Community Status Updates
ssj4nick → Zoro
Κι εγω στο 51 βρισκομαι :D Ειχα διαβασει το Zabuza arc στο manga πριν κανα δυο-τρια χρονια(ειχα dial up τοτε αρα μονο manga:sadist:) κ ειπα να αρχισω φετος το ανιμε μιας κ μου αρεσε αρκετα.
Πιστευω ηταν καλο κ το Zabuza arc, ειδικα η πρωτη μαχη με το Zabuza kαι η τακτικη Ναρουτο -Σασουκε με το windmill shouriken.Bεβαια το chounin exam πολυ καλυτερο. Βλεπουμε τις ικανοτητες-τεχνικες καποιων χαρακτηρων π δεν ξεραμε μεχρι τοτε, Rock-Lee επικος:hero:.
Σε γενικες γραμμες πολυ καλο αλλα με τπτ καλυτερο απο OP ουτε απο τα πρωτα του επς.
Jul 27 2009 14:05
Zoro → Tea-chan
Δεν έχω πολύ χρόνο να μπαίνω στο pc κι εγώ αυτές τις μέρες, αλλά... να υποθέσω, κλασικά, too busy κι εσύ για να ράψεις ε; :nanana:
Jul 27 2009 13:06
Zoro
→
Lucy-Nyu
Τι σου κάνει η βαρεμάρα... :P άντε να δούμε τι θα κάνει ο Luffy στο επόμενο, που θα δει naked Boa, ίσως του χρειαστεί η ικανότητά του τελικά... και όποιος κατάλαβε κατάλαβε! XD :kukuku:
Jul 27 2009 13:03
Zoro → ssj4nick
Yeps, το είχα αρχίσει πέρισυ αλλά τελικά λόγω αριθμού επεισοδίων το παράτησα στο 40. Το ξαρνάρχισα πριν λίγο καιρό και χτες έφτασα στο επεισόδιο 51, τρελές ανατροπές, στην αρχή με ξενέρωσε λίγο το Zabuza arc, αλλά τώρα πια με τα chuunin exams και ειδικά την μάχη Lee vs. Gaara είμαι κολλημένος, μπορώ μάλιστα να πω ότι πάει καλύτερα από τα πρώτα 50 επεισόδια του OP, άντε να δούμε και πιο κει... εσύ που βρίσκεσαι και τι εντυπώσεις σου άφησε; :P
Jul 27 2009 12:59
Lucy-Nyu
→
Zoro
ημουν μεταξυ του i am beautiful forgive me kai του pichi pichi pich:P
Jul 26 2009 20:52
Zoro → Tea-chan
Αγαπητή μου Seras, είμαι μια χαρά προς το παρόν και νομίζω ο τίτλος που έβαλα κάτω από το user name μου τα λέει όλα!! :joyful:
Naruto... ναι! Το είχα αρχίσει πέρισυ το καλοκαίρι βασικά [SIZE=1](πέρασε ξαφνικά ένας χρόνος; damn... :hot:)[/SIZE] αλλά επειδή με τρόμαξε ο αριθμός των επεισοδίων (πλησιάζει επικίνδυνα το OP εδώ που τα λέμε, και έχει και τόσα fillers :frozen:) το έκανα προσωρινό drop στο επεισόδιο 40... με το rewatch που κάνω αυτές τις μέρες κατάφερα να φτάσω στο επεισόδιο 30 και σκοπεύω ως το τέλος του καλοκαιριού να έχω δει [B]τα πάντα[/B], fillers και manga included! Με περιμένει μαραθώνιος με λίγα λόγια!! :hero:
Αν και το Zabuza arc δεν με πολυτράβηξε [SIZE=1](όταν το είχα δει πέρισυ βαριώμουν όσο δεν πάει άλλο, αυτή η μάχη με τον Haku ειδικά, παρατράβηξε και την βρήκα lame... )[/SIZE], αλλά σαν ξεκίνησαν τα Chuunin exams το ενδιαφέρον μου κορυφώθηκε... έτσι και τώρα με το rewatch!! Δίνει απίστευτα πολλές λεπτομέρειες για την δομή του κόσμου των ninja, γιατί υπάρχουν, κάνουν αποστολές και πληρώνονται κλπ και αυτό μου άρεσε, μιας και μου φάνηκε δόθηκαν με ανώτερο τρόπο από τις περισσότερες εξηγήσεις που έχουν δοθεί στο OP ως τώρα! Δεν σημαίνει ότι υπερέχει παντού, αλλά, όπως λέω πάντα, το καθένα τους υπερτερεί σε σημεία που το άλλο μειονεκτεί και αντίστροφα! Κοινώς, so far so good, μου άρεσε πολύ η φάση με τον Orochimaru, είχε και πολύ ωραία horror μουσική που κλιμάκωνε την κατάσταση, το 2ο opening πολύ καλό επίσης!
