Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Tea-chan

Βασικά ο τύπος που είπε "see you next year" δεν κατάλαβα αν μετάφραζε φράση του Miura στο chap ή απλά το είπε ειρωνικά, ότι για τα δεδομένα του Miura σημαίνει ότι θα τον δούμε νέο έτος πιθανώς. :hmmm: Μα, τα λόγια σου φέρνουν αντίθεση! Πρώτα μου λες καλό είναι να τα δω μαζί και μετά [SIZE=1](απειλείς!)[/SIZE] να το δω μες στην επόμενη βδομάδα!! :nerd: Μην βαράς πάντως :beaten:, will do, είναι στα τελευταία που μου μείναν μαζί με τα τελευταία eps από Naruto, OP και FT πριν πιάσω Bleach! :drink: :hahaha: Νταξ νωρίς είναι ακόμη για να με πω κανονικό fan του FT, αν και ήμουν fan της Lucy πριν καν πιάσω την σειρά στα χέρια μου (:whistling:), αλλά απλά το βρήκα καλό για αρχή! Και το OP έτσι ξεκίνησε και μετά skyrocketαρισε! Εμπιστεύομαι λοιπόν τα όσα ακούω ότι κι αυτό θα έχει παρόμοια πορεία, αν δεν μας το καταστρέψει το studio. :congrats: Ο Γερακομάτης ναι, πέραν του ότι φαίνεται να έχει δική του special edition του Sharingan, μας χάρισε απίστευτη φάση με αυτό: [IMG]http://img223.imageshack.us/img223/1561/buggy.jpg[/IMG] :hahaha:
Oct 23 2009 18:22
Photo

Tea-chan → Zoro

Τη Seras θα τη δούμε ως Χριστουγεννιάτικο δώρο. Τον Gutts πότε θα τον ξαναδούμε...; Είπε νέο έτος αλλά πότε νέο έτος; Ιανουάριο, ή Ιούλιο και θα τρελαθούμε; :deadga6: [quote](btw ακόμη να δω το VI [B]*hides*[/B] :Crying2:)[/quote]Γαϊδούρι...:erk: Σε συγχωρώ όμως. Αυτά τα δύο (VI & VII) είναι καλό να βλέπονται κοντά το ένα το άλλο. ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!:burningbe3: Αχεμ... Fairy Tail... το manga το διάβαζα από τότε που είχαν βγει μόνο τα δύο πρώτα chapter. Χρόνια αυτή η κολώνια. Αλλά, το παράτησα στο chapter 20 περίπου. Μου φάνηκε πολύ κουραστικό και επαναλαμβανόμενο. Je ne sais pas... θα το σκευτώ να ξανασχοληθώ μαζί του. Εσύ φαν μέχρι τα μπούνια όπως είδα, ναι;:hahaha: Αχου ναι, ο Mihawk μου έχει επιτέλους ξανά panel time, τί χαρά!:wooi2: Η φάτσα του Buggy όταν του επιστρέφει τη βόμβα στο τλευταίο με έκανε να κλάψω από γέλια!:hahaha:
Oct 23 2009 18:05
Photo

Zoro → Tea-chan

"Miura is taking a break is taking a break taking a break a break FFFFFF" "Please let us have more berserk by the end of the year pleaseeeee jebus *Shakes fists at heavens*" :hahaha: Φαίνεται δεν είμαστε οι μόνοι που "σπαστίκαμε" με την είδηση, Berserk fans unite! :twisted: Μα όχι, ίσα ίσα επειδή είδα το post σου έκανα το σχόλιο... δεν θα ήταν ότι πιο τέλειο να μην δούμε μόνο Seras, αλλά και Guts "μαζί" τέτοιες μέρες; :awww: :drink: (2010 περιμένουμε και αλλαγή κλίματος OP, θα είναι "γεμάτη" χρονιά!) [SIZE=1] (btw ακόμη να δω το VI [B]*hides*[/B] :Crying2:)[/SIZE] On another note, μιας και mega neo-OP fan (ελπίζω να σου άρεσε ο παγοκόφτης Δρακιούλ στο τελευταίο btw :kill4u:), το Fairy Tail anime που έχει παρόμοιο ύφος, τώρα που είναι νέο και χωρίς άπειρα eps μπροστά σου, σχεδιάζεις να το παρακολουθήσεις; :hmmm: So far so good πάντως, μου αρέσει αρκετά για αρχή και περιμένω περισσότερα πιο κει. :bath:
Oct 23 2009 17:56
Photo

Tea-chan → Zoro

"See you next year";;;;;;;;;;;;;;;;;; [IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/curses.gif[/IMG] :burningbe3: Αχ, θα το κάνω το φονικό...:deadga6: Και κάποιος έχασε επεισόδια... μόλις ενημέρωσα το thread, βγήκε η ημερομηνία για το OVA VII. Τρέχα να καμαρώσεις.:drink:
Oct 23 2009 17:41
Photo

Zoro → Tea-chan

[URL]http://mangahelpers.com/forums/showthread.php?t=54353[/URL] :frozen: Αυτούς ρώτα, μακάρι να κάναν λάθος αλλά... δεν είναι να πεις πρώτη φορά ακούμε την είδηση! :roar: Τόσους μήνες όλα κι όλα για 3 chapter και μας παρατάει ξανά, πρέπει να βγήκε το Idol Master 3, δεν εξηγείται αλλιώς! :hero: Και πάνω που μας έδειξε Guts ο κερατάς... :madtodeath: [SIZE=1](που ξέρεις όμως, ίσως γίνει το θαύμα τελευταίες μέρες του χρόνου και δούμε Guts και Seras ταυτόχρονα, ας [I]σταυρώσουμε[/I] τα χέρια! :nerd: -μην φύγει ο Alucard μόνο έτσι XD-)[/SIZE]
Oct 23 2009 17:23
Photo

Tea-chan → Zoro

Είσαι σίγουρος; 100% σίγουρος ότι ο Miura πάει ξανά διακοπές;;;;; Σε παρακαλώ, πες μου ότι δεν είσαι σίγουρος!:nanana:
Oct 23 2009 17:08
Photo

Vagelio → Zoro

Ναι, αυτη ειναι. Σ' ευχαριστω πολυ για την εμψυχωση, ελπιζω να τα καταφερω και να παρω την πρωτια! Στα επεισοδια 1-16 απο το naruto μου φανηκε πως υπηρχε περισσοτερη εμπνευση και συναισθηματα σε σχεση με τα επομενα. Μετα που μπηκαν εκεινα τα νιντζα τεστ τα οποια κρατησαν παραπανω επεισοδια απ' οτι ηθελα αρχισα να το βαριεμαι. Αυτο ευθυνεται στο οτι οι πρωταγωνιστες (naruto, sakura & sasuke) δεν μπορεσαν να κερδισουν την συμπαθεια μου και δεν ανεπτυξαν σχεδον καθολου τις προσωπηκοτητες τους. Ειδικα η sakura και ο sasuke μου εσπαγαν συνεχεια τα νευρα (δεν χρειαζεται να εξηγησω το γιατι, ειμαι σιγουρη οτι γνωριζεις). Τωρα που ανεφερες το τελος της σειρας, θυμαμαι συζηουσα με μια φιλη μου για τους τροπους που θα μπορουσε να κλισει το naruto και μου ειπε πως δεν θα παραξενευοταν αν τα εφτιαχναν ο naruto με τον sasuke... τι στο καλο εχει γινει με αυτους και εχουν βγει τοσοι τονοι fan fiction? Ποσα πια υπονοουμενα δηλαδη μπορει να εχουν πεταχτει? Παντως συμφωνω απολυτα απολυτα με αυτο που ειπες για το OP: ολες οι καλες never end (και οχι μονο) σειρες που χω δει εχουν slow start, το OP, το gintama, το hitman reborn και παι λεγοντας.... Οσο για το bleach, σαν συνολο ειναι αδυναμη σειρα, αλλα εχει μεγαλη ποικιλια χαρακτηρων & πορωτικες μαχες. Αυτοι ειναι οι δυο λογοι που το βλεπω ακομα. Yup, kakui = cool Logia fruits rule! Να ειχαμε και στην Ελλαδα τετοια... Περι fairy tail τσεκαρα τα project status στο animeclipse και δεν το ειδα πουθενα (που προφανως σημαινει πως θα αργησει) οποτε μαλλον θα κατεβασω απο keishou οι οποιοι το εχουν και σε direct download (δεν τα παω καλα με τα torrents)
Oct 23 2009 11:28
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Δεν ήταν spoiler, το είπαν στην σειρά ότι την κοπέλα την έλεγαν Cana και όχι Erza, slowpoke-chan! :hahaha: 17 χρονών και σου φαίνεται μεγάλος; :erk: Εγώ εδώ πέρα παραπονιόμουν που ο Roger ως pirate king είχε μια μουστακάρα [B]να[/B] και ο Luffy στο τέλος αμούστακος βασιλιάς θα μας βγει :hahaha: άντε να μας τον κάνει ενήλικα τουλάχιστον! Btw σε περίπτωση που δεν το ξέρεις: Zoro/Sanji --> 19 yrs, Nami --> 18 yrs, Usopp --> 17 yrs, Chopper --> 15 yrs (:hahaha:), Robin --> 28 yrs, Franky --> 34 yrs, Brook --> 88 yrs, Boa --> μεταξύ 27-36 (talk about some shota :hahaha:), Ace --> 20 yrs (οπότε πρόσεχε, σε μερικά χρόνια, αφού αυτός δεν μεγαλώνει, θα είσαι εσύ το shota :kakaka:).
Oct 21 2009 19:28
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Oi μην μου βγάζεις spoilers κ συ...Spoilerzoro-chin! Νόμιζα ότι ο Luffy είναι 15χρονο....είναι τόσο μεγάλος ο μπαγάσας?
Oct 21 2009 19:16
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Αν μου το είχες πει πριν κάμποσα επεισόδια θα έλεγα "[B]ποτέ!!1[/B]", δες όμως πως άλλαξαν τα πράγματα στα ξαφνικά :hahaha:, στην Hancock πες τα!! Προς το παρόν pirate king is his only thought, μετά ποιος ξέρει όμως... :tensai: (βέβαια έχει και το κακό ο Oda, το είχε πει ο ίδιος, να μην βάζει τους χαρακτήρες του να μεγαλώνουν καθόλου κατά την διάρκεια του ταξιδιού, οπότε ο Luffy ως pirate king ένα 17χρονο shonen θα 'ναι και πάλι :stubborn:). Όχι όχι τα μπέρδεψες, η Cana Alberona ήταν αυτή που λες, δεν την έχουν δείξει την Erza ακόμη!! Αυτή παίζει να είναι χειρότερη και από την Cana, όλο με πανοπλίες και σπαθιά είναι! :P To OP βρήκε ανταγωνιστή επιτέλους! :wooi2:
Oct 21 2009 19:06
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Δηλαδή...σου πέρασε...κάποια...στιγμή...από το μυαλό σου...τον Luffy...με...με...με την Boa???Πιο αταίριαστο ζευγάρι δεν βρήκες πάντως!!! Κ η Erza μου άρεσε...αλλά πιο πολύ μίλαγε στο ποτό της παρά στο story kukuku Ειλικρινά μου άρεσε κ μου άρεσε από το πρώτο επεισόδιο κιόλας.Κάτσε να προχωρήσει λίγο ακόμα η σειρά κ πιστεύω ότι οι κριτικές θα αλλάξουν.
Oct 21 2009 18:55
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Γεια σου και σένα γνωστή αγνοούμενη, αιώνες είχαμε να τα πούμε (και καλά)! :hi: Για την σειρά, ο Happy μου άρεσε πολύ και μένα, μου θύμισε έναν chopper x2 kawaaaaii!! :kawaii: Μεχ, Mirajane ενώ, έχω ακούσει κι άλλα άτομα που πάνε την γκριζομάλλα αλλά :wet2: τόσο kawaiii όσο η Lucy-chaaann δεν είναι (καμία)! :lovulovu: Αφού γνωρίσαμε και τον Gray (α καλά, εγώ νόμιζα θα 'ναι στυλ Sasuke, πιο cool από τον Natsu και τέτοια, ενώ πιο πολύ προς Zoro φέρνει :hahaha:, όπως ο Natsu τον Luffy) μας έμεινε μόνο η Erza να δούμε, η πιο badass κοπέλα όλων απ' όσα ακούω, αυτή πιστεύω θα σου αρέσει! Δεν το περίμενα ότι θα σου άρεζε τόσο η σειρά από τα πρώτα eps πάντως, γιατί και μένα μου άρεσε αλλά οι περισσότερες κριτικές ήταν αρνητικές, χαίρομαι! :tensai: Στο OP επίσης, δεν έχεις δει τπτ για την Boa και πόσο βοηθάει τον Luffy πιο κει. Γι' αυτό την πάω, δεν είναι η τυπική χαζοερωτευμένη (καλά ούτε και καθόλου βέβαια :P) που σκέφτεται μόνο την πάρτη της και πως να είναι με τον άλλο (γκουχσακουραγκουχ), αλλά και την ευτυχία του άλλου... κρίμα που ο Luffy δεν έχει πάρει χαμπάρι, δεν την κόβω να γίνεται pirate queen! :if: Ετοιμάσου, το Impel Down θα είναι επικό αρκ, απόδραση φυλακής με πειρατές, Oda-sensei, πάλι μας έκαψες!!
Oct 21 2009 18:42
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Ποιος άλλος?Ο γνωστός άγνωστος χιχιχι! Α, ναι για την Lucy...δεν τρελάθηκα, μου άρεσε περισσότερο η Mirajane, πιο γλυκιά κ πιο όμορφη κατα την γνώμη μου.Πρέπει να είναι κ πιο μεγάλη ηλικιακά από την Lucy... Με αυτό που ξετρελάθηκα ήταν ο Happy.Εκτός του ότι η voice actress μου φαίνεται γνωστή, όταν έλεγε αυτό το Αaaaaaye ήταν όλα τα λεφτά!
Oct 21 2009 18:23
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Η Lucy δεν είπες όμως, μας άρεσε ή όχι; :hmmm: Btw, την ατάκα ξέρεις ποιος θα την υιοθετήσει ε; :hahaha:
Oct 21 2009 18:14
Photo

Zoro → kelborn3

Fan των Greek subs, huh? Δεν σε είχα κόψει για τέτοιο... well, OK then, let's end it in a tie (just for this time). :ureshii:
Oct 21 2009 18:12