Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chan → Zoro

A! Και είμαι κι εγώ NaruSaku shipper!:wooi2:
Oct 26 2009 19:32
Photo

Tea-chan → Zoro

[SPOILER][quote][SIZE=5][B]ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΤΗΝ ΙΝΤEGRA ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ;;;; :burningbe3: ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΡΕ HEINKEL, ΠΑΤΑΣ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ!! :ill2: [/B][/SIZE] Srsly σε εκείνο το σημείο έβριζα μέσα μου... :roar: ... δλδ οκ, άντε, δεν μπορούν να την σκοτώσουν γιατί είναι σημαντική όμηρος, δεκτό, αλλά να της ανάψει και το πούρο; Πλάκα μας κάνει ο Hirano; Μπας και ήθελε δικαιολογία για να την ξαναφέρουν πίσω στην έδρα της και είχε ξεμείνει από ιδέες; Η Heinkel και η Yumie που τόσο μου είχαν αρέσει στο V, πάει... φλώρεψαν εδώ :deadga6:... δλδ να βλέπω την Heinkel να γίνεται καρτούν και να προσπαθεί να την σταματήσει και η Integra να το παίζει cool και άνετη... έλεος... :uhh: Τέλος, ο αγαπημένος μου Anderson (ναι, από τους Hellsingικους που έχουν μόνο τον Alucard ουσιαστικά, άντε και τον γέρο Walter, την μικρή Seras και την άχρηστη Integra και μηδενικό στρατό μετά, προτιμώ τους Βατικανικούς, αυτοί τουλ είχαν μια φάση γενικά και με τον στρατό των ΚΚΚ! :hahaha:) πάει, τα 'παιξε κι αυτός.... τι τζεντλεμανισμοί τον πιάσαν τώρα, που στο πρώτο OVA είχε προσπαθήσει να την σκοτώσει (την Integra); Και τότε μόνη της ήταν σχεδόν, (με 2 σωματοφύλακες, Seras και Alucard ok, αλλά την στιγμή που της επιτέθηκε δεν είχε προστασία, μια "αφύλαχτη" γυναίκα ήταν) και άντε, δεν θέλει να την σκοτώσει, κράτα την αιχμάλωτη dammit! :madtodeath: Δεν θες να την κρατήσεις αιχμάλωτη, fine by you, fine by me... αλλά άντε που θα της δώσουμε και συνοδεία ενώ έχουμε άλλες δουλειές εδώ! :mador2: Και μετά το πήγε ότι ο Maxwell δεν είναι πια άνθρωπος του θεού... βοηθώντας την Integra κάνουν έργο του θεού τώρα δλδ; Όλους τους στρατιώτες της που σκότωσε τι ήταν οι αμαρτωλοί και η Integra η αγία; Κι αυτήν αιρετική δεν την θεωρούν; ... :sigh2:[/quote] [B][SIZE=6]ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ! :wooi2::wooi2::wooi2: [/SIZE][/B][SIZE=6][SIZE=2]Είσαι ένας υπέροχος, λατρεμένος, ονειρεμένος, φανταστικός... Αχ, γιατί να μην είναι όλοι σαν κι εσένα, ΓΙΑΤΙ;;;;;:if: Κοίτα, γι'αυτή τη σκηνή τα πράγματα ήταν απλά. Ο Hirano διαπίστωσε ότι είχε βάλει την Integra σε πολύ κακή θέση, οπότε, έπρεπε να τη γλιτώσει. Και, δώσ'του οι καφρίλες. Εάν περιμένεις δικαιωσύνη στο Hellsing, πάνε αλλού καλύτερα... Γενικά ο Hirano έχει καφρίλα humor και αξίες που θυμίζουν λίγο φασισμό... λίγο. Γενικά, το Hellsing μόνο ηθοπλαστικό δεν είναι... και η Integra μόνο σαν role model δε μπορεί να παρθεί. Είναι αυτό που λέμε Mary Sue. Εάν δεν ξέρεις τί σημαίνει, gooogle it, θα βρεις κάποια πράγματα πολύ ενδιαφέροντα. :congrats: Για τον Anderson, μην ανυσηχείς, θα ξαναμαγκέψει αργότερα... Και ναι, επιτέλους ο κόσμος αντιλαμβάνεται το μεγαλείο της Θεάς! Η Seras κατακτά τον κόσμο!:joyful: Παραδέξου: από το anime, ΚΑΜΙΑ σχέση! [/SIZE][/SIZE][QUOTE]της ρίχνει και αρκετά χρονάκια άλλωστε, νομίζω.[/QUOTE] Εδώ δε μπορώ να πω τίποτα... Ηλικία για τον Pip δεν έχουμε, ούτε για τη Seras, όμως φημολογείται ότι αυτή είναι 19 κι αυτός στα 25... Αλλά ο λόγος που δε μιλάω είναι ότι το ζευγάρι που μου αρέσει, Alucard x Seras έχει διαφορά αιωνών!:hahaha::hahaha: 6 χρόνια δεν είναι τίποτα! Γενικά, όπως, τη χαρακτήρισε και ο Hirano, "η Seras είναι το φως που λάμπει στο σκοτάδι", δίνοντάς της έτσι κυρίαρχο ρόλο. Κι όχι απλά επειδή είναι αυτή που "κουβαλά" το χιούμορ, αλλά και για άλλα πολλά. Θα δεις στα επόμενα τί εστί Seras, χο, χο!:hero: Σοβαρά, είναι ο seiyuu του Sanji;;; Δε μπορώ να πω ότι δε το περίμενα!:hahaha: Αφού ο Hirano είναι OPtard, θα 'εκανε κι έναν χαρακτήρα σαν έναν από το αγαπημένο του manga! Εβίβα στους ero! O συνδιασμός Seras x Wild Geese είναι ο αγαπημένος μου για μάχη! :congrats: Απλά ΛΑΤΡΕΥΩ τις Χήνες! Είναι οι ιδανικοί άντρες για μένα, ω ναι!:wooi2: Βασικά, απ'ότι φαίνεται, μάλλον θα το πάνε για περισσότερα από 10 OVA. Το pacing έχει πέσει πολύ και οπωσδήποτε δε χωράνε! Αλλά τα δύο τελευταία volumes ήταν απίστευτα κακογραμμένα σε σχέση με τα προηγούμενα. Έκανε μπαμ ότι ο Hirano παρατούσε το Hellsing στη μοίρα του... με το δάπεδο να φτάνεται στο τελευταίο chapter. Ήταν αισχρό...:uhh: Όπως και να'χει, καλώς είδες το VI, άντε και το VII, να λάμψει η Seras περισσότερο!:wooi2:[/SPOILER]
Oct 26 2009 19:28
Photo

Zoro → Loke

Και η πλάκα είναι ότι καθώς πόσταρα δεν σε είδα μέσα και λέω οκ μωρέ χαλαρά, δεν χρειάζονται βιασύνες σήμερα! :drink: Πάλι καλά που πρόλαβα! :hahaha: Pfff, παραχωμένο ή όχι it wuz ma victory this time! Άλλωστε δεν πάνε όλοι τα torrents, ξέρω 2-3 στο site που τα αποφεύγουν! :bleh: Ναι συμφωνώ μαζί σου πάντως, πέρα από την τελευταία σελίδα δεν ήταν τπτ το τρομερό το chap, εγώ περιμένω elfhelm και ο Miura μας δίνει ένα μείγμα Ghost Ship και Pirates of the Caribbean :P oh well, δεν ήταν και απαίσιο, απλά δεν αξίζει αν είναι να μας αφήνει στα κρύα του λουτρού πάλι! :roar: Μήνες θα κάνουμε πάλι να τον δούμε... κάνα idolmaster θα βρήκε! :congrats: Το μόνο πραγματικά απίθανο chapter που είχε κάνει τελευταία, για μένα (πέρα από το τελευταίο με τον Griffith που είχε εξίσου καλά σχέδια) ήταν [URL="http://manga.animea.net/berserk-chapter-303-page-1.html"]αυτό[/URL], ήμουν σε :nod2: φάση εκεί, θεϊκά τα σχέδια... και τα υπόλοιπα καλά είναι βέβαια, απλά πάει τόσο αργά την ιστορία και με διαλείμματα που βαριέσαι! :nanana:
Oct 26 2009 18:50
Photo

Zoro → Jorg

Hey! :hi: Μιας και βλέπω στο fairy tail thread συμφωνήσαμε αρκετές φορές είπα να σε ρωτήσω, εσένα που διαβάζεις και το manga: η σειρά αλλάζει καθόλου ύφος πιο κει; Για αρχή τώρα είναι οκ να είναι χαλαρή και να μας γνωρίζει όλους τους πρωταγωνιστές, αλλά εννοείται πως σιγά σιγά θα ήθελα να γίνει πιο extreme, για να το πω κάπως. :P Δεν ξέρω αν βλέπεις και One Piece αλλά κάτι παρόμοιο θα ήθελα να γίνει κι εδώ: ας ξεκινήσει "αργά", αλλά να αποκτήσει και λίγο δράμα, λίγη ένταση πιο κει... έχουμε τπτ τέτοιο εδώ; Και αν ναι, θα κάνει πολύ να μας το δείξει λες; :hmmm:
Oct 26 2009 18:20
Photo

Zoro → Tea-chan

Kuku! :hi: Τι νέα σου φέρνω; 3 μέρες μετά την συζήτησή μας κάθισα χτες και (ναι!) είδα το Hellsing VI!! Happy; :wooi2: [SPOILER]Πριν περάσω στα θετικά, αυτά που με πόρωσαν, ας πω για τα αρνητικά, συγκεκριμένα το ένα αρνητικό (brace urself, ακολουθεί βρίσιμο): [SIZE=5][B]ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΤΗΝ ΙΝΤEGRA ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ;;;; :burningbe3: ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΡΕ HEINKEL, ΠΑΤΑΣ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ!! :ill2: [/B][/SIZE] Srsly σε εκείνο το σημείο έβριζα μέσα μου... :roar: ... δλδ οκ, άντε, δεν μπορούν να την σκοτώσουν γιατί είναι σημαντική όμηρος, δεκτό, αλλά να της ανάψει και το πούρο; Πλάκα μας κάνει ο Hirano; Μπας και ήθελε δικαιολογία για να την ξαναφέρουν πίσω στην έδρα της και είχε ξεμείνει από ιδέες; Η Heinkel και η Yumie που τόσο μου είχαν αρέσει στο V, πάει... φλώρεψαν εδώ :deadga6:... δλδ να βλέπω την Heinkel να γίνεται καρτούν και να προσπαθεί να την σταματήσει και η Integra να το παίζει cool και άνετη... έλεος... :uhh: Τέλος, ο αγαπημένος μου Anderson (ναι, από τους Hellsingικους που έχουν μόνο τον Alucard ουσιαστικά, άντε και τον γέρο Walter, την μικρή Seras και την άχρηστη Integra και μηδενικό στρατό μετά, προτιμώ τους Βατικανικούς, αυτοί τουλ είχαν μια φάση γενικά και με τον στρατό των ΚΚΚ! :hahaha:) πάει, τα 'παιξε κι αυτός.... τι τζεντλεμανισμοί τον πιάσαν τώρα, που στο πρώτο OVA είχε προσπαθήσει να την σκοτώσει (την Integra); Και τότε μόνη της ήταν σχεδόν, (με 2 σωματοφύλακες, Seras και Alucard ok, αλλά την στιγμή που της επιτέθηκε δεν είχε προστασία, μια "αφύλαχτη" γυναίκα ήταν) και άντε, δεν θέλει να την σκοτώσει, κράτα την αιχμάλωτη dammit! :madtodeath: Δεν θες να την κρατήσεις αιχμάλωτη, fine by you, fine by me... αλλά άντε που θα της δώσουμε και συνοδεία ενώ έχουμε άλλες δουλειές εδώ! :mador2: Και μετά το πήγε ότι ο Maxwell δεν είναι πια άνθρωπος του θεού... βοηθώντας την Integra κάνουν έργο του θεού τώρα δλδ; Όλους τους στρατιώτες της που σκότωσε τι ήταν οι αμαρτωλοί και η Integra η αγία; Κι αυτήν αιρετική δεν την θεωρούν; ... :sigh2: Πέραν αυτού του γεγονότος... thumbs up!! :riiight: Δεν ξέρω αν σου έχω πει αλλά, όπως εσύ είσαι λάτρης του gore, των βαμπίρ και όλα τα συναφή, εγώ είμαι της καθαρόαιμης δράσης :kill4u: (το FF Advent Children πχ, κι ας μην έχει καθόλου σχεδόν τρόμο, είναι από τα faves μου και μόνο λόγο άπαιχτης δράσης) και πραγματικά δεν θα ξεχάσω την στιγμή που η Seras πήρε τα "κανόνια" της και άρχισε να καταρρίπτει το Zeppelin :nod2: ή μετά που η Zorin έγινε τεράστια και βλέπουν το μάτι της από το παράθυρο... πωωω, μου 'ρθε ένα ρίγος στην στιγμή!! (αν και to be honest έμεινα όταν είπαν ότι είναι genjutsu, νόμιζα ότι ο όρος ήταν καθαρά ναρουτικός!!) Επίσης όπως τα βλέπω ο Pip θα την κάνει στο επόμενο, άρα μάλλον αυτός ήταν ο μονόπλευρος ρομαντισμός που έλεγες :dazed:, της ρίχνει και αρκετά χρονάκια άλλωστε, νομίζω. Ακόμη, κάτι που διαπίστωσα, όσο άκουγα τον Pip λέω "ρε συ γνωστή φωνή μου φαίνεται αυτός, λες ναι είναι ο... Sanji;" και όντως τσέκαρα και αυτός ήταν, κι εδώ ero όπως παντού! :hahaha: Kudos και στους Wild Geese, οι παγίδες που έστισαν στα βαμπίρ για να τους νικήσουν από απόσταση (μιας και από κοντά δεν είχαν ελπίδες) πολύ μου άρεσαν σαν ιδέα, πολύ ωραίος και ο διάλογος του περί των ναρκών που δεν έχουν καρδιακό παλμό, είναι ακίνητες κλπ :nod2: και φυσικά screw την ατάκα που τους είπε η Seras ότι είναι unfair... η κατάσταση δεν ήταν fair εξαρχής, αλλά και να ήταν, this is war, where every winning strategy is fair and acceptable. :drink: Can't wait για το VII!!! (είδα και το trailer και ότι από εκεί προέρχεται το ava σου) :wooi2: Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι έχουν αφήσει πολλούς κακούς στην μέση, ο Walter με τον Commander, η Seras την Zorin, o Alucard τον Anderson και τον Schrodinger κλπ... ελπίζω να μην βγουν πολύ βιαστικές οι μάχες, αν είναι να βγάλουν 10 OVAs. :nanana:[/SPOILER]
Oct 26 2009 18:12
Photo

Loke → Zoro

πφφφφφφ το πανω αριστερα το ειχα δει, καλα πιο ετσι παραχωμενο δε βρηκες? :P αντι να δωσεις το ωραιο κατευθειαν λινκ τς τς τς τς και σιγα το DDL για 15mb που φευγουν σφαιρα? τς τς τς :D ^^ παντως δεν ηταν και φοβερο chapter, μονο το γεγονος οτι ειδαμε το mr kickass με ενθουσιασε.
Oct 26 2009 00:39
Photo

Zoro → Vagelio

Αλό και πάλι!! :P Για το Naruto, αν και δεν συμφωνώ με τα νίντζα τεστ που λες, μιας και για μένα από κει ξεκίνησαν τα καλά (και συνεχίστηκαν για αρκετό καιρό, ενώ τα πρώτα με τον Zabuza βαριόμουν εγώ), συμφωνώ απόλυτα για το πρωταγωνιστικό τρίο!! Βασικά είναι και ο σημαντικότερος λόγος που κατ' εμέ η σειρά χάνει, απέναντι στο OP αλλά και γενικά. Το Naruto βασικά, αν το παρακολουθούσες πιο κει, πιθανότατα θα σου άρεζαν πολύ οι κακοί, για μένα τουλάχιστον ήταν το ατού της σειράς! Spooky, με ωραίες δυνάμεις (γενικά η ιδέα με το chakra ήταν πολύ καλή για μένα) ή ιστορικό/παρελθόν. Εκεί το Naruto νικάει το OP κατά την γνώμη μου, μιας και οι περισσότεροι κακοί του One Piece (και όχι όλοι) είναι πιο γελοίοι και αρκετές φορές δεν μπορώ να τους πάρω στα σοβαρά όταν πολεμάνε τους πρωταγωνιστές και βαριέμαι... αλλά (!) το One Piece νικάει εκεί όπου χάνει το Naruto, στους πρωταγωνιστές! Και δεδομένου ότι οι πρωταγωνιστές κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας, αυτούς παρακολουθούμε πιο πολύ και επηρεάζουν την ροή της σειράς, το One Piece κάνει καλύτερη συνολική δουλειά για μένα (και για άλλους λόγους, αλλά ας πούμε ότι αυτός είναι ο πιο βασικός). Στο Naruto πολλοί ωραίοι κακοί καταστράφηκαν ακριβώς λόγω τον ενοχλητικών "καλών" :congrats:, ενώ ούτε που θα χαλιόμουν αν πέθαινε Naruto, Sasuke ή Sakura. Οι πρωταγωνιστές του OP είναι σχεδόν όλοι πολύ ωραίοι ενώ, οι άντρες έχουν πολύ πλάκα, ο καθένας με τις ιδιοτροπίες του, ενώ οι γυναίκες (ειδικά Robin) είναι καλύτερες από τις τυπικές shonen και έχουν αρκετά ενεργό ρόλο. Ω καλά, εσύ που είσαι και yaoi fan νομίζω ένα τέτοιο τέλος θα ήταν το μόνο που θα σε τραβούσε στο να το δεις!! :hahaha: Πάντως και για μένα τα υπονοούμενα υπάρχουν (μόνο και μόνο το φιλί στο εp 3 τα λέει όλα XD)! Και ναι για Bleach κι εγώ τα ίδια περιμένω, ήδη είδα πλήθος ωραίων κακών και έχω πετύχει μερικές καλές στιγμές μαχών! Τέλος, για Fairy Tail, αν τελικά σκοπεύεις να τα κατεβάσεις και από AC καλώς, αλλιώς γενικά δεν σου συνιστώ τους Keishou, έχω ακούσει ότι δεν είναι καλό group για ποιότητα. Και δεδομένου ότι γενικά η εικόνα του FT δεν είναι top από μόνη της θα σου συμβούλευα τους [URL="http://www.ryugan.com/"]Ryugan[/URL], που έχουν την καλύτερη (εικόνα). Από αυτούς βλέπω. Κι εγώ μην νομίζεις, δεν είμαι καθόλου των torrents, όποτε μπορώ πάω σε direct download, αλλά σε μερικές περιπτώσεις αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ αυτά, όπως εδώ! Δεν μου πήρε πάνω από 2ωρο να κατεβάσω το κάθε επεισόδιο! (βγήκε και το νέο Berserk btw :P)
Oct 25 2009 23:19
Photo

Zoro → tsintori

Τπτ ρε συ, αλλά να σε ρωτήσω κάτι ακόμη, που τώρα μου 'ρθε!! :P Αναρωτιέμαι εδώ και καιρό από που βγαίνει το nick σου και μου καρφώθηκε τώρα, από το chidori του Sasuke το πήρες ή καμία σχέση; :hahaha:
Oct 25 2009 22:39
Photo

tsintori → Zoro

Ok, thanks καλό βράδυ....
Oct 25 2009 22:37
Photo

Zoro → tsintori

Όχι από yibis, αυτοί καθυστερούν 4-5 μέρες έως και μια βδομάδα από κάθε Κυριακή που βγαίνει, απλά έχουν top ποιότητα παντού. Αν θες να τα βλέπεις αμέσως με το που βγαίνουν (με όχι καλή εικόνα-subs) να κοιτάς [URL="http://www.animecrazy.net/one-piece-anime/"]εδώ[/URL] κάθε Κυριακή πρωί. ;)
Oct 25 2009 22:15
Photo

tsintori → Zoro

Το 423 βγήκε;;;;;;
Oct 25 2009 22:08
Photo

Zoro → tsintori

[URL="http://www.yibis.com/index.php?wwwRedirect"]Yibis[/URL] is the answer, tsi-kun! Το καλύτερο group μέχρι στιγμής, αν και ίσως σε χαλάσει η μετάφραση. Τα κάνουν όλα στα Αγγλικά (nakama --> friends, schichibukai --> warlords κλπ), αλλά πέραν αυτού έχουν την καλύτερη ποιότητα μετάφρασης και εικόνας. :riiight: Άντε ξεκινάνε και τα καλά τώρα στο anime!
Oct 25 2009 21:55
Photo

tsintori → Zoro

Γεια, τι γίνεται;;;; Τα one piece από ποιο site τα κατεβάζεις;;;; Αν είναι δυνατόν να έχουν υψυλή ποιότητα..... Thanks
Oct 25 2009 21:38
Photo

Zoro → Tea-chan

Το ότι πιο κει σου φάνηκε βαρετό να το καταλάβω, αλλά ότι κι εσύ ως Lucy fan ξεκίνησες δεν το περίμενα με τπτ. :hahaha: Νόμιζα ότι σου άρεζαν μόνο οι δυναμικές στυλ Seras/Nami, οπότε η kawai Lucy δεν περνούσε την βάση, χαίρομαι πάντως! :wooi2: Yup, είπα φέτος να πιάσω όσο το δυνατόν περισσότερα shonen μπορώ γιατί έχουν μαζευτεί αρκετά και αν δεν το πάρω απόφαση να τα εξολοθρεύσω μαζικά δεν θα φύγουν ποτέ! :P D. Gray από Lenalee καιρούς με ψήνει πολύ, αλλά πρώτα με ενδιαφέρει να έχω δει τα 3 μεγάλα shonen (και είμαι 2/3 :P), μετά μάλλον Gintama που άλλωστε δεν είναι πολλά eps και μετά θα δω, είμαι μεταξύ Hajime no Ippo και D. Gray :hmmm:. (και μετά FMA, RuroKen, Hitman κλπ, αν ο Miura μας γράφει μια φορά εγώ τον γράφω 10!! :burningbe3:)
Oct 23 2009 19:26
Photo

Tea-chan → Zoro

Ελπίζω αυτό με το "next year" να είναι έτσι όπως τα λες, γιατί δε θα το αντέξω...:deadga6: Κοίτα, είπα ότι είναι καλό να βλέπονται κοντά. Δηλαδή εάν δεις το 6 τη βδομάδα αυτή, θα περιμένεις μόνο 2 μήνες για το 7ο (ναι, μόνο!:hahaha:) οπότε θα είναι καλύτερα. Καλά, περίμενα ότι θα σου άρεσε η Lucy. Και σ'εμένα άρεσε... πριν βαρεθώ τελείως, δηλαδή... Και θα πιάσεις και Bleach; Πώς και πήρες όλα τα shounen μαζί; Σου προτείνω ανεπιφύλακτα το D.Gray-man! Πατάει Naruto & Bleach κάτω. Μαζί με το OP, για μένα οι καλύτερες τωρινές σειρές στο SJ!:wooi2:
Oct 23 2009 18:33