Τέλος, το αποφάσισα, από εκεί που μου άρεσε η Sakura (εμφανισιακά κυρίως, αυτό το shannaro δεν μπορώ να το χωνέψω όταν το λέει :stubborn:), τελικά νομίζω πως γίνομαι Temari fan προς το παρόν πια!! ... έχει αυτή την extra ωριμότητα (συγκριτικά με τις υπόλοιπες και τα δεδομένα της σειράς πάντα XD) στην εμφάνιση, στύλ και φωνή που με είχε τραβήξει και στην Robin :nbleed:, άσε που δεν κάνει όπως τις άλλες χαζοβιόλες για τον Sucksuke, αν και μεν την έλκει κι αυτήν, τα kyaaa της ανύπαρκτα! Τέλος, το μαλλάκι της θυμίζει και αρκετά Seras νομίζω, εσένα ποιες είναι οι απόψεις σου στο θέμα; :orly:
Από τα αγοράκια προς το παρόν μου αρέσει ο Sasuke πάντως, κάνει πολύ καλύτερη δουλειά από τον Naruto, δεν πετάει της βλακείες του (srlsy, ο Luffy κάνει το ίδιο αλλά δεν ξέρω πως τα καταφέρνει και μου είναι συμπαθής προσωπικά, ο αλεπούς με εκνευρίζει :/) και προτιμάω Sharingan από Kyuubi, γενικά η ιδέα του να έχεις κάτι μέσα σου και να εμφανίζεται όποτε σε βολεύει και να πολεμάει για σένα μου φαίνεται λίγο lame, αν και έχει την φάση του.
Ακούω πως πιο κει πέφτει κατά πολύ η ποιότητα και θα το κρίνω σαν φτάσω, αλλά πως και με αποθαρρύνεις από το να δω την σειρά; Είδα σε thread ότι πια είσαι με το μέρος των kaizoku και χαίρομαι, αλλά έγινες και hater του άλλου; :nanana:
Για το OP τώρα, το Thriller Bark κατά την γνώμη μου είναι το πρώτο arc που σπάει την παράδοση του Oda "κάθε επόμενο arc να είναι καλύτερο από το προηγούμενο" μιας και ως τώρα προσωπικά οι προτιμήσεις μου πήγαιναν Water 7/CP9>Skypiea>Arabasta>Arlong (ντάξ, αυτό με τον Foxy ήταν τόσο σύντομο που δεν υπήρχε!), αλλά το Thriller Bark κατά την γνώμη μου είναι στην καλύτερη ισάξιο με την Arabasta. Έχει ωραίες μάχες μεν, καλύτερες από CP9 imo [SIZE=1](καλά το Zoro vs. Haku εκεί ήταν puking material, μόνο με τον Lucci άξιζε για μένα)[/SIZE], με team strategy και άλλα κουλά, αλλά από ιστορία δεν το βρήκα τόσο δυνατό! :roar: Αναπληρώνει και με το παραπάνω με το επόμενο arc όμως, που είναι όπου βρισκόμαστε στο anime!
Θα χαρείς άπαιχτους seiyuu πάντως σαν δεις το anime, Franky, Brook, Usopp, Perona, Kizaru, Luffy, Zoro, Nami είναι μερικά παραδείγματα που κάνουν απίστευτες δουλειές (και η Robin, απλά δεν με τρελαίνει τόσο όταν λέει τις επιθέσεις του στύλ "Dos Fleuuurrr" κλπ, λίγο cheesy :borednn9:) και ειδικά η τελευταία προσθήκη, η Boa, μου άρεσε πολύ στο τελευταίο ep με την μυστηριώδη φωνή της, αναρωτιέμαι πως καταφέρνουν και βρίσκουν τόσο καλούς voice actors κάθε φορά!
(για να καταλάβεις μερικώς την κατάσταση, ο ηθοποιός που κάνει τον Usopp ήταν και ο L στο Death Note... και δεν αναγνωρίζονται οι δύο φωνές του!!)
Τέλος, τον Brook αρχικά τον μισούσα και δεν ήθελα να μπει στο πλήρωμα :roar:, αλλά με τον καιρό τον συνήθισα κι εγώ (ή αναγκάστηκα να τον συνηθίσω XD) και μου αρέσει πια κι αυτός! Το αξιολάτρευτα αηδιαστικός στην περίπτωσή του όμως είναι κομπλιμέντο ή προσβολή; :nanana:
ΥΓ1: Gomen για το μέγεθος, δεν συγκρατήθηκα... έπρεπε να το σκεφτόσουν όταν άφηνες το vm! XD
ΥΓ2: Μπήκαν κι άλλα 2 μέλη στην αλυσίδα, ετοιμάσου να παραλάβεις τα DVD σύντομα λοιπόν! :awww:
Jul 24 2009 13:09
Tea-chan → Zoro
Αγαπητέ μου marimo, πώς είσαι; Ελεύθερος και χαλαρός;
Να σε πω, βλέπω ότι αρχίζεις το Naruto; Doushite; Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Γιατί θες να μπεις σ'ένα από τα πιο πυροβολημένα fandom του κόσμου;
Έχω καταβροχθίσει πολύ πράμα από το manga One Piece... έφτασα Thiller Bark! O Brook είναι αξιολάτρευτα αηδιαστικός! XD
Jul 24 2009 09:44
GkLoc → Zoro
Καλη τυχη φιλε μου με το Naruto,μεχρι το 136 ξαναλεω ειναι επικο,μετα με το Shippuden γινεται lame as hell,ειναι σαν να βλεπεις πια αλλη σειρα,και οχι δεν φτανει το One Piece ουτο στο μικρο του δαχτυλακι,ειδικα που ΤΩΡΑ το One Piece manga εχει παρει τα πανω του,και οπως ειπε και ο Oda το One Piece θα αλλαξει και η επικοτητα θα ανεβει σε uber επιπεδα...
Βασικα καλυτερα να εβλεπες κανα D Gray Man η Full Metal Alchemist παρα Ναρουτο αλλα anw,τα λεμε ξανα τον Σεπτεμβρη my friend,καλη τυχη με οτι κανεις σου ευχομαι...
Jul 24 2009 00:49
Zoro → GkLoc
Αχά!! Εγώ ξεκίνησα το Naruto επιτέλους btw και ξαναβλέπω τα Chuunin exams, τρελή φάση, όπως μου είχε αρέσει πέρισυ, αν μη τι άλλο έχει γίνει με πολύ λεπτομέρεια για την δομή του κόσμου των ninja η όλη φάση και σε αντίθεση με το Zabuza arc, που μου φάνηκε αδύναμο για ξεκίνημα, τώρα έστρωσε!
Ελπίζω ως το Σεπτέμβρη να το έχω δει όλο για να μπορώ να καταλάβω κι εγώ αν όντως χαλάει τόσο πιο κει!! (το OP δεν το περνάει με τίποτα, όπως είχα πει, μπορεί όμως να γίνει ισάξιο!)
Καλό ταξίδι και πάλι λοιπόν, Brave Warrior of the Seas και τα ξαναλέμε σε κάνα μήνα, καλές διακοπές!! :joyful:
ΥΓ: Θέλουμε και την συνέχεια του Golden Warrior μετά! XD
Jul 24 2009 00:08
GkLoc → Zoro
Salonica da yo...
Και ισχυει το κατω μυνημα,απο αυριο το βραδυ μαλλον...^__^
Jul 23 2009 23:56
Zoro → GkLoc
Από που μπήκες και μας μιλάς τώρα, χαμένε sniper kingu; :P
Άκυρο το κάτω μήνυμα δλδ ή ακόμη δεν έφτασες πατρίδα;;
Jul 23 2009 23:53
Zoro
→
Lucy-Nyu
Άντε να το διαβάσεις όλο λοιπόν, μπας και αποκτήσουμε κι άλλο [I]fungirl[/I] στο thread!! Αυξάνεστε, καιρός ήταν!! ;D
Σου στέλνω πμ για το που μένω...
ΥΓ: Ταιριαστότατος ο τίτλος κάτω από το name σου!! ;p
Jul 23 2009 14:19
Lucy-Nyu
→
Zoro
KAI EΠΙΤΕΛΠΟΥΣ ΒΡΗΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΑΠΤΕΡ ΤΟΥ ΜΠΕΡΣΕΡΚ!!!!γεααααα
ΔΝ Μ ΛΕς Εσυ π μενεις?δν θυμαμαι αν μ χες πει
Jul 23 2009 12:41
Zoro → Maya-chan
Ναι, απλά έλεγε ότι για να θεωρήσει κάποιον ισάξιό του έπρεπε να έχει κι αυτός δικό του όνειρο και όχι να τον ακολουθεί για το δικό του, όμως αυτός εξαρχής δεν επέτρεπε στον άλλο αυτό ή του προωθούσε αυτή την σκέψη - υποκριτής, ζηλιάρης, δολοπλόκος και με κόμπλεξ ανωτερότητας! :canthelp: Συμφωνούσα με την λογική "όλα για τα όνειρά σου", αλλά όχι βάζοντας (ακόμη) και τους φίλους σου από κάτω [SIZE=1](όπως γίνεται στο One Piece δλδ, όλα για τα όνειρα σου κι ας πατάς αυτά άλλων ανθρώπων γενικά, αλλά τα βάζεις στο ίδιο ύψος με των φίλων/γύρων σου που σε βοηθάνε στην "αποστολή" σου αυτή, άσχετο :P)[/SIZE]!
Και ναι για Casca επίσης, αν μη τι άλλο δεν ήταν η τυπική κλαψιάρα και αδύναμη όπως τις άλλες γυναίκες του κόσμου αυτού, προσπάθησε να κάνει την διαφορά, απλά δεν έφτασε να είναι τόσο epic όσο ο Guts, ειδικά μιας και πιο κει θα δεις καλύτερες θηλυκές παρουσίες!!
Anw, εντυπώσεις σαν το προχωρήσεις λοιπόν, μιας και όσο προχωράει γίνεται όλο και πιο φανταστικό όπως είπα [SIZE=1](που να δεις και τελευταία κεφάλαια τι βλέπουμε!!)[/SIZE] και υπομονή σαν το τελειώσεις, ο mangaka κάνει και 3 μήνες να βγάλει νέο chapter πολλές φορές, ενώ μέγιστο είναι δύο το μήνα!! :P
Jul 21 2009 14:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed