Community Status Updates
Mad_Hatter → Zoro
Δε συγκρινεις ninja με kaizoku.Οι πρωτοι ειναι ελευθεροι αντρες, οι δευτεροι σκυλια των χωριων τους.Τωρα για τον naruto και το πως τελικα θα γινει hokage τα εχω πει απειρες φορες, δεν τον εχω ικανο να αποκτησει ποτε την ωριμοτητα για μια τετοια θεση, αλλα tespa, μην ασχολιουμαστε αλλο με τη συγκριση :P
Μιας και λεμε για cool φρουτα που να δεις του marco.
O doflamingo ειναι απλα θεος
"Pirates are evil?The marines are righteous?
These terms have always changed throughout the course of history.
Kids who have never seen peace, and kids who have never seen war have different values.
Those who stand at the top determine whats wrong and whats right.This very place is neutral ground.Justice will prevail you say?Off course it will!!!
[B]Whoever winns this war becomes justice!!![/B]"
:respect:
Sep 03 2009 19:07
Zoro → Mad_Hatter
SUKE! Αυτό θα πει cool ικανότητα!! :kill4u:
Κι ας είναι συγγενικό του Ace, τώρα καταλαβαίνω την διαφορά στην ικανότητα: [spoiler=OP manga spoiler]του Akainu είναι "στερεή φωτιά/υψηλή θερμοκρασία - μάγμα" ενώ του Ace κοινή φωτιά, που δεν παίρνει πολλά σχήματα στον αέρα. Hands down to Oda, again!
[/spoiler]Και για να κλείσω, κάτι που λέει πολλά για τις 2 σειρές είναι οι πρωταγωνιστές και οι στόχοι τους:
- Στο Naruto ο Naruto θέλει να γίνει Hokage και δεν ξέρω κι εγώ πως θα κάνει την "δουλεία" του, μιας και πέρα από το να μαθαίνει πολλές τεχνικές, να είναι δυνατός και να έχει το πείσμα να μην τα βάζει κάτω, τα οποία όντως έχει και χρειάζονται για την θέση αυτή, δεν είναι τα μόνα απαραίτητα, μιας και θέλει να έχεις και επίγνωση των πράξεών σου, να χειρίζεσαι καλά την γραφειοκρατεία, να κουμαντάρεις τόσους άντρες και να αποφεύγεις άσκοπους θανάτους, να είσαι διπλωμάτης, και, και, και... που δεν φαντάζομαι τον Naruto να αποκτάει, όχι εύκολα τουλ, έτσι περίπλοκο όπως το κάναν το όνειρό του. Ακόμη και αν βάλω Sasuke και Sakura στην λίστα (ανέφερα μόνο τον Naruto γιατί έτσι λέγεται η σειρά, σχετικά με το ποιος είναι ο no.1 lead, ας πούμε) ο πρώτος απ' όσα ξέρω αφού εκπληρώσει τον σκοπό του γίνεται μαύρα χάλια μετά και η δεύτερη δεν είχε σκοπό εξαρχής!
- Στο OP ενώ ο Luffy που θέλει να γίνει pirate king είναι πιο ελεύθερη και εύκολη η "θέση" αυτή, μιας και αυτός αποφασίζει το πως θα ζει: σαν κανονικός πειρατής που ρημάζει τα νησιά και τρομοκρατεί πολίτες ή άλα Shanks και Roger, το απόλυτο σύμβολο της ελευθερίας! Και, μιας και ξέρουμε ότι ο Luffy θα είναι το δεύτερο, έχει ήδη αποδείξει πάνω από μια φορά πόσο κατάλληλος είναι για την θέση αυτή!
Λίγη βελτίωση θέλει και πάλι σε κάποιους τομείς βέβαια, αλλά κατά τ' άλλα φαίνεται ότι γεννήθηκε γι' αυτό το "επάγγελμα", ο Naruto ενώ, δεν ξέρω πόσο αλλάζει πιο κει, αλλά δεν μου φαίνεται καθόλου κατάλληλος προς το παρόν.
Αν πάρουμε τις σειρές από την ρίζα, σχετικά με τους leads και τους σκοπούς τους, αυτό ήδη δείχνει πολλά!
(πάντως μου αρέσει στο Naruto που όλοι έχουν δασκάλους και τους μαθαίνουν αρκετά πριν ανακαλύψουν μόνοι τους τεχνικές, σε αντίθεση με το OP που μαθαίνουν μόνοι τους πως να γίνουν πιο δυνατοί, αν και τελευταία με το New World και το Haki το κόβω να αλλάζει κι αυτό, έστω και λίγο, όλο και κάποιος θα τους μάθει πως να το χρησιμοποιούν, ειδικά του Luffy, αλλιώς την βάψανε! Βέβαια στο OP κι ας μην έχουν μέντορες, έχουν όλοι τους πρότυπα μίμησης, Luffy-Shanks, Franky-Tom κλπ, οι οποίοι με τις φοβερές σκηνές τους αναπληρώνουν αρκετά αυτό)
ΥΓ: Έμαθα και για την ατάκα του Flamingo! Άλλος imba χαρακτήρας μπήκε στην λίστα φαίνεται!
Sep 03 2009 17:37
Mad_Hatter → Zoro
Το op εχει ακριβως οσο romance χρειαζετε, w8 and see :P
Το romance παντως στο naruto το μισω και εγω, σε αλλους μπορει να αρεσει, αλλα εγω το βρισκω kinda lame.
Του akainu πρεπει να ειναι αρκετα πιο δυνατο απο του ace, αν και δεν το εχουμε δει αρκετα, οριστε ενα μικρο spoiler με επιδειξη της δυναμης του
[URL]http://www.onemanga.com/One_Piece/554/08-09/[/URL]
Και υπαρχουν και αλλοι σκοτωμοι περα απο αυτο που ειπες, γενικα το op αλαζει πορεια.
Sep 03 2009 16:55
Zoro → Mad_Hatter
OMG, τώρα που έγινες κανονικότατα πειρατής εγώ αρχίζω και γέρνω προς την μεριά του ninja, καλά πάμε! Να δω πόσο θα κρατήσει, πρέπει να δω κανονικά τα τελευταία eps του OP να ξαναβρώ το δρόμο μου, άλλωστε once a pirate, always a pirate! :P
Χμμ πάντως έχει και το Naruto τις τρυπούλες του στις μάχες όντως, πέρα από αυτό με τον Deidara έχω και μερικά άλλα που δεν μου άρεσαν, αλλά σαν σύνολο παραμένω εντυπωσιασμένος από τις μάχες της σειράς, να δω πόσο θα κρατήσει αυτό!
Επίσης για την έλλειψη romance στο OP πάλι, αν είναι να καταντήσει όπως της Hinataς με τον Naruto, του Naruto με την Sakura και της Sakuraς με τον Sasuke ή όπως τόσους άλλους ανεκπλήρωτους έρωτες που φαντάζομαι θα ακολουθήσουν (Lee-Sakura, Shikamaru-Temari κλπ) καλύτερα οι asexuals του OP! Τουλάχιστον προχωράει η πλοκή έτσι!
Βέβαια στο 415 το να μπει ο Luffy σε δωμάτιο με Boa γυμνή και να λέει στενοχωρημένος "ah, there's no food" μου φάνηκε λιγάκι υπερβολικό (ως gay θα μπορούσα να πω :hahaha:), αλλά τι τα θες, OP είναι! :P
Πορώσεις όπως "I wanna live", "Enel punch", "Bellamy punch" και "Tenryuubito punch" αμφιβάλλω αν θα φτάσει το Naruto βέβαια, αλλά θα δούμε...
Και κάτι τελευταίο, που ξέχασα να ρωτήσω στο προηγούμενο vm: [SPOILER=OP manga spoiler]Το φρούτο του Akainu ως προς τη διαφέρει απ' αυτό του Ace στην μάχη; Ξέρουμε αρκετά;
Spoil me all you want εδώ, θέλω να ξέρω ότι δεν είναι μια φτηνή απομίμηση του Mera Mera no Mi του Ace![/SPOILER]Καλή επιτυχία με την εξεταστική λοιπόν, μέχρι να επιστρέψουμε δρυμήτεροι στα παλιά!
ΥΓ: Για το ου φονεύσεις μάλλον αναφέρεσαι στην φάση [spoiler=OP manga spoiler]Mr.2 - Magellan, τίποτα δεν του ξεφεύγει του σποϊλεράκια! :hahaha: Αν έχω δίκιο απλά κάτι έπιασε το αυτί μου (μάλλον μάτι!) τυχαία όταν είχε γίνει, αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες![/spoiler]
Sep 03 2009 16:33
Mad_Hatter → Zoro
Well,για το ου φονευσεις μη περνεις και ορκο :P
Οι akatsuki Και εμενα στην αρχη μου αρεσαν, αλλα μετα ο kishimoto τα κανει σαν τα μουτρα του naruto, και καταντανε και αυτοι αστα να πανε.......
Το πρωταγωνιστικο τριο ειναι οντως για τα πανηγυρια, ο naruto και η sakura ειδικα ειναι ελεεινοι, δεν αντεχω πλεον να τους βλεπω αλλο.
Με τα αστεια της σειρας παλι δε γελαω καθολου, σε αντιθεση με το Op που με ξεκαρδιζει, αλλα μουσικη πρεπει να παραδεχτω οτι εχει τελεια.
Τα fillers δε μου αρεσαν καθολου εμενα, ουτε του κανονικου, ουτε του shippuuden, και αυτο ειναι το μεγαλυτερο μειον τις σειρας, βαζει πολλα fillers και γινεται κακη δουλεια σε αυτα.
Και οντως το μεγαλυτερο μειων της σειρας ειναι η ερωτικη εξομολογηση που κανουν οι καλοι/κακοι στα μεσα της μαχης, αν ειναι δυνατον δηλαδη.Η στατιγικη στην αρχη της σειρας οντως υπαρχει, αλλα απο ενα σημειο και μετα ο kishi σε μια προσπαθια εντυπωσιασμου καταντα να αφηνει 100 τρυπες, ακομα και στις μαχες, θα τα δεις μονος σου στο manga.
Εγω βεβαια πρωτιμω τις μαχες του op απο αυτες του naruto, screw strategy, η πορωση μετραει.
Η μαχη τωρα στο Op, WB vs Marine forces ειναι απιστευτη, γενικα με πορωνει οσο λιγα αλλα manga, που να δεις και το impel down arc, που ειναι το καλυτερο arc σε shounen ever, ειδικα το τελος του ειναι απιστευτο.
Τωρα ο deidara τον κλωνο τον ειχε ετοιμο μαλλον απο πριν.
In other words εχω και εγω εξεταστικη τωρα, και πρεπει να μεγαλωσω και τις ωρες διαβασματος δυστυχως, ατιμες σπουδες :(
Sep 03 2009 16:06
Zoro → ssj4nick
Η μάχη με τους Sannins καλή δεν λέω, αλλά όχι και η καλύτερη imo, είχε και μερικά σπαστικά κλισέ όπως [spoiler]ο Naruto που μαθαίνει το Rasengan τελευταία στιγμή γιατί ο Kabuto συνεχώς μιλούσε και δεν τον σκότωνε (αν και το κάλυψε κάπως ο Kishi γιατί χρησιμοποίησε kage κλώνο για να το κάνει, κάτι που πριν δεν είχε σκεφτεί, μιας και με ένα χέρι δεν μπορούσε και δεν μπορεί να εκτελέσει την κίνηση ακόμη, αλλά και πάλι... ), ενώ πιο κει η Tsunade δεν ξέρω κι εγώ πως σήκωσε το σπαθί του Bunta (του βατράχου) και μαχαίρωσε τον Manda στο στόμα (το φίδι του Orochimaru) - [B]το[/B] ψέμα.
[/spoiler]Ως τώρα οι καλύτερες για μένα ήταν η πρώτη μάχη Sasuke vs Orochimaru στο forest of death, ωραία μουσική και κινήσεις και η Gaara vs Lee, που είχε απρόβλεπτο τέλος!
Επίσης και σχεδόν ότι αφορά Shikamaru, και πιο κει θα δεις πόσο imba είναι ο τύπος! Δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει! :P
Τέλος, θυμήσου με και στην μάχη του Valley of the End, όταν φτάσεις εκεί, από τις καλύτερες τις σειράς! Δεν λέω άλλα, spoiler!
Καλή συνέχεια με την 3η Λυκείου λοιπόν, άσχημη χρονιά για να δει κάποιος anime, κουράγιο!
Sep 03 2009 15:37
Zoro → Mad_Hatter
[quote=Rin]Ο oda-sensei για μια ακομη φορα απεδειξε γιατι το one piece ειναι το καλυτερο εβδομαδιαιο shonen.[/quote]
Συνεχίζεις να παραμένεις "δικός" μας βλέπω, και χαίρομαι! :P
Εγώ έχω νετ πια αλλά λόγω επερχόμενης εξεταστικής δεν πολυμπαίνω και πάλι!
Σχετικά με το Naruto έχω φτάσει κοντά στο 50 του Shippuuden και είδα έχει filler όπου να 'ναι (μάλιστα από preview μου φάνηκε ότι την φωνή του κακού με το σημάδι στο πρόσωπο την δίνει ο seiyuu του Zoro! :hahaha:) και ως τώρα του αναγνωρίζω, έναντι του OP (το OP νικάει αλλού, αλλά θα τα πω άλλη στιγμή):
- Τους περισσότερους κακούς. Όχι ότι το OP δεν έχει στυλάτους villains, απλά περιορίζονται πολύ με το "ου φονεύσεις" της σειράς και κατά την γνώμη μου χάνουν αρκετά από coolness :P. Στο Naruto ενώ οι Akatsuki που έχω δει ως τώρα όλοι τρελή φάση!
- Μουσικές, αστεία και fillers, που περίμενα πολύ χειρότερα από του OP. Μουσικές μάλλον θα τις θεωρήσω ισάξια καλές, και τα 2 έχουν καλά κομμάτια και αυτές τις μέρες κατέβασα και το soundtrack του Naruto και το ακούω, αστεία πάλι, αν και δεν είναι τόσα όσα του OP, έχει και εδώ πολλά καλά, ειδικά όσα έχουν Gai και Lee μέσα με ρίχνουν κάτω κάθε φορά, αλλά και με Jiraya, ενώ από fillers όπως σου πα, ποσοτικό είναι το πρόβλημα και όχι ποιοτικό, έχουν και καλό πράμα μερικά μέσα!
- Την όλη ιδεολογία πίσω από τις μάχες: Στρατηγική και Chakra. Δίνουν πολύ bonus στην σειρά αυτά κατ' εμέ, συγκριτικά με το OP που είναι πιο χύμα καταστάσεις. Παρ' όλα αυτά, όπως είπα και πάλι, οι leads το χαλάνε για μένα, για να καταλάβεις: βλέπω τον Naruto να κάνει έναν διάλογο σε έναν κακό κατά την διάρκεια μάχης (πχ Naruto vs Gaara) και δεν μου κάνει τρομερή εντύπωση, ακόμη κι αν λέει ορθά πράγματα, ενώ στο OP προχτές είδα αποσπασματικά τα 411-415 (που τα είχα αφήσει) και μόνο από την μάχη του Luffy με τις αδερφές τις Boa, που δεν ήταν τίποτα το φοβερό σαν μάχη, πέταξε τρομερές ατάκες και πορώθηκα όταν τις είπε (γενικά ο τόνος και αυτά που λέει είναι πολύ μπροστά)! Φαίνεται ποιος έχει την ψυχή του leader μέσα! Ας πούμε λοιπόν ότι οι μάχες του Naruto είναι πιο έξυπνες και καλά δομημένες, ενώ του OP πιο θεαματικές και πορωτικές, σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει ως τώρα.
Να δω τι με περιμένει στην συνέχεια, αφού πιάσω και το manga και φτάσω στον Itachi!
Η κατάσταση τώρα με το OP/Naruto manga η ίδια με πριν ενώ, ε; Σποϊλεριάστικα πάλι και είδα γίνονται τρελές φάσεις με WB pirates vs Schichibukai και Admirals, αναρωτιέμαι πόσο καλό γίνεται για άλλη μια φορά! Naruto, πάλι απ' όσο είδα, το 'χασε κάπως στα τελευταία chapters ο Kishi.
Oh my, άντε να τελειώσει η εξεταστική, με περιμένουν πορωτικές στιγμές!! :P
ΥΓ: Α, και μια απορία που έχω εδώ και λίγο καιρό:
[spoiler=Naruto Shippuuden Spoiler]Ο Deidara πως την γλίτωσε από Team Kakashi και Gai, αφού δεν είχε χέρια; Πως και πότε έφτιαξε τον κλώνο από πηλό; :oo:
Εκτός κι αν έφαγε πιο πριν με το στόμα του τον πηλό από το πουλί που τον μετέφερνε και μετά έβγαλε ολόκληρο κλώνο από μέσα του, δεν βρίσω άλλη λογική. :hmmm: [/spoiler]
Sep 03 2009 15:22
ssj4nick → Zoro
Ευχαριστω για τις πληροφοριες που εδωσες για τα fillers , εγω γενικα θα σταματησω να βλεπω ανιμε για μεγαλο χρονικο διαστημα λογω 3ης Λυκειου και διαβασματος (αντε το πολυ να διαβαζω κανα manga chapter που και που. :) Οταν βρω χρονο θα σου γραψω κι εγω τις αποψεις μου για το Ναρουτο.
[spoiler]Στο 100 Βρισκομαι btw και πιστευω πως οι μαχη με τους 3 Legendary Sanin ηταν η καλυτερη και πιο επικη μεχρι στιγμης. [/spoiler]
Sep 02 2009 13:18
Zoro → ssj4nick
Yup, αφού είδα και [B]όλα[/B] τα fillers του πρώτου Naruto :P πέρασα στο Shippuuden!
Μου φαίνεται ελαφρώς κατώτερο από το πρώτο Naruto σε θέμα σχεδίου-μουσικής, όχι πολύ αισθητά δλδ, αλλά αναπληρώνει κατά πολύ με την ιστορία του, η οποία ξεκινάει δυναμικά από το πρώτο επεισόδιο κιόλας, όχι σαν το πρώτο που κατά την γνώμη μου άργησε αρκετά να μπει στα καλά!
Από τα fillers btw αν σκοπεύεις να δεις τπτ και να μην τα αποφύγεις τελείως σου προτείνω το arc με το Scent Bug [B](1)[/B], που ο Naruto πάει με Shino-Hinata και Kiba να βρει ένα έντομο, το arc με την Anko [B](2)[/B] που γύρισε στο νησί όπου την παράτησε ο Orochimaru, το arc με την Kurenai [B](3)[/B] που έφυγε από την Team 8 λόγω ενός προβλήματος που είχε με μια μαθήτρια της -genjutsu user- και τέλος, μάλλον το καλύτερο filler της πρώτης σειράς, αυτό με τον γέρο αρχιτέκτονα και trap user [B](4)[/B], το οποίο μου άρεσε πολύ γιατί θύμιζε κυνήγι θησαυρού, είχε ανατροπές και πολύ λίγα κενά. Δεν θυμάμαι ακριβώς ποια επεισόδια είναι αλλά αν ψάξεις λίγο στο wiki ή δεις κάποιο επεισόδιο που συμπίπτει με την περιγραφή που σου έδωσα θα τα βρεις. Δεν είναι τίποτα το εξαιρετικό για να μην πας κατευθείαν στο Shippuuden, απλώς έχουν αρκετό ενδιαφέρον imo και έγιναν καλά για τα δεδομένα τους (filler) οι ιστορίες, το πρώτο που σου περιέγραψα έχει καλές πλάκες, το 2ο μια πολύ καλή προβολή του παρελθόντος που είχε η Anko με τον Orochimaru, το 3ο τον ορισμό των genjutsu battles, ενώ έχει και ωραίο spooky κλίμα και το τελευταίο ένα πολύ καλό mix μυστηρίου και suspense! Όλα είναι μεταξύ 4-6 επεισόδια νομίζω. Τέλος, αξίζουν αρκετά και τα [B](4)[/B] μονοκόμματα επεισόδια με την φάτσα του Kakashi (ep.101) που μάλλον είναι [B]το[/B] filler (part filler για την ακρίβεια) επεισόδιο, μόνο και μόνο για το κοράκι που λέει συνεχώς ahou ahou XD και μετά τα 161, 185 και 186, ειδικά το 186 είχε μια πολύ καλή φάση με τον Shino. Αυτά για τα stand alone episodes, για extra δόσεις γέλιου! Τα υπόλοιπα άνετα αποφεύγονται imo.
Εσύ που βρίσκεσαι; Τι εντυπώσεις έχεις; :P
Btw αν και από τους leads δεν με πολυτρελαίνει κανένας (μάλλον Sasuke fan με βλέπω στο τέλος, αν και η Sakura βελτιώνεται αρκετά στο Shippuuden imo, πάντως κανένας σαν τον Shikamaru, κρίμα που τον δείχνουν τόσο λίγο!) μ' αρέσουν πολύ οι δευτερεύοντες χαρακτήρες, ειδικά Kakashi και Gai, o πρώτος για coolness και ο δεύτερος για αστεία, λιώνω με τις ατάκες που λέει με τον Lee! Οι κακοί του Shippuuden ειδικά πολύ imba και μάλλον θα τους προτιμήσω απ' αυτούς του OP, όπως και το όλο σύστημα μάχης-στρατηγικής... μπορώ να πω ότι σε μερικά σημεία δεν το περίμενα αλλά μου βγήκε καλύτερο απ' όσο νόμιζα (αστεία-μουσικές, κατέβασα και το soundtrack να σκεφτείς!), ενώ σε άλλα υστερεί του OP. Προς το παρόν βαδίζει καλά προς το να τα θεωρήσω ισάξια, αλλά ακόμη μένει να δω πόσο βελτιώνεται το OP πιο κει και πόσο πέφτει το Naruto, σύμφωνα με τα όσα ακούω.
Σύντομα η τελική άποψή μου λοιπόν! :P
ΥΓ: Βάλε και καμιά Boa pic στο group σου... τότε να δεις πως θα μαζευτούν τα μέλη! XD
Sep 01 2009 22:31
ssj4nick → Zoro
Επιτελους εσκασε και την καουτσουκενια μπαλα στην προπονηση του ο Ναρουτο.Εσυ εχεις μπει Shipudden?Αξιζει καθολου?
Aug 23 2009 23:02
Lucy-Nyu
→
Zoro
αντε με το καλο να αρχισεις παλι να ποσταρεις...αμαν!εγω διακοπουλες θα κανω σεπτεμβρη πφφφφφφφ,τουλαχιστον θα ξεκουραστω μετα το κοσπλει.και τωρα που ειπα κοσπλει,....ααααααααααα ξεχασα τη μπογια....
anyway
απο σεπτεμβρη σε περιμενω και στο onepiece.gr
πωπω μοδερατορα πρεπει ν μ κανουν μ τοση διαφημιση
Aug 23 2009 03:40
Zoro
→
Lucy-Nyu
Yo, θηλυκή κολώνα του OP fan πλυθησμού! XD
Χαθήκαμε όντως! Είναι που, λόγω γκάφας γονέων, δεν είχα και δεν έχω νετ με το που γύρισα Ελλάδα (τώρα που έχεις εσύ, κοίτα τύχη :S), αν και έτσι χάρηκα περισσότερο διακοπές τελικά, με την αποτοξίνωση! :p Σύντομα επιστρέφω Ιταλία όμως, οπότε ελπίζω να τα πούμε πιο τακτικά τότε, ειδικά τώρα που μπήκαμε για τα καλά στο Boa αρκ (θεά η seiyuu της <3)! Άστα έχω χάσει και τα τελευταία eps, να δω τι με περιμένει!
Καλές εναπομείναντες διακοπές στο ενδιάμεσο!
ΥΓ: Με το μαλακό τέτοιες πικς όταν μου ποστάρεις! Εχμ, αποθηκεύτηκε ήδη! :nbleed: :lovulovu: Άντε και στα δικά σου!! :P
Aug 23 2009 01:04
Zoro → Mad_Hatter
Yo, been a while my friend! :P
Δεν έχω νετ στο σπίτι αυτή τη φορά δυστυχώς, οπότε σε λίγο καιρό που θα γυρίσω Ιταλία θα ξαναγίνω "τακτικός"! Προς το παρόν απολαμβάνω απείρως διακοπές και μπαίνω στο νετ μια στις τόσες μέσω iphone αν λάχει και βρω free wi-fi όταν βγαίνω. Κατά τ' άλλα ευχαριστιέμαι αποτοξίνωση όσο τίποτε άλλο, τελικά ίσως σε καλό μου βγήκε το πρόβλημα του νετ!
Σαν νέα έχω και ότι [spoiler=here be sheets!!] στο ενδιάμεσο είδα σχεδόν όλο το πρώτο Naruto anime (10 eps μου λείπουνε περίπου), fillers included (maso mode XD), μιας και ήθελα να μπορώ να κρίνω και να ξέρω κατά πόσο άθλια ήταν... εκεί πέρα με περίμενε μια έκπληξη! Πολλά (και όχι όλα) τα βρήκα αρκετά ευχάριστα και ενδιαφέροντα, μάλιστα ξέχωρισα 2-3 ιστορίες ανάμεσά τους! Oυσιαστικα το πρόβλημα των fillers του Naruto το βρήκα ποσοτικό και όχι ποιοτικό... γιατί όσο καλές ιστορίες κι αν είχαμε (που δεν ήταν όλες) σίγουρα δεν ήταν απαραίτητες και 2 χρόνια fillers παραήταν πολλά, αν παρακολουθούσα την σειρά τότε θα είχε φάει instant drop μέχρι να τελειώσουν! Θα πω μερικά ακόμη αλλά όχι όλα, μιας και την ολοκληρωτική άποψή μου θα την αφήσω με σεντονοπόστ όταν δω και διαβάσω [b]ότι[/b] μου απομένει από Naruto (shippuuden και manga), αλλά θα σταθώ σε 2 σημεία:
1) από τα chuunin exams και πέρα μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις, και σε διάφορα σημεία που τα περίμενα αλλιώς το βρήκα και καλύτερο και χειρότερο του OP! Περισσότερα δεν λέω, θα τα πω στο θρέντ σαν έρθει η στιγμή! ;p
Πάντως ένα το θεωρώ σίγουρο, όσα κι αν δω/διαβάσω πιο κει: τα πρώτα 100+ eps (με εξαίρεση το Zabuza arc έναντι του Arlong arc) του Naruto τα βρήκα ανώτερα απο τα αντίστοιχα του OP! Θα έλεγα και περισότερα από 100 eps, αλλά εκεί στο OP είχαμε τα καλά σημεία του Arabasta arc που, πάνω κάτω, τα βάζω ισάξια με ότι ακολούθησε πιο κει στο Naruto! Μόνο και μόνο λόγο αυτών θα το έβαζα το λιγότερο ισάξιο με το OP, αλλά, μιάς και πιο κει ακούω έχει πτώση ενώ το OP τρομακτική άνοδο, θα περιμένει η τελική άποψή μου!
2) Αν κάτι με χάλασε ήταν οι leads! Λάτρεψα πολλούς από τους secondary chars (Kakashi, Guy, Sarutobi, Orochimaru, Jiraiya, Kabuto, Itachi, Shizune, Tsunade, Anko κλπ), αλλά δεν μπορώ να πω τα ίδια για Naruto, Sasuke και Sakura:
Naruto - μία κακή "απομίμιση" του Luffy. Έχει τις φάσεις του, αλλά σε ατάκες και αστεία δεν τον έχει ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι.
Sasuke - κάπως καλύτερος, τον πτοτιμώ από τον πρώτο και τον δικαιολογώ έως ένα σημείο γι' αυτό που έκανε, αλλά επιφυλάσσομαι για το μέλλον, με βάση τα όσα ακούω! O fangirlισμός γύρο του ανάξιος πάντως και εννοείται πως ως τώρα ο bro του μου άρεσε πολύ περισσότερο!
Sakura - her looks didn't match her brain capacity. Ζει συνεχώς στην σκιά του Sasuke ενώ αυτός δεν έχει δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον απέναντί της, μάλιστα έχει δείξει πολύ περισσότερο για τον Naruto!! :hahaha: Αν και τελευταία έδειξε άνοδο με το να γίνει medical ninja από το να μυξοκλαίει και να κατηγορεί τον Naruto, δεν έχει με τίποτα Robin και Nami, λογικά και Boa. Αν λάτρεψα κάποιον πάντως αυτός ήταν ο Shikamaru! Tα σπάει και χαίρομαι που μόνο αυτός έγινε chuunin, brains ftw! Σε αρκετα καλή θέση έβαλα και Hinata, Shino, Gaara, Temari, Dosu (κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς - ωραίος κακός!), Lee και Neji!
Οι leads του OP (που πάνω κάτω πάω όλους) καλύτεροι πάντως σαν σύνολο imo (και όχι όλοι τους) και κανένα παρελθόν χαρακτήρα δεν με συγκίνησε και πάλι όσο αυτό της Robin-cwan, καθώς και άλλων χαρακτήρων, ως τώρα πάντα.[/spoiler]Αυτά!! Και sorry για το σεντονοβμ αλλά μιλάμε για πράγματα που μάζεψα να πω εδώ και σχεδόν ένα μήνα! :p :hot:
Έριξα μια ματιά και σε μερικά από τα τελευταία ποστς σου στα shonen threads και κάτι είδα για ένα από τα καλύτερα αρκς το τωρινό του OP, ενώ μετριότητες (και πιο κάτω) σε Naruto και Bleach. Ποσο uber γίνεται πια αυτό το κυνήγι του θησαυρού; :P (έχω χάσει και τα τελευταία 3-4 eps για να δω Naruto, θα τα δω μαζεμένα στην Ιταλία, yay!!)
Τα λέμε σαν ξαναέχω πρόσβαση στο νετ λοιπόν, καλές εναπομείναντες διακοπές!!
Edit: Είχα έτοιμο το vm και πάνω που πήγα να κάνω copypaste κόλλησε το κινητό και τώρα είδα αυτό που μου άφησες.
Thx for sharing the info! Ελπίζω ο Akainu να έχει όντως uber ability και να διαφέρει αρκετά από του Ace!
Aug 23 2009 00:44
Mad_Hatter → Zoro
yo!Μιας και σε πετυχα επιτελους Online (διακοπες huh?) να σου πω οτι επιτελους μας εδιξαν το φρουτο του akainu.
[SPOILER]Volcanic volcanic thats is.90% logia.Αρκετα αναμενομενο[/SPOILER]
Και επισης πολλα νεα φρουτα των wb captains (marco κλπ)
Aug 23 2009 00:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed