Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → GkLoc

[quote=GkLoc]Παναγια μου,σαρεσε η ten-ten?Καποιο προβλημα εχεις...Παντως στον τομεα των γυναικων δεν ειναι και τοσο πετυχημενο το Naruto,ολες που ανεφερες οταν μεγαλωνουν γινονται οπως ητανε,μονο η Hinata γινεται πολυ ομορφη!Παντως οσον αφορα γυναικες το Naruto ειναι πισω απο One Piece k bleach! [/quote]Γιατί καλέ, τι έχει η κοπελίτσα; [spoiler][IMG]http://img129.imageshack.us/img129/9869/narutotenten0012.jpg[/IMG][IMG]http://img129.imageshack.us/img129/5376/tenten.jpg[/IMG][IMG]http://img129.imageshack.us/img129/8986/tentennarutopartiibycar.jpg[/IMG][/spoiler]Μου θυμίζει κάτι kawai χαρακτήρες όπως την [URL="http://img115.imageshack.us/img115/8369/xianghuachaiinsoulcalib.jpg"]Xianghua[/URL] από το Soul Calibur, αν το έχεις παίξει ποτέ (είμαι undefeatable master στο παιχνίδι αυτό btw, ακόμη μέχρι σήμερα, ειδικά στο 2)!! :kawaii: Πάντως για την Hinata παντού το ακούω αυτό, άντε να δούμε αν βελτιώνεται τόσο μετά! :congrats: (και ναι, προτιμώ κι εγώ τις "ώριμες" του OP... ακόμη και του Bleach [SIZE=1]*Matsumoto*[/SIZE] :love:) [quote=GkLoc]Oχι διοτι και το manga χαζεψε σε ενα σημειο(στα αρχικα του Shippuden),μετα πηρε τα πανω του και εβαλε κατι plot twists και πηρε τα πανω της η ιστορια αλλα και παλι ισαξια με OP ποτε![/quote] Χοχο αυτά είναι, OP ftw! :wooi2: Έριξα και μια ματιά στο manga thread και πάλι βλέπω uber ανατροπές [SIZE=1](με Buggy - αν και δεν είδα πολλά, απλά αναφορές)[/SIZE], Oda at his best! Για το Vinland έριξα πάλι μια ματιά στο wiki αμέσως αφού σου άφησα το vm χτες και... [quote=wiki]The presentation and style of the series has been compared by reviewers to the more realistically grounded segments of Kentaro Miura's classic dark fantasy manga Berserk.[/quote]... θα το έχω υπόψιν μου λοιπόν!! :oo: [SIZE=1]Είναι και ευκαιρία να ανοίξεις thread, εάν δεν το έχει κάνει άλλος! :tensai:[/SIZE]
Jul 04 2009 17:23
Photo

Zoro → RiDeLub

Αρχηγέ επέστρεψες; Θα σε βλέπουμε κανονικά στα OP threads τώρα για να επιβάλλεις την τάξη και να μας δίνεις τα φώτα σου δλδ; :P
Jul 04 2009 16:43
Photo

Zoro → The Pirate King

Σχετικά με τον φίλο μου... χμμ, ας πούμε ότι έχει ένα mix παθολογικού και ψυχολογικού προβλήματος!! :hahaha: Στον στρατό δήλωσε το παθολογικό βέβαια και έτσι πήρε απαλλαγή αν θυμάμαι καλά, αλλά που και που του λασκάρει και καμία βίδα! :hahaha: Σε γενικές γραμμές βέβαια μην φανταστείς, οκ τύπος είναι και όχι επικίνδυνος, είναι θέμα να μην τον πετύχεις στο "ξεβίδωμα"!! ... μια φορά στο Λύκειο πάντως, ακόμη το θυμάμαι, χαιρετούσα κάτι φίλους μου εκεί που χωριζόμασταν σε Τεχνολογική/Θετική και έρχεται τρέχοντας πίσω μου και με σπρώχνει στα κάγκελα των σκαλιών!! :oo: Ευτυχώς έβαλα τα χέρια μπροστά ή χτύπησα με τον ώμο (ούτε κι εγώ θυμάμαι καλά) και την γλίτωσα, αλλιώς με έβλεπα στο νοσοκομείο για ράμματα/σπασμένο οστό!! Για κινητό εγώ έχω iphone 3G και είμαι καταευχαριστημένος απ' αυτό, αν εξαιρέσεις την χάλια κάμερα (2 mpixels, χωρίς flash/zoom/βιντεοσκόπιση), αλλά ούτως ή άλλος δεν ήμουν ποτέ τρελός φαν των φωτογραφιών! Πέραν αυτής το internet explorer και msn, σε συνδυασμό με την οθόνη αφής κάνει πολύ ευχάριστη την αναζήτηση στο internet και πρόσφατα μάλιστα πρόσθεσαν σε update copy, cut και paste καθώς και ελληνικό πληκτρολόγιο (το έχω πάρει από Ιταλία και αρχικά δεν είχε απ' όσο θυμάμαι, οπότε δεν μπορούσα να ποστάρω εδώ στο forum αν ήθελα!), κάνοντας το έναν μικρό υπολογιστή! Μην φανταστείς ότι είναι τόσο άνετο όσο ένα κανονικό pc βέβαια, η οθόνη αφής κουράζει το χέρι αν γράφεις συνεχώς, αλλά σίγουρα είναι πολύ χρήσιμο αν βρίσκεσαι κάπου χωρίς pc, όπως εξωτερικό η στρατό. Η οθόνη έχει και πολύ καλή ποιότητα εικόνας μάλιστα, τέτοια που μέχρι και anime μπορείς να δεις, άνετα μιας και είναι αρκετά μεγάλη (γλίτωσαν τον χώρο του πληκτρολογίου, μιας και είναι αφής, και τον μετέτρεψαν σε οθόνη) και έχεις 8 gb στην διάθεσή σου! Να σου επισημάνω βέβαια ότι εγώ μπήκα στο net από μέρη όπου είχε ξεκλειδωμένο wireless internet από router και δλδ δεν λειτουργούσε σε οποιαδήποτε απόσταση, όπως Starbucks Καφέ ή το σπίτι μου, αλλά δεν έχω ιδέα πόσο καλά λειτουργεί με το ασύρματο internet που σου δίνει κάποια εταιρία... που βέβαια είναι και σχετικά ακριβό με συνδρομή! Έχε το υπόψιν σου λοιπόν, έχει πέσει και αρκετά η τιμή του πια με την κυκλοφορία του Nokia 5800 XpressMusic ή Nokia N97, καθώς και άλλων touch screen κινητών... είναι η νέα γενιά!
Jul 04 2009 16:24
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Ήταν αδύνατο να το ξεχάσω, τόσο παρατηρητικότητα και μνήμη που έχω, αγαπητή!! :wooi2: [SIZE=1][B](*γουχτοπαρατήρησατυχαίαμιααπότιςμέρεςπουανταλλάζαμεvmsκαιλέωκαλάπουπρολαβαίνω!γκουχ*) [/B][SIZE=2]Byakuya-kun?? Damn, το 'ξερα ότι κάτι θα ξεχνούσα!! :cry5: Έπρεπε να σου ψάξω τπτ με τον husbando σου και ενώ σου βρήκα με τον ero-cook! [SIZE=1](καταραμένε spoileμάκη, εσύ και τα pantsu σου με επηρεάζετε αρνητικά... μόνο τον Brook να βγαίνει από τούρτα ενώ λέει το γνωστό ρητό δεν της έβαλα, να φύγει τρέχοντας η κοπέλα!! XD)[/SIZE]... καταλαβαίνεις όμως ότι από αυτό θα είχε συνέπειες, καθώς μετά τον husbando σου θα μου ζητούσες σίγουρα και τον Franky εραστή και το νεοφερμένο bishie και άντε πάλι να βρίσκω εικόνες! :orly: Του χρόνου αυτοί λοιπόν! Ένας ανά έτος, να τους χαίρεσαι στο full!! (δεν θα ξεμείνουμε και από δώρα, καθώς κάθε έτος θα βρίσκεις και καινούργιους) :hahaha: Still, πέρα από το 1000ειπωμένο "η σκέψη είναι που μετράει", θα πω ότι η πραγματική έκπληξη μετράει 2 φορές... σε πληροφορώ αγαπητή ότι το vm δεν ήταν η έκπληξη, αλλά "περιείχε" την έκπληξη για να στο πω αλλιώς :hehehe: και μάλιστα 2... ελπίζω να τις εντόπισες. :wis: Ως τις 19 ε; Και έρχεσαι και Ιταλία που 'λεγες... παίζει και να 'ναι η περίοδος που φεύγω από δω μάλιστα (ίσως λίγο νωρίτερα)... ελπίζω να τα πούμε από msn πριν την ημέρα εκείνη λοιπόν... άντε να τελειώνω κι εγώ!! :joyful: [/SIZE][/SIZE]
Jul 04 2009 15:43
Photo

Zoro → Mad_Hatter

*butts in* [quote=Rin]Και με το Bleach το ιδιο κραξιμο ειχα ριξει, οταν επεφτε κατακορυφα, και με το one piece το ιδιο [U][B]θα κανω[/B][/U], αμα μας ξενερωσει ποτε ετσι αποτομα ο oda. Pokemon δεν ειναι σιγουρα η σειρα, αλλα θα μπορουσε να ειχε συνεχισει πολυ ανωτερα, και αυτο ειναι που με νευριασε τοσο, θα μπορουσε να βρει κατι πολυ πιο ευρηματικο απο αυτα που κανει τωρα.[/quote] aka, μετάφραση, με λίγα λόγια: Ο Oda-sensei ίσως μας απογοητεύσει μελλοντικά, τόσο βαρύ "έργο" που κουβαλάει στις πλάτες του, μέχρι τώρα όμως τα φαινόμενα έχουν δείξει το αντίθετο και δεν μας τα έχει χαλάσει πουθενά, σε γενικές γραμμές, παρά την πληθώρα επεισοδίων. Οι άλλοι 2 ενώ ναι, έχουν χάσει την μπάλα, έστω κατά καιρούς μόνο. Ελπίζω να το ερμήνευσα σωστά. Ήταν και αυτό που ήθελα να ακούσω. :tensai:
Jul 04 2009 15:27
Photo

Tsunade-sama → Zoro

:blingeye2: Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!Με συγκίνησεις marimo! Κ οι photos ήταν άπαιχτες αν κ θα προτιμούσα στην πρώτη ο τυπάς που θα έβγαινε απο την τούρτα να ήταν ο Byakuya with bunny ears :hahaha: [SIZE=1]H φαντασίωση κ μόνο μετράει![/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [SIZE=2]Θα με φάτε στην μάπα σας για λίγο καιρό ακόμα, στις 19 του μηνός φεύγω για Αγκόνα!Τελικώς δεν θα κάνω αυτό το tour γιατί no money no honey κ αντί αυτού θα κάνω μια επίσκεψη λίγων ημερών σε αυτόν τον φίλο μου που σου έλεγα ότι μένει κοντά στο λιμάνι.Κ ΝΑΙ αυτή την φορά δεν θα κάνω το λάθος να ταξιδέψω με αεροπλάνο!:wooi2:[/SIZE] [SIZE=2]So we are not say sayonara till 19th :bath:[/SIZE]
Jul 04 2009 14:32
Photo

GkLoc → Zoro

[QUOTE=Zoro]Μπορεί να είμαι fan της, αλλά αυτό παραπάει! This is madness! (πλάκα πλάκα αυτές που μου άρεσαν πιο πολύ στην σειρά -μιλάω για εμφάνιση και όχι τόσο χαρακτήρα, μιας και δεν έχω δει πολύ- ήταν Sakura, Temari και Tenten από μικρές και Kurenai/Tsunade από μεγάλες... η Hinata δεν μου πολυάρεσε και η Ino ακόμη πιο λίγο!... εσένα; )[/QUOTE] Παναγια μου,σαρεσε η ten-ten?Καποιο προβλημα εχεις...Παντως στον τομεα των γυναικων δεν ειναι και τοσο πετυχημενο το Naruto,ολες που ανεφερες οταν μεγαλωνουν γινονται οπως ητανε,μονο η Hinata γινεται πολυ ομορφη!Παντως οσον αφορα γυναικες το Naruto ειναι πισω απο One Piece k bleach! [QUOTE=Zoro]Τέλος, αφού για το anime μιλάμε, αν δηλαδή είχαμε μια πιστότατη manga μεταφορά στην οθόνη θα έβαζες το OP ισάξια με αυτό τώρα; [/QUOTE] Oχι διοτι και το manga χαζεψε σε ενα σημειο(στα αρχικα του Shippuden),μετα πηρε τα πανω του και εβαλε κατι plot twists και πηρε τα πανω της η ιστορια αλλα και παλι ισαξια με OP ποτε! [QUOTE=Ζορο][SIZE=1][SIZE=2]Καλά αυτά το Peacemaker, Read or Die και Blue Seed που διαβάζεις/βλέπεις αυτή την περίοδο; Και τι ήταν ένα Vinland-κάτι-Saga που είχες για sig πριν λίγες μέρες (μια κατακόκκινη sig με έναν μικρό να κρατάει μαχαίρι αν θυμάμαι καλά);[/SIZE][/SIZE][/QUOTE] Peacemaker ενα manga που διαβαζω αυτην την περιοδο,καλουτσικο δεν με τρελαινει,Read or Die ειναι μια σειρα(και OVA υπαρχουν)την οποια θελω να αρχισω,ειδα το πρωτο OVA και αν και ηταν πολυ Random τα πραγματα μου αρεσε αρκετα...το ιδιο και το Blue Seed! To Vinland Saga τα σπαειιιιιιιιι,απ'τα πιο ωραια manga που εχω διαβασει,ειναι με Vikings και τετοια,εχει τρομερους χαρακτηρες μεσα,ασταματητη βια,ωραιο κλιμα.Ειναι ενας μικρος του οποιου ο πατερας ηταν πολυ καλος πολεμιστης(Ο καλυτερος ισως),και μια μερα καλεσανε τον πατερα του για μαχη,και τον ακολουθησε και ο μικρος,με λιγα η με πολλα ο πατερας του πεθανε για να σωθει αυτος,και μετα ο μικρος ακολουθησε αυτον που σκοτωσε τον πατερα του,και τωρα ειναι με στην ομαδα του(??)!Πριν απο καθε μαχη με αντιπαλα στρατευματα του λεει πηγαινε και φερε μου το κεφαλι του αξιωματικου,και θα μονομαχησουμε,ε το κανει και μετα μονομαχει...και αυτο γινεται για καμποσο,μετα παιρνει αλλη τροπη η ιστορια,εμφανιζεται και ενας Πριγκιπας που ειναι πιο Bishounen και απ'τον Griffith και εχει τρελο ενδιαφερον.. Δοκιμασε το καποτε..
Jul 04 2009 12:01
Photo

The Pirate King → Zoro

Ε ναι δεν αξιζει να μπλεξεις... να πεις οτι ηταν κανα 2 χρονια οπως παλαιοτερα οκ, αλλα 9 μηνες περνανε τσακ μπαμ, 1 arc του ΟΡ :P ειναι! Αν ο φιλος σου ειχε Ι παθολογικο οκ... αν ομως ηταν ψυχολογικο θα αναθεωρουσα την φιλια με τον συγκεκριμενο αν ημουν στην θεση σου!:congrats: Καλα και να μην μας αφηνουν να βλεπουμε anime απλα θα εχουμε τρομερη αγωνια και θα τα βλεπουμε μαζεμενα! Παντως θα προσπαθησω να βρω κινητο με ιντερνετ και onemanga! :D
Jul 04 2009 09:57
Photo

Zoro → GkLoc

[SIZE=1]Spybot 2 - The Revenge! XD[/SIZE] Έριξα μια ματιά και στο latest episode thread της σειράς... μόλις τελείωσαν τα fillers και τους βαλαν κι άλλο part-filler... αϊ ντεεεε!!! :hahaha: 9 επεισόδια με ξύλο Sakura; :| Μπορεί να είμαι fan της, αλλά αυτό παραπάει! This is madness! (πλάκα πλάκα αυτές που μου άρεσαν πιο πολύ στην σειρά -μιλάω για εμφάνιση και όχι τόσο χαρακτήρα, μιας και δεν έχω δει πολύ- ήταν Sakura, Temari και Tenten από μικρές και Kurenai/Tsunade από μεγάλες... η Hinata δεν μου πολυάρεσε και η Ino ακόμη πιο λίγο!... εσένα; ) Τέλος, αφού για το anime μιλάμε, αν δηλαδή είχαμε μια πιστότατη manga μεταφορά στην οθόνη θα έβαζες το OP ισάξια με αυτό τώρα; :orly: [SIZE=1] (δυσκολεύομαι να το πιστέψω! XD) [SIZE=2]ΥΓ: Οι sigs πάνε κι έρχονται βλέπω, τώρα που δεν μπορείς να αλλάξεις ava! :hahaha: (φοβερή η τωρινή σου πάντως!) Καλά αυτά το Peacemaker, Read or Die και Blue Seed που διαβάζεις/βλέπεις αυτή την περίοδο; Και τι ήταν ένα Vinland-κάτι-Saga που είχες για sig πριν λίγες μέρες (μια κατακόκκινη sig με έναν μικρό να κρατάει μαχαίρι αν θυμάμαι καλά);[/SIZE] [/SIZE]
Jul 04 2009 06:43
Photo

Zoro → Tea-chan

Alo-ha αγαπητή κολόνα του γυναικείου fan κοινού του Berserk!! :hahaha: Έτσι, καταχαίρομαι για το συμβάν... spread the legend! Θέλουμε κι άλλες κορασίδες! ... και αν λάχει και θέλει λίγο τρέλα πες της να περάσει μια και από το forum! :hehehe: Τα ίδια και για το OP (μα πως γίνεται δύο από τις αγαπημένες μου σειρές να έχουν τόσο περιορισμένο γυναικείο κοινό; :nanana: make the difference!), όπου πολύ καλά θα κάνεις να δεις και/μόνο το anime μιας και η κοινή γνώμη συμφωνεί πως είναι πιο πετυχημένο για τον κόσμο της σειράς, αφού η απίστευτη μουσική, χρώματα, φωνές από ταλαντούχους seiyuu και κινήσεις δίνουν πιο πολύ τόπο στην φαντασία που περιέχει, συγκριτικά με το χαρτί! :P [SIZE=1](επίσης εδώ δεν είναι όπως το naruto ή bleach που πήζουν στα fillers, το studio ξέρει πολύ καλά τι κάνει και μας βάζουν πάντα ή λίγα ή καλά fillers, που σίγουρα βλέπονται... τώρα πχ είχαμε μόνο 2 fillers eps αυτή την περίοδο... και γενικά δύσκολα θα δεις πάνω από 10 filler επεισόδια εδώ... όχι σαν τα άλλα που τους βάζουν και 30+ :frozen: και το πάνε έτσι για 2 χρόνια...)[/SIZE] Οι περισσότεροι που διαβάζουν το manga για να καταλάβεις βλέπουν [B]και[/B] το anime και ουσιαστικά το διαβάζουν μόνο και μόνο για να μην έχουν αγωνία για το τι γίνεται πιο κει (τόσο εθιστικό καταντάει στο τέλος!), βέβαια σαν τους τελειώσουν τα chapters πάλι στο ίδιο σημείο είναι αλλά anw... :hahaha: εγώ ομοίως ξεκίνησα να το διαβάζω σαν τελείωσα τα τότε υπάρχοντα επεισόδια του anime, αλλά αργότερα κατάλαβα ότι (το anime) άξιζε τόσο πολύ που δεν ήθελα spoilers, ήθελα να το βλέπω όπως όταν το ξεκίνησα και είχα άπειρα επεισόδια μπροστά μου. Οπότε (με πολύ δυσκολία) απεξαρτητοποιήθηκα από την δόση του manga! :P [SIZE=1] (αυτοσποϊλερίζομαι ακόμη που και που αλλά σε μικρό βαθμό - το 'χω!)[/SIZE] Μακάρι να σε δούμε σύντομα στο thread του anime ή ακόμη και στου manga... η σειρά, αν εξαιρέσεις έλλειψη romance και καλών μαχών imo, τα σπάει παντού στους άλλους τομείς: περιπέτεια, μουσική, γέλια, συγκίνηση, ανατροπές, φαντασία... εκεί OP is king! Αρκεί να βγεις ζωντανή από τα άπειρα eps (κάτι που βέβαια αρέσει στους fans, 407 eps και συνεχίζει να διατηρείται σε πολύ ψηλό βαθμό, μην σου πω βελτιώνεται συνεχώς... τα καλύτερα έρχονται! Πολύ δύσκολο ένας mangaka να κρατήσει υψηλό επίπεδο για τόσα eps, αλλά ο Oda και το studio κάναν το θαύμα τους)! /fanboy out :p ΥΓ: Εσύ που είσαι και φαν των μάνγκο, έριξες καθόλου καμιά ματιά στο [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7254"]thread[/URL] που άνοιξα πρόσφατα; Δεν ξέρω αν θα σε τραβήξει άλλο ένα endless seinen, αλλά απλά είπα να στο αναφέρω! :P
Jul 04 2009 06:13
Photo

Zoro → The Pirate King

:hahaha: Καλά αν μπλέξεις με αναβολές και τρόπο να αποφύγεις το στρατό, κλάφτα!! Μόνο αν έχεις πραγματικό πρόβλημα είναι καλό να το δηλώσεις, αλλιώς καλύτερα να κάνεις τους 9 μήνες σου και να το λες παντού όταν χρειάζεται, παρά να σε βγάλουν και λιποτάκτη. :P (έχω φίλο πραγματικό γιωτά btw και και το περηφανευόταν κιόλας... ε, ρε γέλια!!) Πάντως απ' όσα ακούω, αν σου τύχει καλή "ομάδα" θα μπορείς να βλέπεις anime και εκεί στα διαλείμματα σου... τώρα αν θα μπορείς να βλέπεις και OP/Fairy Tail χωρίς να σου λένε τπτ... άγνωστο! XD
Jul 04 2009 05:54
Photo

Zoro → Tsunade-sama

[URL="http://img30.imageshack.us/img30/5202/hb2r.jpg"][IMG]http://img8.imageshack.us/img8/7397/hb1m.jpg[/IMG][/URL] ... κι ότι επιθυμείς στο [SIZE=1][s]κρεβάτι[/s][/SIZE] κατώφλι του σπιτιού σου να το βρεις!! :wooi2: [IMG]http://img5.imageshack.us/img5/4333/hb3u.gif[/IMG] Όπως είδες, αν και lazy swordsman, δεν ξέχασα την συγκεκριμένα μέρα! :wis: Χαρούμενα 23α χρόνια αγαπητή Γιωτούλα λοιπόν!! Να σε χαιρόμαστε!! :hbd: :drinks: Σου εύχομαι κάθε ευτυχία, ανατροπή στο OP και [URL="http://img29.imageshack.us/img29/7929/gh06avi001216248.jpg"]bishies[/URL] που μπορούν να σου τύχουν τώρα στις διακοπές!! :nanana: Αλήθεια, θα σε χάσουμε αυτές τις μέρες; Για πόσο καιρό θα είσαι ακόμη πατρίς, αν ναι; :bath:
Jul 03 2009 23:42
Photo

GkLoc → Zoro

[QUOTE=Zoro]ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ NARUTO ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ FILLERS ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ, ΕΝΩ ΤΟ MANGA ΕΙΝΑΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ;[/QUOTE] Αυτην την απορια εχουμε ολοι,πως γινεται ρε γαμωτο αυτο το πραγμα?Σου λεω τωρα ειλικρινα αμα το Shippuden δεν ηταν τοσο αθλιο οσο ειναι θα ειχα το Naruto ανετα ισαξια του One Piece,ομως κανει υπερβολικα τεραστια κοιλια σε ενα σημειο,και μετα τα οσα εγιναν και στα τελευταια Chapters δεν θελω ουτε να το βλεπω,εχει πεσει 15 επιπεδα απο τον πρωτο κυκλο... Ασε που το Studio που το εχει αναλαβει το Shippuden νομιζουν οτι βγαζουν καινουργιο Dragonball Z,και καθυστερουν κατι χρονια μεχρι την επομενη ιστορια,δειχνουν τον αερα πως περναει,τουλαχιστον στο Dragonball Z βλεπαμε imba charachters και ξεραμε οτι θα βλεπαμε και τρομερο ξυλο μετα,ομως οχι να βλεπω για 9(!!!) επεισοδια την Sakura να πολεμαει,ΟΧΙΙΙΙΙ!
Jul 03 2009 13:24
Photo

Tea-chan → Zoro

Alo! Θα χαρείς να μάθεις ότι κόλλησα κι άλλη μια κοπελιά με Bererk! 16 volumes σε μία μέρα, ω ναι! Kι άλλα καλά νέα, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ συνεχίζω το manga του One Piece. Έχω φτάσει στο volume 43 και συνεχ'ιζω ακάθεκτη! Μάλιστα, σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω να κατεβάζω το anime!
Jul 03 2009 12:58
Photo

The Pirate King → Zoro

Ναι δυστυχως χαμενος χρονος (9 μηνες πλεον!)... Αλλα τι να κανουμε? Δεν μπορουμε να το αποφυγουμε. Μακαρι να γινοταν... βασικα γινεται μονο αν καταφερεις να παρεις 3 φορες 6μηνιαιες αναβολες για ιατρικους λογους (περαν του γνωστου Ι5) ή να παιρνεις αναβολες μεχρι τα 30 σου αν θυμαμαι καλα για λογους σπουδων! Αλλα και παλι πολυ χρονοβορο και αγχωτικο...
Jul 03 2009 11:30