Community Status Updates
Zoro → Robin-Chwan
Εμ, δεν είχαμε iPod στην εποχή μας (εγώ τουλ) :bike:, για να μην λες ότι όλα πάνε καλά μόνο σε μας!
Ακόμη και το gameboy που είχα ήταν χάλια με τους φακούς που έβαζες από πάνω, δεν είναι όπως τώρα με ds και ενσωματωμένο φωτισμό και όλα ωραία! :P
7 το πρωί... ; :Crying2: Πω πω δεν λέω, το κάνω κι εγώ συχνά τώρα, αλλά τότε ήταν ταμπού, ακόμα και γονείς να μην έπαιρναν χαμπάρι την επόμενη μέρα θα 'μουν πτώμα, ήδη τα φροντιστήρια ή η πρωινή γυμναστική αρκούσαν για να σε ρίξουν κάτω, χαρά στο κουραγιό σου!
ΥΓ: Με μένα είπαμε, θα συζητήσουμε αφού τελειώσω όλη την σειρά, δεν έχει ενδιάμεσα... πέρα από εντυπώσεις!! :P
Dec 18 2009 17:47
Robin-Chwan → Zoro
Καλα κι εγω που παω γυμνασιο και εχω μια μητερα πανω απ το κεφαλι μου (μωρε παλι καλα που εχω μονο αυτη γιατι οι αδερφες μου αργουν να ερθουν:P) μη νομιζεις πιο νωρις απο τις 2 δεν κοιμαμαι ποτε. Μπορει να με βαζουν για υπνο απο τις 12 αλλα εγω καθομαι κανα 2ωρο στο ipod και λιωνω με μουσικη.
Κι αυτα χρησιμα ειναι. Δεν φανταζεσαι ποσες φορες αναγκαστικα να κλεισω στη μεση μιας συζητησης στο msn γιατι επρεπε να παω για "υπνο". Αλλα εγω κανω και το αλλο: Αμα εχω κανενα καινουριο βιβλιο καθομαι και το διαβαζω ολο το βραδυ. Πχ. πηρα τον Πρωτοτοκο και το αρχισα χτες το βραδυ. Αποτελεσμα: Διαβαζα συνεχεια μεχρι τις 7 το πρωι χωρις να το παρω χαμπαρι:hot:
Οντως...αντε να δουμε.
ΥΓ: Οταν ο Scorpion διαβαζε το FT καθε φορα που εβλεπε μια απο τις πολλες θεϊκες σκηνες μου το ελεγε και μου εβαζε τη σελιδα. Κι εγω φυσικα σαν καλο κωλοπαιδο του εκανα σποϊλ για το τι γινεται μετα :P(μερικες φορες του εδεινα και τη συγκεκριμενη σελιδα χρωματισμενη)
ΥΓ2: Δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει αλλα με εχεις κολλησει και γραφω πολυ...:blurah5:
Dec 18 2009 17:37
Zoro → Robin-Chwan
Να 'ταν μόνο μια ώρα να πω OK... :P Το 12 το βράδυ πέφτω για ύπνο που είχα στο λύκειο (αναγκαστικό με γονείς τριγύρω και πρωινό ξύπνημα) μου τελείωσε, τώρα πριν τις 2 είναι αδύνατο να κοιμηθώ, για να μην πάω παρακάτω.
Από την δική μου οπτική δεν κάνει πολύ διαφορά το ωράριο βέβαια, αλλά είναι βολικό αν έχουν σχέση κι άλλα άτομα από Ελλάδα, πχ σε καμιά τυχόν συζήτηση στο msn μπορώ να είμαι πάντα ο τελευταίος που φεύγει ή σε posts/vms να ποστάρω πιο γρήγορα νέα κλπ αλλά γενικά είναι μικροπράγματα, όπως είδες... :P
Άλλα 22 volumes μου μένουν για να τελειώσω το Naruto btw, ατελείωτα είναι αλλά θέλω να ξαναθυμηθώ όλη την ιστορία + δω διαφορές με το anime πριν πάω στο FT, άντε να δούμε... :hot:
Dec 18 2009 17:20
Ephialtes → Zoro
Ευχαριστω!
Σαφως και συνεχιζω να τα διαβαζω και τα δυο!
To αβαταρ ειναι περιπου handmade...
Dec 16 2009 22:06
Zoro → Anelis
Κλέβω την pic από την τρύπα, αλλά νομίζω ταιριάζει απόλυτα εδώ, κρίμα να πάει χαμένη:
[IMG]http://img689.imageshack.us/img689/6078/1252514772439.jpg[/IMG]
:hahaha:
ΥΓ: Δες ποιος πήρε [URL="http://www.imdb.com/features/rto/2010/starmeter"]τα πρωτεία[/URL] φέτος btw! :P
Dec 14 2009 22:04
Anelis → Zoro
καμμένα να πεις τα μακαρόνια σου temeeee!!!!
και FYI το πάτωμα ήταν μια χαρά decent άνθρωπος, σιγά μην το κατηγορήσω...στα αδέρφια μου τα έριχνα
ναι ναι είμαι ένα χριστουγεννιάτικο αγγελούδι
Dec 14 2009 21:46
Zoro → Anelis
Ναι ναι ναιιιι, και φαντάζομαι όταν ήσουν μικρή και έσπαγες ένα βάζο έλεγες δεν το 'κανα εγώ, αλλά το πάτωμα! Αθωούτσικο εσύ... :P
Και damn για την ταινία, τι καμμένα πας και βάζεις... :roar:
Dec 14 2009 21:43
Anelis → Zoro
[I]"μην ακούσω τπτ για το coming"
[/I]my lips are sealed, τα λες όλα μόνος σου, μου έχεις κλέψει όλες τις καλές ατάκες γκαφατζή-chwan(χμ μόλις θυμήθηκα ένα με-χύσανε-log....)
Dec 14 2009 19:57
Robin-Chwan → Zoro
Λογικο να το εχεις ξανακουσει. Αν εμπαινες πιο παλια στο thread με τα βιντεακια θα το ειχες ακουσει απειρες φορες!
Ουτε μενα μου αρεσει αυτο που γινεται στα περισσοτερα shonen (καλα το Naruto το εχει παρακανει). Ή εχεις romance ή δεν εχεις. Ελπιζω το ΟΡ και το FT να μην εχουν αυτο το πραγμα. Βεβαια το ΟΡ και το FT ειναι μοναδικα. Ποτε δεν ξερεις τι να περιμενεις απο τον Oda και τον Mashima (Ειδικα τον Oda!)
Ενα ακομα μικρο spoil: Δεν μας δειχνει μονο μερικους νεοτερους αλλα και μερικους που εχουν πεθανει. Αλλα δε λεω αλλα. Ετσι θα εισαι και σε μεγαλυτερη αγωνια.
Ναι, το παραδεχομαι. Εσυ μου το κολλησες το Sail On και για τα καλα μαλιστα!! Happy now?
Ναι καλα θα κανεις να εφοδιαστεις με οτι βρεις γιατι ποτε δεν ξερεις τι θα γινει. (Τοτε που ξυπνησα ενω βαραγα τον ξαδερφο μου, ενω ειχα καταλαβει τι εκανα δεν σταματησα:P)
Ωραιο το καπελακι. Εισα πολυ καλος στο photoshop (εγω δεν εχω ασχοληθει ποτε) και κριμα που το σκυλακι δεν ειναι δικο σου...
Καλα κι εγω κοιταω καθε μερα να δω ποτε θα βγει. Αντε γιατι οι 2 τελευταιες δεν ηταν τιποτα σπουδαιο ή καινουριο.
ΥΓ: Εσυ τωρα εισαι 1 ωρα πισω απο εμας εδω ε?
Dec 14 2009 15:49
Zoro → Anelis
[quote=Anelis;358806]/off topic post (couldn't resist really)
[QUOTE=Zoro]sig 7/10 [COLOR=DarkRed][COLOR=Black]([/COLOR][B]kinda small for my taste,[/B][/COLOR] but love the transformation)[/QUOTE]sooo, you like 'em big huh? :orly:[/quote]Και όταν το 'γραφα λέω "να το βάλω τώρα ή θα πει κανείς τπτ;", had it coming!! (και μην ακούσω τπτ για το coming, hentai-chan) :hahaha:
Btw έλεγα να στο πω online, αλλά gomen για προχτές, είχα βγει... θα τα πούμε officially κάποια στιγμή αυτές τις μέρες όμως, που είμαι πιο free! :P
Dec 14 2009 10:31
Zoro → Ephialtes
:respect: για το ava σου ephialtes-kun, σε ζηλεύω ήδη! Hand-made να υποθέσω ή το βρήκες;
Πως καταντήσαμε, εγώ από Naruto και εσύ One Piece, αλλάζουν οι καιροί... :P
Btw το Naruto συνεχίζεις να το διαβάζεις; (OP νομίζω δεν χρειάζεται να ρωτήσω)
Dec 14 2009 05:44
Zoro → GkLoc
Ωπ, καλώς το χαμένο και πάλι! :P
Χαίρομαι που τον πας κι εσύ, όπως έχω πει άλλωστε οι Akatsuki είναι το μεγάλο ατού του Naruto... μπορεί οι περισσότεροι να αποδείχτηκαν απλά "καλοί" με άσχημο παρελθόν και να έχασαν με χαζό τρόπο, αλλά όσο κράτησαν ήταν απίθανοι... δεν θα ξεχάσω το κλίμα horror που μου μετέδωσαν οι Itachi, Hidan, Pein και Orochimaru όταν πρωτοεμφανίστηκαν!
Στο shippuuden είχε και πολύ καλό seiyuu ο Hidan, τον έπιανε τέλεια, ειδικά όταν έκανε το psycho γέλιο του... άντε πλησιάζεις και τα 20 filler eps που σου έλεγα, να δω πως θα σου φανούν, αν βρεις το θάρρος να τα δεις!
Btw το OP συνεχίζεις να το διαβάζεις κανονικά; Τα σπάνε τα τελευταία chaps με την "έφοδο" ε; :P
ΥΓ: Δες και αυτή την [URL="http://www.sff.gr/forums/index.php?showtopic=8828"]fanfic ιστορία[/URL] που είχε φτιάξει παλιά ο roriconfan για να "δουλέψει" το Naruto, το πέτυχε imo.
Dec 14 2009 04:30
Zoro → Robin-Chwan
Α ναι όντως, το τραγούδι το έχω ξανακούσει... και μου θύμιζε κάτι! :P
Δλδ το FT έχει δώσει σημάδια, έστω μικρά, romance... καλό είναι κι αυτό, μακάρι να δείξει τπτ ακόμη, μιας και στα περισσότερα shonen δίνουν προοπτικές για τέτοια και μετά δεν γίνεται τπτ. Δεν είναι ότι είμαι τόσο ρομαντικός, δεν με χαλάει να μην έχει καθόλου σε ένα shonen, αλλά δεν μου αρέσει να δίνει υπονοούμενα και μετά τπτ (πχ shikamaru-temari, γενικά το ψευτοromance του naruto το έχω βαρεθεί, τουλ στο OP δεν σου δίνει ψεύτικες ελπίδες... αν και μένει ακόμη να δούμε τι θα γίνει με Boa, εγώ θα ήθελα κάτι εδώ).
Χεχ, όπως και στο chapter 0 του OP δλδ, τους βλέπουμε νεότερους, καλή φάση!
Λολ, δλδ εγώ σου κόλλησα το Sail On, από το amv που σου έδωσα; Αν ναι πολύ χαίρομαι, μην έχεις μόνο εσύ την χαρά. :bleh:
(και φυσικά αν σε πετύχω πουθενά να κοιμάσαι θα εφοδιαστώ κατάλληλα, με πανοπλία ή και τανκ, αν ευκαιρώ :D)
Έβαλα και το καπελάκι που λέγαμε, τελικά... ουφ, μου πήρε λίγη ώρα, αλλά τα κατάφερα. :hot: Αν σκεφτείς ότι (το καπέλο) ξεκίνησε από [URL="http://i47.tinypic.com/24zmb88.jpg"]αυτή την pic[/URL] σίγουρα έχω βελτιωθεί αρκετά πια στο photoshop (δεν είναι δικός μου ο σκύλος btw, τυχαία την βρήκα, ανάμεσα σε άλλες).
ΥΓ: Άντε να μεταφραστεί η 10η ταινία, τώρα που βγήκε... θέλω πολύ να την δω!
Dec 14 2009 04:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed