Jump to content


Community Status Updates


Photo

Zoro → Tsunade-sama

Χεχ, τι να κάνουμε, αφού λέμε το 'χω! :P ... αλλά είναι και που ο Homer είναι ο ήρωας μου, srly (ok μετά τον Guts XD)... από τους λίγους που με ξεκαρδίζουν κάθε φορά με τις βλακείες τους... μπας και έβλεπες ποτέ simpsons; Αν όχι στους συνιστώ για laugh therapy. :P
Dec 07 2009 21:54
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Με πέθανες πάλι με την επική pic σου...!!!:hahaha:Το όπλο με το όνομα "Margie"...all the money σου λέω!:hahaha:
Dec 07 2009 21:51
Photo

Zoro → Tsunade-sama

[IMG]http://i45.tinypic.com/23mxa1h.jpg[/IMG] Ένα τεράστιο τιτανομέγιστο ευχαριστώ για το πόστου σου! :nod: :nod: Με το που μπήκα και είδα το θέμα reloaded ήμουν έτοιμος να απαντήσω κι εγώ... τι να κάνουμε, το φιλοσοφικό μήνυμα πίσω από ψωλ€ς και σκατά δεν το πιάνουμε, αλλά κάλυψες την απάντηση με post 1/4 του σεντονιού... εύγε, μου έσωσες γράψιμο (αν δεν συνεχιστεί η κουβέντα πάντα, [SIZE=1]που δεν το βλέπω[/SIZE]). :drink: Πάω για kudos και στον copy sharingan perv-chin!
Dec 07 2009 21:41
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Αυτός που σε αντιγράφει δεν είμαι εγώ αλλά ο Perv-chin.Το πρώτο σεντόνι-post που έκανε στο OP thread ήταν πιστή αντιγραφή των δικών σου σεντονιών...χωρίς το multi-quote βεβαίως βεβαίως!:hahaha: Του αξίζουν συγχαρίκια πάντως!
Dec 07 2009 21:27
Photo

kelborn3 → Zoro

Xανεις ηρωικες διαμαχες στο οπ.Ανα8εμα τις εξετασεις που εχεις και δεν εισαι μεσα να ποσταρεις.Απο το καλυτερα wars ever.Ειναι κριμα γιατι την επομενη φορα δεν θα εχει τοση πλακα επειδη οπως και να το κανουμε στο ιδιο εργος θεατες δεν εχει νοημα....Να βλεπουν το οπ στην κορυφη θα κατανταει μονοτονο.:hahaha::hahaha:
Dec 07 2009 21:08
Photo

Robin-Chwan → Zoro

1ov Sorry που αργησα τοσο να απαντησω αλλα καθε φορα που πηγαινα να γραψω μου κολλαγε το λαπιτοπι μου και μου εσπαγε τα νευρα (!!!) Ποιο απο τα 2 με τη θυσια του Zoro λες?? Το τραγουδι που λες το λενε Illusion. Να το βιντεακι που ηθελες: [URL="http://www.youtube.com/watch?v=AxVJaoczv5g"][COLOR=#800080]http://www.youtube.com/watch?v=AxVJaoczv5g[/COLOR][/URL] Ηταν το καλυτερο που μπορουσα να βρω... Πολυ ωραια τα βιντεακια σου. Και το Until The Day I Die παντα μου αρεσε και ακομα μου αρεσει. Απο Beserk δειξ τα μου οταν το τελειωσω. Απο FT αφου εκλεισες κατευθειαν δεν ειδες τι σου ειχα γραψει απο κατω. Τωρα οταν διαβασεις την ιστορια θα καταλαβεις γιατι φοβαται (οχι μισει) τις Stellar Spirit Mages. Λοιπον το FT οπως και το ΟΡ εχει αδυναμη αρχη με πολλες ομοιτητες στο Ναρουτο αλλα μετα αποκτα το δικο του "χαρακτηρα" που ειναι φυσικα ανωτερος απο αυτον του Naruto που εχει πεσει κατα πολυ τελευταια. Να μου τα πεις με λιγα λογια ε? Για να πω την αληθεια κι εγω προτειμαω τους κακους του Naruto με καποιες εξαιρεσεις φυσικα. Και το ΟΡ με το Naruto εχουν μια μεγαλη αντιθεση στα 100 πρωτα επεισοδια και για το πως συνεχιζει μετα. Το ΟΡ ξεκιναει αδυναμα αλλα μετα παιρνει τα πανω του. Αντιθετα το Naruto εκανε ενα πολυ δυνατο ξεκινημα αλλα επεσε πολυ μετα. Εγω νομιζω οτι οταν τελειωσω το σχολειο τα μαθηματα θα μοιαζουν μονο σαν ενα ευχαριστο διαλλειμα απο τις γιορτες και τις εκδηλωσεις που κανονιζει η μουσικος μας. Για παραδειγμα αυτα τα Χριστουγεννα εχει κανονισει να κανουμε μια πραγματικα ΜΕΓΑΛΗ γιορτη. Κοιτα τι εχω να κανω εγω: Πρεπει να βρω και να δωσω σε μια φιλη μου να εκτυπωσει Χριστουγεννιατικες καρτες (οι περισσοτερες που βρηκα ειναι απο ανιμ με αυτη για fave [spoiler] [IMG]http://fc05.deviantart.net/fs39/i/2008/366/d/3/OP_Happy_Holidays__by_vtophya.jpg[/IMG] [/spoiler] Το τμημα μου θα αρχισει τη γιορτη χορευοντας βαλς (!). Και το χειροτερο ειναι οτι πρεπει να βαλω φορεμα. Και δεν εχω βαλει ποτε στη ζωη μου φορεμα... Επεισης ειμαι και στη χορωδεια και αυτη τη φορα εχουμε και περισσοτερα τραγουδια. Φετος κανουμε και 2 θεατρικα και φυσικα ειμαι και στα 2 (μη χασω) Και επειδη πλεον ολο το σχολειο ξερει οτι θελω να ασχοληθω με τη ζαχαροπλαστικη μου ειπα να φτιαξω: κουραμπιεδες, μελομακαρονα, διπλες, 2 μηλοπιτες και μπισκοτα με κομματακια σοκολατας. Εχω μπει και σε πολλα αλλα που δεν ειναι για αυτη τη γιορτη (πχ μπαντα) οποτε τα μαθηματα εχουν καταντησει ευχαριστα. (Αν και μερικα ουτε εγω τα αντεχω)
Dec 06 2009 22:34
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Γατ; Αντιγράφουμε αντιγράφουμε; :orly: Πέραν αυτού, τι να βάλεις εσύ Itachi, μπορεί να είναι bishie αλλά αρμόζει σε μια αιματοφοβούμενη σαν εσένα, που σε έχουμε συνηθίσει με τα kawai avatars; :Crying2: Αν είναι να βάλεις κάποια, you have Konan all yours, το μόνο θηλυκό μέλος των Akatsuki και μάλλον η πιο έξυπνη/πιο hot γυναίκα της σειράς :nbleed: (ok ok, μετά την Tsunade :nanana:)... κρίμα που ο Kishi χάνει χρόνο για να μας αναλύσει τις σκέψεις και πράξεις της Sakura-da... γι' αυτό χαλάει μετά η σειρά. :wet2:
Dec 06 2009 21:27
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Φακ...δουβλε ποστου...πλιζ διλιτ ιτ! :P
Dec 06 2009 14:47
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Αααααα, θέλω κ γω Itachi set αλλά τρέχω τόσο πολύ κάθε μέρα (Σ/Κ δεν περιλαμβάνονται...days of rest!) που δεν βρίσκω χρόνο να ψάξω για τίποτα.Ίσως τώρα που έρχονται οι γιορτές να λουφάρω για κανα δυο μέρες μπας κ φτιάξω κάτι καλό αλλιώς θα κάνω Πρωτοχρονιά με την γοργόνα...χιχιχι!
Dec 06 2009 14:46
Photo

