Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chan → Zoro

Και ξανά... Μόλις είδα στο Youtude τιε εξής σκηνές: "Luffy vs Usopp", "I wanna live!" και "Ussop's apology"... Και φακ, με πήραν τα ζουμιά μέσα στο γραφείο που δουλεύω! :nanana::nanana::nanana: Πάω για το anime, ευχαριστώ.:bike:
Jul 14 2009 10:30
Photo

Tea-chan → Zoro

Άμα βάλει το λογάκι του το Τσαγάκι, μη φοβάσαι τίποτα, αγαπητέ μου!:8): Όχι θα παίζουμε! Λεπόν, κάποια στιγμή, θα βάλω και τη μαθήτριά μου να μπει στο forum (έχει φτάσει στο volume 23, αλλά έχει κολλήσει εκεί επειδή της κράσσαρε το PC :( ) και να μας μιλήσει. Έχει πολλή αγωνία για την Casca, αλλά δε της λέω κουβέντα.:hehehe:
Jul 14 2009 07:07
Photo

Mad_Hatter → Zoro

ΧΟΑΧΟΑΟΧΟΧΑΟ παλι δεν αντεξες και σποιλεριαστηκες ε? Ετσι ειμαι και εγω, ακομα και οταν εχω completed σειρα να δω παντα δεν αντεχω και τρωω μονος μου spoilers. BTW ειχαμε και τον akainu σε full body pic, δυστυχως no info για τα powers του ακομα. [SPOILER] [IMG]http://i26.tinypic.com/akh8ut.jpg[/IMG] [/SPOILER] [SPOILER] [IMG]http://i32.tinypic.com/2dt153p.jpg[/IMG] [/SPOILER] Τον περιμενα καπως πιο σοβαρο, φαινετε θα εχει και αυτος το κουσουρι του σαν τους aokiji/kizaru. Εσενα btw δεν εχω ακουσει ακομα top 5 manga σου, ουτε anime :P Να υποθεσω πρωτο berserk?
Jul 14 2009 02:36
Photo

Zoro → Mad_Hatter

OMFG, δεν το πιστεύω! Η κυριαρχία του OP εδραιώνεται, καιρός ήταν!! Welcome aboard! :P Όσο για το βδομαδιάτικο spoiler, το 'θελα δεν το 'θελα το έφαγα πάλι :uhh:... αν και όχι ολοκληρωμένο, όπως πάντα,κάτι έπιασε το μάτι μου κι εκεί! Γενικά πολύ epicness το manga πια, απ' όσο βλέπω, άντε να φτάσουμε και στο anime εκεί! :congrats: Τέλος, το 07-Ghost το τσέκαρα... όντως καλούτσικο φάνηκε από το opening, πιο καλό απ' όσο νόμιζα! Όπως είπα στην αγαπητή Tsunade πιθανώς θα του ρίξω μια ματιά σύντομα, με το τέλος των εξετάσεων! Θα έχω υπόψιν και το Pandora λοιπόν! ;) ΥΓ: Αν μη τι άλλο, πέρα από το manga, τα σπάει και το anime αυτή την περίοδο! Kintamaaa!! XD
Jul 14 2009 02:15
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Yup, καλως ηρθα :) To naruto με εχει ξενερωσει απιστευτα, ειδικα στα τελευταια chapter εχω πολυ περισσοτερη αγωνια για το Bleach παρα αυτο.Βαρεθηκα να διαβαζω για τους uchiha και τα γαμωsharingan τους, εναντιθεση το op διανυει το καλυτερο ark του (ειδικα αυτη την εβδομαδα μας εκανε υπερεκπληξη ο y-oda και μειναμε σε omfg mode).Απο naruto το anime πλεον με τραβαει ακομα, καθως διανυει καλο ark, και εκει που σε λιγοτερα απο 10 επισοδια θα εφτανε στην αγαπημενη μου σκηνη, μας το μαμανε με Filler σκηνες..... Και Btw μιας και πηρε απο κατω κατι το ματι μου για 07-ghost να την δεις τη σειρα, μπορει να μην εχει το υπερσεναριο, αλλα στα τελευταια επισοδια ανεβαινει πολυ, και γενικα δεν ειναι κακη (για fangirls δε ειναι τελεια :) ), και επισης το coolness του Frau ειναι way over 9000. Ειδου και το opening [URL]http://www.youtube.com/watch?v=fM0Uof7btTM[/URL] τσεκαρε αμα θες και το pandora hearts, το αγαπημενο μου ειναι της season μαζι με το fma.
Jul 14 2009 02:01
Photo

Zoro → Mad_Hatter

[quote=Rin;325976]1)full metal alchemist 2)angel sanctuary 3)godchild 4)runouni kinshin 5)one piece[/quote] Χο χο, τι έπιασαν τα μάτια μου :hehehe:, το manga του Naruto που θεωρείται το "καλό" της σειράς, έναντι του anime, δεν άντεξε στο top 5 σου, ενώ το OP κοσμεί πολύ ωραία την 5η θέση... μπορώ να πω πια, welcome dear OP[s]tard[/s] fan / kaizoku? :P
Jul 14 2009 01:05
Photo

Zoro → Tea-chan

Domooooo!! You succeeded where I failed! Female touch ftw! :wooi2: Το 'ξερα ότι έστελνα την Hokage μας στην σωστή κατεύθυνση... and another soldier is recruited! Άντε και στο manga recruit μετά το anime! :joyful:
Jul 13 2009 21:59
Photo

Zoro → Tsunade-sama

[IMG]http://img195.imageshack.us/img195/416/berserkv22c03p071copy.jpg[/IMG] Griffith and Guts heartfully thank you!! :wooi2: Και εύχομαι να προτιμήσεις τον macho guy και όχι το yaoi bishie! :chigau: [SIZE=1](ελπίζω η εικόνα να έκανε εμφανές ποιος είναι ποιος! XD) [/SIZE] Α ρε Τσαγάκι, το 'ξερα ότι έκανα την σωστή επιλογή με σένα! Όχι ότι σημαίνει ότι έγινες fan και δεν θα την ντροπάρεις πια, αλλά να την αρχίσεις τόσο σύντομα είναι ήδη πάρα πολύ, δεν είμαι αχάριστος!! :Blissfull: Όπως είπαμε λοιπόν, από το επεισόδιο 2 και μετά και το 1ο μετά το τέλος του 25 το βλέπουμε! Α, και ελπίζω η έκδοση που έχεις στο pc σου να έχει καλή εικόνα γιατί είναι παλιό anime και το torrent που σου είχα δώσει είχε απίστευτη βελτίωση εκεί! Εσύ διαλέγεις ποια θα δεις, απλά μην αποθαρρυνθείς από αυτό! Εφοδιάσου με ανοιχτό μυαλό και αντοχή λοιπόν και ελπίζω η ώρα αυτή που διάλεξες να μην σου φέρει εφιάλτες τελικά!! :nanana: Δεν κολλάμε στο splatter, αλλά σε αυτά που μας λέει στο background πάντως! Βέβαια προς το τέλος μάλλον θα σου πέσει πολύ βαρύ, αλλά heck, και 10 να δεις θα είμαι ικανοποιημένος! Περιμένω εντυπώσεις! :drink: [SIZE=1](αν την δεις όλη τελικά, με το τέλος της εξεταστικής πιάνω 07-Ghost, word!)[/SIZE]
Jul 13 2009 21:31
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Πέτυχε η πλύση εγκεφάλου...από απόψε (το ελπίζω δηλαδή μην με πιάσει κανένας ύπνος...ΖzZzZ)ξεκινάω το έπος Berserk...Άντε κ καλή μου αρχή!
Jul 13 2009 20:09
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Προσθέτω και ότι η Τσάι-τσαν σου μίλησε κυρίως για το manga, μιας και απ' όσο γνωρίζω δεν έχει δει το anime [SIZE=1](όπως εσύ αποφεύγεις τα manga, έτσι κι αυτή τα anime!)[/SIZE], still, αν και αρκετά πράγματα απ' αυτά που σου περιέγραψε απουσιάζουν στην οθόνη (ιδίως Puck, αν δεις στο album του profile μου τον έχω κεντρική εικόνα, αυτός που θυμίζει το κρεμμυδοεμότικον!), κάμποσα παραμένουν... οπότε, δες το anime με το καλό και αν (γίνει το θαύμα!) και σ' αρέσει προχώρα στο manga με τα 1000 να δεις την συνέχεια της ιστορίας... πολύ καλύτερη εκεί, απλά το anime είναι καλό για τους [SIZE=1][s]φοβητσιάρηδες[/s][/SIZE][SIZE=2] διστακτικούς[/SIZE] σαν εσένα, ώστε να δεις μια σύντομη σειρά 25 επεισοδίων και να πάρεις μια πρώτη γεύση... αλλά μην νομίζεις ότι τα δες όλα, η συνέχεια στο manga!! :wis: Πέραν αυτών, δεν θα μπορούσα να τα έχω περιγράψει καλύτερα :wooi2:... να μια κοπέλα που ίσως είναι πιο καμένη από μένα στο θέμα... όπως είδες λοιπόν, αν και πέτυχες άτομο που λατρεύει σπλαττεριές με vampires και major Hellsing fan, η σειρά δεν στοχεύει σε αντρικό κοινό μόνο και το splatter δεν είναι "αυτό που προσπαθεί να προωθήσει ο ποιητής"!! :hahaha: Μπρος να γίνεις πραγματική Hokage, είναι μέρος του training! :kakaka: ΥΓ: Σου είπα να την ρωτήσεις, αλλά δεν σου είπα να αναφέρεις το όνομά μου τόσες φορές, νόμιζες δεν θα το 'βλεπα; :madtodeath: [SIZE=1](τουλ πέτυχα το σωστό άτομο να σε συμβουλέψει!) [SIZE=2]So, πέτυχε η πλύση εγκεφάλου;[/SIZE] :orly: [/SIZE]
Jul 13 2009 15:24
Photo

kelborn3 → Zoro

Nα σαι καλα ευχαριστω-αμα βγει κατι καλο 8α στο ανταποδωσω.Και παλι ευχαριστω:nbleed:
Jul 13 2009 11:05
Photo

Zoro → kelborn3

Αφιερωμένο! :tensai: [spoiler][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/6040/brook2.jpg[/IMG] [IMG]http://img8.imageshack.us/img8/5214/brook4k.jpg[/IMG][/spoiler]Hope you liked!! :hahaha:
Jul 12 2009 23:28
Photo

Tsunade-sama → Zoro

[QUOTE]Τέλος, θα το αφήσω και στο profile του, δες ένα kel tribute: [B]Spoiler:[/B] [/QUOTE] OMG :hahaha: [LEFT] [/LEFT]
Jul 12 2009 23:24
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Ε, αφού έχει 3 kawaii μοναχές... να το δω!! Αφήνω τα ξεκοιλιάσματα σε σένα λοιπόν!! :bleh: Ξετρελάθηκα; Χοντρός όρος... καλό ήταν για τα δεδομένα του πάντως!! [SIZE=1](η μόνη σειρά που έχω δει όπου οι άντρες είναι πιο όμορφοι από τις γυναίκες... πως φαίνεται η διαφορά shonen-shoujo!!) [/SIZE] Εντυπωσιάσει; Για Σεπτέμβρη το βλέπω... :frozen:... πάντως όπως τα είπα, έρχεσαι Ιταλία περίπου την περίοδο που γυρνάω, αν και ακόμη εδώ θα είμαι τότε, καλή τύχη με το ταξίδι, έπρεπε να περιμένεις να αφήσω την χώρα! :hahaha: Τέλος, θα το αφήσω και στο profile του, δες ένα kel tribute: [spoiler][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/6040/brook2.jpg[/IMG] [IMG]http://img8.imageshack.us/img8/5214/brook4k.jpg[/IMG][/spoiler]Μιας και δεν είδες τα fillers, για να καταλάβεις τι έχασες!! :kakaka:
Jul 12 2009 23:17
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Ααα όχι όχι θα δεις κ συ 25 επεισόδια γεμάτα Frau-sama, αλυσίδες κ 3 kawaii μοναχές!(οι μόνες θυλικές υπάρξεις μαζί με την γοργονίτσα μου χεχε!Έχει να πέσει κάψιμο!) Αν κρίνω από του ότι "ξετρελάθηκες" με το Vampire Knight, έχεις να βαρέσεις φλέβα καλό μου στο 07-ghost ώσπου να γίνεις junkie! Εγώ από αύριο λέω να κάνω το πρώτο βήμα αφού την Κυριακή φεύγω για Ιταλία.Αν με εντυπωσιάσει το anime μπορεί να το τελειώσω μέσα στη βδομάδα...αν όχι περίμενε τον Σεπτέμβρη μεχ μεχ μεχ!
Jul 12 2009 23:00