Jump to content

Community Status Updates

Photo

endless_inspiration → Zoro

Καλά το κατάλαβα!!!! από berserk το τελευταίο δεν έχω διαβάσει..... λέω να μαζέψω κάμποσα μέχρι τα Χριστούγεννα και να τα διαβάσω όλα μαζί!!!!! εν το μεταξύ δίνω φέτος και δεν πολυασχολούμαι για το πότε βγαίνει το καθένα(παρακολουθώ πολλά on-going).......:ureshii:
Oct 01 2010 12:55
Photo

Zoro → endless_inspiration

Ο ίδιος. Δεν είχα την τιμή να συστηθώ εκ νέου, ε; :P Όπως και να' χει παρατήρησα ότι μια Berserk fan έλειπε από την friend list μου και οπότε έσπευσα να το διορθώσω, glad you accepted! Berserk πως πάει λοιπόν, είσαι up to date;
Sep 30 2010 18:35
Photo

endless_inspiration → Zoro

πρώην zoro-kun??? :P
Sep 29 2010 22:28
Photo

Yuki-chan → Zoro

Ουτε και εγω την βλεπω...αλλα τι να κανουμε...το D.Gray Man ειναι ψιλοθριλερ... Ελπιζω το Bleach να τελειοσει σιντομα αλλα δεν θελω να τελειοσει και το Ναρουτο....καλα για το ΟΡ δεν το σιζητω...ο Οντα θα τα τιναξει αλλα το ΟΡ δεν θα εχει τελειοσει...σαν το Dragon Ball ενα πραγμα... =Ρ
Sep 29 2010 12:58
Photo

6Greed9 → Zoro

πφ ασε ναι. αλλα αυτη τη φορα εχουμε ελπιδες νομιζω... may the force be with us,indeed! :P
Sep 28 2010 22:01
Photo

Zoro → 6Greed9

Ναι το είδα, πολύ epic, μέχρι και την μουσική. Πω με αυτή την σειρά θες να πορωθείς και όλο και κάποιος θα στο χαλάσει, μια ο Miura, μια τα studios... may the force be with us!
Sep 28 2010 21:59
Photo

6Greed9 → Zoro

τι να σου πω... το βιντεο το ειδες?οι εικονες ειναι απο εκει και φαινεται καινουργιο... τι στο καλο παντως,υπαρχει ανακοινωση στο vol.35 για anime,αλλαξε η σελιδα του manga,εκαναν λογαριασμο στο twitter!Δεν μπορει να μας τρολλαρουν ετσι! i want to believe! :P
Sep 28 2010 21:53
Photo

Zoro → Jorg

Aχά, και δεδομένου ότι το anime του D.Gray μου άρεσε πιστεύω θα ρίξω κι εδώ καμιά ματιά κάποτε. Έτσι, προχώρα τα σαν προλάβεις και αναμένω νέα (πας και Arabasta που είναι απ' τα fave arcs μου λόγω φαντασίας που έχει, αλλά, δεν θυμάμαι αν σου έχω ξαναπει, είναι αρκετά hit or miss κατάσταση). Εγώ ένα από τα ίδια, με την έννοια ότι εδώ και κάνα μήνα έχω πιάσει GTO που κανονικά πάνω από βδομάδα δεν θέλει, αλλά λόγω εξεταστικής δεν πρόλαβα να το τελειώσω, ευκαιρία να το κάνω τώρα δλδ!
Sep 28 2010 21:52
Photo

Zoro → 6Greed9

Πω, τι ξενέρα ήταν αυτή με το 3D... αλλά το έσωσες κάπως με εκείνη την uber pic, αν και μου φαίνεται παλιά είναι, από παλιές φήμες που υπήρχαν ότι θα βγει reboot της σειράς. Δεν το βάζουμε κάτω όμως, όπως κι ο Guts "στον αγώνα"!:dwarf:
Sep 28 2010 21:44
Photo

Zoro → Yuki-chan

Πλησιάζει η στιγμή, άντε βγήκαν και οι πρώτες pics. :P Πάντως ναι, να δεις που Naruto και Bleach θα τελειώσουν μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια το πολύ και για ένα μεγάλο διάστημα θα υπάρχει μόνο OP και κάποια νέα shonen (στα οποία το FT), μόνο που θα είναι πολύ "νέα" για να συγκρίνονται μαζί του. XD Ε, δεν την βλέπω να επιβιώνει την Alma πια, ειδικά δεδομένου ότι θέλει και η ίδια να πεθάνει (και να πάρει και τον Kanda μαζί της)... είναι ψιλοsad story, αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι το κλίμα της σειράς. Άντε σε μερικές μέρες βγαίνει κι εκεί νέο chapter, όπως και σε Naruto. ^^ ΛοΛ φασολάκι btw!
Sep 28 2010 21:35
Photo

Jorg → Zoro

Ε όχι, είπαμε, δεν έπιασε πάτο. :P Βασικά τέλειωσε όπως και το manga. Μια χαρά ήτανε για τέλος, απλώς το manga προχώρησε και μετά. Και ναι πλήσιαζε υπερβολικά το manga, ούτε ένα αρκ δεν είχαν διαφορά. Βασικά θεώρησε το όπως το D.Gray-man (except το censorship που έχει φάει το άνιμε του reborn). Διάβασε το manga, αλλά αν θες δες και το άνιμε να πάρεις μια γεύση. OP είμαι ακόμα στο 129 (το τέλος του arabasta arc). Περιμένω το αδερφό μου φύγει και μετά θα το συνεχίσω. Berserk είμαι περίπου στο 7ο volume. Αν και μεγάλο το παρελθόν είναι πραγματικά εξαιρετικά ενδιαφέρον και δεν με έχει κάνει να βαρεθώ στιγμή. Εσύ για πες, what's new?
Sep 28 2010 16:31
Photo

6Greed9 → Zoro

να σου πω δν ειμαι τοσο του power αλλα εχει ενδιαφερον. υπαρχουν και οι beherit που γουσταρω τερμα,αλλα ειναι εντελως αλλο στυλ και γενικα δν εχουν σχεδη με berserk:P χμ ναι ετσι ειναι. ας καλυψουν καποια αρκ καλυτερα,παρα να το σκισουν στα φιλλερ... καλα εχει πολλους χαρακτηρες πλεον που θα ηθελα να δω animated(πχ Farnese<3)
Sep 28 2010 15:25
Photo

Yuki-chan → Zoro

χαχαχα....καταλαβα...ποτε μου δεν τον συμπαθησα... =P Ελπιζω το επομενο chap. του ΟΡ να ειναι καλο για να αξιζει την αναμονη... ^^ Καπου διαβασα οτι ο Οda ειπε οτι ειμαστε ακομα στα μισα του ανιμε...δλδ εχουμε ακομα 10 χρονια ΟΡ ... +_+ Ελπιζω να μην παιθανει η Αλμα χωρις ο Κανδας να μαθει πια ειναι..η καλητερα να μην παιθανει καθολου... ^^ Ασφαλος και ο Κανδας ...(οπως επισεις και ο Αλλεν ) θα ειναι πολυ αλλαγμενος και η σταση του προς Λαβι,Λινα Λεε και Φασολακι...(Αλλεν) θα ειναι πιο θερμη και φιλικη...και απο οτι πιστευω απο εδω και περα θα τον διχνει περισσοτερο μαζι με τους αλλους τρεις...... ^^ Θα συμφονησω σε αυτο το θεμα μαζι σου ..αλλα αυτο θα ισχισει μονο για την ωρα...γιατι και το FT οδευει γρηγορα και σταθερα στα 500+ chaps =P δηλαδι σε λιγο καιρο θα ειναι ισαξιο και πολυ καλο "τερας" σαν τα υπολιπα senior manga του... =Ρ
Sep 28 2010 13:19
Photo

Zoro → 6Greed9

Lawl, καλό συγκρότημα ακούγεται... θα το τσεκάρω. :P Αυτό που λες το είχα σκεφτεί κι εγώ παλιά, μάλιστα με αυτή την λογική θα μπορούσαμε να έχουμε και πιο συχνές κυκλοφορίες από το Hellsing, τόσο υλικό που έχει το Berserk, ενώ την ίδια στιγμή να είχαν και ψηλό budget, αλλά το θέμα είναι ότι το Hellsing manga έχει τελειώσει και ακόμα σέρνουν τα OVAs, φαντάσου να γίνει κάνα τέτοιο και στο Berserk, ειδικά αν πλησιάσει το manga! Θα βλέπουμε OVA κάθε 30 Φλεβάρη μετά (όπου και θα κόβουμε φλέβες)! Οπότε δεν αποκλείω και το ενδεχόμενο να γίνει animated μέχρι όσο έχουν υλικό ή γενικά κάποια αρχικά arcs πχ και μετά να διακοπεί (fillers ούτε που θέλω να σκέφτομαι για πόσες δεκαετίες θα πρέπει να βγάζουν για να καλύψουν το κενό του Miura!). Όπως και να 'χει δεν ξέρω τι θα κάνουν αλλά θέλω να δω animated Puck! :P
Sep 28 2010 04:42
Photo

6Greed9 → Zoro

χεχ ναι το ειχα δει πριν λιγα χρονια. αρκετα καλο βιντεο,γενικα μια live-action ταινια που θα σεβοταν το manga θα ηταν υπεροχο να γυριστει καποια στιγμη... υπαρχει και power metal μπαντα που ακουει στο ονομα Bejelit και εχει θεματολογια berserk αν και εχω ακουσει μονο 1 κομματι (ακυρο αλλα ειπα να το αναφερω:P) στα του ανιμε τωρα παλι,λογικοτερο μου φαινεται να κυκλοφορησουν OVA οπως εγινε και με το Hellsing,οχι τιποτα αλλο απλα θα φτασει το manga καποια στιγμη και μετα τι θα γινει?Fillers?επι ποσα χρονια? :P
Sep 28 2010 04:21