Zoro → kelborn3

Χεχ, το 'δα κι αυτό, μια από τις λίγες φορές που είμαστε μαζί σε κάτι!! :P Καλά η συζήτηση δεν είναι κάτι καινούριο οπότε απλά ανακύκλωσα επιχειρήματα, αλλά μετά από τόσον καιρό νομίζω ότι ξέρω αρκετά καλά τι παίζει στον τομέα shonen, ειδικά αυτών των τριών... βέβαια κανείς δεν είπε ότι η συζήτηση τελείωσε, ούτε και ότι δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον... γιούργιιιιααα!! :bike:
Dec 06 2009 01:35
Photo

kelborn3 → Zoro

Mlk να αγιασει το στομα σου.Ολο το απογευμα καθομουνα και μετεφραζα και δεν ειχα δει τι παιζοταν στο οπ.Ολα τα χαμε οι εξυπναδες του kenny μας λυπανε...Δλδ ενταξει.Αντε να δουμε τι αλλο θα δουμε στο op.....Αυτο θα πει ηρωικο subforum:burningbe3:
Dec 06 2009 01:10
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Ω καλά είσαι, Itachi is one of the coolest characters in the whole narutiverse και με αυτό το τελευταίο τρυκ του αποχαιρετισμού του ο Kishi φρόντισε να μείνει στην αθανασία ουσιαστικά... στις μνήμες μας! :P Που να μάθεις και τα υπόλοιπα στο επόμενο ep! ... αλλά, the sad truth is ότι μετά από αυτή την μάχη, που είναι από τις αγαπημένες μου της σειράς (αν όχι η top μου), αρχίζει η κάθοδος από δω και πέρα. Έχει κάποιες καλές φάσεις με Pein εδώ κι εκεί ακόμα δεν λέω, αλλά συνεχίζει και πέφτει σταδιακά όπως είπα, σε αντίθεση με το OP που προετοιμαζόμαστε για τα καλύτερα, που έρχονται! Όπως:[spoiler]τον θάνατο του Ace, περίμενες κάτι άλλο; :hahaha:[/spoiler]Still παραμένει ένα καλό shonen το Naruto βέβαια, δεν το θάβω ολοκληρωτικά, απλά τέτοιες φάσεις όπως αυτή με τον Itachi μην περιμένεις να ξαναδείς... που θα πάει, θα φτιάξω και ένα Itachi set next time να τον τιμήσω, είμαι στα 2 Akatsuki sets so far, might as well make one for all of them! :P
Dec 05 2009 10:56
Photo

Tsunade-sama → Zoro

:wooi2: Έπεσα μέσα ε?Χαίρομαι γιατί θα έσκαγα αν δεν μάθαινα... [SPOILER]Τώρα μου μένει να μάθω με ποιον ήταν ο Itachi πριν έρθει ο Sasuke κ τον αποδυνάμωσε τόσο.Ήδη ο αδερφός μου μου είπε ότι ουσιαστικά ο Itachi δεν σκοτώθηκε από τον αδερφό του κ ότι στην συνέχεια θα μάθω την αλήθεια...Οπότε κατάλαβες, ακόμα σε αναμμένα κάρβουνα είμαι[/SPOILER] Όταν θέλω γίνομαι παρατηρητική/πανέξυπνη, άλλες φορές αφήνω την βαφή να μιλάει για μένα...:hahaha: Να ξέρεις πάντως ότι διαβάζω όλα τα post κ μιας είσαι νέος στο club του Naruto σε ότι μπορώ να βοηθήσω απαντάω.Αλληλεγγύη για τις δικές σου απαντήσεις στο One Piece thread :riiight:
Dec 05 2009 10:46
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Σχετικά με το post σου στο latest Naruto θα πω μόνο: you are smarter than you look. :tensai: (εναλλακτικά: your bags are not empty in the end, όπως θα έλεγε και ο από κάτω :hahaha:) Και ναι, Itachi is even more awesome than he already was και ναι, το βγάλαν και οι Taka το επεισόδιο, πάω να το δω κι εγώ σαν άνθρωπος! :joyful: ΥΓ: Βλέπω συνεχίζεις να διαβάζεις τα posts μου, αν κρίνω από το quote που μου έκανες... εύγε!
Dec 04 2009 23:48
Photo

Vegetasmate → Zoro

αχαχχαχαχαχχαχαχαχχα!!!!!! γαμωτο!!!! το αποκαλυψες!! και ηθελα να ειναι εκπληξη!!!!!! λολολολ!!!!! ας ελπισουμε ν αμην ειναι πολυ fail!!!! εψχω αρχισει να ανυσηχω οσο πλησιαζει ο καιρος!!!!!
Dec 04 2009 12:00