Community Status Updates
Zoro → Mad_Hatter
Αυτά μόνο αν είσαι Λούφης όμως, αλλιώς σωθείτε από την Μέδουσα!! :terror2: [SIZE=1](και αν είσαι Λούφης δεν θα την αξιοποιήσεις στο πλείστον!)[/SIZE]
Rob-chan ενώ... καλός γενικά να είναι ο άλλος (και όχι αφελής) και καλούλα είναι κι αυτή!! :kawaii:
[SIZE=1](νταξ κι εδώ καραδοκεί κίνδυνος clutch, αλλά από το να γίνεις πέτρινος... !!)
[/SIZE][spoiler][IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3523/onepiecerobin26.jpg[/IMG]
:nbleed:[/spoiler]ΥΓ: OK το κάψαμε... :hot: τελικά θα έπρεπε όντως να ανοίξουμε νέο/αλλάξουμε το thread μου και να προσθέσουμε Boa, να δω ποια θα κέρδιζε, κάτι θα σκεφτώ τώρα που ξεκινάνε οι διακοπές μου για να γίνει δημόσιο το θέμα (να περιμένουμε όμως μερικές βδομάδες, να γίνει πιο γνωστή στο κοινό η Boa)!! I like where this is going!! :hehehe:
Jul 20 2009 21:39
Mad_Hatter → Zoro
Με την hancock ομως πανε πακετο και οι μισες αμαζονες της amazon lilly, με την Robin το πολυ ενας πακος βιβλια, και ενα εισητηριο για tour στην ακροπολη.
Jul 20 2009 19:13
Zoro → Maya-chan
Να σε ρωτήσω μιας και εδώ και λίγο καιρό το έχω περιέργεια, πριν το αλλάξεις, το ava σου από κάνα Toradora/K-ON! είναι; Πολύ kawai! :P
Jul 20 2009 18:11
Zoro
→
Lucy-Nyu
Έπρεπε να του πεις "oretachi wa nakama da???" :hahaha:, μην σου έκλεινε το μάτι να πρόσεχες μόνο!!
Καημένος Ζορός, στο πάτωμα σε κόβω να τον ρίχνεις κιόλας!! :nanana:
Boa ftw btw, αλλά ακόμη όχι σαν την Robin... να δω πιο κει αν βελτιώνεται τόσο όσο λένε, αλλά σαν τα γεγονότα του CP9 arc αμφιβάλλω αν θα δούμε όμοια!! :p
Jul 20 2009 18:02
Zoro → Mad_Hatter
Στο wiki μεταξύ 27-36 την βάζουν την Boa, οπότε στην καλύτερη είναι ένα έτος μικρότερή της!! :hahaha:
Πάντως θα παραδεχτώ ότι [SIZE=1](για λίγο!)[/SIZE] μοιάζει όντως πιο νέα, απλά έχει αυτό το... "επικίνδυνο θηλυκό" που με το που κατεβάσεις άμυνα θα στην φέρει [SIZE=1](με πολύ κακό τρόπο!)[/SIZE], το οποίο παλιά είχε και η Robin δλδ, αλλά μετά το CP9 arc έχασε τελείως... μακάρι το ίδιο να γίνει και με Boa σύντομα, αλλά όσο να 'χει Schichibukai παραμένει και με σχέση με φίδια...:colddd: προτιμώ την καλούλα Robin-chan μου! :nanana:
Και ναι, Marimo powa!! :hero:
Jul 20 2009 17:53
Zoro → Tea-chan
Και κάποια που ξέχασα να σχολιάσω πριν:
[quote=Tea-chan;327112]Και δεν έχω τον Oda για κάποιον που απλά θα επαναλάβει ότι έγινε με τον Arlong (φεύγει η Nami μακρυά από τα παιδιά γιατί έχει ένα μυστικό, θέλει να τους διώξει για να τους σώσει, αλλά ο Luffy και οι άλλοι καθαρίζουν και αυτή γυρνάει).[B] Έχω την εντύπωση ότι θα φύγει για πάντα από την ομάδα... [/B][/quote]
Hidoiiiii~ :nanana: Αν έκανε κάτι τέτοιο θα ήταν [B]το[/B] jawdrop, αλλά όλα τα περιμένω από τον τρελoda πια [SIZE=1](romance above all!)[/SIZE]!!
[quote=Tea-chan;327112]Επίσης, έχουμε κανένεα νέο για το γεγονός ότι η ιστορία της ταινίας θα κολλάει με του manga; Ο Oda είχε πει ότι από το 2010 το One Piece θα αλλάξει πολύ. Λέτε να βγάλει κατάληξη του manga στην ταινία;
Λέω εγώ τώρα... [spoiler][SIZE=1]Θα ήταν το ιδανικό τρικ για να αναγκάσει κόσμο να ασχοληθεί και να βγάλει πιο πολύ χρήμα, πάντως...:nosey:[/SIZE][/spoiler][/quote]
Τι λε ρε, δλδ αν κατάλαβα καλά υπέθεσες ότι αυτά τα Χριστούγεννα το OP θα λάβει τέλος, πιο πριν από Naruto και Bleach, που υποτίθετε είναι πιο κοντά κανονικά; Τόσα που έχει να μας δείξει ακόμη απίθανο μου φαίνεται, εκτός κι αν το 'χει ήδη σχεδιάσει και τα στριμώξει όλα, αλλά και πάλι... δύσκολο! Πέραν αυτών έχει και στόμα(τα) να θρέψει!!
