ένα σκηνικό όπου ένας παιδικός μου φίλος έβλεπε DBZ και, όταν εμφανίστηκε ο Satan, η αδερφή του πήγε να φωνάξει την μητέρα τους γιατί "έβλεπε σατανιστικά πράγματα"!! :hahaha:
(και έτσι η θεωρία που έχουν κάποιοι μεγάλοι ότι τα anime είναι του Σατανά ενισχύθηκε, μπράβο Tori! :congrats:)
ΥΓ2: Γυναίκες Saiyan δεν υπήρχαν btw; :hahaha:
Γιατί, πέρα από την Pan και την Bra που δεν τις μετράω γιατί είναι 1/4 Saiyan αν δεν κάνω λάθος, ούτε μητέρες Goku/Vegeta κλπ γνωρίσαμε ποτέ, ενώ πατέρες ναι, και η μόνη γυναίκα Saiyan που είδα ποτέ μου ήταν στο 1o Special, μία κοντούλα από την ομάδα του Bardock αν την θυμάσαι καθόλου!
Παρατήρησες ποτέ καμία άλλη; Any ideas, oh DB tensai; :P
Αυτά, καλό διάβασμα/γράψιμο x2! :tensai:
Ιούν 13 2009 05:29
Zoro → Robin-Chwan
Σε νιώθω, κουράγιο, μες στο τελευταίο έτος το έπαθα τρεις φορές... μια το νετ... μια το pc, κλάφτα! :congrats:
Σχετικά με τα υπόλοιπα: καταρχάς έχω αναδείξει το spoiling σε τέχνη/hobby, οπότε αν διάβαζα το manga δεν θα μπορούσα να το κάνω (c'mon, admit it's fun XD). Κατά δεύτερον, δεν σποιλεριάζομαι τακτικά/σκόπιμα, απλά μια στις τόσες αν μου καπνίσει ή δω στα latest posts τίποτα για το OP manga ρίχνω και καμία κλεφτή ματιά, κυρίως σε σχόλια χρηστών φαντάσου και όχι τόσο σε εικόνες. Οπότε, όσα γεγονότα κι αν διάβασα και διαβάζω ακόμη, αν δεν "τα δω στην οθόνη", απέχουν αρκετά στην πραγματικότητα από το πως φαντάζομαι εγώ, οπότε και πάλι με εκπλήσσουν στο anime!
Επίσης, δεν διαβάζω και τόοοσα πολλά spoilers, ίσα ίσα κάτι τις για να μην με σκοτώνει η βδομαδιάτικη αναμονή! :'D
Ιούν 13 2009 04:16

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται