Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chan → Zoro

Domo arigatou! Θα έχεις αναφορά σε τακτικά χρονικά διαστήματα! Και ναι, δε μπορώ να καταλάβω το γιατί μερικοί άντρες θεωρούν τις bossy γυναίκες, γυναίκες με πυγμή και καλά. Δηλαδή, έλα και πες μου, εάν κάποια κοπέλα σε βάραγε και σε είχε στην απόρριψη, θα σου άρεσε;; Και όμως, τέτοιες γυναίκες θεωρούνται δυναμικές και σέξυ και δε ξέρω γω τί άλλο... No wonder why I hate this kind of feminism... Ου, ρε! Η αλήθεια είναι ότι δε μπορώ να πω τίποτα όσον αναφορά τις Ιαπωνικές φωνές, ελληνικό dub εδώ... Απ'ότι κατάλαβα, ο Brook (ως σκελετός) πρέπει να έχει τριψήφιο αριθμό στη πλάτη του, ναι; Θα δούμε και μ'αυτόν. τέλος, θα συνεχίσω από εκεί που σταμάτησε το anime στην Ελλάδα, στο Alabasta Arc, αλλά κάποια στιγμή θα τα δω και τα αρχικά... ειδικά τα αγαπημένα μου saga. Αυτά για την ώρα, πάω για κατέβασμα!
Jul 05 2009 22:08
Photo

Zoro → The Pirate King

Είναι που δεν είχες τον φίλο μου στο σχολείο σου! Εγώ το κινητό πρώτα το έχω για internet, μετά παιχνίδια, μουσική, φωτογραφίες, κάνα sms και μετά κλήσεις!! [SIZE=1]καμένος[/SIZE] :hahaha: Μμμ συνολικά μην φανταστείς, οι τιμές μικροδιαφορές έχουν, τίποτα το τρομερό και όχι πάνω από 50, άντε το πολύ 100 ευρώ λιγότερα εδώ, όπως μου 'χε τύχει να βρω το προηγούμενο κινητό μου παλιά στην Ιταλία, αλλά όχι πάντα αυτό, σχετικά σπάνια! Αν βάλεις και τα έξοδα μεταφοράς έρχεσαι στα ίδια! :hehehe:
Jul 05 2009 20:29
Photo

The Pirate King → Zoro

Χμ, εμενα δεν θυμαμαι να με ειχαν σπρωξει ποτε στο σχολειο (εκτος και αν παιζαμε μπαλα, μπασκετ κλπ)... ε ειμαι λιγο "βαρυς" δεν μετακινουμε ευκολα :p Προσωπικα απο κινητα δεν ξερω και πολλα... ειμαι της αποψης οτι χρειαζετε μονο για να τηλεφωνεις... τα αλλα ειναι εντελώς πςριστασιακα gadgets, οπως δλδ το να βλεπεις μανγκα στον στρατο :p Κατι ασχετο, οι τιμες στα κινητα εν συγκριση με την ελλαδα πως ειναι? Καλυτερα, χειροτερα, τα ιδια? (αν και ξερω οτι e-bay βρισκεις πολλα πραγματακια σε τρελες τιμες)...Αν μας συμφερει μπορει να γινεις αποκλειστικος προμηθευτης κινητων για το anime.gr!
Jul 05 2009 13:43
Photo

Zoro → Tea-chan

Καλό κουράγιο με One Piece μαραθώνιο!! :hahaha: Ναι OK στα γούστα δεν πάμε κόντρα, άλλωστε είναι γνωστό ότι κι εγώ έχω τις παράξενες προτιμήσεις μου στις σειρές (η Sakura και η Misa που τις μισεί η μισή υφήλιος εμένα μου αρέσουν! XD)... επίσης, σχετικά με την @@ σκηνή wao, δεν το περίμενα ότι ήσουν και κατά της αντρικής βίας!! Μάλλον γι 'αυτό δεν πας και την Caska (poor Guts, πόσα του 'χει κάνει η κακίστρο!~ :nanteee:)! Την Nami την πάω αρκετά κι εγώ... πέραν ομορφιάς, μ' αρέσει πιο πολύ η δική της φωνή από της Robin και γενικά πάω την όλη δυναμικότητα που έχει... τώρα Vivi, αν παρακολουθούσες το anime θα 'βλεπες πόσο φωνακλού ήταν! Και από fan που ξεκίνησα, πιο 'κει μου την έσπασε!! Τέλος, σχετικά με το γριέντζω, από τις κοπέλες ναι... από τους άντρες, πέρα από Franky περίμενε να δεις τον Brook, μόνο αυτό λέω! XD Btw αν κατάλαβα καλά θα συνεχίσεις το manga μέχρι το τελευταίο chapter από κει που είσαι τώρα και... μετά; Θα πιάσεις το anime από το 0; (μακάρι, αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έγινες τόσο fan!) :hahaha:
Jul 04 2009 23:25
Photo

Tea-chan → Zoro

Ε, τί να κάνω, οι γυναίκες που σπάνε @@ (βλέπε Franky) δε με πολυενθουσιάζουνε! Άσε που έχει μια μυτόγκα, τρέχα για πλαστικούς! Και ρε παιδάκι μου, συγκριτικά με τους υπόλοιπους, είναι γριέντζω! Θα πρέπει να κάνεις τη καρδιά σου πέτρα, τότε! Nami και ξερό ψωμί, λέμε!(Να έμενε και η Vivi, ακόμα καλύτερα!) Και η σκηνή της Robin... ε, νταξ'. Την είχα διαβάσει στο ντούκου μια στιγμή, την είχα δει και στο anime... ε, το χώνεψα. Όχι ότι ΔΕΝ ήταν συναισθηματική σκηνή, απλά είχα κορεσμό... Και είχα έμπνευση στο thread! XD Άντε ευχήσου μου καλό κουράγιο με One Piece μαραθώνιο! XP
Jul 04 2009 22:53
Photo

Zoro → Tea-chan

[quote=Tea-chan]Όλος παραδόξως, οι σκηνές που θεωρούνται οι πιο δυνατές (συναισθηματικά) δε με πολυάγγιξαν. Ίσως επειδή έκανα spoiler στον εαυτό μου, οπότε ήξερα τί θα ακολουθήσει. Επίσης, θα μου επιτρέψετε να ΜΗΝ είμαι Robin fan. Ναι, ξέρω, είναι πολύ καλή nakama, σκέφτεται τους άλλους και όχι τον εαυτό της, έχει απίστευτο παρελθόν... αλλά δε. Δε. Αδυνατώ να τη συμπαθήσω. Αλλά σα μούλικο ήτανε καλή... Τέσπα, συνεχίζω. Και το anime είναι στον κατάλογό μου για κατέβασμα (εκτός κι αν υπάρχει σε αλυσίδα στο ADN). Προβλέπεται καψιμο.:hot:[/quote]Τώρα το είδα!! :oo: Ώστε μη-Robin fan μας βγήκες τελικά :cry5:, κατά κάποιον τρόπο σαν να το 'λεγε κάτι μέσα μου! Παίζει και να είναι λόγο hype, μου έχει τύχει άπειρες φορές να μου λένε πόσο κορυφαία είναι μια σειρά ή σκηνή anime (βλέπε DMC) και τελικά καταλήγω να περιμένω τόσα πολλά από μια, πιθανώς απλή σκηνή/σειρά, που μου χαλάει κάπως τις τελικές εντυπώσεις, χωρίς να την μισώ! Το ψυχολόγησα, ελπίζω να πέτυχα την "πάθησή" σου! :hot: Still. και το παρελθόν του Franky είναι από τα faves μου, ίσως με λίγο περισσότερα κενάκια από της Robin, αλλά πολύ συναισθηματικά φορτισμένο, χάρη στον Tom-san και την ιδεολογία του! Εμένα μ' άρεσε πολύ η σκηνή που:[spoiler=One Piece Anime Spoiler]Ο Franky αρνείται τα δημιουργήματά του και συνεπώς του δίνει μια μπουνιά για πρώτη φορά στα χρονικά του, λέγοντάς του ότι δεν υπάρχουν κακά και καλά πλοία... αν το πλοίο φέρει νεκροκεφαλή είναι πειρατικό, αν γλάρο είναι του ναυτικού [SIZE=1](αν και βασικά δεν τα είπε τότε, αλλά λίγο πιο πριν, anw!)[/SIZE] και ότι ο δημιουργός πρέπει να είναι περήφανος για τα "γεννήματα" του κάθε στιγμή, ακόμη κι αν φέρουν την ολική καταστροφή!! Μορφή ο τύπος!![/spoiler]Και τελειώνω με μια ερώτηση... όταν η Robin είπε την γνωστή φράση στο Enies Lobby, ακόμη και τότε δεν σου έκανε τόσο πολύ εντύπωση; :dazed: Όσο για το anime, όπως τα είπες... προβλέπεται κάψιμο, μιλάμε για μια από τις πιο επιτυχημένες μεταφορές endless shounen στην οθόνη, τόσο καλή που κάποιοι την προτιμούν από το manga! [SIZE=1](seiyuus και themes άπαιχτα πάντως!)[/SIZE] :wooi2: Για το Vagabond πάλι, χαίρομαι που σου άρεσε και περιμένω εντυπώσεις μιας και εγώ θα αργήσω να το πιάσω... kudos και για την παρομοίωση αυτού και του Berserk με τα φρούτα! :hahaha:
Jul 04 2009 20:15
Photo

Zoro → FireFistAce

Evrythin's fine nakama... αν εξαιρέσεις ότι έχω εξετάσεις και θα έχω ακόμη για 14 μέρες πάνω κάτω!! ;_; ... μετά: [IMG]http://stephanielichtenstein.com/wp-content/uploads/2009/03/braveheart.jpg[/IMG] [B]FREEDOM!![/B] Εσύ τι λέει; Επέστρεψες πατρίδα; ;D Και OP δεν θυμάμαι, διαβάζεις και το manga; Είτε ναι είτε όχι η σειρά τα σπάει αυτή την περίοδο, ε; :wooi2:
Jul 04 2009 19:06
Photo

Zoro → RiDeLub

Πάνω που τελείωσαν τα fillers και σήμερα το βράδυ έχουμε το πρώτο επεισόδιο του νέου arc, εμφανίζεσαι! Δεν μπορεί, θα 'ναι σημάδι! :P Καλώς σε βρήκαμε! :D
Jul 04 2009 18:59
Photo

RiDeLub → Zoro

Yeap I'm back Τώρα για τα φώτα δεν ξέρω, αλλά θα βοηθάω όσο μπορώ.:P Έχουμε καλή season στο OP οπότε ακόμα και καλοκαιριάτικα θα περάσουμε φίνα....
Jul 04 2009 18:57
Photo

FireFistAce → Zoro

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι κανεις ρε Zoro? Ολα καλα?
Jul 04 2009 18:56
Photo

Mad_Hatter → Zoro

yup, πανω κατω αυτο ηθελα να πω :)
Jul 04 2009 18:06
Photo

Zoro → GkLoc

Από Skypiea που συνδύασε την όλη ιστορία με το ιπτάμενο νησί και τον μύθο με τον Cricket είμαι δεμένος μαζί του πια!! :wooi2: Και αν συνδυάσεις την απίστευτη φαντασία του με την Toei που, πέραν του ότι είναι το ίδιο studio που έκανε το DBZ και οπότε μας λέει πολλά για το ποιος είναι ο πρωτότοκος απόγονος των shounen, κάνει και τρομερή δουλειά με την διαχείριση των filler, μεταφορά από το manga και επιλογή seiyuu... έτσι έχουμε ένα από τα καλύτερα endless shounen! Μπα σιγά το spoiler, τόσο για μένα που κάτι είδα (όχι πολλά ευτυχώς και όλα από posts, όχι εικόνες, για να μην χαλάσω την έκπληξη στο anime!), όσο και για άλλους, δεν περιγράφουμε και τίποτα! Άντε να φτάσουμε εκεί και στο anime! :cry5:
Jul 04 2009 17:53
Photo

GkLoc → Zoro

Ρε ο Oda δεν υπαρχει,συνδιαζει τοσο ωραια την μια ιστορια με την αλλη,ειδες το cover του τελευταιου Chapter?1 εικονα,1.000 λεξεις... Καλα οσο τον Buggy που ελεγες πριν εχεις να δειιις,θα τρελαθεις πως τελικα αυτος ο ασημαντος χαρακτηρας γινεται κυριος...[αυτα που ειπα μπορει και να θεωρουνται Spoiler,οχι,μαλλον ειναι σποιλερ,αλλα meh,what the hec...
Jul 04 2009 17:44
Photo

Zoro → GkLoc

Τσέκαρε καλά αν το άνοιξε κάποιος πρώτα πάντα... αλλά, αν όχι, why not, να έχεις και ένα manga thread στο βιογραφικό σου. Εγώ ήθελα Berserk αλλά όταν γράφτηκα μου το είχαν ήδη φάει, λογικό με τόσο hype που έχει ;_; και οπότε πήρα Vagabond! Ναι για το OP, ενώ Naruto ακούω τραβάει το σχοινί στο manga αντί να δώσει ένα καλό τέλος... άντε να δούμε! EDIT: Lolz, υπάρχει ήδη thread βλέπω... κρίμα, next time! :'D
Jul 04 2009 17:38
Photo

GkLoc → Zoro

Λές?Μπορει να το δοκιμάσω μετά...για το thread! Καλα ανατροπες στο manga δεν λες τιποτα,χαμος γινεται,και τωρα ειμαστε ετοιμοι για το μεγαλο ΜΠΑΜ!
Jul 04 2009 17:29