Jump to content


Community Status Updates


Photo

Vagelio → Zoro

ΟΚ, με το πασο σου, ουτως η αλλως το bleach δεν ειναι σειρα που την βλεπεις μεσα σε μια βδομαδα. Ε, καλα, ειμαι σιγουρη πως θα την λατρεψεις την matsumoto! Εδω να πουμε την παω ακομα κι εγω, που δεν συμπαθω και ιδιαιτερα τα cow boobs και το ντεκολτε των τριων χιλιομετρων:orly:! Παντως εχει πολυ φαση η συγκεκριμενη. Αν και δεν ειναι η μονη "πλουσια σε φυσικα προσοντα" απο εκει μεσα, και η inoue τα εχει σε king size απλως δεν τα δειχνει.:hahaha: Οι κακοι της σειρας ειναι αρκετα cool (οι περισσοτεροι) οποτε πιστευω πως δεν θα τους αντιπαθησεις. Ηero's comeback δεν λες τιποτα, o griffith με ειχε καταξενερωσει (δεν τον παω οσο cool και αν ειναι). Αχ, αυτος ο miura, παλι θα το σταματησει? Ελεος:erk:! Και πανω που γινοταν πορωτικο :uhh: Ισως ακουγομαι λιγο αυτηρη αλλα αυτο ευθυνεται στο οτι ξεκινησα να διαβαζω berserk τον φεβρουαριο και ειχα κατεβασει πολλα chapters μεσα σε λιγες εβδομαδες (κακομαθα). Οπως και να εχει, θα περιμενουμε...............................................
Oct 27 2009 13:08
Photo

Zoro → Loke

[URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Kentaro_Miura"]Kentaro Miura[/URL] is 43 years old!! :P Νταξ, δεν τον λες και κωλόγερο, αλλά με το πάσο που πάει θα είναι 60κάτι μέχρι να το τελειώσει. Τι να πεις, αφού έχει εξασφαλίσει τα προς το ζην... καημένοι fans (that's us). :/
Oct 27 2009 01:01
Photo

Zoro → Vagelio

Χεχε γι' αυτό και πιστεύω θα ήσουν mega OP fan αν το έβλεπες! :P Και ναι, φυσικά και δεν εννοούσα και τον Kakashi μέσα στους lame, όπως και πολλούς από τους άλλους δασκάλους και δυνατούς ninja που πάω πολύ, πιο πολύ αυτοί οι 3 είναι που μου την σπάνε... και το χειρότερο είναι ότι σε αυτούς επικεντρώνεται η σειρά... :uhh: Θα ήταν τόσο καλύτερη αν δεν υπήρχαν, anw... Ναι Deidara, Itachi, Tobi (ο πορτοκαλί τύπος που λες και είχε πολύ πλάκα έως ένα σημείο, αλλά μετά από μια ανατροπή δεν τον πάω και τόσο), καθώς και άλλοι Akatsuki είναι faves μου. (πάντως από τα τελευταία spoilers δεν το πολυβλέπω να γίνεται το yaoi στην σειρά, οπότε σε χάνει οριστικά :P) Bleach όχι, δεν το ξεκίνησα γιατί έχω κολλήσει σε κάτι τελευταία eps και ταινίες του Naruto που δεν προλαβαίνω να δω λόγω σπουδών! Αλλά, όπως όλες τις σειρές που ξεκίνησα, ενημερώθηκα και spoilerιάσηκα αρκετά πριν την δω XD. Και έτσι έμαθα για τους πρωταγωνιστές, όπως και διάφορους κακούς (grimmjow, gin, aizen, ulquiorra κλπ). Πάντως 99% με βλέπω για Matsumoto fan :lovulovu:, οι άλλες που είδα (yoruichi, inoue, rukia κλπ) δεν μου φάνηκαν τόσο "πλούσιες". :tensai: Θέλω να το αρχίσω σύντομα, να δούμε αν προς αρχές Νοέμβρη προλάβω! :P Ναι κοίτα οι Ryugan είναι οι πρώην moo-shi, πολύ καλό group που στο παρελθόν είχε subbαρει πολλά καλά anime (τώρα δεν μου έρχεται κανένα, αλλά τους έχω παρατηρήσει αρκετά στον χώρο :P) και προς το παρών ασχολείται μόνο με το Fairy Tail! Είναι αφοσιωμένοι σε αυτό και κάνουν καλή δουλεία... από συγκρίσεις που έκανα (με άλλα english groups, δεν ξέρω για ac) κάνουν την καλύτερη δουλειά (ειδικά με εικόνα) και ακόμη και οι Taka που βγαίνουν δεύτεροι, είναι πιο αργοί στο release γιατί ασχολούνται και με άλλα anime (naruto, inuyasha κλπ). Οπότε σου προτείνω ανεπιφύλακτα αυτούς! :riiight: (και το torrent τους είμαι σίγουρος ότι είναι πιο γρήγορο από τον ac, έχει και πιο πολλούς οπαδούς/seeders) Ω καλά, hero's comeback εντελώς με τον Guts!! :awww: Κι εγώ τον είχα πεθυμήσει πολύ, είχα βαρεθεί τον Γριφφίτη πια, αν και του έδωσε καλό τέλος στον 2ο, με το παλάτι και την νέα πόλη! Για το πότε θα βγει το επόμενο, αν τσεκάρεις [URL="http://mangahelpers.com/forums/showthread.php?t=54353"]εδώ[/URL], όπως και στο post μου στο thread, θα δεις ότι μετά από μόλις 3 chapters αφότου μας είχε παρατήσει ο Miura το καλοκαίρι... μας παρατάει ξανά! :zetsubou: Οπότε υπομονή και άγιο πνεύμα... αν όλα πάνε καλά ίσως μας κάνει χριστουγεννιάτικο δώρο και δούμε την συνέχεια με τον Guts! :sleepy:
Oct 27 2009 00:44
Photo

Loke → Zoro

lol oντως ποσο χρονων ειναι? γτ αμα του παρει κανα 10χρονο ακομα ....
Oct 27 2009 00:44
Photo

tsintori → Zoro

ok, θα το περιμένω και εγώ.
Oct 27 2009 00:14
Photo

Zoro → tsintori

Το 3ο επεισόδιο; :hmmm: Βγήκε από [URL="http://www.animetake.com/fairy-tail-episode-3/"]horriblesubs[/URL] σήμερα, ενώ οι Ryugan έχουν βγάλει τα πρώτα 2. Εγώ θα του ρίξω μια ματιά (στο 3ο) αλλά θα το δω ολόκληρο από Ryugan. (ryugan είναι το group από το οποίο το βλέπω πια, από ποιότητα είναι οι καλύτεροι νομίζω, [URL="http://www.ryugan.com/"]εδώ[/URL] αν ενδιαφέρεσαι) ;)
Oct 27 2009 00:05
Photo

tsintori → Zoro

Xεχεχε..... Αλήθεια το fairy tail βγήκε;;;;
Oct 26 2009 23:58
Photo

Zoro → tsintori

Στο είπα γιατί, τότε που δεν έβλεπα Naruto, μέσα μου το διάβαζα ως τσιν-τορι, ενώ ξαφνικά μου 'ρθε "μπας και διαβάζεται τσιντόρι;" :P Sokka!
Oct 26 2009 23:54
Photo

tsintori → Zoro

Nαι απ' το chidori βγαίνει αλλά κάποτε το είχα γράψει έτσι και μου έμεινε.......
Oct 26 2009 23:43
Photo

Zoro → Jorg

Ναι να το δεις το One Piece όποτε μπορείς! Αν και, όπως λέω σε όλους, τα πρώτα 100 επεισόδια είναι κάπως αδύναμα για μένα, πιο κει ξεκινάνε οι καλές φάσεις/μάχες/δράματα (αν και λίγα, αλλά καλά). Βέβαια τα πρώτα 100 είναι και πάλι πολύ καλά σαν φαντασία και αστεία, απλώς πιο κει νομίζω παίρνει τα πάνω της η σειρά και γενικά, σχεδόν κάθε arc είναι καλύτερο του προηγούμενου! Ο Luffy, ο πρωταγωνιστής, είναι ο εντελώς σωστός shonen lead και μάλλον ο αγαπημένος μου απ' αυτούς των endless shonen που έχω δει (καλύτερος από Goku, πολύυυυυ καλύτερος από Naruto), χαζός/αστείος γενικά και σοβαρός όταν πρέπει, πετάει και ωραίες ατάκες πολλές φορές. Ο sidekick του, ο Zoro, είναι πάλι πολύ ωραίος και απ' αυτόν πήρα το user name ακριβώς επειδή ταυτίζομαι μαζί του σε αρκετές φάσεις! :P Το υπόλοιπο πλήρωμα, για να μην τα πολυλογώ, είναι ένα από τα ίδια... οι άντρες έχουν πλάκα και ο καθένας τις ιδιοτροπίες του, ενώ οι γυναίκες έχουν ενεργό ρόλο για δεδομένα shonen και έχουν τα καλύτερα flashbacks για μένα (ειδικά η Robin). Αχά, αν ήδη από τα 40 chapter σου φαίνεται τόσο καλό,νομίζω μπορούμε να περιμένουμε αρκετά πιο κει! Αυτό ήθελα να ξέρω! :P Αν και να πω την αλήθεια μου δίνει την εντύπωση ότι θα παραμείνει πιο παιδικό από το OP, που ήδη έχει τις παιδικές του στιγμές και σχέδιο, δεν αντιλέγω ότι μπορεί να βγει και πάλι πολύ καλό! Ο Natsu ήδη μου άρεσε που είχε τις διαφορές του με τον Luffy και οι άλλοι 3 είναι επίσης ξεχωριστοί πάλι! Θα συνεχίσω να το παρακολουθώ μέχρι να δούμε κανένα απ' αυτά τα σημεία που λες! Και όντως no worries για κούραση, εγώ γράφω και πιο πολύ. :P Thx για το request btw. :)
Oct 26 2009 23:39
Photo

Jorg → Zoro

Hi και σε εσενα :D. Λοιπον εγω δεν βλεπω one piece (αν και θα ηθελα, γιατι εχω ακουσει πολλα καλα απο τους φιλους μου για το συγκεκριμενο anime, τεσπα μπορει να το ξεκινησω απο τα Χριστουγεννα). Το manga του Fairy Tail δεν το εχω διαβασει ολο (ειμαι καπου στο 40 chapter) και η ιστορια εχει παρει μια παρα πολλη καλη εξελιξη. Τα quests παβουν να ειναι τοσο μικρα και ασημαντα και αρχιζονται και γινονται εξειρετικα ενδιαφεροντα Manga [spoiler] Μαλιστα σε ενα quest που παιρνει ο Natsu για να αποδειξει οτι ειναι καλυτερος μαγος απο οτι τον νομιζουν, το οποιο ειναι και S class δηλαδη ειναι στην πιο δυσκολη κατηγορια, η δραση θα αφθονει και θα αποκαλυφθουν πολυ σημαντικα πραγματα (σε σχεση με τον Gray πιο πολλη)[/spoiler] Οσο για το anime, ειμαι σιγουρος οτι θα καλυτερευσει κατα πολυ, αφου οπως ειπες αυτα τα επεισοδια ειναι για να μας γνωρισουν πιο πολυ τους χαρακτηρες. Για δραμα δεν μπορω να σου πω ακομα (μονο μια στιγμη με τον Gray πιο μετα αλλα δεν ηταν και τοσο extreme) αλλα δεν νομιζω να μας αφησει με παραπονο ο δημιουργος. Οσο για το ποσο θα κανει να μας τα δειξει δεν ξερω ακριβως, αλλα μπορω να σου πω οτι στο 3 επεισοδιο καλυψε 3 chapter. Τα συμπερασματα δικα σου. Οοφ :hot: Ελπιζω να μην σε κουρασα (που πολυ το αμφιβαλω).
Oct 26 2009 23:02
Photo

Vagelio → Zoro

Για να ειμαι ειλικρινης, δεν θα ηθελα σε ενα ανιμε μονο οι κακοι να ειναι ωραιοι χαρακτηρες... θελω ολοι να εχουν ενδιαφερον η τουλαχιστον να βγαζουν γελιο (οποτε θα μου αρεσαν λογικα και οι κακοι του one piece που ειπες πως ειναι γελοιοι). Διολου περιεργο που οι villains του ναρουτο ειναι πιο popular απο τους καλους (με εξαιρεση τον kakashi-sensei). Παντου βλεπω fanart με deidara, itachi και εκεινον το τυπο με το πορτοκαλι κεφαλι. Επισης πιστευω πως οχι μονο εσυ, αλλα και πολλοι αλλοι που εχουν δει την σειρα δεν θα ειχαν προβλημα αν πεθαιναν οι πρωταγωνιστες. Οσο για το τελος οπως τα ειπες ειναι! Θα κανω τον κοπο να δω τη σειρα (τουλαχιστον τα μη φιλλερς) προκειμενου να δω το πολυποθητο ζευγαρακι με τον μεγαλυτερο αριθμο fan fiction παγκοσμιως (και μονο η χαρακτηριστικη σκηνη στο επεισοδιο 3 πρεπει να δημιουργησε 200.000 joujinshi (fan comics)). Eλπιζω να μην κοψουν τα 18+ love scenes στις θερμοπηγες, θα τους παρει και θα τους σηκωσει :roar: Α, ξεκινησες και το bleach? Ποιος ειναι ο αγαπημενος σου χαρακτηρας μεχρι στιγμης? About fairy tail, ευχαριστω για την προταση fansub grouo, αν αργησουν πολυ το επομενο επεισοδιο οι animeclipse θα το κατεβασω απο τους ryugan... και αυτοι torrents εχουν αλλα δεν βαριεσαι, χαλαλι τους :bahhh: Το ειδα και το πολυαναμενομενο berserk! Kyaaaaaahh Guts-sama is back!:awww: Μου ελειψε τοσο πολυ... ok, ενα λεπτακι να ηρεμισω μην πεταξω παλι κανενα fangirl scream. Tον καημενο τον mangaka, πρεπει να εχει κουραστει να σχεδιαζει πλοια. Anyway, επιστρεφωντας απο την ζωη του στο εργο του, μπορω να πω οτι λατευω τον guts ακομα περισσοτερο απ' οτι τον λατρευα προηγουμενως (αυτο πρεπει να ευθυνεται στο οτι ειχα καιρο να τον δω) και ανυπομωνω για το επομενο κεφαλαιο, θελω να τον δω να σφαζει και αλλους μεταλλαγμενους γυμνοσαλιαγκες!:hehehe: Btw, μηπως ξερεις ποτε βγαινει το επομενο?
Oct 26 2009 21:56
Photo

Zoro → Loke

Ναι όσο είχε απλά τον Puck ήταν ok για μένα, είχε βία η σειρά και απλά που και που σε έκανε να γελάσεις με αυτόν, ελάφρυνε το κλίμα λίγο. Αλλά τώρα πια, σε όποιον και να με ρωτήσει, δεν έχω πρόβλημα να του πω ότι το Berserk shonen-ίζει, σχεδόν πιο πολλές πλάκες από βία έχει. Αν και δε με χάλασε ιδιαίτερα η μεταστροφή προς το υπερφυσικό/tolkien fantasy σαν τα πρώτα volumes δεν είναι σίγουρα και σε συνδυασμό με το ότι τα βγάζει με το πάσο του, oime... πέρα από το θέμα με μας τους readers αναρωτιέμαι αν μια ζωή του αρκεί για να το τελειώσει με κάλο τέλος. :uhh:
Oct 26 2009 20:29
Photo

Zoro → Tea-chan

:hahaha: Κοίτα χαρά, αυτή είναι μια από εκείνες τις φάσεις που πετάγεται ο άλλος και λέει "just kidding, Integra was awesome!" :hahaha:, αλλά οκ, I am aware of vampire fangirls! :beaten: Όσο για το παιδί μου, αρκέσου σε μένα καλύτερα... είμαι ο μόνος otaku της φαμίλιας και φυσικά, [U][B]κανείς[/B][/U] δεν είναι σαν εμένα!! XD :nerd: :hero: Τσέκαρα περί Mary Sue (author's pet, ναι, ότι πρέπει για να χαρακτηρίσεις την Integra XD) και συμφωνώ περί Hirano... μόνος του περδικλώθηκε και να πεις δεν μπορούσε να το αποφύγει, απλά έβαζε την Integra να τρέχει με το αμάξι και πιο κει με τα πόδια μέχρι το σπίτι της και να φτάνει κουρασμένη και ματωμένη εκεί και στο τσακ την σώζει καμία Seras/Pip/Alucard/Walter από τα βαμπίρ (ή την σκοτώνουν και ησυχάζουμε)... όλα αυτά θα ήταν καλύτερα από την lame ιδέα που σκέφτηκε νομίζω! :congrats: Εύχομαι να έχει καλό ψόφο στο τέλος... Btw μιας και μιλάμε για Hirano και ο Kishi τελευταία βλέπω έχει μαζέψει αρκετούς Mary Sue και Gary Stu χαρακτήρες, μόδα πρέπει να έγινε!! :P Seras ftw!! Η μόνη κοπέλα που αξίζει εκεί μέσα!! Πολύ φάση την στιγμή που πυροβολούσε το Zeppelin λέμε! :wooi2: (όσο για AluSera δεν ξέρω αν γίνεται τπτ στο manga, αν και δεν νομίζω, αλλά εμένα θα μου έδινε μια weird εντύπωση, εκτός κι αν ο Alu γίνει λίγο πιο φρόνιμος :hahaha:)... επίσης κάτι είχα διαβάσει παλιά σε post σου ότι παίρνει power up κάποια στιγμή η Seras, κάτι για bloodlust mode νομίζω, μάλλον στο επόμενο!! Ναι και οι Geese πολύ φάση και πολύ ηρωικό που πήγαν όλοι να πεθάνουν... πραγματικά από το τυπικό, berserk style, που όλοι οι άνθρωποι φοβούνται και πεθαίνουν ανά χιλιάδες προτιμώ τον ηρωικό θάνατο, άσε που τους κόβω να μπορούν να κάνουν λίγη ζημιά στα βαμπίρ ακόμη! ;) Κι περί τέλους ο Kishi μοιάζει του Hirano btw, ελπίζω να μην έχει την ίδια κατάληξη και το Naruto λοιπόν, μακάρι να το σώσει στο τέλος! :nanana: Τέλος, φυσικά και υποστηρίζω NaruSasu! Πέραν του ότι είμαι υπέρ του romance, μιας και τα shonen ήδη έχουν λίγο, η συγκεκριμένη σχέση είναι "στον αέρα" από τότε που ξεκίνησε το Naruto... τόσα χρόνια τους υπομείναμε με τις βλακείες τους, ας τους βάλει μαζί να ησυχάσουμε! :P (περίμενε και post μου για το VI στο thread, σαν μπορέσω!)
Oct 26 2009 20:15
Photo

Loke → Zoro

χεχ well και Online να με βλεπεις 90% σημαινει οτι απλως εχω ανοιχτο το anime.gr ^^. κοιτα οι πειρατες δε μου αρεσαν τοσο, βασικα οτι comedy relief στοιχειο βαζει ο miura πια δε μου καθετε καλα ( το εχει παρακανει απο ενα σημειο και μετα after the golden arc ) και για μενα χαλαει το υφος του berserk. oντως αυτο το ch ηταν πολυ δυνατο και το μαλλον το καλυτερο απο τα τελευταια. Το αστειο ειναι οτι οταν ειδα το λινκ σκεφτηκα μα καλα ποσο παλιο ειναι αυτο ... . c303 .... α ρε miura με το 1 ch / unknown time σου ...
Oct 26 2009 19:37