Εκτός πάλι κι αν κατάλαβα κάτι άλλο!! :stubborn:
Btw απέκτησες σύντροφο στην αλυσίδα... αν βρεθεί και τρίτος μέσα στη βδομάδα το βλέπω για seal the deal, ωραίο καλοκαιράκι θα περάσεις! :Blissfull:
Jul 20 2009 17:49
Mad_Hatter → Zoro
H robin ειναι μεγαλη ρε :P
Οχι οτι η hancock δεν ειναι, αλλα αυτηνης δεν της φαινετε.
Παντως καμια δεν συγκρινεται με την CC μου
[IMG]http://i27.tinypic.com/2lac7pz.jpg[/IMG]
Jul 20 2009 17:18
Lucy-Nyu
→
Zoro
λαλαλα μονο στο ματι εχει
αα πρεπει να παω για περουκα
κλαπς θελω λεφτααα
και ακομη δν ειδα το επεισοδιο με τη μποα πφφφφφφφφφφφφφ
και εχω αφησει και το μπλιτς μισο
ελεοοοοοος ακομη στσ μπαουντο ειμαι
ακου τι επαθα σημερα
εχω για ηχο κλησης το 4ο οπνενινγκ του ουαν πισ
και στ λεοφορειο εκατσε ενας ιαπωνας προφανως διπλα μου και με πηραν τηλεφωνο και αρχισε να το τραγουδαει αυτος και μετα ειπε κατι στ ιαπωνικα και δν το καταλαβα και μετα επρεπε να κατεβω στη σταση λοοοοολλλλλλλλ
θελω να δω το λουφυυυυ τωρααααααααααα
α στο κοσπλει μαλλον θα σκασω μυτη με ενα παιδι ντυμενο ζορο οποτε λεω να του ριξω κετσαπ:try:
οσο για το κλατσα και μονοτικη ταινια αααασε και τι δν εχω ακουσει
μα παιδια ειναι και αποροφιτικηηη:nosey:
Jul 20 2009 15:45
Tea-chan → Zoro
Κι εγώ ελπίζω να μπουν άτομα... αλλά συνήθως, μετά το Σαβ/κο φαίνεται το ενδιαφέρον. Θα δούμε...
Jul 20 2009 13:41
Zoro → Tea-chan
Το μόνο κακό είναι ότι, απ' όσο ξέρω, θέλει τουλ 3 άτομα για να ξεκινήσει μια αλυσίδα, μακάρι να μαζευτούν σύντομα κι άλλοι 2 λοιπόν :(... εκτός κι αν μπορεί να υπάρξει ατομική αλυσίδα! XD
Κατά τ' άλλα καλά φαίνονται τα επεισόδια, τα 1080p δεν ξέρω αν θα υποστηρίζει το pc σου (αν δεν κάνω λάθος κι εσύ laptop έχεις), μιας και σε μένα κολλάνε, αλλά το πολύ πολύ ξανακατεβάζεις τα επεισόδια αυτά σε μικρότερη ευκρίνεια... άλλωστε είναι λίγα, λέει.
Σαν groups φάνηκε ΟΚ γενικά... άντε να αρχίσουμε συζητήσεις αλά Μπερζέρκ κι εδώ! :P
Jul 20 2009 13:18
Tea-chan → Zoro
YAY!!! Ήδη δήλωσα συμμετοχή, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα το αρχίσω! [IMG]http://a.deviantart.net/avatars/t/a/tarddanceplz.gif[/IMG]
Jul 20 2009 08:54
Zoro → Mad_Hatter
Just did! :P
Boaaaa :nbleed:... θεά όντως, αλλά μετά το παρελθόν της Robin δύσκολο να μου αρέσει κάποια άλλη τόσο πολύ, κι ας έχει τόσο "πλούσια" χαρακτηριστικά! Οπότε έρχεται μετά! :bleh:
(αναμένω το επόμενο πάντως... επίσκεψη στα λουτρά!)
Jul 20 2009 05:23
Mad_Hatter → Zoro
Α, εγω ειχα φαει χειροτερα spoilers στο deathnote :P
checkarες το νεο επισοδιο?
Jul 20 2009 02:28
Zoro → Tea-chan
[B][URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=327040#post327040"]Χαρ Χαρ ^^[/URL][/B]
[SIZE=1](μάλλον θα το έβλεπες και πάλι, αλλά να το σιγουρέψουμε!! XD)[/SIZE]
Jul 20 2009 01:35
Zoro → Mad_Hatter
Ναι!! :hahaha:
[spoiler=OP manga spoilers]Δεν το είχα πολυσκεφτεί, νόμιζα ότι για κάποιον λόγο ο Roger, για να μην έχει μπελάδες από την γέννα και μόνο με τις αρχές ο γιος του, είπε στον Garp να του δώσει το όνομα της μητέρας, ώστε να φαίνεται και ότι δεν είναι καθαρά αδέρφια με τον Luffy (για εμάς το κοινό πιο πολύ να αναρωτιόμαστε, αλλά και για όποιον ήξερε ότι είναι αδέρφια -πχ Luffy & crew, άλλωστε δεν το ήξεραν όλοι όλοι, πχ BB- να το ψάξει περαιτέρω αν ήθελε) και ότι δεν είχε σχέση με αυτόν (Roger) όμως!
Δεν το φανταζόμουν ότι ήταν επιλογή του Ace... πάντως για να μην πήγαινε τον Dragon σημαίνει ότι τον γνώρισε... OMG, μάλλον έχουμε να περιμένουμε άλλο ένα τρελομέλος της οικογένειας!! XD
[/spoiler]Και no worries για το spoil, έχω φάει πολύ χειρότερα!![spoiler]Θάνατος L!! :deadga6:[/spoiler]
Jul 19 2009 22:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed