Community Status Updates
Lucy-Nyu
→
Zoro
χαθηκες ρεεεεεεεεεε!!!!και ναι εχω νετ επιτελους
[IMG]http://i403.photobucket.com/albums/pp116/firuzekurt/KSiCsMTjJmubdx5qTS1xUzDJo1_400.jpg[/IMG] απο την ιαπωνια με αγαπη
Aug 14 2009 14:03
Mad_Hatter → Zoro
nono, ακομα να μαθουμε για τον akainu δυστυχως :(
Θεος ειναι ο Pein, ο μακραν πιο σοβαρος χαρακτηρας σε αυτο το manga, Και δε το λεω επειδη ειναι ο αγαπημενος μου.Ενα επιπεδο ανεβαζε ολλη τη σειρα με τις ατακες που πεταγε.
Θα δεις γιατι λεω οτι το Naruto ειναι Yaoi υπομονη.
Και προς θεου μη χανεις το χρονο σου με τα fillers.Και που βλεπεις το anime Πολυ ειναι, το manga πρεπει να διαβασεις μονο, το ιδιο επρεπε να κανω και εγω.2 βδομαδες θα κανω περιπου να διαβασω manga τωρα στις διακοπες, μπορει και παραπανω, σκεφτομε να το droparo, και να το διαβασω ολλο μολις αλλαξει ark, απλα το σημειο που ειναι τωρα το σιχαινομαι.Να φαντασεις περιμενω με μεγαλυτερη ανυπομονισια το νεο επισοδιο του Bleach (που ειναι και filler).
Μακαρι ο kishimoto να ξεφυγει απο οτι τον εχει ποιασει, και γραφει τετοια chapters.
Το chunin exams ηταν πολυ καλο ark, μεσα στα 3 καλυτερα της σειρας, πολυ τον συμπαθησα τον Gaara, ειδικα οταν μιλαει για το παρελθον του.
Jul 31 2009 14:19
Zoro → ssj4nick
Ναι το kage bunshin μου την ψιλοσπάει κι εμένα που ξέρει κυρίως αυτό μόνο, γι' αυτό και είπα ότι οι μάχες του OP μου φαίνονται πιο πορωτικές (πιο πολλές τεχνικές, πιο καλές ατάκες κλπ), απλά αυτές του Naruto νικάνε σε όλα τα υπόλοιπα (στρατηγική, "φιλοσοφία" του chakra κλπ) και σαν σύνολο μου φαίνονται καλύτερες! Πάντως πιο κει ο Naruto μαθαίνει πολύ καλύτερες τεχνικές, μάλιστα απ' όσο είδα μερικές θυμίζουν κύματα αλά Dragon Ball!!
Ο Shikamaru πάει για fave πια, πολύ μ' αρέσει το ήρεμο αλλά έξυπνο στυλ που έχει!!
Έλα ντε, ρώτησα κι εγώ τον Rin... να δω πόσο θα πέσει πιο κει το Naruto!! :nanana:
Jul 31 2009 13:36
Zoro → Mad_Hatter
Ναι και μάλιστα κάνα τεράστιο haki φαντάζομαι θα έχει, απλά τον έκοβα να είναι παλιομοδίτης στο θέμα των DF και να προτιμάει να πολεμάει χωρίς αυτά... oh well, και πάλι cool τον κόβω να βγαίνει!! :P
Akainu δεν φαντάζομαι να μάθαμε τίποτα γι το ability ε;
Ω καλά, έχω πολύ καλές εντυπώσεις για το Naruto, όσο αφορά τις μάχες ειδικά, που σαν σύνολο είναι πολύ καλύτερες του OP ως τώρα... πιο κει βλέπουμε!
Παρακολουθώ το anime προς το παρόν και σχεδιάζω να το δω όλο, fillers included, και μετά να πιάσω το manga από το 0 για να δω και τις διαφορές που υπάρχουν... μ' αρέσει να έχω άποψη σε όλα! ;D
ΥΓ1: yaoi (σ)το Naruto; Που; :hmmm:
ΥΓ2: Θεός = Pein huh; :P
Jul 31 2009 13:32
Zoro → Ame Warashi
Καλά περνάω γενικά, δεν μου κάνει κακό η αποτοξίνωση τελικά!! :joyful:
... και σαν επιστρέψω θα έχω πιο γρήγορη σύνδεση από ποτέ, en garde!! :kill4u:
Pic με σερνικό, αφού θες τόσο πολύ, θα σου δώσω σαν βάλω νετ λοιπόν... καλά να περνάς όσο λείπω, αναλογίσου τι σε περιμένει μετά στο μεταξύ!! : D
Jul 31 2009 13:26
ssj4nick → Zoro
Εγω ειμαι στο 66 ακριβως πριν τη μαχη Sasuke- Gaara(I hope Sasuke will kick his ass) Το μονο που μου τη σπαει ειναι οτι μεχρι τωρα ο Ναρουτο δεν ξερει κ παρα πολλες τεχνικες κ μας τα χει πρηξει λιγο με το kage bunshin no jutsu.Kατα τα αλλα ειναι ΟΚ!
p.s1 Shikamaru Rules, μονο αυτος θα γινει chounin μου φαινεται.
p.s2Διαβασα κ το παρακατω message του Rin.WTF? Naruto becomes yaoi?!WTF?
Jul 30 2009 11:23
Mad_Hatter → Zoro
Καλα, το οτι εχει df δε σημαινει οτι δεν εχει και haki, σιγουρα θα εχει και απο αυτο.
Tα πρωτα επισοδια ηταν καλα στο naruto, τοτε δεν ειχε γινει yaoi το manga.Anime Βλεπεις η μονο manga διαβαζεις?Μεχρι να πας στο 300κατι chapter παντως που κανει την εμφανιση του ο θεος, εχεις καιρο.
Jul 29 2009 19:05
Ame Warashi → Zoro
λολ όχι ευχαριστώ να μου λείπει!!!!άσε με να χαρώ την απουσία σ χωρίς το φάντασμα της χαζής της lucy!!!! :P κ εσύ ότι ποθείς!!!κ όταν μπεις ειδοποίησε με να αγοράσω καινουρια ηρεμιστικά! :P πως περνάς γενικά?
p.s. για HB pic προτίμισε κάτι με κάποιο σερνικό μέσα :P
Jul 29 2009 15:37
Zoro → Ame Warashi
Τσα! Νόμιζες ότι επειδή δεν έχω νετ θα σε ξεχνούσα; (κοινώς, δεν μου την γλιτώνεις! XD)
:hbd: Χρόνια Πολλάααααα μικρή Κική, εύχομαι να περάσεις ευχάριστα σήμερα τα 22α σου, που γινόμαστε ξανά συνομίλικοι!! XD :joyful:
Σύντομα θα ξαναέχω κανονικά νετ στο σπίτι, για την ώρα πάω να χαρώ την αποτοξίνωσή μου... να χαρείς κι εσύ την απουσία μου γιατί, σαν επιστρέψω... :hehehe:
ΥΓ: Με iphone ειμαι τώρα και δεν μπορώ να σου βρω και μια decent HB pic :/ , αν σου κάνει έχω μια με την Lucy να βγαίνει με bikini έξω από μια τούρτα!! :kakaka:
Jul 29 2009 09:47
Zoro → ssj4nick
Στο Zabuza arc δεν μου πολυάρεσαν οι χαρακτήρες (Zabuza, Gatoh, Inari κλπ), οι επιθέσεις (την master τεχνική του Ηaku στο τέλος την βρήκα λίγο έλεος... ακόμη και αυτή με τον Naruto να γίνεται Shuriken, που ανέφερες :/ ) και γενικά την φάση που μέχρι το τέλος ο Zabuza ήταν κακός και όταν στράφηκαν όλοι εναντίον του και του ψέλλησε και ο Naruto δύο φωνήεντα... έγινε καλός!! Αυτά με ψιλοχάλασαν, κατά τα άλλα ήταν οκ arc, βλεπόταν.
Τα επόμενα πάντως ναι, άπαιχτα... έφτασα στο 69 προχτές και που να δεις φάσεις σε μάχες με Naruto, Sasuke, Gaara, Neji και Shikamaru!!
Αν και πιστεύω ότι του OP νικάνε σε συνολική πόρωση, ''φιλοσοφία'', στρατηγική και γενικά όλη φάση πολύ καλύτερη στις ως τώρα μάχες του Naruto!! Εσύ που βρίσκεσαι και τι πιστεύεις;
Jul 29 2009 09:32
Zoro → Mad_Hatter
Χαλό!!
Πολύ δελεαστική η πληροφορία που μου έδωσες, αλλά, ως γνωστόν, δεν με σκιάζει spoiler κανένα... θα αντέξω πάλι να απέχω από το manga! :bleh:
Πάντως πολύ ενδιαφέρον μπορώ να πω, εγώ πάντα νόμιζα, ως ένας από τους πιο γέρους της σειράς, ότι θα είχε επιθέσεις βασισμένες καθαρά σε haki και καθόλου DF... damn, και πάλι cool ακούγεται όμως, φάση!!
Naruto έφτασα στο 69 χτες btw, πολύ ωραίες μάχες ως τώρα, με στρατηγική και όχι απαραίτητα unpsofable... άντε, είχα βαρεθεί αυτές του OP!! (αν και πιστεύω ότι αυτές νικάνε στην πόρωση!)
Anw και η ιστορία πολύ καλή ως τώρα, με λίγα σχετικά κενά... το συνεχίζω και επιστρέφω με εντυπώσεις!!
Jul 29 2009 09:15
Zoro → Tea-chan
No worries Tea μου, άλλωστε τυπικά μιλώντας κι εγώ δεν θα έχω νετ στο σπίτι για λίγο καιρό [SIZE="1"](τυπικά πάντα, βρίσκω αλλού, πάντα βερεσέ XD)[/SIZE], αλλά είναι μια καλή αποτοξίνωση... οπότε σαν βρεις χρόνο εσύ και νετ στο σπίτι εγώ, τα λέμε!!
Btw ναι, παρατήρησα μερικά posts σου στα OP threads, μέχρι και εκείνο που ανέφερες την Boa, μα καλά... που έφτασες;;; :oo:
Εγώ προχωράω Naruto πάλι και so far so good, αν συνεχίσει έτσι (αν και απ' όσα ακούω πιο κει ανεβαίνει πολύ η ποιότητα και μετά πέφτ ει δραματικά πάλι) μπορεί να το βάλω και ισάξια με το OP, το καθένα για διαφορετικούς τομείς αρέσκειας!
Anw δεν το συνεχίζω, πάω να χαρώ διακοπές, ο θεός να τις κάνει! :joyful:
Jul 29 2009 08:26
Mad_Hatter → Zoro
Alloha!
Μολις ειχαμε bonus πληροφοριες για τον whitebeard.Shockariστηκες!Αν ενδιαφερεσε ανοιξε παρακατω.
[spoiler]
Earthquake-eartquake no mi!
[/spoiler]
Jul 28 2009 15:13
Tea-chan → Zoro
Καλά το μάντεψες, Zoro μου! Αλλά αν δεις, αρχίζω να απαντάω στα thread του One Piece. Θα τα πούμε, μη σε νοιάζει!
Jul 27 2009 15:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed