Community Status Updates
Zoro → Tsunade-sama
Oh well, αφού μου αναγνωρίζεις ένα ταλέντο (2 μαζί με το ότι σε κάναμε να γελάσεις) αρκούμαι σε αυτό... :blush2:
... αλλά... μια φορά μπήκες msn σήμερα και είπα να ανοίξω μια κουβέντα και μου την κοπάνισες αμέσως! :roar: Και δεν έχω άλλο χρόνο σήμερα, μας τελείωσε, next time φρόντισε να μην μείνεις πιο πολύ μέσα αν θες ξεκατινιάσματα!! D:<
OMFG, και ακόμη θυμάμαι που είχες ποστάρει στο thread πόσο bitch σου φαινόταν... τελικά ακόμη κι εσύ μαγεύτηκες από την... loveydovey-ness της!! :hahaha: Ελπίζω να σε δούμε με κάνα σετάκι της σύντομα!
Είναι άπαιχτη η άτιμη, ποιος το περίμενε ότι ο Luffy θα είχε sex appeal! XD Για συμπλήρωμα αστείων δες και [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=345881&postcount=242"]αυτές τις εικόνες[/URL] που είχα βρει παλιά! :P
(που να δεις πιο κει, δεν τελειώνουν οι φάσεις της! Μακάρι να γίνει η Pirate Queen του Luffy λέω εγώ, αλλά χλωμό... )
Ο Ace αυτή την στιγμή είναι τόσο λιγδιάρης όσο ποτέ, δεν ξέρω αν αυτό θεωρείται sekusi ή kawai στα κορίτσια και πάλι, εσύ ξέρεις... πάντως θα τον δούμε περισσότερο πιο κει!
Βουρ για το Fairy Tail από Taka λοιπόν και Lucy ftw! :lovulovu: (αν ποτέ βάλεις set της δεν θα παραπονεθώ πάντως :tensai:)
Oct 19 2009 18:26
Tsunade-sama → Zoro
Όπως ανέφερα κ στον perv-chin, μου χαρήσατε επικές στιγμές γέλιου τόσο πολύ που σίγουρα με άκουσε όλη η πολυκατοικία!!!:hahaha:
Ακόμα πιο επική ήταν η εικόνα που μου πόσταρες!Έχεις ένα ταλέντο σε αυτό το είδος (εύρεσης επιτυχημένων εικόνων εννοώ...)
U got powned badly marimo, gomen αλλά άξιζε, έριξα τόνους δακρύων από τα γέλια!
Κ τώρα στο κύριο θέμα μας...Το ΟΡ έσκισε!Αυτή η Βοa totally kawaii, είναι απίστευτη, την λατρεύω!Έχω πάθει ΟΡ addiction these days...ανυπομονώ τρελά για το επόμενο επεισόδιο...Baggy κ δεν συμμαζεύεται...πάλι θα λιώσουμε με επικές σκηνές!
Άντε να δούμε κ τον Ace λιγάκι...στο πηγάδι κατούρησε?:nbleed:
Oct 19 2009 18:12
Zoro → Vagelio
Καλά μην νομίζεις, NGE κι εγώ δεν έχω δει, οπότε έχεις και παρέα... :hot:
Για (μη) θανάτους πρωταγωνιστών/κακών το OP είναι αρχηγός, δεν πεθαίνει σχεδόν κανείς αλλά εκεί το αποτέλεσμα είναι περίπου το αντίθετο, θα ήθελα να πεθάνει κάποιος να κάνει την διαφορά, αλλά που... :roar:
Όσο για τις κοπελιές του Naruto, πέρα από Tsunade (και μια άλλη που δεν ξέρεις), most of them δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσουν σαν χαρακτήρα κι εμένα, οπότε αρκούμαι στην εμφάνιση! :D
OCs; Φτιάχνεις κάποια ιστορία δλδ; Θα την ποστάρεις στο site να την δούμε κάποτε; :? (εκτός κι αν εννοείς εκείνη με τους υπολογιστές και τις φίλες/ους σου που είχα δει :P)
Το One Piece μετράει 422 επεισόδια as of now, αλλά θεωρείται από την πλειοψηφία το καλύτερο των 3 shonen (OP, Naruto, Bleach) και με αρκετές ομοιότητες με το Fairy Tail όσο αφορά φαντασία, περιπέτεια και αστεία, γι' αυτό πιστεύω θα σου άρεζε αλλά ναι, μιλάμε για την Λάμψη των anime, οπότε... :P
Χαίρομαι που σου άρεσε ο Zoro και σένα (ή Black Jack ελληνιστί), είναι αυτός που ταυτίζομαι περισσότερο από την σειρά, σαν στύλ, τεμπελιά, προσανατολισμό και όλα :P, αν και τελευταία μου αρέσει πολύ και ο Luffy!
Κοπέλα με ροζ μαλλιά στο OP; oO Αυτήν λες;
[IMG]http://img190.imageshack.us/img190/9919/jewelrybonney.jpg[/IMG]
Αν ναι τότε όχι, αυτή είναι η Jewelry Bonney, πειρατίνα της σειράς και τυπικά με τους κακούς, αν και δεν έχει παλέψει με τους πρωταγωνιστές (βοήθησε και τον Zoro κάπου). :P
Αυτή είναι η Robin:
[IMG]http://i644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/One%20Piece/Robin2.jpg[/IMG]
[SIZE=1](δεν είναι μόνιμα τα περισσά χέρια, no worries, τα εμφανίζει όποτε θέλει λόγω ικανότητας)[/SIZE]
Τσέκαρε και το [URL="http://s644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/?start=20&mediafilter=all&action=tags¤t=nico+robin"]album μου[/URL] for more, αν θες! (btw αν το δεις μην τρομάξεις με το rape gif, fake είναι XD)
Τέλος, το Fairy Tail, όπως ειπώθηκε και στο thread, βγήκε και από Taka με uber ποιότητα εικόνας και υποτίτλων, ότι πρέπει για download... [URL="http://www.takafansubs.com/torrents/%5BTaka%5D_Fairy_Tail_01_%5B720p%5D%5BB50D2F08%5D.mp4.torrent"]rejoice!![/URL] :wooi2:
Oct 19 2009 18:06
Zoro → kelborn3
[IMG]http://img16.imageshack.us/img16/9763/normalstfuanswerno.jpg[/IMG]
:bleh:
(btw, if I bent I would no longer be a man, so... :b)
Oct 19 2009 17:49
kelborn3 → Zoro
[IMG]http://img408.imageshack.us/img408/2442/motivator6399e752255797.jpg[/IMG]
Oct 19 2009 17:20
Zoro → tsintori
Εδώ είναι αλλά έχει εξεταστική και δεν έχει πολύ χρόνο για νετ! :hot:
Btw το Naruto μου τα χάλασε στα τελευταία γεγονότα στο manga (ναι το τελείωσα!)... μέχρι μάχες Pein και Itachi σε αρκετά σημεία το είχα βρει καλύτερο του OP, αλλά πια... OP is king! Έχει όχι μόνο την ίδια φάση της αρχής, αλλά καλυτερεύει! Αμείωτο ενδιαφέρον! :hero:
Το OP manga το διαβάζεις και συ τελικά; (ξεχάστηκα) :?
Πως πας γενικά πάντως, πανελλήνιες mode on και μυαλά στα κάγκελα; :P
Oct 19 2009 16:39
Zoro → Tsunade-sama
Μην φας, έχουμε γλαρόσουπα!! :hahaha:
Μετράω, σήμερα έχουμε 19, αν ως τις 22 δεν έχει βγει (4 μέρες) θα έχω αποδείξει my point, άλλωστε ποτέ δεν είπα ότι είναι αδύνατον να ασχοληθούν, αλλά απλά ότι πιθανώς θα αργήσουν... και πρόσεχε, αν χάσεις, θα σε ξεβρακώσουμε εμείς αυτή τη φορά (well, ή Γιώτα-chwan at least, δεν αρμόζει σε μένα!). :hahaha:
Battleground το κάναμε το προφίλ! Lucky you! XD
EDIT: OK με ξεβράκωσε αυτός τελικά! :terror2:
[IMG]http://img16.imageshack.us/img16/6489/simpsonlookalike.jpg[/IMG]
[URL="http://www.takafansubs.com/torrents/%5BTaka%5D_Fairy_Tail_01_%5B720p%5D%5BB50D2F08%5D.mp4.torrent"]Κυκλοφόρησε πριν λίγο...[/URL] :emptyonexg1:
Oct 19 2009 16:07
Vagelio → Zoro
Lol, οντως σπανιο δειγμα, για να μην εχω δει NGE και deathnote...
Απλως δεν μου αρεσουν τα ανιμε στα οποια πεθαινουν σημαντικοι χαρακτηρες ή εχουν ασχημο/καταθληπτικο τελος.:emptyonexg1:
Και εμενα μου την σπανε οι κοπελες που το παιζουν δυνατες κανοντας το αφεντικο στους main characters και μετα οταν μπλεκουν και ειναι μονες τους λενε απο μεσα τους το ονομα αυτου που προηγουμενως βαρουσαν κλαιγοντας... jeez. Γι' αυτο (και οχι μονο) μισω την sakura τοσο πολυ. :madtodeath:
Οσο για τις κοπελες που αγοροφερνουν, πιστευω οτι ειναι καλο να υπαρχει μια σε καθε σειρα γιατι προσφερουν περισσοτερο χιουμορ και δραση. Την σκηνη με το μαγιο-πανοπλια της erza την περιμενω πως και πως (ελπιζω να μην πινω τπτ την ωρα που θα το βλεπω γιατι θα γινει ο τοιχος αγνωριστος:hahaha:). Τυχαινει να εχω φτιαξει και εγω στους OCs μου (original characters) μια manly κοπελια.
Oσο για το one piece.... επου να μην ειχε 400-500 επεισοδια και θα του 'λεγα εγω... συστυχως βλεπω ηδη bleach στο οποιο εχω μεινει πισω και πρεπει να βρω κι αλλο χρονο για να το προφτασω.
Απο τα 40-50 eps που ειχα δει στο alter ο αγαπημενος μου ηταν ο zoro. Τρελαινομαι να βλεπω κωμικους badassαδες! H Robin ειναι η κοπελα με τα ροζ μαλλια στο One Piece?
Oct 19 2009 15:09
Zoro → Tsunade-sama
No, breast-sama, don't! It's a trap!! :oo:
Ας έχει χάρη ο κύριος EPH[B]*[/B] που χτες είδα το μήνυμα που σου άφησε αλλά δεν είχα χρόνο να απαντήσω :mador2: ... το ότι θα το βγάλουν οι Taka δεν είναι παρά ένας μύθος προς το παρόν, δλδ έχουν δηλώσει ότι το έχουν υπόψιν τους αλλά ακόμη έχουν [URL="http://www.takafansubs.com/?p=polls&id=20"]μείνει σε αυτό το poll[/URL] όπου ταλαντεύονται μεταξύ Fairy Tail και The Sacred Blacksmith (άλλη seinen σειρά) για το πιο θα subbαρουν. Μέχρι να το πάρουν απόφαση και ακόμη και να πιάσουν το FT στο τέλος δεν θα πάρει μερικές μέρες, όπως λέει ο perv-chin, μπορεί να πάρει και κάνα μήνα-βδομάδες, όλα αυτά [B]αν[/B] το πιάσουν πάντα! Το μόνο που έχουν δηλώσει θα subbαρουν στα σίγουρα είναι το Inuyasha προς το παρόν, δεν υπάρχουν νέα για τα άλλα!!
Γι' αυτό back to the kitchen... εεεε, ήθελα να πω κατέβασε το ep που σου έδωσα λέω εγώ, να πάρεις μια πρώτη γεύση (και να δεις πόσο uber είναι η Lucy-chwan!! :love:) και μετά [B]ααααννν [/B]όντως το βγάλουν και οι Taka σύμφωνοι, το κατεβάζουμε από αυτούς πια! :congrats:
Msnικό κουτσομπολιό;; Για τι με πέρασες, καμιά Κατίνα; :oo:
... μέσα!! Αν μονάχα έμπαινες καθόλου msn, έχω κάτι μήνες να σε πετύχω!! :roar:
(other than that στο OP μπήκαμε Impel Down επιτέλους, εκεί να δεις φάση!)
[B][SIZE=1]*elite panties hunter[/SIZE][/B]
Oct 18 2009 17:35
Tsunade-sama → Zoro
Δίκιο έχει ο Perv-chin, θα περιμένω τους taka.Έτσι θα προχωρίσει κ η σείρα κ θα δω μαζεμένα μερικά επεισόδια.Εσύ την ξεκίνησες?Λέει κάτι?Ξέρεις ότι είμαι του shounen anime (ή κ ακόμα καλύτερα του bishounen...αλλά αμφιβάλλω για την συγκεκριμένη σειρά) οπότε περιμένω!
Κ ναι εσύ καλό μου χάθηκες...Κ δεν είμαι ούτε γάιδαρος, ούτε κεφάλας!!!Μου υποσχέθηκες msnικό κουτσομπολιό...αλλά που'ντο????
Oct 18 2009 16:04
Zoro → Vagelio
OMFG, μιλάμε είσαι σπάνιο δείγμα! :oo: Η πρώτη που γνωρίζω δεν έχει δει το DN!!! :P
Για να είμαι ειλικρινής οι ομοιότητες είναι όσες και οι διαφορές... :P η Lucy μου φάνηκε πιο έξυπνη, δεν είναι ερωτοχτυπημένη (και χτυπημένη γενικά) σαν την Misa, δεν έχει το goth look και την βρήκα πιο συμπαθητική... αλλά όπως και να το κάνουμε στο whole style έχει κάποιες ομοιότητες! Αν ποτέ δεις το DN θα καταλάβεις!
Και ναι όπως τα είπες, την βρήκα πολύ γλυκούλα κι εγώ, παρ' ότι είχε κάποια κλισέ shonen κοπέλας, τουλάχιστον δεν ήταν η τυπική που στην μάχη φωνάζει βοήθεια και την υπόλοιπη ώρα βαράει τον πρωταγωνιστή (gawd πόσο με εκνευρίζουν αυτές... η Nami και η Sakura έτσι ήταν... η Nami όμως αλλάζει πιο κει, βελτιώνεται και την πάω τώρα, η Sakura επίσης αλλά πιο λίγο :roar:). Αυτή ενώ φάνηκε πιο συμπαθητική!
Συμφωνώ και γι΄αυτό που λες ότι είναι καλό κάποιες κοπέλες να ξέρουν να υπερασπίζονται μόνες τους και απ' όσο έχω δει η Erza δεν είναι τύπος που ζητάει βοήθεια, αλλά ίσα ίσα είναι και πιο "manly" από τους πρωταγωνιστές (θυμάμαι ένα σκηνικό που είχα πετύχει τυχαία στο manga που πάνε όλοι για μπάνιο και ενώ η Lucy είναι με bikini, η Erza βγάζει την πανοπλία της για να μας δείξει... μια πανοπλία μαγιό!! :hahaha:)
Και όντως, πολλά παράπονα και άδικα imo, κανένα από τα άλλα endless (όσα έχω δει εγώ τουλ) δεν είχε καλό πρώτο επεισόδιο... για ξεκίνημα το βρήκα χορταστικό και απλά περιμένω περισσότερα πιο κει!!
Πάντως επειδή απ' όσο κατάλαβα σου αρέσουν τα anime σε αυτό το στυλ, με φαντασία, χαρούμενη ατμόσφαιρα, αστεία κλπ κρίμα που δεν πρόλαβες το One Piece όταν είχε λίγα επεισόδια και όχι άπειρα όπως τώρα... έχει αρκετές ομοιότητες με το Fairy Tail και μάλιστα ο πρωταγωνιστής, ο Luffy, έχει πολύ πλάκα, αλλά ταυτόχρονα είναι ωραίος στις μάχες και σε διαλόγους, σαν ένας Natsu x10 κάτι (αν και δεν ξέρω πόσο αλλάζει ο Natsu πιο κει).
Και φυσικά ο χαρακτήρας που πήρα το όνομα, ο Zoro, είναι κάτι σαν τον Gray απ' όσο κατάλαβα, ο cool της παρέας, χωρίς να μην είναι γκαφατζής κι αυτός, ενώ, τέλος, η waifu μου στο thread του forum, η Robin, είναι μια από τις καλύτερες shonen women που υπάρχουν, σοβαρή, με δυνατή ικανότητα, όμορφη, most of the times τα βγάζει πέρα μόνη της, πιο έξυπνη από όλο το πλήρωμα μαζί και πάνω απ' όλα με ένα arc και flashback όλο αφιερωμένο σε αυτήν και πολύ συγκινητικό (το πιο συγκινητικό όλης της σειράς imo και από τα καλύτερα για endless shonen), πιστεύω θα σου άρεσε και σένα αν το έβλεπες (pity που το δείχνουν προς 260 επεισόδιο περίπου, θέλει υπομονή :P).
Αυτά! :hot:
Oct 17 2009 19:54
Vagelio → Zoro
Δεν γνωριζω πολλα για την Μisa εφοσον δεν εχω δει το death note (ακουγεται περιεργο, ε?), παντως η Lucy ειναι σκετη γλυκα και μου αρεσει στο battle στιλ της με τα summons. Eιλικρινα, δεν καταλαβαινω γιατι δεν την πανε...
Την erza δεν την εχει διξει ακομα στο ανιμε αλλα πιστευω πως θα την συμπαθησω οσο συμπαθησα και την lucy, ουτως η αλλως λατρευω τις badass κοπελες (δεν χρειαζονται το αγορι τους να τις σωζει καθε φορα που μπλεχνουν). Ανυπομωνω για την αφιξη της λοιπον! :wooi2:
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι αρεσε σε τοσο λιγο κοσμο το fairy tail, η πλειοψηφια ελεγε πως ειναι απογοητευση, μετριοτητα κτλ.
Δεν πιστευω πως αξιζε να φαει τοσο καψιμο για το κακο animation, ειχε πολυ ενδιαφερον η σειρα κατα την γνωμη μου.:emptyonexg1:
Oct 17 2009 19:34
Zoro → myrllok
Wow, I just happened, by chance, to see that you are online and gave a look at your profile! :P
For starters, when somebody leaves you a visitor message, like I did, you should answer in their profile in order for them to see that you replied, or else I would have thought that you didn't bother answering. :P (there is also the view conversation button which makes the whole process a lot easier)
Second thing, wow, I'm not at all trying to be rude or something but, since you are French, what are you doing in a Greek anime forum? :hahaha: (guess you found our one piece pictures thread by chance and you liked them? Or you have Greek origins or sthg? :?)
And lastly, actually no, I asked you if the drawings I saw in your DA profile are 100% yours (drawing, coloring etc.). I got that they are so I have to say that they are exceptional (one) pieces of art!
But my favorite one is [URL="http://myrllok.deviantart.com/art/Marco-the-Phoenix-One-Piece-134277168"]this pic[/URL] that I noticed in another forum some time ago and immediately fell in love with it... tell me that I have just found the artist! :blingeye2: Thumbs up, awesome drawing!
(I like Marco too :P)
Oct 17 2009 18:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed