Community Status Updates
Zoro → Tsunade-sama
14 επεισόδια μικτού fanservice [SIZE=1](θα 'χει και γυναίκες, δεν μπορεί! Ξέρω ότι δεν βλέπεις yaoi! :bleh:) [/SIZE]για 25 αιματηρά βίαια ε; Ενδιαφέρον... :orly:, αν είσαι ακόμη μέσα μπορούμε να το εφαρμόσουμε σε κάνα 10ήμερο που τελειώνω [SIZE=1](σ)[/SIZE]εξεταστική!!
Α, φοράει και σκουλαρίκια η Boa;;; Δεν το παρατήρησα, κοιτούσα αλλού!! :himitsu:
[SIZE=1](καλά, χαρές που θα κάνει ο max σε αυτό το επεισόδιο XD)[/SIZE]
Jul 12 2009 22:38
Tsunade-sama → Zoro
Μόλις το είδα :hahaha: Θεικό για άλλη μια φορά!Πολύ fanservice όμως...you guys must have been nosebleeding in whole episode lol
Άντε κ στο επόμενο έχουμε να δούμε εμφάνιση της Boa...την περιμένω πως κ πως για να την κράξω για τα σκουλαρίκια της :hahaha:
Α!Κ είμαι μέσα για την συμφωνία σου αν κ το 07-ghost έχει βγάλει μόνο 14 επεισόδια μέχρι στιγμής...αν τα αντέξεις κ τα 14 θα σε προσκυνήσω!:ureshii:
Jul 12 2009 22:29
Zoro → Tsunade-sama
Zuperman reporting!! :8):
Σκέφτηκα να κάνουμε συμφωνία πάντως, εσύ βλέπεις και τα 25 eps του Berserk [SIZE=1](χωρίς fast forwards και τσατσιές, θα σε εξετάσω! :hehehe:)[/SIZE] και εγώ τα πρώτα 25 του 07-Ghost, πως σου φαίνεται; :hahaha:
Πέραν αυτών, kawai Robin-chwan, αλλά μέχρι να την ξαναδείξουν ο Oda μας τίμησε με ακόμη περισσότερες θηλυκές παρουσίες, βολεύομαι και με Marguerite!! :nbleed:
Και που 'σαι, μπρος να δεις το 409, θα ρίξεις άπειρα γέλια, believe me!! Κρίμα που ως κορίτσι θα χάσεις όλο το fanservice όμως!! :wis:
Jul 12 2009 21:58
Tsunade-sama → Zoro
Domo Zoro-chin...όταν μου το είχες πει είχα φάει τον τόπο να βρω πως το αλλάζω αλλά τζίφος...:knock-knock:Μετά από λίγο I gave up trying...gomen!
Αλλά ήρθες εσύ ο [U]zuper[/U] Zoro κ έσωσες την κατάσταση:hero:
Λοιπόν...το Berserk δεν το άρχισα ακόμη...προς μεγάλη μου έκπληξη παρατήρησα ότι τα επεισόδια τα έχω ήδη στον σκληρό μου δίσκο οπότε κ διέκοψα το downloading.Από περιέργεια ξεκίνησα το Pandora Hearts τώρα(μου το είχε προτίνει πριν μερικούς μήνες ο αγαπητός Spoilermakis)κ θέλω κάπου να βολέψω κ το Berserk.Μην ανησυχείς δεν το ξέχασα...:hahaha:
Kawaii Robin-chwan...αντέ να φτιαχτεί το πρόβλημα μπας κ "φτιαχτούμε" κ μεις με τις pics/avatars :yawn2:
Jul 12 2009 21:27
Zoro → Tsunade-sama
[URL]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=325551&postcount=161[/URL]
Για να δεις πόσες prof pics έχασα, τώρα που υπάρχει το πρόβλημα... όχι για να μην λες ότι δεν ήθελα να αλλάξω την τρελοκοτσιδού!! :nanana:
Btw το γνωστό anime το ξεκίνησες τελικά; :wis:
ΥΓ: Και ffs, άλλαξε στο UCP το χρώμα τον links της σελίδας σου, στο βγάζει ίδιο με τα κανονικά γράμματα και δεν θα το ξεχωρίσεις αν βάλω ένα σε μια λέξη, όπως την άλλη φορά!! :roar:
[IMG]http://img35.imageshack.us/img35/3162/timeforachange.jpg[/IMG]
Jul 11 2009 21:12
Zoro → karkas
Oh, you bet! Μου θυμίζει κάτι κώδικες που έχουν σε κάποιες λέσχες για να τους καταλαβαίνουν μόνο τα μέλη τους... έτσι και εδώ, μόνο ο προικισμένος λαός των OPtards θα γνωρίζει το μυστικιστικό νόημα πίσω από το title σου!
/το ισοπέδωσα :P
Jul 09 2009 21:14
karkas → Zoro
Yes witty brother! Περί ακριβώς αυτού πρόκειται!
[Pridemode] Έξυπνο ε?? [/Pridemode]
Jul 09 2009 20:58
Zoro → karkas
Αλό ομόψυχε fan του ενός κομματιού! ;p
Από την πρώτη στιγμή που είδα το title κάτω από το user name σου μου ήρθε η περιέργεια για το αν πρόκειται για mix του Physicist και Pacifista, του OP... τελικά πήρα την απόφαση να το επιβεβαιώσω, είναι έτσι ή καμία σχέση; :P
Jul 09 2009 14:48
Zoro
→
Lucy-Nyu
Καλώς την μέλλουσα καλλονή του OP! Been a while! ;D
Άργησα να δω το επεισόδιο (και επομένως να απαντήσω) λόγω εξεταστικής, αλλά τελικά πρόλαβα πριν λίγη ώρα σήμερα! Όπως είχα διαβάσει και στο thread, πολύ αστείο και χαλαρό επεισοδιάκι, θύμισε παλιές εποχές, ειδικά με το τελευταίο μανιτάρι!! :hahaha:
Η Marguerite (ή Margaret, όπως την βγάλαν στο anime, πιο χάλια imo :erk:) έγινε αμέσως η αγαπημένη μου από τις αμαζόνες σαν τις είδα όλες και σαν ομορφιά και σαν στύλ:love:, αν και δεν ήταν τόσο χάλια και οι υπόλοιπες, συγκριτικά με τα διάφορα που είχα διαβάσει στο thread! Αναμένουμε και την καλύτερη!! :lovulovu:
Τι λέει πάντως, πέτυχα πριν λίγο καιρό ένα thread για cosplay όπου έλεγες ότι ψάχνεις στολή για να ντυθείς Bonney, πάει καλά η δουλειά; Σχεδιάζεις να πας σε κάποιο από τα επερχόμενα (από Σεπτέμβρη και μετά φαντάζομαι θα έχει το επόμενο, μετά δεν κοίταξα) cosplay parties του site δλδ;
Καλή τύχη με την ενδυμασία πάντως, έχεις αρκετό πράγμα να βρεις (μπότες, τιράντες, καπέλο, βάψιμο μαλλιού... pizza! κλπ) αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ πετυχημένο cosplay, μακάρι να σε δούμε στις photos του site! :)
Τέλος, λύσε μου την απορία, αυτό το kaltsa k monotikh tainia που είδα κάθε φορά που πέρασα από το profile σου τι ακριβώς είναι;; Προς απαγωγή/ληστεία μου φέρνει πάντως [SIZE=1](ίσως και κάτι πιο πρόστυχο)[/SIZE]!! :hahaha:
ΥΓ: Ξέχασα και να γραφτώ στο onepiece.gr, καλοκαίρι με βλέπω πια! :uhh:
Jul 09 2009 14:23
Lucy-Nyu
→
Zoro
τσα!! τι νεα ρε!ειδες το τελεθταιο επεισοδιο?πως σου φανηκε η "μαργαριτα"?
Jul 08 2009 10:48
Zoro → Tea-chan
*butts in again*
Τσέκαρα την αλυσίδα που αναφέρεις (τώρα που είδα ενδιαφέρον, μην πάει χαμένο :wis:) και τα DVD τελευταία φορά τα κράτησε ο [URL="http://www.anime.gr/forums/member.php?u=5758"]jimmare[/URL] απ' όσο κατάλαβα και μετά έκλεισε η [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=273606#post273606"]αλυσίδα[/URL], μιας και δεν είχε κίνηση. Τώρα, αν θες να περιμένεις να σου απαντήσουν για το αν θα ξανανοίξει OK, αλλά αυτός είναι ο "άνθρωπός" σου γενικά! Έχε το υπόψιν να επικοινωνήσεις μαζί του ίσως! [SIZE=1](μάλλον ήδη το ήξερες, αλλά είπα απλά να το αναφέρω, καλού κακού!)
[/SIZE]
Btw, όταν με το καλό τα αποκτήσεις, με τον ένα τρόπο ή τον άλλο, ελπίζω όντως να αντέξεις μέχρι τέλους και να σου μείνει αμείωτο το ενδιαφέρον γιατί δυστυχώς γνώρισα μερικές περιπτώσεις όπου άτομα ξεκίνησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και, αν και δεν την ντρόπαραν, λόγω όγκου επεισοδίων την άφησαν σε αόριστο standby! Κουράγιο! :nanana:
[SIZE=1](πάω να διαβάσω επιτέλους... να τι σου κάνει το OP!)[/SIZE]
Jul 06 2009 12:42
Zoro → Tea-chan
Α, θα συμμετέχεις και σε συζητήσεις στα thread, καλά πάμε!! Μάλιστα εσύ διαβάζεις και το manga, ενώ εγώ όπως είπα το σταμάτησα για να μπορώ να τα βλέπω μόνο από το anime, μιας και μου αρέσει πιο πολύ και δεν ήθελα spoilers. Σιγά σιγά θα ξέρεις πιο πολλά κι από μένα! :nanteee:
Οπ, και το 'ξερα ότι κάτι θα ξεχνούσα, ήθελα να την αναφέρω κι εγώ την Integra... χαρακτηριστικότατο παράδειγμα των γυναικών που μιλούσαμε! Για την Nami επίσης, ξέχασα να αναφέρω ότι όταν πρωτοεμφανίστηκε μου την έσπαγε τρομερά! Bitchy, να την κοπανάει όποτε την βολεύει, έκλεβε κλπ Σαν προχωρούσαν τα eps όμως, γινόταν όλο και πιο καλή (είχαμε επίσης και κάποιες [URL="http://apforums.net/showthread.php?t=9362"]προσθήκες[/URL] :wis:), συμπαθητική και όντως νοιαζόταν για τους άλλους! Είναι όπως λέω πάντα, κάθε arc του OP (εξαίρεση thriller bark) είναι καλύτερο από το προηγούμενο! Γι' αυτό από το πλήρωμα μ 'αρέσουν όλοι πια, μέχρι και οι Usopp και Brook που δεν τους μπορούσα αρχικά! [SIZE=1](και ναι, ο Luffy το θέλει το ξύλο του ώρες ώρες!)
[SIZE=2]
Τα επεισόδια ναι, αν μπορείς να τα πάρεις από αλυσίδα καλύτερα! Εγώ έκανα 2 μέρες να τα πάρω όλα σε top ποιότητες πρόσφατα (παλιά τα είχα σε rmvb, οπότε τα ξανακατέβασα πριν κάνα μήνα), αλλά έπρεπε να 'μαι συνεχώς μπροστά από το pc να βάζω το megaupload[/SIZE][/SIZE][SIZE=2] ή το irc[/SIZE][SIZE=1][SIZE=2] να κατεβαίνει, δυχτυχώς δεν κυκλοφορούν σε καλό torrent!
Α, και καλό ξεκίνημα με την δουλειά και από μένα, να μην ζηλεύω τουλάχιστον που μόνο εγώ λιώνω εξεταστική ακόμη, ενώ όλοι τελείωσαν! :drink:
[/SIZE][/SIZE]
Jul 06 2009 11:07
Tea-chan → Zoro
Όσο περνάει ο καιρός, τόσο διαπιστώνω ότι πρέπει να το πάρω από την αρχή. Βλέπεις, μιας και τα πρώτα τα είδα με ελληνικό dub, έχω χάσει πολλές ορολογίες και ονόματα. Μπαίνω στο thread "One Piece, Γενική Συζήτηση" και δε πιάνω πολλά... θα αρχίσω από το μηδέν σε κάποια φάση, ώστε να χτίσω μια γερή βάση. Να μπορώ να συμμετέχω και σε σηζητήσεις σε βάθος, βρε αδερφέ!
Γενικά, είναι όπως τα λες με τις θυλικές παρουσίες. Δε λέω να είναι οι γυναίκες πρόβατα και καλά, αλλά οι λεγόμενες "δυναμικές" γυναίκες μου σπάνε τα νεύρα σε κομμάτια!:burningbe3: Συνήθως είναι ξινομούρες (αν και όμορφες), παγερές, με υφάκι και μύτη στα ουράνια... γενικά δε πάω τέτοιους χαρακτήρες, ανεξαρτήτου φύλου, αλλά μιας και είμαι κοπέλα, οι γυναίκες στα anime που είναι έτσι μου τη σπάνε στο υπερπολλαπλάσιο. Τις θεωρώ σκύλες, απλά. Γι'αυτό και δε χωνεύω την Integra και λατρεύω τη Seras ( ο πιο υποτιμημένος χαρακτήρας του Hellsing, και θα δεις γιατί. Η Θεά δεν έχει δείξει ούτε τα μισά από αυτά που μπορεί να κάνει. ΣΙΓΟΥΡΑ θα τη λατρέψεις!:congrats:)
Τώρα για τη Nami, είναι λίγο tsundere κι αυτή, αλλά ο Luffy θέλει ένα χέρι ξύλο ώρες-ώρες! :hahaha: Ούτως ή άλλως, η ζωή που είχε δεν την έκανε ακριβώς... "γλυκιά" κοπέλα! Νοιάζεται, αλλά με τον τρόπο της.
Για τα επεισόδια, θα ψάξω σε αλυσίδα στο ADN. Μιας και τό'χουμε, ας το εκμεταλλευτούμε! Γιατί, να κατεβάσω 400 πόσα επεισόδια... με πιάνει ζαλάδα...!:blurah5:
Jul 06 2009 10:48
Zoro → Tea-chan
[quote=Tea-chan;323791][B]One Piece[/B], volumes 27-45. Okay, κάψιμο με κάρβουνα. Τα λόγια περιττά, από τα καλύτερα shounen που υπάρχουν. Έχω γελάσει και κλάψει με αυτό το manga, πολυαγαπημένο. :wooi2:
[/quote]
Το 'δα κι αυτό σήμερα!!
Καλά ε, έτσι όπως πας έχεις καλές προοπτικές να εξελιχθείς σε hardcore fan, όπως στο Berserk κάτι, άντε μακάρι!
Και το anime δλδ όπως το πα θα κάνεις, από το 0, σχεδόν!! :oo: Αυτά είναι!!
Θα δεις ότι στο anime, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μεγάλα shounen, δεν έχει γίνει απλά μια από τις καλύτερες μεταφορές, αλλά κατά την κοινή γνώμη μου ξεπερνάει το manga κιόλας! (χρώματα, κινήσεις, φωνές, μουσικές... θα δεις, κάνουν πολύ πιο ταιριαστό τον κόσμο της σειράς στο anime! Και οι φωνές από τους seiyuu όπως είπα έχουν γίνει απίστευτα καλά σε μερικά arcs, καμία σχέση με το ελληνικό dub!)
Ο Brook βασικά όχι, διψήφια παραμένει η ηλικία του, ευτυχώς, αλλά πλησιάζει την τριψήφια θα σου πω!
Τώρα για τον φεμινισμό... το σκέφτηκα και όντως βγάζει και νόημα που δεν σ' αρέσουν τα yaoi, φαντάζομαι για παρόμοιους λόγους! Τώρα αν θα μ' άρεζε ένα τέτοιο άτομο... θα πω είναι ανάλογα την περίπτωση! Λίγη πυγμή δεν βλάπτει, αλλά όταν φτάνουμε σε επίπεδο Nami/Caska θα μου φαινόταν σίγουρα too much! [SIZE=1](ακόμη και ο Hirano, που βάσισε την Seras στην Nami, δεν είδα να την κάνει τόσο αυταρχική!)[/SIZE] :nanana:
[spoiler=That's what I mean][IMG]http://img193.imageshack.us/img193/9594/luffypw8.gif[/IMG]
:hahaha:[/spoiler]Πάντως δύσκολο να βρεθεί άτομο στην περίπτωση σου, τελευταία βλέπω είναι της "μόδας" οι bossy τύποι και ξεχειλίζουμε από φεμινίστριες, μερικές φορές μου φαίνεται λες και πήγαμε από το ένα άκρο, που είχαν οι άντρες τον πρώτο λόγο, στο άλλο (στο περίπου πάντα)... καλά που εσύ το βλέπεις αλλιώς! :gotit:
Περί υπερβολής με τα yaoi [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=323764&postcount=1715"]αυτό[/URL] το post τα ανακεφαλαιώνει όλα πάνω κάτω [SIZE=1](I rofled όταν το διάβασα)[/SIZE], ούτε οι άντρες δεν κάνουμε έτσι με τα yuri, έλεος! :hahaha:
Καλό κατέβασμα/πόρωση... θα περιμένω εντυπώσεις!!
Jul 06 2009 10:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed